Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

Mes labai mėgstam "Muskatą" konstitucijos pr. Labai skanus kinų maistas thumbup.gif Naugarduko g. pas juos kažkada pic valgėm, irgi labai patiko. Bet konstitucojos pr. niekad neatsispiriam kinietiškiems patiekalams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 02 27, 16:39)
Mes labai mėgstam "Muskatą" konstitucijos pr. Labai skanus kinų maistas  thumbup.gif 

pritariu 100 proc. thumbup.gif ir aplinka jauki 4u.gif
Atsakyti
Aha, man dar netoli darbo Muskatas, tai su kolegom daznokai uzsukdavom. Ir netgi smagu vasara lauke, nors rodos anei vaizdu ten, sedi ant stovejimo aiksteles biggrin.gif Bet kazkaip jauku ir net nesijaucia kad aplinka tokia.
Atsakyti
radau nemazai info, pasidalinsiu: http://www.restoranai.lt

Paule
Atsakyti
Sveiki!
Kovo gale teks prasukti pro Kauna, ar tikrai verta vien del cepelinu vaziuoti i karmelava? Girdejau, kad nebe tokie jie ir skanus..
Ir gal galetumete parekomenduoti koki bariuka/kluba Kauno centre?
Atsakyti
swiekos, o gal kuri buvot tam naujam klube, kur su rieduciais vazinejama ? biggrin.gif

Papildyta:
beje, labai patiko vilniaus vartuose liv loung'as thumbup.gif thumbup.gif aplinka labai faina, kokteiliai skanus (ale stiproki laugh.gif ) , ir maistas thumbup.gif
Atsakyti
O as gavau va kvietima is drauges rytoj i Avenue restorana vilniaus vartuose, ten kazkoks merginom vakaras. Bent kaip man nupasakojo tai kiekviena penktadieni kazkas buna special, vietiniai virejai visokius pokstus daro ir mergas linksmina. Gal reikes pamegint nueit, jei po kosmetologes dar noresis kur nors ir snukutis prekines isvaizdos bus smile.gif
Atsakyti
O man asmeniskai lb patinka "Karališka Senoji kibininė" thumbup.gif thumbup.gif kuri randasi 23 km. nuo Vilniaus link Kauno, šalia automagistralės, Sausių kaime, Trakų raj(prie Vinges terminalo ).Ten ir jauku ir miela,kainos ne per dydziausios ir visada rasi vietos nes ju plotas didelis 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien atsidaro renuovuotas Skybaras Vilniuje. Labai fainas interjeras, nuostabus vaizdas i senamiesti, fainas personalas, skanus kokteiliai smile.gif Cia Reval hotel Lietuva 22aukste, atsidaro 17h smile.gif
Atsakyti
LINKSMAS LAISVALAIKIO PRALEIDIMAS NETOLI JUROS ,SVENTOJOJE,KAVINEJE
"DU MALUNAI" SKANUS IR IVAIRUS PATIEKALAI,NUOSIRDUS APTARNAVIMAS,STILINGAS INTERJERAS,VAIKU ZAIDIMU AIKSTELE,STILINGA,ORIGINALI BEI JAUKI BANKETINE SALE 50 ZMONIU,KAINA SALES NUO 200LT,GALIMAS APGYVENGINIMAS
LAUKIAME JUSU.PLATESNE INFORMACIJA WWW.SVENTOJI.LT ARBA ALGIRDAS@SVENTOJI.LT
Atsakyti
Buvom siandien Tetules sriubinej Kaune (Maironio g.) thumbup.gif
visos sriubos 4 Lt, labai dideles porcijos ir dauguma valgytoju moterys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2007 05 07, 01:38)
Dar prisimniau superine vieta romantiskiems vakarams, bet nebutinai graiku restorana Pilies gatveje, beveik is karto pasukus nuo katedros 4u.gif Labai skanus vynas ir patiekalai, ypac ju uzkandele "tzaciki" (nezinau kaip taisyklingai parasyti ax.gif)

O kai tyngisi gaminti pusrycius savaitgaliais, nulekiam parelaksuoti i "Pilies kepyklele" Pilies 19, bulijonas ir blynai labai gerai atgaivina po audringos ir linksmos nakties thumbup.gif

Tuo graiku restoranu Metaxa esu l.nusivylus.Anksciau buvom pastovus klientai.Bet...pries metus mus aptarnavo Kestutis K. nuo to laiko nekeliam ten kojos.tokiu patyciu savo adresu dar neteko girdet verysad.gif .nuolat kisosi i mano ir vyro pokalbius su komentarais.laide itin "samojingas" replikas(atrode kaip girtas) tipo matau,kad neturit pinigu,tai ka begsit nesumokeje doh.gif ?kokteilius atnese gerokai atskiestus vandeniu.be zodziu....
Atsakyti