Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

QUOTE(Fiesta10 @ 2018 03 14, 12:28)
 Mums nesigauna pagal komanda  biggrin.gif </p><p>ši cikla nd buvo kai ov buvo teigiamas. ir pries.  bet vis tiek nieko nepavyko jaučiu  huh.gif </p>

Tai si karta nebus jokiu komandu. Bus kaip bus, po to tikrai biskuti psichoze jau gaunas... ax.gif
Atsakyti

Puikiai tave suprantu  :4u:  neliūdėk  :mirksiukas:​  tikėkim kad viskas bus gerai 

Tai tik tikėti ir belieka, nes daugiau nelabai ką galiu padaryti  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 03 14, 10:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Boružiukas*" data-cid="72035446" data-time="1521020582"><div><p>O tau Kisulita stiprybės viskas bus gerai ir labai gerai  4u.gif  nestuke.gif Man su antru nebuvo jokių nėštumo požymių. Iš pradžių tokie nežymus, o po to dingo kaip ne nėščia buvau. Krūtinė kaip padidėjo kaip prieš mm tokia ir liko visą nėštumą. Jei nepykina ir gerai jauties nebūtinai ne nėščia  smile.gif</p></div></blockquote><p>Būtų tik nėštumo simptomų dingimas, tai nesijaudinčiau, daug kas mano aplinkoje iš vis nejautė jokiū simptomų  smile.gif  Bet kai atsiliekame dydžiu 4 dienom, hcg lenkia keliom savaitėm ribas, daugiau nei dvi nėštumo savaites tepliojo, puslytės forma buvo netaisyklinga, o dabar dar ir simptomai dingo, tai neramu  unsure.gif  Tai belieka laukti, nelabai daugiau kažką galiu padaryti  verysad.gif​ </p>

nezinau ar nuraminsiu.. su mano dukros nestrum viskas buvo negerai. nuo nuolatinio kraujavimo iki spazmu. su puslele irgi buvo netvarkoje, kaip ir buvo tas vadinamas amniotic band, ir kraujas ir hepatita rado ir zodziu atrodo viskas kad galejo buti negrai svekatos atzvilgiu tike su manim tiek su ja- buvo. ir sparndo rauksle per stora ir dar galai zino kas zinok.. i skanu turejau turbut simtais.. ir gime visiskai sveikute, stora kaip bandute, nuostabi mergyte wub.gif neprarask tikejimo mergaite ir neisileisk sau baimes i sirdi 4u.gif
Atsakyti

nezinau ar nuraminsiu.. su mano dukros nestrum viskas buvo negerai. nuo nuolatinio kraujavimo iki spazmu. su puslele irgi buvo netvarkoje, kaip ir buvo tas vadinamas amniotic band, ir kraujas ir hepatita rado ir zodziu atrodo viskas kad galejo buti negrai svekatos atzvilgiu tike su manim tiek su ja- buvo. ir sparndo rauksle per stora ir dar galai zino kas zinok.. i skanu turejau turbut simtais.. ir gime visiskai sveikute, stora kaip bandute, nuostabi mergyte wub.gifneprarask tikejimo mergaite ir neisileisk sau baimes i sirdi 4u.gif

Dėkui, dabar bandau kabintis į kiekvieną sėkmingą istoriją  :)  Gal ir man pasiseks  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita laikom kumštelius ir viltį už uodegod kad viskas bus gerai  :4u:  :4u: 

Boružiukas sėkmės dydžiausios su planais manau greit pagausit savo žirniuką su tokiom teigiamom mintim  :4u:​ 

Mano vizitas 26d laukiu nesulaukiu .

Pykina šleikštulys vargas su maistu  :blink: nieko nenoriu tik kad reikia pakandu ir rodos vėl išeis lauk viskas 

Atsakyti

Nu, ka! Mmm baiges reiks kibt i darbus. MB sako, kad nepatinka jam taip pagal komanda, turi savaime viskaa but biggrin.gif

Tegu nezyzia, nes bus kaip mum - gavom vaistus ir konkretu grafika, kiek kada ir vos ne kokia poza :D

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 03 14, 16:47)
Tegu nezyzia, nes bus kaip mum - gavom vaistus ir konkretu grafika, kiek kada ir vos ne kokia poza biggrin.gif

OMG! Tas vaiku darymas - rimtas reikalas! biggrin.gif O visokiem asocialam, tik kyst myzt ir begioja, kokie 5.... unsure.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites,

Guzike ir Motiejau, dziaugiuosi uz jus  :wub:  :4u: 

Atejau prisiduoti ir as. Taigi, mano zirniukas jau 6 sav., sirdute plaka  :wub: 6mm dydzio  :wub:  :wub:  :wub: 

Esame begalo laimingi ir meldziam Dieva, kad tik viskas butu gerai  :rolleyes: 

Tik jau kuri laika kankina siaubingas pykinimas  :huh2:  Istisa para.... Apetito visiskai nera, valgyt tenka per prievarta. Ir praktiskai viskas eina lauk. Net suo pradejo manes bijoti, nes kartais tiesiog riaumoju nubegus i tualeta.  :D jauciuosi isvargusi nuo pykinimo. 

Jei vemimas tesis, teks vis prisistatyti i stacionara, laselinems :unsure: 

Atsakyti

Vabaliukštis taip pat sveikinimai nuoširdus su lapkritinuku 😀 :nestuke  :yahoo:  :wub: 

Aš vis bėgu iki wc bet nieks neišein tik sripriai tampo ..

Sunkiai su tais vėmimais būtinai pasilašink jai taip baisiai ir toliau  :unsure:​ 

Atsakyti

Nezinau , kuri bet kazkuri ismetet mane is saraso  :huh2: niu niu niu  :D 

03.21 - Fiesta nelaukia mmm
03.24 - Editukas* nelaukia mmm
03.26 - FoxLady nelaukia mmm
03.30 - sheila1988 nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm

04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmmm

Atsakyti

Sveikos mergaites,

Guzike ir Motiejau, dziaugiuosi uz jus  :wub:  :4u:

Atejau prisiduoti ir as. Taigi, mano zirniukas jau 6 sav., sirdute plaka  :wub: 6mm dydzio  :wub:  :wub:  :wub:

Esame begalo laimingi ir meldziam Dieva, kad tik viskas butu gerai  :rolleyes:

Tik jau kuri laika kankina siaubingas pykinimas  :huh2:  Istisa para.... Apetito visiskai nera, valgyt tenka per prievarta. Ir praktiskai viskas eina lauk. Net suo pradejo manes bijoti, nes kartais tiesiog riaumoju nubegus i tualeta.  :D jauciuosi isvargusi nuo pykinimo. 

Jei vemimas tesis, teks vis prisistatyti i stacionara, laselinems :unsure:

Mano drauge viena veme iki 14 ar 15 sav.bijau dabar sumeluoti. Negalejo irgi nieko valgyt, numete daug svorio, isseko. Linkiu kad taip nebutu  :4u:​ 

Atsakyti

Aš su pirma iki beveik 17 sav vemiau. bet tik rytais. valgyt isvis negalejau, pastoviai pykino.  sukudau labai... bet paskui viskas praejo ir valgiau daug :)) +14 kg buvo. 

Atsakyti