Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

QUOTE(Fergie @ 2007 07 18, 15:24)
Truputeli aukstesnes, nei kitur, bet tikrai ne kosmines 4u.gif Aptarnavimas superinis thumbup.gif Kaip senai ten buvau...
Meniu.lt
Liutu vartai
Gal sios nuorodos pades  mirksiukas.gif

aciu uz rekomendacijas. tikrai seniai jau magaapsilankyt, bet bijojom, kad teks tik kavos atsigert ir iseit it muse kandus...
eisim drasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irinna: 18 liepos 2007 - 22:14
QUOTE(Irinna @ 2007 07 18, 23:04)
aciu uz rekomendacijas. tikrai seniai jau magaapsilankyt, bet bijojom, kad teks tik kavos atsigert ir iseit it muse kandus...
eisim drasiau smile.gif

Gero ir romantisko vakaro 4u.gif Man ten tokia intymi aplinka wub.gif As kalbu apie ta kuris yra Pilies gatveje.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 06 19, 15:32)
O gal kas gali rekomenduot gera japonisku valgiu restoraneli ar kavine vilniuj?
Kur geriau europoj.. akropoli, o gal kur Vienuolio gatvej cazino yra? ax.gif

Labai neblogas, net gi sakyciau geras yra prie Operos ir Baleto teatro 4u.gif

O Kaune kas norit skaniai ir labai jaukioje aplinkoje pasedeti, papietauti, tai Portofino thumbup.gif
Atsakyti
JUOZO HBH Žibinkščiuose ax.gif

Aplinka laaaaabai graži, bet ten valgyti doh.gif košmaras...pralauki eilėje virš valandos, padavėjai pareiškai, kad ne tik patiekalų, bet ir gėrimų laukti reikės, tad užsisakinėkit viską iš karto blink.gif Sąskaitos pralaukėm apie 20 min...Na, gražu gražu aplinkui, bet pietūs ar vakarienė virsta į siaubą... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 06 19, 15:32)
O gal kas gali rekomenduot gera japonisku valgiu restoraneli ar kavine vilniuj?
Kur geriau europoj.. akropoli, o gal kur Vienuolio gatvej cazino yra? ax.gif

Man labai patiko Gedimino 9 naujai atsidaręs suši baras. Šiaip nesu didelė suši megėja, bet ten nerealai skanūs. Rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 08 16, 23:36)
JUOZO HBH Žibinkščiuose  ax.gif

Aplinka laaaaabai graži, bet ten valgyti  doh.gif košmaras...pralauki eilėje virš valandos, padavėjai pareiškai, kad ne tik patiekalų, bet ir gėrimų laukti reikės, tad užsisakinėkit viską iš karto  blink.gif Sąskaitos pralaukėm apie 20 min...Na, gražu gražu aplinkui, bet pietūs ar vakarienė virsta į siaubą...  schmoll.gif

Juozo HBH yra Žibininkuose smile.gif
Atsakyti
Nuotykis Katpėdėlės restorane Klaipėdoje: šventėm atostogų pradžią, visa šeima... tik po to pastebėjome, kad staliuko numeris buvo 13 biggrin.gif . Nė vieno iš patiekalų, kuriuos išsirinkome iš menių - nebuvo (vyksman penktadienio pavakarys), teko rinktis iš naujo. Graikines salotas gavau ne su fetos, o su puskiečiu fernetiniu sūriu. Dukros vištienos kotletas buvo tiek sudegintas, kad net vyras, kuris valgo viską, jo atsisakė, sūnaus patiekalas - atšąlęs, mano žuvies padažas buvo nepakeliamo sūrumo...Tik pabaigai, kai jau nieko negalėjome valgyti, iš to, kas atnešta, užsisakėme cepelinų... tai va jiems vyras priekaištų neturėjo biggrin.gif - tegyvuoja Cepelinai. Daugiau į Katpėdėlę nebeeinam cool.gif ...
Atsakyti
na Jus galite sakyti ka norite, bet man lb lb labai patinka Kaune, laisves alejoje esanti SPURGINE smile.gif lotuliukas.gif ypatingai skanios spurgos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmase @ 2007 08 17, 21:05)
Man labai patiko Gedimino 9 naujai atsidaręs suši baras. Šiaip nesu didelė suši megėja, bet ten nerealai skanūs. Rekomenduoju.  thumbup.gif

Atradau Japonų virtuvę wub.gif Pirmas pabandymas labai atsargus - "Maximos" suši, antras - Japnonų restoranas "Kabuki", labai patiko, labai skanu ir aptarnavimas šaunus, kainos vos brangiau nei kitur, dar priklauso nuo to ką išsirinksi. Sekanti vieta matyt bus Gedimino 9 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 29 rugpjūčio 2007 - 18:25
Nerealiai skanu yra Nidus restorane Nidoje, nuo sriubos iki deserto thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. O as noreciau pareklamoti viena kavinuke Vilniaus mieste, netoli Ausros Vartu, Dauksos gatveje 10A. Kavine tik po remonto, jauki aplinka ir lietuviska namine virtuve. Galima pavalgyti pietu, taip pat ir vakarenes, jauties kaip namuose smile.gif
Bet kavinuke ta daugiausiai paskirta banketams, kainos tikrai nerealios!!!!!! Na pigiau niekur nerasi ir maistas skanus smile.gif
Atsakyti
Nerealiai skanūs patiekalai,o ir interjeras neblogas kavinėje "Bistrot " Vytenio g.thumbup.gif yra ir televizorius tai labai smagu yra su kompanija kokias varžybas ten pažiūrėt thumbup.gif kas labiausiai patinka ,kad visi patiekalai yra nebrangūs ir labai skanūs,nes pats šeiminikas yra geras virėjas thumbup.gif na vienu žodžiu padariau beveik reklamą jiems,bet jie to tikrai verti rolleyes.gif
Atsakyti