Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrimas

QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 17:40)
<p>Turbut tiesa sakote. Konkuravom.. Kates peles zaidimas.. As jau labai norejau seimos, o jis man vis kale i galva, kad su tokia manim negyvens visa gyvenima. Klausiau tai ko neiseini?atsakymas : nes tikiu. Man cia lenkiasi su logika.. Nes atsales buvo labai labai stipriai, mano vienos pastangu nebeuzteko. Man issikraustant deste tik blogas mano savybes, sakytum gero nelike nebuve nieko. Vakar kaip kokia kvaisa nuvaziavau ale pasisneketi po savaites, tai vel ispyle visas nuoskaudas ir dar pasisaipant pasake, kad dabar ramiau jam ir manes netruko. Faktas netikiu, tik turbut tokia savipagalba paciam sau, nepripazint kad sunku, o kaltinant tik mane</p>

As tai nelabai suprantu, ka jus cia rasote. Truksta loginio rysio.
Kai zmones kazko siekia, tai protingai sprendzia problemas, o ne gyvena kazkokiam nuoskaudu, pusanaliziu, priekaistu ir kitokiu nesamoniu rinkinyje. Cia ne santykiu problema o nesuvokimo. Isdestytuose faktuose matosi mazai santykiu problemu tik kazkokie impulsyvus atsitiktiniaii poelgiai.

Jei as taip daryciau tai jau butume 100 kartu issiskyre
Atsakyti

Nes suede visa mano buvusia savigarba, nes itikejau, kad cia mano zmogus ir uzmerkiau akis i viska, veliau uz viska prisiimdavau sau kalte, atsiprasinejau, bandziau teisint visus jo poegius, kad pati orisiprasiau, pati kalta, negera, turiu keistis. Draugu nebelike, savigarbos nulis, jegu sia savaite irgi lygus nulis

Atsakyti

Tai va brungioji. Sia savaite tavo savigarba sugrizo. Sveikinimai!!!

Atsakyti

Tai kur ten sugrizo, kai vakar dar nuvaziavau pasikalbet.. Ir lengviau nera

Atsakyti
QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 17:50)
<p>Nes suede visa mano buvusia savigarba, nes itikejau, kad cia mano zmogus ir uzmerkiau akis i viska, veliau uz viska prisiimdavau sau kalte, atsiprasinejau, bandziau teisint visus jo poegius, kad pati orisiprasiau, pati kalta, negera, turiu keistis. Draugu nebelike, savigarbos nulis, jegu sia savaite irgi lygus nulis</p>

As irgi panasiai elgiuosi ir nei praradau savigarbos nei ka. Mokejimas pasiaukoti, puoseleti santykius tai kaip kiekvienas sugebejimas yra asmenybei pliusas. As tai darau, nes ja branginu, o ne del to, kad esu issigandusi siuksle. Kai kuriu dalyku kas mane zemintu, sakysim meluot, kad kazkam itikti - nedarau is principo.
Dar - man nereikia bet kokio buvimo kartu, o atsidavimu pagristu santykiu. jei to nera, tai imamasi visokiu pokalbiu ir pan. dalyku. Na jei atsibos tai jau bus ne mano sprendimas. Bet nepanasu...

O va kai zmones maivosi purkstauja kazka ten bando impulsyviai daryti, tai jau nekaip atrodo.
Papildyta:
QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 18:52)
<p>Tai kur ten sugrizo, kai vakar dar nuvaziavau pasikalbet.. Ir lengviau nera</p>

Na jus elementariai nesusisnekat.
Susisnekeejimas tai kai issiaiskinsit situacija, gal tikrai paaiskes kad viskas beprsmiska ir gyvenot iliuzijoje. O gal paaiskes, kad viskas gerai tiesiog skirtingi jusu mastymai (kai daznai buna vyru ir moteru)
Bet kad ta suzinot, reikia susikalbet, ieskot tu momentu kur nelabai suprantate ir bandyti suprasti skirtingus pasaulius
Atsakyti

