As is ebay daug prisipirkau
As pirkau is gandrolabs.lt rinkinuka. O pastojau su tais kur lenkijoj pirkau. deraramos, kada pradesi testuotis?
beje mergaites kur perkat ov juosteles?
Aš tai pirkau iš testukas.lt, kitą kartą iš testai.eu
As jau pradejau seniai, geda pasisakyti 😂 bet dar tik daugiausia 6-7 dpo..
As jau pradejau seniai, geda pasisakyti 😂 bet dar tik daugiausia 6-7 dpo..
Tai kai testų pilnas maišas, tai kodėl gi ne Aš kai kokius 5 nusipirkdavau, tai ir grauždavausi nagus, kol laukdavau iki 12 dpo
Man kazkokia stipri nuojauta kad tau sis ciklas buvo vaisingas
Na mielosios rodos baigėsi man jau išsivalyt pagaliau 😥 sakykit kurios tai išgyveno..kada dabar tikėtis mm ir kada O sulaukt net neįsivaizduoju nuo kurios d skaičiuot ir kaip . Ginė sakė kad mm galiu nesulaukt ir 60d bet pastoti galiu per tą laiką ir nesulaukus mm 🤔 sakė pas ją tokių moteryčių netgi ne viena ir ne dvi 🙄 ir aš norėčiau 🙄
as po naturaliu persileidimu sulaukiau mm su kitu ciklu, po abrazijos ilgeliau..
gine neliepe vartoti duphastono?
Na mielosios rodos baigėsi man jau išsivalyt pagaliau 😥 sakykit kurios tai išgyveno..kada dabar tikėtis mm ir kada O sulaukt net neįsivaizduoju nuo kurios d skaičiuot ir kaip . Ginė sakė kad mm galiu nesulaukt ir 60d bet pastoti galiu per tą laiką ir nesulaukus mm 🤔 sakė pas ją tokių moteryčių netgi ne viena ir ne dvi 🙄 ir aš norėčiau 🙄
Aš po abrazijos mm nesulaukiau 65 dienas, bet aš nenatūraliai persileidau, deja... Po natūralaus tikėčiau, kad turėtum sulaukti kaip ir per įprastą ciklą Ir taip, pastoti galima, tai tiesiog turbūt reiktų turėti reguliarius nd ir tiek
[QUOTE]
na reik pameginti uzsisakyti, as blyn dar turiu ismokti lt uzsisakineti internetu, man nelabai kaip dar sekasi
Ačiū mergaitės tai reikia save stebėti kada O pareina 🤔 nes dabar bus kt