irgi reikalas.. as sampes noreciau, kad jau mm ateina. ale nenusipirkau, o ' nacnyko' jau nera sausiakas
irgi reikalas.. as sampes noreciau, kad jau mm ateina. ale nenusipirkau, o ' nacnyko' jau nera sausiakas
Kaip kartais uzsimanau kokios taures vyno.. Jau 9 men ne laso
Siandien tokia dilema uzpuole.. Vaziavom namuko pirkt ziuret ir lyg ir nieko.. Bet keist gyvenima is saugaus ir iprasto taip baisu ir neramu man, kad prudai yra, kaip as vaika nusaugosiu, is anksto bijau.
geriau galvok kaip gera bus vaikiuka lauke migdyti.. sava uoga paduoti, po zole braidyti.. lauke kavute gerti kol mazylis zaidzia.. fantastika
-hal-, pritariu del namo jei tik yra galimybe. Nepalyginamas pojutis nei gyventi bute.
Aciu mergaites, baugu tik visa gyvenima bute pragyvenus keltis i vienkiemi bet manau pasirysim..
mano svajone mes is namo i kambari, paskui i kotedza, o dabar bute..jau taip noreciau kaimynu netureti nors maniskiai geri. ir darzo noriu.. ir zoles.. ir sodo
Pakviesiu i svecius kai isikursim
atsargiai nes as ir tleksiu talkon
Sveikos, merginos, mano mm baigėsi, naujas ciklas, nauja pradžia. Laaaauuuukiu
Na stai- pramuse, kaip laikrodis. Galiu toliau gyvent savo gyvenima ir dziaugtis pavasariu Reiskia, siemet nesusitiksim.
04.17 - gintare nelaukia mmm
04.26 - FoxLady sulauks mmm05.06 - deraramos nelaukia mmm
Yra dar nelaukianciu?
Ceroc, zinoma, tai tik pms, zinau, kas yra tikroji depresija.
Bet tepliojimas 5 d pries mmm tikrai nenormalu.. Ziuresiu kiek teplios po.
Nakti pora paracetamolio ikaliau, pirma diena visada su skausmais
Aš esu nelaukianti bandom 🙄
Sveikos Panelės... aš visai apleidau temutę, nes jau laukiau mmm ir pan. Kovo pab. Dariau testa ir neigiamas. Na toki pasitikrinimui.... na o siandien nezinau kas man sove i galva ir dar pries miega ( net rankos dreba berasant), bet galvoju va reik gal sugadint, paskutini turiu po to uzsisakysiu su OT koki rinkini didesni.... bet galvoju nueisiu i vonia ir ten besimaudant zvilgsniu ziuresiu kaip ta juostele mano juda (nusinesiau indeli su sisiuku ir besimaudant imerkiau juostele, padejau ant skalbimo masinos ir laukiu ), tokiu budu pamaciau ir su pirmuoju vaiku, galvojau gal tik ten jas ir isvysiu... na ir negalejau akim patiket pamaciau tas dvi juosteles. Labai susijaudinau, nesitikejau jau, na ir aisku pradejau galvoti gi visokius dalykus : neseniai pridaviau kraujo 500ml donorystes,o nesciom negalima, taip pat buvo velykos, draugu vestuves, darbo balius ir kadangi maniau nesilaukiu, tai ir isgeriau , o dar ir rentgena man dare rankai sia savaite. Tai as jau ir nebezinau, bijau del savo visu situ padarymu ar nieko nepakenkiau. Nuo kovo 16dienos, kai pamaciau neigiama, tai jau nieko neberasiau, nei kada buvo musu ND, nei kada tiksliai kita testa dariau, zodziu nieko nebezinau, praradau vilti. Mmm buvo vasario 13d. Ciklas labai nereguliarus. Bandysiu dar pakartot ryt testa nusipirkus, bet reiks pas gydytoja eiti, o pas ja sunku pakliut is anksto neuzsirasius, o eile ilga. O klausimu kyla.. Kada daziausiai testas rodo nuo pastojimo dienos? Jei kokia kovo 28d rode neigiama dar. Labai atsiprasau uz neryslu teksta 🙄 Jetau labiausiai grauziuosi del tu kokteiliuku (
Oj patikslinau radau, kad rasiau vyrui, jog 21diena neigiamas. Man regis sis buvo paskutinis o gal po to dar dariau. Na bandysiu ryt iki ginės nulėkti, gal ji galės priimti ir daugiau ka suzinosiu. Net uzmigt negaliu beje, pirmaji buvom pradeje irgi kovo pabaigoje, tai lyg galvojom kad nenorim tuo paciu metu gimtadieniu. Na bet ziuresim kaip cia gausis mum. Ne mums cia planuoti