As tai bandau ir bandziau visa laika kalbetis, aiskintis spresti, bet kai zmogus uzsiblokuoja ir laikosi pozicijos, kad tik as viena viska negerai darau, as viena isvedu is kantrybes, noriu stabilumo, kai jau nebekontroliuoja saves konflikte, koks gali but pokalbis? As ir vakar nuvaziavusi bandziau kalbetis, kad keiciam kazka, nenubraukiam taip

Atsakyti
QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 19:52)
<p>Tai kur ten sugrizo, kai vakar dar nuvaziavau pasikalbet.. Ir lengviau nera</p>

Tai gal nebevažinėkit jau. Užteks čia žemintis.
Jis ką, vienas vyras pasauly, geresnio niekaip nerasit? Viena bloga būtumėt, jei būtumėt alkoholikė, degradė, mušeika.
Jei ne, tai kaltas ir jis arba tiesiog netinkate vienas kitam, jei jis niekaip savo kaltės nemato.
Tiek jis, tiek jūs būsite tada gal net labai laimingi su kitais. Tai ko draskotės tada dėl jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2018 - 19:35

Nezinau, nenoriu paleist kazkodel. Myliu labai. Ilgiuosi

Atsakyti

kubaa, nemanau, kad jis kada pasikeis. Problema esate ne jus ir ne jusu santykiai, jis nerealizuoja saves gyvenime ir del to pyksta. Bet su savo budu jam to nepavyksta padaryti. Jis galvoja, kad yra vertas daugiau negu turi. Nubraukti jums nera ir ko, nes nieko is tiesu ir nebuvo. Iliuzijos. Norite aiskintis, nors ka jus norite dar is jo isgyrsti. Jis aiskiai pasake savo nuomone. Dziaukites, kad dar nesukurete su juo seimos, nors cia gyvenimas jus dar apsaugojo. 

Viena, kai poroje issiskyria nuomones ir visai kitkas kai nera pagarbos. Jeigu poroje nera elementarios pagarbos, pastangos vienam gelbeti santykius gali vesti i bedugne ir saves zlugdyma.

Gal sie santykiai jums duoti, kad pakeltumete savo saviverte. Pagalvokite ar nera kuo dar galetumete uzsiimti gyvenime.

Nebijokite vienatves ir paleiskite nepasiteisinusius lukescius.

Atsakyti

Nezinau, nenoriu paleist kazkodel. Myliu labai. Ilgiuosi

Jus norite, kad jis butu toks kokiu norite ji matyti. Ieskote budu kaip ji susigrazinti, net paminat savo savigarba, nors jis ir sako, kad nemato su jumis ateities.

Jis neuzsidaro ir neuzsiblokuoja, jus tiesiog nenorite girdeti ka jis sako.

Atsakyti

Galbut jus visiskai teisi. As dar nenoriu suvokt realybes. Labai bijau tos vienatves, gyvent atrodo nebemoku viena, nors giliai suvokiu, kad jau ir taip buvo vienatve dviese. Bet laikiausi kaip inkaro. 

Nezinau ko noriu, gal kad pasakytu, kad sunku be manes, kad negali... 

Atsakyti

Galbut jus visiskai teisi. As dar nenoriu suvokt realybes. Labai bijau tos vienatves, gyvent atrodo nebemoku viena, nors giliai suvokiu, kad jau ir taip buvo vienatve dviese. Bet laikiausi kaip inkaro. 

Nezinau ko noriu, gal kad pasakytu, kad sunku be manes, kad negali... 

Matot kokia jus saunuole, kaip greitai radot sau reikiamus atsakymus.

Jeigu moteris zeminasi pries vyra, nesulauks is jo pagarbos. Pakelkite savo saviverte, visu pirma del saves. Jeigu neturite galimybes individualiom konsultacijom, pabandykite pasiziureti youtube apie moteriskuma. Manau, daug ka sau atrasite naujo.

Atsiminkite, nei vienas zmogus nebuna vienas, tereikia pakelti akis i virsu.

Atsakyti