Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Dekui moteros, tikesimes, kad nedings si karta :D

Jo, testas rytinis. Noreciau kartot treciadieni, bet itariu ensulauksiu ir is ryto apciurksiu.

Del pojuciu net nezinau. Visa pavargus darbe ir biski stresuota - tai negaliu atskirt kas yra kas. Sekmadieni zyziau saviskiui, kad nieko nebus, nes isvis nieko nejauciu, bet i vakara atsirado toks durnas jausmas "kaip snargliu apsivalgius" - gal zinot, kaip buna, kai persalus nosis uzsinesa, ir is ryto atsibundi velniai zino ko pririjes ir toks sleikstulys. Dar antra diena i vakara pilvas kazkoks truputi patines. O del ko testa dariau, tai nakti atsibudau, nes maniskis apsikabines mane per miegus ir kad glosto pilva, kad glosto - kaip kate kokia. Ryte galvoju - ai davai.

Motiejau, zinok girdejus esu, kad alergijos arba paslaptingai dingsta, arba sukyla, net ne alergijos, bet visokie veido raudoniai, paberimai ir paburkimai.

Atsakyti

Guzikai, nedings kur jau ten .gan ryski tikrai :-).

Atsakyti

Labos iš ansktaus ryto  :4u:  ką gi Bt 37.2 tai jau čiut pakritus nei vakar..pamaudeno.. slabakas ..jauč mm parsivilks ir vėl  :blink:  

Na butent man dermatito dėmeles staigiai išmušė veidą kūną galva skaud kasdien. Veidelis sunkiai pasiduoda šlapalams drėkinimui...nežinau kas per velnias... pas dermatologą nein pakliūt  :huh2:  šeimos gyd. Pasiūlė Bioderma ar kokį kitą su šlapalu...

Tiesa girdėjau kad taip būna perdozavus folio rūgštį  :hmm: bet kad aš jo geriu po viena tabletytę 400 tik tiek kad ilgai jau 

Atsakyti

Guzikai sukryžiuojam kojas ir laukiam  :B​ ryškesnių ..

Atsakyti

Parejo mano nelabosios velave 3 dienas :-(. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 06 kovo 2018 - 09:55
Ispaikyta 4u.gif Kaip nervina tie velavimai, vis bereikalingos viltys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 03 06, 12:12)
Ispaikyta 4u.gif Kaip nervina tie velavimai, vis bereikalingos viltys verysad.gif

tikrai taip.. aš dar laukiu.. bet sėdžiu, kaip balionas... doh.gif dry.gif

Guzikai wub.gif aš ir matau bigsmile.gif
Atsakyti

Na, Guzikai, kartojai testuką?  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Ispaikyta 4u.gifKaip nervina tie velavimai, vis bereikalingos viltys verysad.gif

Tai jau tikrai. Tuo labiau kai pirma kart velavo.  Galvojau o mazu... nu ka dabar. Lauksiu naujos O su naujom viltim.

Atsakyti

​03.09 - deraramos nelaukia mmm

03.11 - Guzikas NENORI sventes svest kraujuose.
03.23 - FoxLady nelaukia mmm

04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm

Atsakyti

Ispaikyta, gaila, jamk balioncika :4u:

Kartojau,

https://www.countdow...alleryid=745654

Padariau tuo paciu tokia pigena, fotkej nesimato normaliai, bet yra ruzava neryski. Jetau, negi gavosi? Dar sian is klinikos atskambino, sake tikrai O ivyko, prg 50. Paklausiau ka daryt jei teigiami, sake jiem skambint - organizuos skana.

Dabar man reikia FR :D Ir po keliu dienu digital. Nenurimsiu kol tekstu nepamatysiu turbut :D Dar darbe stresuoju - ryt susitikimas su HR, nes skaitosi susidirbau bandomaji - praleistu dienu per daug. Bet gal tiesiog prates bandomaji, kaip visiems. Bet vistiek stresas.

Atsakyti

Guzikai  :4u:  mėlynuoja 

Atsakyti