Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

Norėjau paklausti, ar buvote kas nors staneviciaus gatvėje naujoje kavinėje kinietiškoje"kinų vyšnia" ar kažkas pan - įdomu verta ten važiuot ar nieko doro rolleyes.gif
Atsakyti
turbut mes šitoj buvom fabuose, na aplinka man patiko,

ten prie įėjimo toks akvariumas su žuvytėmis wub.gif

gražu, ragavau tik 1-ą patiekalą, (nes šeimyna tokio maisto ne mėgėjai)

tai atnešė pakankamai greit - skanu.
Atsakyti
QUOTE(ilisa @ 2008 06 04, 19:44)
Vilniuj as atradau "Fabus". Nors vieta ir nera labai patogi, jei negyveni kazkur aplink Fabijoniskes, o ir aplinka ten labai jau paprasta, bet kepsnius ant zariju jie kepa superinius  thumbup.gif

pritariu, "fabai" garseja kepsniais, nors man ten ne visose vietose

prie staliuku sėdėti faina, kai šalta, tai prie židinio fainiausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas buvote "Medininkuose" Vilniuje?
Ieškau ypatingai progai restorano.
Atsakyti
Nuostabiai diena praleidome "Belmonte", o jau ju vietinis alus thumbup.gif
Atsakyti
Coffe Inn geriausia thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man labiausiai patikusios įdomesnės vietos - japonų restoranas "Miyako" "Europoj" ir "Sue's Indian Raja" indų restoranas Odminų g., priešais Katedrą.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 27, 20:54)
Ir kokia vidutinė vieno žmogaus sąskaita? Nes pagal tai matuojama pigu ar brangu.

Sveikute, na pavakarieniauti arba papietauti dviems zmonems restorsne su vynu gaunasi apie 120Lt. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės padėkite.Norime ramiai paminėti mamos jubiliejų.Ieškome išsinuomoti Vilniuje kavinėje ar restorane staliuką,kur grotų rami kamerinė muzika penktadieniais ar šeštadieniais -koks saksofonas,rojalis ,smuikas,džiazas. Nieko neatrandu internete ,gal kas buvote. Lauksiu jūsų pasiūlymų,laiko turiu nebedaug
Atsakyti
Palangoj neatsidžiaugiu "Kerpe". wub.gif Įdomūs receptai, gardus, sveikas maistas, laaabai aukšto lygio aptarnavimas ir jauki aplinka. smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka Le Boheme Vilniuje Ignoto g. rolleyes.gif
Labai jauki aplinka, su dvasia ir maistelis skanus..
Atsakyti
maistas asmeniskai nerealus shekspyre,neringoje,kinietiskas kinu arkoje .kas liecia aplinka patinka sorento restoranas
Atsakyti