Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Idomu kaip atrodo tos cistos.. Pas mane yra pastebeje viena kazkada, nedidele. Sunku isivaizduoti, kur ten ju daug 'tilptu' :unsure:

Matuoju savo bkt, nekyla daugiau kaip 36.6.. Ir ov diena grafikas zymi sestadieni, kai visi ov skausmai vyko penktadieni, tai kaip ir pasislinko mano dpo skaiciavimai per viena diena :) siandien tuomet tik 4 dpo :) o jau norejau savaitgali testa gadint..

Atsakyti

O idomu jei turi cistų ir pastoji ar jaučiuosi kas nors? Nes man prieš pastojant kelis mėnesius labai verzdavo pilvo apačia o dabar vis dar skausmas nepraeina. Ypač vakar daug stovėjau ir vaikščiojau tai i gala dienos viena pusia skaudėjo stipriau  :( 

Atsakyti

Sveikos. Ateinu paprasyti, kad sekancioje temuteje galima mane is pilvukus glostanciu istrinti, nes jau turiu savo turta 😍 Dukrytes susilaukem kovo 20, lengvai ir greitai. Visoms nuosirdziai linkiu patirti sia laime 🙏

Atsakyti

Labai sveikinu, Tanite! Atsimenu, kad buvai tik ka pastojus, kai atejau i tema. Kaip jautiesi? :4u:

Atsakyti
QUOTE(Gintare Zu @ 2018 03 27, 21:57)
<p>4 persileidimai?😯 ir niekas iskarto neieskojo priezasties kodel jie yvyko?</p><p></p><p>Na dabar svarbu zinai diagnoze. Linkiu ja greitai ir lengvai pasalinti ir sulaukti dvieju bruksniuku😊</p>

gyvenau ne Lietuvoje ir pas juos tai visai 'normal'. aciu labai uz palinkejimus 4u.gif

QUOTE(deraramos @ 2018 03 28, 04:55)
<p>Idomu kaip atrodo tos cistos.. Pas mane yra pastebeje viena kazkada, nedidele. Sunku isivaizduoti, kur ten ju daug 'tilptu' unsure.gif</p><p></p><p>Matuoju savo bkt, nekyla daugiau kaip 36.6.. Ir ov diena grafikas zymi sestadieni, kai visi ov skausmai vyko penktadieni, tai kaip ir pasislinko mano dpo skaiciavimai per viena diena smile.gif siandien tuomet tik 4 dpo smile.gif o jau norejau savaitgali testa gadint..</p>

dideliu tai netilps, ta kuri buvo isaugusi iki 4,5 cm sprogo prie pat sias mm ir pasisalino. o tu kur daug tai jos labai mazytes, taip ir sake kaip zirniukai visur sulipe. svarbiausia kad jos neaugtu ir visos pasisalintu sekmingai.juk kiausinelis kai nusileidzia is kiausintakiu jis mazutukas visai, tai va jie tenais ir tupi. gaila foto nepaprasiau rolleyes.gif

QUOTE(Editukas* @ 2018 03 28, 05:41)
<p>O idomu jei turi cistų ir pastoji ar jaučiuosi kas nors? Nes man prieš pastojant kelis mėnesius labai verzdavo pilvo apačia o dabar vis dar skausmas nepraeina. Ypač vakar daug stovėjau ir vaikščiojau tai i gala dienos viena pusia skaudėjo stipriau  verysad.gif </p>

tau pilvo apacia maudzia nes vyksta pasikeitimai gimdoje, tas naturalu 4u.gif pasiskambink ginei, gali pasiulyti pagerti magni mirksiukas.gif

QUOTE(Tanite @ 2018 03 28, 07:16)
<p>Sveikos. Ateinu paprasyti, kad sekancioje temuteje galima mane is pilvukus glostanciu istrinti, nes jau turiu savo turta 😍 Dukrytes susilaukem kovo 20, lengvai ir greitai. Visoms nuosirdziai linkiu patirti sia laime 🙏</p>

sveikinu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labytes!

Ir vel yra, ka sveikint! Siunciu balionus naujoms nestukems!

O as tsi, ka... Sedziu. Laukiu. Ziuresim, kaip bus. Jau kuris laikas verzia pilvo apacia. Galvoju, gal darbe pasitempiau. Tai isejau is darbo biggrin.gif Dabar bandau uzmust visa kruva naujakuriniu reikalu jr inikau i sodininkyste ax.gif Ir dar, pas mus parskrido gerves, tai mazu, ka parnes?? O jri ne, tai teks gandru griztanciu laukt biggrin.gif

QUOTE(Gintare Zu @ 2018 03 27, 01:20)
<p>Nusprendem tiesiog megautis ir atsipalaiduoti. Negalvoti, kad tai kazkoki namu darbai stengiantis pagauti zirniuka.

