Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Sveikos, moterytes  :)

Man iki menesiniu dar liko 3dienos, o vakar prasidejo nezymus templiojimas. Ryte pasidariau testa - neigiamas.

Ar tai gali buti implantacinis kraujavimas? Jis labai mazas ir neskauda pilvo, kaip skaudedavo pries menesines.

Nuo kada testas gali parodyti teigiama atsakymas? Galbut tik po implantacijos ir siandien buvo per mazas kiekis, kad rodytu teigiama atsakyma?  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarijaAdomas: 15 kovo 2018 - 10:17
Kelinta dabar jums diena po ovuliacijos? Implantacija dazniausiai ivyksta 7-10 dienu po ovuliacijos smile.gif
Atsakyti

Vakar buvo 11d po mano spejamos ovuliacijos dienos :) taciau speju gali but ~2d svyravimas :)

Atsakyti

Na manau kad tai jums beprasidedancios mmm.. :)

Atsakyti

Atėjo mano testai :D 100 nt ir 40 ot + 10 nt :D kur aš tiek dėsiu :oh: tikiuosi, neteks sunaudoti :D 

Atsakyti

As ir nuleksiu ryt OT nusipirkt, NT nereikia, jei jau pajausiu kazka tada nusipirksiu :-), be reikalo ner ko metyt pinigu ir ieskot vaiduokliu :-)

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 03 15, 17:31)
<p>Atėjo mano testai biggrin.gif 100 nt ir 40 ot + 10 nt biggrin.gif kur aš tiek dėsiu doh.gif tikiuosi, neteks sunaudoti biggrin.gif </p>

galesiu perpirkti jei nereikes biggrin.gif . nes itariu as cia uzsibusiu... rolleyes.gif
Atsakyti

Ceroc, mes čia kaip kokie dinozaurai vis dar tupim. Kaži, kada ateis mūsų diena pagaliau  :hmm: 

Atėjo mano testai :D 100 nt ir 40 ot + 10 nt :D kur aš tiek dėsiu :oh: tikiuosi, neteks sunaudoti :D

Oho, rimtai nusiteikus tu čia su 100 NT :super:  linkiu, kad suveiktų kiaulystės dėsnis ir nebereikėtų tiek  :4u:

Aš tai neatlaikiau ir pasidariau NT. Aišku, vienas ryškus pagalys, nusileidau ant žemes, atrodo ir krūtinės nebeskauda.  Tai va,  toliau savo mm laukiu  :B 

Atsakyti

mielai pasidalinsiu, tik pirma savo II sulauksiu  :angel_not: 

aš neturiu kantrybės su nt.. Jaučiu sulauksiu kokios 5-6 dpo ir pradėsiu testuot..

gal persirgsiu kada ta testų liga :) raginu vyrą nors kraujo tyrimus ir spermogramą pasidaryt.. nerimauju dėl jo. Reiks jį pačiai užregistruot. Bet tikiu, kad viskas gerai, tik dar nepasigavo ir tiek.

Noriu gruodinuko :) kol kas dar tik 7 cd..

Atsakyti

O gal kuri trumpai papasakos apie OT? :blink:​ Ka jis parodo? Tokiu pat budu kaip ir NT? Girdet girdejau, bet taip ir nesupratau kada cia reik ji testuot. Ar cia su nereguliariom mmm nieko nepades? 

As jau laikausi nepadarius vel NT, o dar tik 2dienos praejo, bent savaite reik palaukt  :unsure: 

Atsakyti

Kiek suprantu OD buna viena per cikla ir per ja yra didesne tikimybe pastot? Bet kitom dienom irgi galima juk? Ane? (Cia as labai tikiuosi, nes jau visai susipainiojau  :hmm: ). Pamenu drauges net skaiciuodavo savo nevaisingas dienas, tai tame irgi nesuprantu, kada jos buna. Cia greiciausiai del to, jog net neturiu savo ciklo dienu skaiciaus ir isvis nieko paskaiciuot negaledavau ir nesigilinau :hmm:  :unsure:  nu zodz kaip is medzio iskritus as cia tarp patyrusiu  :D  :4u:​ 

Atsakyti

O gal kuri trumpai papasakos apie OT? :blink:​ Ka jis parodo? Tokiu pat budu kaip ir NT? Girdet girdejau, bet taip ir nesupratau kada cia reik ji testuot. Ar cia su nereguliariom mmm nieko nepades? 

Taip, OT veikia tokiu pat būdu, kaip or NT, tik OT sureguoguoja į šlapime esantį hormoną lh :) Prieš įvykstant O, organizme labai užkyla lh ir su OT pagalba galima nustatyti kurią dieną ižkilo ir ižkilęs šis hormonas reiškia, kaf ovuliacija įvyks artimiausiomis dienomis  :) 

Su nereguliariom mm kaip tik daugiausia naudos, nes kai ciklas reguliarus, tai O vyksta tuo pačiu metu kiekvieną ciklą, kai nereguliarus, tai sunkiau sugaudyti  :)  Bet jeigu ciklai labai nereguliarūs ir gali svyruoti 30-50 dienų, tų OT gali labai daug prireikti  :unsure: 

Atsakyti