Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

QUOTE(deraramos @ 2018 03 05, 15:47)
<p>Galesiu namie imesti 4u.gif ar net perleisti dali, jei noretum.. Vakar truputi sazine pagrauze, kam tiek prisisakiau unsure.gif bet vienas testukas gavosi po 11-12 ct tai labai pigiai, tik simtais gal nereikejo doh.gif</p>

QUOTE(Fiesta10 @ 2018 03 05, 16:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="72023978" data-time="1520250473"><div><p>Galesiu namie imesti 4u.gif ar net perleisti dali, jei noretum.. Vakar truputi sazine pagrauze, kam tiek prisisakiau unsure.gif bet vienas testukas gavosi po 11-12 ct tai labai pigiai, tik simtais gal nereikejo doh.gif</p></div></blockquote><p> ar nedarei siandien testo? kaz kaip laukiu siandien ryte  biggrin.gif </p><p>aš šiandien mirštu kaip skauda pilva, va taip pastoviai per ov. Nd atlikti tad žiuresim... </p><p></p>

QUOTE(Ispaikyta @ 2018 03 05, 16:03)
<p>As da nesulaukiau savuju, bet tas jausmas kad tuoj pramus niekur nedingo. Tai laukiu :-D</p>

Ačiū, laukčiau nuorodas ir gal dalį ir paimčiau bigsmile.gif

Daug čia mūsų laukiančių biggrin.gif tiksliau norinčių taip ir nesulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Tai labas...

Nu, kas cia per periodas toks. Vel teplioja vidury ciklo blink.gif Ir dar vel temperatura, vel nugara lauzo... Myliu ziema, bet, kur tas pavasaris jomajo?? 😄
Atsakyti

As da nesulaukiau savuju, bet tas jausmas kad tuoj pramus niekur nedingo. Tai laukiu :-D

Tai gal...nepramuš  :) 

Atsakyti
uoj mielos moterys ir merginos, kokia as nelaiminga verysad.gif esu visiskai neaktyvus zmogus, darbas sedimas, visur tik ir raso kaip planuojant reikia sveikai gyventi, tai sugalvojau pradeti lankyti sporto kluba.. ir jau pasigailejau doh.gif vakar buvo pirma treniruote su treneriu, ir jauciuosi kaip visa sudauzyta, nakti net nemiegojau, nes galiu guleti tik ant nugaros, kas sake kad sportas sveika verysad.gif ypac kojos kojos, negaliu net nuo kedes atsistoti be asaru, ka kalbeti apie lipima laiptais doh.gif visada skaudedavo po fizinio kruvio, bet nieko panasaus nesu jautusi iki siol kaip dabar, ir kaip tik vaisingasis laikotarpis, o as net negaliu pagalvoti apie jokius nd verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 03 05, 16:46)
uoj mielos moterys ir merginos, kokia as nelaiminga verysad.gif esu visiskai neaktyvus zmogus, darbas sedimas, visur tik ir raso kaip planuojant reikia sveikai gyventi, tai sugalvojau pradeti lankyti sporto kluba.. ir jau pasigailejau doh.gif vakar buvo pirma treniruote su treneriu, ir jauciuosi kaip visa sudauzyta, nakti net nemiegojau, nes galiu guleti tik ant nugaros, kas sake kad sportas sveika verysad.gif ypac kojos kojos, negaliu net nuo kedes atsistoti be asaru, ka kalbeti apie lipima laiptais doh.gif visada skaudedavo po fizinio kruvio, bet nieko panasaus nesu jautusi iki siol kaip dabar, ir kaip tik vaisingasis laikotarpis, o as net negaliu pagalvoti apie jokius nd verysad.gif

pagulėkit vonioj šiltoj, turi tikrai padėti 4u.gif o šiaip, juk vakar padirbėjot, išjudinot tai ko ilgai nejudinot..tai natūralu tas skausmas..žinau, ką tai reiškia.. toliau bus tik geriau ir lengviau bigsmile.gif
Atsakyti

Mielosios gal kuriai ginė pasiūlė planuojant gerti  nieštukių vitaminus 🤔man patarė tai dabar esu abejonių kelį..jai mm pareis mastau pradėt Elevitą gal tada folio atskirai nebegert mustais 

nauji namučiai  :4u:​ 

Atsakyti

O as nes siandien sapnavau sporto kluba, nes savaitgali nesigavo nuvažiuoti, vakar namie tik biški pasportavau. FoxLady čia tik po pirmos treneruoties  :D tikrai reikalniga karšta vonia  :D 

Aš geriu vitaminus Femibion planuojančioms, pirkau lenkijoj, man patinka kad čia dienom surašyta kaip kt, ir jos mažos  :) čia 400 mg folio, papildomai negeriu, dar geriu omega3 ir 6. Geriau pregnacare dvi pakuotes, irgi visai nieko. 

Atsakyti
Et, aciu uz palaikyma, jau net prisigalvojau kad man ten kas nors truko plyso ar pan biggrin.gif Istikruju darant ta pratima slaunims pajauciau kaip man suakmenejo tas raumuo ir dariau per skausma, pirmam kartui reikejo pasimuliuoti, bet labai sunku kai salia treneris stovi biggrin.gif
Nesciosioms jeigu gerai jautiesi turbut galima treniruokliu saleje padirbeti su nedideliais svoriais? Aisku preso jau nedaryciau biggrin.gif
P.S. per vaisingas dienas leidziama karsta vonia? Nes vyrams tai reikia vengti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 05 kovo 2018 - 15:45
QUOTE(FoxLady @ 2018 03 05, 17:44)

P.S. per vaisingas dienas leidziama karsta vonia? Nes vyrams tai reikia vengti

Nežinau, bet tada kitas variantas - karštas dušas bigsmile.gif ilgai pastovėt rolleyes.gif
Atsakyti

Merginos, moterys, paneles. Prasau pasakykit, kad yra, ir kad si karta niekur nedings ta velnio juostele, prasau! +/- 9dpo

https://www.countdow...alleryid=745383

Atsakyti
Melynuoja 4u.gif
Atsakyti

Nuožmusis Guzikas hmmm lyg ir yra pusė jos 🤔

sakykit mergaitės mm ryt arba poryt šyrit Bt 37.4  bet dar laisvai gali kristi  per parą? 

Oi būtų stebūklas jai nepareitų mm 😅

Atsakyti