Mes irgi kazkaip taip panasiai imam galvot smile.gif

QUOTE(- hal - @ 2018 03 27, 19:31)
nusikaliau per diena belekaip, bet komplimentai Kaunui kad nesiunta kai mato jog vairuotojas nezino kur randasi  biggrin.gif  taip sakant Mercy Kauniskiai  4u.gif
o siaip net nezinau kaip cia i viska reguoti, turbut svarbu kad ko blogiau nerado

Man rodos viskas gerai. Reikia dziaugtis, jog nerado nieko daugiau ir dar baisu, kai viskas labai gerai, o kaip nepavyksta, taip nepavyksta... O, kodel nepavyksta, tai niekas nezino...
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 03 28, 07:26)
Labytes!

Ir vel yra, ka sveikint! Siunciu balionus naujoms nestukems!

O as tsi, ka... Sedziu. Laukiu. Ziuresim, kaip bus. Jau kuris laikas verzia pilvo apacia. Galvoju, gal darbe pasitempiau. Tai isejau is darbo  biggrin.gif Dabar bandau uzmust visa kruva naujakuriniu reikalu jr inikau i sodininkyste  ax.gif Ir dar, pas mus parskrido gerves, tai mazu, ka parnes?? O jri ne, tai teks gandru griztanciu laukt  biggrin.gif
Mes irgi kazkaip taip panasiai imam galvot  smile.gif
Man rodos viskas gerai. Reikia dziaugtis, jog nerado nieko daugiau ir dar baisu, kai viskas labai gerai, o kaip nepavyksta, taip nepavyksta... O, kodel nepavyksta, tai niekas nezino...

buti namie yra gerai wub.gif jau taip pasiilgau.. prisijunk fb prie sodininku grupes, ten visokiu lansaftu ideju ir siaip sodo patarimu pilna bigsmile.gif

as labai laukiu kol man praeis tas nuovargis ir apatiskumas svarbiausia, nes dabar kaip nezmogus jauciuosi unsure.gif tikiuosi vaistukai suveiks pakankamai greitai smile.gif
Atsakyti
-hal-, as prisijungus ir prie sodininku, ir prie kaimieciu, prie daug grupiu! Nes daug labai kas domina, o ius sirdy vidad kaimui prijauciau, nors persikraustem tik gruodzio men biggrin.gif

Labai linkiu to greito atsigavimo, ir vaistu veikimo 4u.gif
Gal kaip pavasari reiktu labiau dar organizma pastiprint, iseit oru grynu pakvepuot ir panasiai?
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 03 28, 11:48)
-hal-, as prisijungus ir prie sodininku, ir prie kaimieciu, prie daug grupiu! Nes daug labai kas domina, o ius sirdy vidad kaimui prijauciau, nors persikraustem tik gruodzio men  biggrin.gif

Labai linkiu to greito atsigavimo, ir vaistu veikimo  4u.gif
Gal kaip pavasari reiktu labiau dar organizma pastiprint, iseit oru grynu pakvepuot ir panasiai?

gamta gerai wub.gif bet menesi reikia atkenteti,paskutiniai mokslai.disertacija,kursiniai.lygiai 6 savaites turiu uzsibaigti, negaliu pasiduoti. bet po to daktare liepe daryti metus pertrauka ir atstatyti organizma..
Atsakyti

Sveikos. Ateinu paprasyti, kad sekancioje temuteje galima mane is pilvukus glostanciu istrinti, nes jau turiu savo turta 😍 Dukrytes susilaukem kovo 20, lengvai ir greitai. Visoms nuosirdziai linkiu patirti sia laime 🙏

Labuka  :4u:  Sveikinimai didžiausi  :wub:​ 

Atsakyti

Labuka  :4u:  Sveikinimai didžiausi  :wub:​ 

Atsakyti

o va sito nezinau unsure.gifzinok tokia nusikalus buvau, kad net nepasiklausiau. sake ziuresim po menesio ar nyksta cistos.
'persileidimo rizikai mažinti; nevaisingumui dėl mažų progesterono koncentracijų gydyti.' greiciausiai del sito.. as iki dukrytes turejau 4 persileidimus.

Hmm, na gal  :hmm:  Aš kažkaip pagalvojau, kad jeigu O nevyksta, tai kol kas progesterono ir nereikia, bet gal skyrė tam, kad jeigu įvyktų O, tai nepritūktų šio hormono  :)​ 

Atsakyti