Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Priedas  68D3F65E-E7E0-48FF-B335-E8C2D8BA2A38.jpeg   47,8KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiesta10: 20 kovo 2018 - 19:02

Va tokios mano naujienos siandien...  :rolleyes: Snd 27 cd. 14-15 dpo. Vakare nupirkau testa nes taip ir nepradejo telioti. tai va, dar soke esam  :yahoo:

deraramos, del ov testu tai tikrai cia tiesa! sugalvojau pazaisti savaitgali su jais. buvo 25 cd ir vakar 26 cd buvo labai teigiami.  va ir pasitvirtino  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiesta10: 20 kovo 2018 - 19:07

Motiejus, turi galimybę pasidaryti progesterono tyrimą?? Nes būtent jo gali ir trūkti. Duphastonas yra pats prasčiausias progesteronas.. geriau dedami į makštį - gepretix ir pan.. 

Čia tik pasidalinusi savo nuomone :)

Atsakyti
fiesta bigsmile.gif bigsmile.gif !!!
Atsakyti

Eina sau, Fiestaaa!!!  :yahoo:  ne nu tikrai aš čia viena liksiu :D sveikinuuu  :wub: 

greit pasakok, ką kitaip darėt, ar ov užtaikėt, pagalvę pasidėjot? :D kaip vyras reagavo??

mes irgi "atlikom" nd, bet ov testas vos matyti :D mistika ne kitaip su tom KB.. Jaučiu ov įvyks kokią 15-16 cd kaip ir turėtų. O KB tą dieną nebus visai  :hmm:  reiks gal kada ginės paklaust apie tai. MB tyrimas atidėtas kuriam laikui  :P​ 

Atsakyti

kažką supainiojau, galva nedirba :D 

Fiesta, kiek laiko planavot? ar pirmas vaikas?

na ir pasipylė teigiamų testų  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 20 kovo 2018 - 21:51

Planavom nuo rugpjucio, dukrai 7 metai  :) vyras jau galvojo kad nieko neiseis, tai net paciam sunku buvo patiketi testu. vis klause ar tikrai, zinau kad ir bijo kad vel bus bemiegiu naktu  :D 

buvo du nd pries ov ir vienas kai ov testas buvo teigiamas. 

Atsakyti

dar gulejau si cikla ant pilvo po nd. Geriau naujus vitaminus. ir dejau kelis kartus geruju bakteriju zvakutes , atrodo tai viskas ka dariau kitaip  :D  as dar soko busenoi  :rolleyes: ir bijau kas ir kaip bus. dukra vakare vel prabilo kad noretu sesutes  :wub:

deraramos dar ne viena tu, nepergyvenk  :) turi ir jums pasisekti greitu metu  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiesta10: 20 kovo 2018 - 22:27
QUOTE(deraramos @ 2018 03 20, 19:39)
<p>Eina sau, Fiestaaa!!!  yahoo.gif  ne nu tikrai aš čia viena liksiu biggrin.gif sveikinuuu  wub.gif </p><p>greit pasakok, ką kitaip darėt, ar ov užtaikėt, pagalvę pasidėjot? biggrin.gif kaip

neliksi, pazadu tau sita. as cia strigsiu itariu ilgam biggrin.gif , gausi su manim susidraugauti ax.gif
Atsakyti

O aš iš proto einu :D nežinau kaip ten su mano ov, bet atlikom nd pagal programėlę ale pirmą vaisingą dieną ir po to jau sekančią po ov. Aš ov visada jaučiu, man ir skausmų būna, na su niekuo nesumaišyčiau. Šiandien 6 dpo, bet aš jau gal 5 testus išgadinus 😂😂😂 logika ir protas sako, kad esu kvaila kaip bato aulas, bet tas nuolatinis tempimas kaip prieš mm pilvo, prasidėjęs prieš kokias 3 d. manęs neramina ir turbūt apsiūsinsiu kasdien bent po vieną, kol neprasidės mm 😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 21 kovo 2018 - 00:30

Sveikos  :rolleyes: 

Kokios geros naujienos Fiesta  :yahoo: sveikinimai, kaip sirdis nudziugo, lyg savo pamacius, tos dvi juosteles kazkur laukia ir musu  :hmm:  :D 

ryt ir as darysiu jau testa, bus praejusi savaite nuo pries tai sugadinto. Nusipirkau jautresni. Labai skauda pilvo apacia, nezinau nuo ko, siaip pries mmm man niekada nebudavo skausmu, jokiu simptomu, jos su tokia staigmena ateidavo. Na bet dabar jauciu pirma kart prasidejus mmm verksiu :huh2:  :cray: reiks kazkaip laikytis ir suprast jusu formules kada tuos nd atlikti, nes cia jau visas mokslas. :smartass:  net uzmigti neina :oh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oceanica: 21 kovo 2018 - 00:41

Aciu mergaites uz palaikyma  :wub: svarbiusia kad toliau viskas eitu sklandziai. 

As irgi negaliu uzmigti, po tokios staigmenos. Vis galvoju galvoju apie viska...

Man po ov vidada tempe pilva. Bet si karta netgi labiau, tikrai galvojau kad cia mmm ateis anksciau gal. Viena nakti taip man skaidejo kad teko isgerti nuo skausmo vaistus. dabar pamaudzia bet nestipriai, vis buna skausmelis kiausides kuri ovuliavosi. 

Paskui dar man pasidare bloga treniruorej, sirdis taip greitai plake, nieko negalejau daryti , tai buvo 10 dpo. Irgi pagalvojau kad pms. Paskui speneliai pasidare skausmingi, tada ja supratau kad cia gal visai ne pms  :rolleyes: tokie jie buvo pries 8 metus kai pastojau pirma karta. 

Bandykit ov testus daryti  :D  jie gali rodyti anksciau nei nt. Tikrai daug perskaiciau kad daugumai taip ir buna. Ir man pasitvirtino kad jie irgi rodo nestuma. 

Atsakyti