Tikrai nuostabu tiesiog, labai didelis bendras dziaugsmas, kai pastoja temos senbuve ar tik neliksiu as viena cia apkerpejus, kai Guzikas iseis? mergaites, isirasykit i nelaukianciu mmm sarasiuka, nes berods dviese likom
Taip, dariau siandien. Padariau, atrodo teigiami, paskui sudejau visus ir nebesuprantu, ar kas nors ryskeja ar ne Atrodo testus jautresnius siandien dariau, o kazkaip nzn net...
Manau, kad dėl testų ryškumo nereikia dar nerimauti, nes kai pati pradžia, tai hcg nėra daug ir išgėrus daugiau vandens ar skirtingu laiku darant ir ryškumas gali skirtis labai stipriai - čia iš patirties O kai dar testukai skirtingų firmų Siūlau toliau darytis išsirinkus vienos firmos ir bus matyti ryškėjimas
ar tik neliksiu as viena cia apkerpejus, kai Guzikas iseis?
Na aš kol kas dar esu čia su klaustuku dėl savo nėštumo Tai dar palaikysiu kompaniją
Niu kokios jūs šaunuolės !!! Džiaugiuosi už jus labai
Sveikinimai kuo dideliausi
O man lyg ir buvo pasibaigę viskas, bet kelias dienas patepliojo ir dabar jau nieko. Savijauta ne kokia. Skauda kairį šoną, pykina, nėra jėgų...penktadienį einu pas ginę, jei nieko neras tai pas šeimos gyd pasidaryt tyrimys kažkokius. Arba čia jau man stogas čiuožia ir iš to didelio noro psicholiginis nėštumas, nors atrodo kad viską suvokiu ir ramiai reguoju
Na bet ir pabiro su pavasariu
Nieko nieko mes čia likusios irgi neužilgo prisijungsim
Aš irgi kompanijoj veliau isirasysiu i sarasiuka
Boriuziuk, tai gal ir ras ka nors
Guzike!! Valio valio
P.S. aš irgi laukiuosi antro stebuklo
Smagu kad pavadaris gausus bet dar labai trapu ... kolkas dar čia pabūsiu jai neišspirsit
Kisulita kaip sveikatėlė pačios 😏
Boružiuk laikom špygas maža ką
na tie ()() kaip nesikasyt rodos nebepykina bet rūgštelė kyla
Guzike, grazus testukai 😍
o ryskejima reiktu stebeti su to pacio brando testais ;)
Bet kaip standartiskai nors ir senbuvis Guzikas, bet kaip ir visom reikia ryskejimo iskart ieskot, paskui pykinimo laukti turbut, kitu patvirtinanciu pozymiu visom jauciu taip
O man jau tepliot pradejo, snd vakare arba ryt pramus tvarkingai, ciklas apie 29 d.. Ka padarysi
Kisulita kaip sveikatėlė pačios 😏
Aj, po truputį, stengiuosi neišsikraustyti iš proto belaukdama savo echo Šiaip nėštumo požymių nėra, kas atrodo keista, kai hcg mano kosminis
Tie simptomai yra individualus dalykas vienom labai kt nieko..gal koks yra tik nepastebi 😀😗