Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Motiejau.. uzjauciu :( pradejai kraujuoti stipriai?

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 03 21, 20:04)
<p>Ką Boružiuk aš į tavo gretas 😢😔 šiandien mano žirniukas iškeliavo pas angeliukus </p><p></p><p>kolkas dar čia pabūsiu tyliai gaudysiu virusiukus ir gal po mėn gal dviejų gaudyt reiks ..dabar reikia susigyventi ... </p><p></p><p>Labai džiugu dėl kitų aukit stiprėkit ir saugokit save   nestuke.gif  4u.gif </p>



... labai labai gaila... isgedek ir isliudek verysad.gif
o ar daktare sako kokios priezastys gali buti, siulo kokius tyrimus?
Atsakyti

Labas vakaras,

GUZIKAI bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif dabar tik sužinojau nestuke.gif Sveikinu!!! PA-GA-LIAU!!! Lengvo nėštumo wub.gif mirksiukas.gif Aš buvusi ELMO biggrin.gif

Ir visoms kitoms nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

O planiukėms - kuo greičiau iš čia keliauti pas susiplanavusias mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Ką Boružiuk aš į tavo gretas 😢😔 šiandien mano žirniukas iškeliavo pas angeliukus 

kolkas dar čia pabūsiu tyliai gaudysiu virusiukus ir gal po mėn gal dviejų gaudyt reiks ..dabar reikia susigyventi ... 

Labai džiugu dėl kitų aukit stiprėkit ir saugokit save   :nestuke  :4u:

Laikykis  :4u: 

Atsakyti

Del KB, sakyciau pas mane ir buna kelios dienos pries O. Si menesi nzn. Neturiu OT. Pagal temperatura sakyciau jau man buvo O, bet grafikas nebrezia, o siaip pagal praejusiu menesiu ciklus kaip ir butu buve per anksti O, tai zodziu nieko nzn. 

Atsakyti

Motiejus uzjauciu, laikykis... :console: 

Fiesta kaip dziugu, dar vienas stebukliukas  :4u: 

O man snd paskutine mmm diena, todel rasausi y sarasiuka ir planuojam toliau.

03.24 - Editukas* nelaukia mmm
03.26 - FoxLady si cikla laukia mmm
03.30 - sheila1988 nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm
04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmmm

04.17 - gintare nelaukia mmm

Atsakyti

Motiejau, laikykis  :( 

O as dariau siandien testa ir aisku neigiamas. Ir taip pagalvojau su savo nereguliariom mmm, as turiu tik vos kokius 7-8ciklus per metus. Tai koks man cia sansas pastot. Nes jau kaip ir nezinioje esu. Atrodo sulaukciau mmm ir tada jau bent OV laukciau, o dabar neaisku buvo ar bus... ir negali nieko apskaiciuoti :unsure: 

Dar toks klausimukas :4u:  jei daryti nd kasdien, tai ar nebus ten spermatozoidai per silpni, ar maziau aktyvus, ar kiekis ju  :ax: gal kuri domejotes jau? (Gal ir kvailas klausimas).

Atsakyti

Motiejau, laikykis :4u:  Labai liudna. Bet gris. As kazkada, kai nuejo i angeliukus senai senai, nurimau, kai susapnavau miela mergyte kuri sake "mamyte, neverk, as pas tave sugrisiu".

Teside- Elmo tyliai dekoju :) As ir galvoju, kad avataras matytas.

Oceanica, jeigu sperma gerai kokybiska, dayug gyvuliuku, aktyvus visi ir panasiai fainai viskas, tai jus nors ir pusryciam pietum ir vakarienei mylekites. Kas antra diena labiau siulo tiem, pas ka truputi silpniau, kad koncentracija butu keik didesne. Ar akzkas tokio.

Atsakyti

motiejus, uzjauciu labai labai  :cry2: bet kaip taip, stipriai pradejai kraujuoti? 

Galvojau snd dar eiti pasportuoti, bet nea....geriau busiu namie, gulesiu, maza kas. Na kaip taip mergaites tokios neteisybes buna, kas nenori gimdo viena po kito, abortus daro. A kas taip nori va kas atsitinka... :cry2:  

Guzikai, ar tu tema susiradai cia nauja? as nerandu kur man apsistoti toliau....jau visu klausiu susuplanavusiu. 

Oceanica , nupirk ov testus, daug ir darykis.... o kas belieka. Gali ir bt matuotis dar. O nejauti kai buna ovuliacija? 

Mes si cikla pries ov nd darem dvi dienas is eiles. O gal ir vyras atsipalaidavo, buvo tikrai isitikines kad vel nieko neiseis i va tau, siurprizas jam  :rolleyes: 

Atsakyti

Ačiū  :4u:  na nebėra angeliukų temos kiek ieškojau ar nemoku ieškot..apturėjau aš sapną nerealų prieš pat pat... pamačiau kaip būtumėm gimę ir vardą išgirdau 😏tai nerealu žinau kas turi gryžti pas mane ..

Atsakyti

Žinau kad taip neteisingai. Bet tai nutinka ir labai dažnai... vis mastau geria rūko gyvena landynėse o vaikų susilaukia be problemų tik kad  daro juos nelaimingus 😢 

kraujuot smarkiai nekraujavau ir nekraujuoju tik trupinukas po trupinuko  su baisiais tikrais sąrėmiais dvi paras kenčiau kol išstenėjau ir  namelį ..tokį visą visą ..bijojau gert nuo skausmo nes durna viltis kad gal ne jis čia :blink: . . Išverksiu išgedėsiu ...rodos turėdama  keturis vaikučius neturėčiau teisės liūdėt išgirdau tokius žodžiu..o iš pačio artimiausio  "juk pati norėjai dabar nedejuok " viską "išsilaižyti "turiu vienui viena ...bet mes moterys pačios trapiausios ir pačios stipriausios 

Atsakyti

Cia vyras tau taip sako?? 

Atsakyti