rodo rodo isbandytas sitas reikalas su dukra pries 8 metus
rodo rodo isbandytas sitas reikalas su dukra pries 8 metus
Fiesta, nu super, sveikinu
Niekas cia neliks amzinai, patikekit Taip tik atrodo.
Fiesta, kokie vitaminai?
Pilvo tempimas tai man daznai buna po ov, ir toks lyg dilgciojimas, znybtelejimai.. Bet visada laiku pareina mmm
Del testu gadinimo suprantu labai jauciu kai db turiu pigienu tai netruksiu pradet naudot
Iskeliu sarasiuka, gal dar yra norinciu prisijungti?
03.24 - Editukas* nelaukia mmm
03.26 - FoxLady si cikla laukia mmm
03.30 - sheila1988 nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm
04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmmm
deraramos geriu šiuos, važiavom per Lenkiją, vaistinėj pasiūlė šiuos: https://www.ebay.co....G-/222591541615
Prieš tai geriau Pregnacare, žūvų taukus equazen ir vit.D.
Ateinu pabarstyti rožinių virusiukų
Jeigu kas prisimena mano pastojimo istoriją, mums pasiteisino teorija dėl ND prieš O. Kadangi tą ciklą neplanavome, paskutiniai nesaugūs santykiai buvo 7cd, O - 11.
Laukiam pas susiplanavusias!
Ačiū už virusiukus labai jau norisi jų
Nors mane apima visokios nuotaikos jau. Tai noriu tai nebenoriu atrodo pavasaris taip gerai darbuose sekasi. Važiuoji pramogauji. Tai atrodo kad kaip geta gyvent ir taip. O kitą dieną atrodo palydžių kiekvieną su pilvuku, vežimu, mažylių rūbeliai....ech .... nebežinau kaip apsispręst
Va ir Fiesta 10 taip nudžiugau kad laukiasi lyg man dideliausi sveikinimai tau aukit ir stiprėkit
Jefimija labai įdomu būtų sužinot tavo istoriją
Aciu didelis mergaites
Susiskambinau siandien su daktare, susitarem balandzio 8 d. susitikti. Paziures ar viskas gerai. Tai ili tol tikrai busiu cia, su jumis
Jefimija jooooo, va cia tai staigmenele buvo Kaip jautiesi? kokia grupe susiradai cia?
Boruziuk, o jus bandykit , pavasaris, atsipalaiduokit, ir gal uzkibs
As siandien darbe sustresavau, net pilva pradejo tempti, dabar guliu visa vakara, tai geriau dabar. Reikia ramiai kaz kaip i viska reaguoti dabar
Ką Boružiuk aš į tavo gretas 😢😔 šiandien mano žirniukas iškeliavo pas angeliukus
kolkas dar čia pabūsiu tyliai gaudysiu virusiukus ir gal po mėn gal dviejų gaudyt reiks ..dabar reikia susigyventi ...
Labai džiugu dėl kitų aukit stiprėkit ir saugokit save
Ačiū tau tikiuosi greitai "sugyti" ir tas laikas neprailgs