Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Reikia dziaugtis kad nebeliko, visos apsinesciavo bigsmile.gif
O man vel OT testai neigiami verysad.gifsiandien 17cd, popiet darysiuosi

Ne visos, uzsilikus cia tokia viena Londone jau beveik 4 metai sedi :lol:​ 

Atsakyti

Ceroc, smagu visai butu zinok :)

Atsakyti

Laba ryta nagi sakykit ar mano hcg geras kaip 4.5sav 🤔  578.50 nes jūs jau planiukės kai kurios su didele patirtim o aš beveik žalia kas del augančio hcg ..

Atsakyti

Bet jeigu prades teplioti daugiau, gal tada iskart i priimamaji vaziuok. 

Kad tas tepliojimas, radau šviesiai rudų išskyrų ant tuoletinio popieriaus ir viskas, tai ir galvoju, ar čia senas kraujas ar šiaip išskyros patamsėjusios buvo  :hmm:  O šiaip jo, jeigu kažką neįptasto pajausiu, tai lėksiu į priimamajį. Bet šiandien puikiai jaučiuosi, nepykina, apetitas geras, krūtinės visai nebejaučiu ir pilvo nebepučia  :blink: 

Atsakyti

Laba ryta nagi sakykit ar mano hcg geras kaip 4.5sav 🤔  578.50 nes jūs jau planiukės kai kurios su didele patirtim o aš beveik žalia kas del augančio hcg ..

Į normas telpa, tai geras  :)  Bet svarbiausia ne vienas skaičius, o koks skaičius bus po dviejų dienų, nes turi būti dvigubai padidėjęs  :)  

Mano 4 sav. buvo 2500  :oh:  Iš kur pas mane tokie kosminiai skaičiai  :oh: 

Atsakyti
Nu, ka! Mmm baiges reiks kibt i darbus. MB sako, kad nepatinka jam taip pagal komanda, turi savaime viskaa but biggrin.gif
Atsakyti

Į normas telpa, tai geras  :)  Bet svarbiausia ne vienas skaičius, o koks skaičius bus po dviejų dienų, nes turi būti dvigubai padidėjęs  :)  

Mano 4 sav. buvo 2500  :oh:  Iš kur pas mane tokie kosminiai skaičiai  :oh:

Oi neramu man 😣 na o pas tave gal identiški du žirniukai 😏būna ir taip

Atsakyti

Nu, ka! Mmm baiges reiks kibt i darbus. MB sako, kad nepatinka jam taip pagal komanda, turi savaime viskaa but biggrin.gif

Mums nesigauna pagal komanda  :D 

ši cikla nd buvo kai ov buvo teigiamas. ir pries.  bet vis tiek nieko nepavyko jaučiu  :huh2: 

Atsakyti

Sveikutės visos naujai planuojančios  :4u:  smagu kad mūsų daug ir džiaugsmo daugiau bus  :wub:   Prisiduodu ir aš iš po penktadieninio vizito pas ginę. Šiaip viskas ok žiūrint echoskopu, jokių pakitimų, gimdoj viskas tvarkoj. Aišku sakė negerai jei rodo testas ir po kelių dienų pabėga. Dabar prirašė pavartot hormono progesterono nuo 16 iki 25 ciklo dienos, nes gali sunkiau tvirtintis ir dėl jo trūkūmo. D vitamino ir Pregnacare vitaminų planuojančioms liepė vartot, nes geriu paprastą folį ir viskas. Sako pagerkit geresnių ale  :D . Nu pabandysim. Ir liepė iškart net nesiregistruojant atlėkt jei vėluos mm ir rodys NT teigiamą, sako matysim ar tvirtinasi ar ne. O jei kartosis tris kartus tai siunčia jau pas genetikus ir visokius tyrimus darytis.  Tai va šį mėnesį lauksiu mm nes per vaisingą laikotarpį saugojamės natūraliai  :rolleyes:  O kitą matysim kažkaip nusiraminau šitam reikale ir duodu smegenims pailsėt  :)  gal kas gausis natūraliai ir neinant iš proto  :D​ 

O tau Kisulita stiprybės viskas bus gerai ir labai gerai  :4u:  :nestuke Man su antru nebuvo jokių nėštumo požymių. Iš pradžių tokie nežymus, o po to dingo kaip ne nėščia buvau. Krūtinė kaip padidėjo kaip prieš mm tokia ir liko visą nėštumą. Jei nepykina ir gerai jauties nebūtinai ne nėščia  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružiukas*: 14 kovo 2018 - 11:47

Oi neramu man 😣 na o pas tave gal identiški du žirniukai 😏būna ir taip

Nurimk, hcg tikrai geras, svarbu, kad augimas būtų atitinkamas  :) 

Man jau daryta echo, tai buvo vienas  :)  Aukštas hcg būna, kai vaikas turi dauno sindromą, tai baisoka dėl šito... O pas kai kurias natūraliai būna aukštas hcg tiesiog šiaip, galvoju gal po nesivystančio organizmas truputį persistengė  :hmm: 

Atsakyti

O tau Kisulita stiprybės viskas bus gerai ir labai gerai  :4u:  :nestuke Man su antru nebuvo jokių nėštumo požymių. Iš pradžių tokie nežymus, o po to dingo kaip ne nėščia buvau. Krūtinė kaip padidėjo kaip prieš mm tokia ir liko visą nėštumą. Jei nepykina ir gerai jauties nebūtinai ne nėščia  :)

Būtų tik nėštumo simptomų dingimas, tai nesijaudinčiau, daug kas mano aplinkoje iš vis nejautė jokiū simptomų  :)  Bet kai atsiliekame dydžiu 4 dienom, hcg lenkia keliom savaitėm ribas, daugiau nei dvi nėštumo savaites tepliojo, puslytės forma buvo netaisyklinga, o dabar dar ir simptomai dingo, tai neramu  :unsure:  Tai belieka laukti, nelabai daugiau kažką galiu padaryti  :(​ 

Atsakyti

Puikiai tave suprantu  :4u:  neliūdėk  :mirksiukas:​  tikėkim kad viskas bus gerai 

Atsakyti