Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Tikrai nuostabu tiesiog, labai didelis bendras dziaugsmas, kai pastoja temos senbuve :wub: ar tik neliksiu as viena cia apkerpejus, kai Guzikas iseis? :D mergaites, isirasykit i nelaukianciu mmm sarasiuka, nes berods dviese likom :)

As ir dar likus :-(. Mes kaip ir nuo liepos bandom , bet po teisybei kai ant O papuolam tai tik 2 menesis. Nes musu pamainos skirti gos tai dar nepanikuoju :-D

Sveikinimai motiejus :-)

Atsakyti

Guzike, nu sveikinu! Pagaliau :) ir man ryškesni testukai :) linkiu taip ir toliau! :)

Čioliene! Kokia gera naujiena! :) džiugu labai ir dideli sveikinimai! :)

Motiejau, lauksim ryškėjančių testukų! :)

Mergaitėms, kurioms atėjo nelabosios po baliončiką :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Jeetau, Cioliene, kaip faina!!!

De Paris, kaip tu? Planuose nera dar vieno? :)

Bet kaip standartiskai nors ir senbuvis Guzikas, bet kaip ir visom reikia ryskejimo iskart ieskot, paskui pykinimo laukti turbut, kitu patvirtinanciu pozymiu :) visom jauciu taip :)

O man jau tepliot pradejo, snd vakare arba ryt pramus tvarkingai, ciklas apie 29 d.. Ka padarysi :)

Deraramos, tikrai viena neliksi, as va kiek zyziau, kad liksiu viena :D Nors dar netikiu, kol nepamatysiu digital. Man jie visi kaip ne mano, ziuriu ir "ai nu...". Ner skirtumo, senbuves ar ne - visos ryskejimo ieskom, ypac kai yra buve a la teigiamu ir paskui paaiskeja kad arba nieko, arba pabego. O pykinimo man laukt nereik, jis ir nelauktas atsivilko :D Trys ryskiausi pakolkas - nesveikai pavargus, nesveikai alkana ir kartas nuo karto sutaso is lempos. Ai dar riaugeju ziauriai - nesvarbu valgius, ar ne :oh:

Atsakyti

O tau Guzikai yra buve anksciau tokiu ryskiu? Man pavaiduokliavo pora kartu po viena testa tikrai, bet tuom ir baigesi. Jau 7tas menesis tuscias :/ ateina minciu, kad ai ir nereikia! Bet zinau, kad persiris kelios sav ir vel spirgesiu :)

Atsakyti

O tau Guzikai yra buve anksciau tokiu ryskiu? Man pavaiduokliavo pora kartu po viena testa tikrai, bet tuom ir baigesi. Jau 7tas menesis tuscias :/ ateina minciu, kad ai ir nereikia! Bet zinau, kad persiris kelios sav ir vel spirgesiu :)

Man irgi ateina mintys kad ai nu nera tai ir nera, turime dukra, ir uztenka. kai su vyru kalbejomes del antro, tai nusprendem nu bus tai bus, ne tai ne. Bet paskui vel tampu maniake, seku ov ir t.t.  :D ot mes MOTERYS....

Su musu Diena brangiosios  :bis 

Atsakyti

Guzikai, dar bandei testuką pasidaryti?  :)​ 

Atsakyti
Tikrai smagiai čia pabirėjo virusiukų wub.gif wub.gif

aš dar mmm laukiu, bet streso visur nemažai..tai įtariu dėl to vėl bus viskas nusitęsę verysad.gif
nors reiks ryt daryt gal testą, kad galėčiau vaistus nuo skrandžio gerti.. nes paskutiniu metu skauda.. o vis prisibijau gert vaistų unsure.gif
Atsakyti
na šyritinis antras vakarykštis pirmas 🙄

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Su mūsų dienele visas🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Atsakyti

Grazu ziuret 😊

Atsakyti

na šyritinis antras vakarykštis pirmas

Ryškėja  :4u:​ 

Atsakyti
Aš moters dienos proga testą nusipirkau biggrin.gif bet nugi brangūs anie... reiks ir man matyt ebay aplankyt bigsmile.gif
Atsakyti