Aš eičiau i echo, kadangi net ir teplioja vėl...gal nepadaryti dabar echo gresmingiau nei padaryti... as dariau per pirma savo nestuma apie 13 echo. Tikrai viskas gerai su dukrele buvo.
Bet pati mama jaucia geriau ka reikia daryti
Kisulita, 13 Kov 2018 - 13:37, parašė: Kad kažkaip mėtausi - lyg ir nėra jokių simptomų kažkam blogo įtarti, bet iš kitos pusės pačių simptomų nelabai liko... Net nežinau, jeigu vėl nesivystantis, tai ar šią ar kitą savaitę nueisiu, nelabai ką pakeisiu...As neiciau jai tik del to, kad nestumo simptomai dingo. As pirma menesy jauciausi nescia, net ir labai 😁 o treciam menesy mano visi simptomai isnyko ir tik didejantis pilvukas primindavo, kad laukiuosi. Taip, kad tie simptomai gali buti yvairus. Jeigu pradesit kraujuoti jau kita kalba, lekciau nedvejodama. Ir jei jusu gydytoja sako, kad nera butina, kam lekti y tuos privacius echo? Bet cia tik mano nuomone. Tik jus galit nuspresti ir tik jusu sirdis jaucia reikia to ar ne. Neramumu visa nestuma pati turejau, bet nedariau nei vieno papildomo echo del smulkmenos. Pasitarkit su gydytoja, nebijokit pasakyti tai kas jus neramina 😊
Papildomam echo neiciau, bet kadangi jau turejai nesivystanti, manau del sventos ramybes galima ir anksciau.. Netikiu, kad pakenktu, bet ir kaip sakai nepades, jei kas negerai, bet bent nuramins, turi buti viskas gerai Del hcg tai ne nerimaut reikia, o dziaugtis bet visos nerimauja pradzioje ir visada po to Hipotiroze tai skydliaukes veiklos sutrikimas. Gali buti, kad paskirs vartoti tiroksina, jo trukumas taip pat gali tureti itakos pastojimui. As taip pat turiu problemu su skydliauke, bet tiroksino dar nereikia gerti, hormonai normoj, tik antikuniu per daug, reikia kasmet stebeti, tikrintis.
Guzike-kaaaip labai, labai, labai sveikinu!!!! *****, net susigraudinau-ir is laimes, kad dar vienai mano planiukei pavyko, ir is siek tiek liudeselio-juk faktas kaip blynas-faktiskai is seniai planuojanciu likome dviese su Enir...Bet tu auk, moterie, auk!!! Apskritai, reikia mudviem gyvai susimatyt, ka manai, uztektu kalbos?😍