Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 22, 09:49)
Tai yra restoranas o ne kavinuke pietums valgyti

Bet mes ir ėjome pavlgyti sekmadienio vakrienės, ne per 30 min. Bet aš įėjusi pasijutau nejaukiai. Maistas ten tikrai skanus, betn jau Trakuose, nors jei virėjas kitas tai ir patiekalai tuputuką skiriasi ax.gif
Toks oras už lango, kad ten dabar labai mielai pasėdėčiau apsikabinusi jų sriubytės katiliuką wub.gif

QUOTE(Visniuke @ 2008 05 23, 12:19)
Sveiki visi, noreciau parekomenduoti siuos restoranus 4u.gif

Dirbate Vilniaus vartuose? Kodėl visur juos reklamuojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 23 gegužės 2008 - 14:57
QUOTE(Fergie @ 2008 05 23, 14:56)
Bet mes ir ėjome pavlgyti sekmadienio vakrienės, ne per 30 min. Bet aš įėjusi pasijutau nejaukiai. Maistas ten tikrai skanus, betn jau Trakuose, nors jei virėjas kitas tai ir patiekalai tuputuką skiriasi ax.gif
Toks oras už lango, kad ten dabar labai mielai pasėdėčiau apsikabinusi jų sriubytės katiliuką wub.gif
Dirbate Vilniaus vartuose? Kodėl visur juos reklamuojate?

Ne nedirbu teko lankytis, esu jų klientė tai gaunu pasiūlymus,pakvietimus e-paštu.

Ir šeip ten tikrai nėra brangu, ir labai jau faina aplinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2008 05 26, 11:58)
Ne nedirbu teko lankytis, esu jų klientė tai gaunu pasiūlymus,pakvietimus e-paštu.

Man ten tikrai brangu, na nebent valgyciau tik makaronus ar sriubyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2007 07 18, 14:24)
Truputeli aukstesnes, nei kitur, bet tikrai ne kosmines 4u.gif Aptarnavimas superinis thumbup.gif Kaip senai ten buvau...
Meniu.lt
Liutu vartai
Gal sios nuorodos pades  mirksiukas.gif

Buvau apsilankiusi ir "liutu vartai" ir graikiskame Pilies gatveje, tai sakiau daugiau kojos ten nekelsiu. Ir vienam ir kitam buvau po du kartus, vis tikejausi, kad geriau bus. Bet teko nusivilti ir patiekalais ir aptarnavimu, net ir tos pacios graikiskos kavos nesugebejo gerai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(milda12 @ 2008 06 01, 16:11)
Buvau apsilankiusi ir "liutu vartai" ir graikiskame  Pilies gatveje, tai sakiau daugiau kojos ten nekelsiu. Ir vienam ir kitam buvau po du kartus, vis tikejausi, kad geriau bus. Bet teko nusivilti ir patiekalais ir aptarnavimu, net ir tos pacios graikiskos kavos nesugebejo gerai padaryti.

Keista, kad aptarnavimas nepatiko, gal pasikeite merginos/vaikinai kurie ten dirba g.gif O dėl patiekalų skunio nežinau, nesu buvusi graikijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 06 02, 08:56)
Keista, kad aptarnavimas nepatiko, gal pasikeite merginos/vaikinai kurie ten dirba g.gif O dėl patiekalų skunio nežinau, nesu buvusi graikijoje biggrin.gif

Del aptarnavimo tai gal pataikiau kai jiems buvo prastos dienos( pati esu dirbusi toki darba, tai dar galiu suprantu). Bet kai apsiemi atidaryti kokios nors salies ( Graiku, Ispanu, Italu)restorana, kavine, prisiemi ir atsakomybe perteikti tos salies virtuves ir ne tik ypatumus.Interjeras visai nieko, isskyrus Romeniskas skulpturas. O maistas visai i lankas doh.gif , o jau reklamuojasi tai.... Bet gal jau pasikeite, as tikiuosi.
Siaip tai mes su vyru kiekviena karta atvaziave uzsukam i uzupio kavine, kuri yra prie upes ir salia tiltelis( vis nepasiziuriu kaip vadinas), gal ir nieko ypatingo, bet labai faina pasisedeti. Ir "Mustatas" patiko. Dar griztant is Kauno i Vilniu, vis uzsukam i viena resturana, netoli Kauno cepelinu pavalgyti, tai jau tapusi tradicija.
Atsakyti
Vilniuj as atradau "Fabus". Nors vieta ir nera labai patogi, jei negyveni kazkur aplink Fabijoniskes, o ir aplinka ten labai jau paprasta, bet kepsnius ant zariju jie kepa superinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milda12 @ 2008 06 02, 11:05)
Siaip tai mes su vyru kiekviena karta atvaziave uzsukam i uzupio kavine, kuri yra prie upes ir salia tiltelis( vis nepasiziuriu kaip vadinas), gal ir nieko ypatingo, bet labai faina pasisedeti. Ir "Mustatas" patiko. Dar griztant is Kauno i Vilniu, vis uzsukam i viena resturana, netoli Kauno cepelinu pavalgyti, tai jau tapusi tradicija.

"Uzupio baras" vadinasi.
O jus pabandykit i Torres'a uzupy nueiti.. vien vaizdas silta vasaros vakaro terasoje ko vertas wub.gif
Atsakyti
Ką galėtumėte kavinę rekomenduoti Palngoje g.gif, nes nuvažiuoji, o po to galvoji kur skaniai pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2008 05 26, 11:58)

Ir kokia vidutinė vieno žmogaus sąskaita? Nes pagal tai matuojama pigu ar brangu.
Atsakyti
Mėgstame su šeima paskanauti maistu, kadangi gyvename Panevėžyje, čia gerų kavinių - restoranų labai trūksta, norint pavalgyt skaniai nėra kur važiuoti. Visur nukritęs maisto kokybės lygis labai.
Dažnai važiuojam į Šeduvos malūną, kiek kartų ten buvom, niekada nenusivylėm.
Taip pat važiuodami į Vilnių arba namo iš Jo, sustojame pavalgyti į Suzaną, maisto kokybė tiesiog nuostabi, nors visada turėjom nuostatą, kad pakelinės kavinės prasto lygio.Ši išskirtinė ne tik maisto kokybe, bet ir išskirtiniais Armėniškais patiekalais.
Ilsintis Palangoje dažniausiai valgome DeCuboje, tiksliau visada valgome ten, kai einame valgyti į miestą. Kavinė aukšto lygio, maistas skanus, aptarnavimas puikus, aplinka komfortiška. Ir dar važiuojant pro Trakus, visada užsukame į Didžiąją Kibininę, skaniųjų kibinų nusipirkti, kiek pastebėjome ten jie skaniausi ir pasirinkimas gana didelis. 4u.gif
Tiek ir pamenu kavinių, kuriomis esu užtikrinta ir negėda pasiūlyti kitiems apsilankyti. smile.gif
Atsakyti
Man patinka DIDZIOJI KINIJA Vilniuje smile.gif
Atsakyti