Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

sveikutes 4u.gif ,

cia labai ramu.. as uzsirasiau pas gine, ryt reikia nulekti. gal kas lankosi pas Ilona Silkaitiene Kaune? ji mane ziurejo kai pirmo sunaus laukiausi smile.gif
Atsakyti

Aš tai turbūt kraustaus iš proto. Gyvenau sau ramiai ir kokius metus laiko net nekirbėdavo mintis NT pirkt iki mm dienos. O šį kartą nebežinau kas daros. Nu traukia kažkas eit pirkt, nebežinau kaip atsilaikyt. Iki mm liko 2-3dienos.  :oh:  Pradėjau jau požymių ieškot  :oh: atrodo ir kelis tikrai pritempt galiu. Susisuko smegenai visai  :oh:

Guzike, kur FR testus perki? 

Bootse, Superdruge arba Asdoj. Tesco man atrodo tik ClearBlue teturi.

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 13, 00:35)
sveikutes  4u.gif ,

cia labai ramu.. as uzsirasiau pas gine, ryt reikia nulekti. gal kas lankosi pas Ilona Silkaitiene Kaune? ji mane ziurejo kai pirmo sunaus laukiausi  smile.gif

Kazkur girdeta. Cia klinikose?
Atsakyti

Labas rytas!  Jungiuosi prie jūsų, mes su vyru taip pat planuojame, laukiame.. Spiralę man išėmė vasario 12d., 13dieną jau prasidėjo mm, ciklas 30-60d., nereguliarus, tai nieko aš čia nepaskaičiuosiu, ginekologė nieko blogo neįžvelgė. Santykių kaip ir nemažai turėjome, tai ta tikimybė turėtų būti nemaža. Šįryt pasidariau testą juostelę - neigiamas. Nors vilties turėjau jau  :rolleyes: bet kaip suprantu šitie testai tokie vėlyvieji, reikėjo gal kokį geresnį paimti, na dar lauksim, paėmiau dar papildomai 2testukus. Bet jau ėmiau mąstyti gal ir man čia bus sunku pastoti, o buvau tokia optimistė :unsure: na jei sunkiai seksis reiks kreiptis dėl visų hormoninių tyrimų. Čia būtų mano antras nėštumas, antras vaikelis, tai gal dėl to taip stipriai nesijaudinu dėl tokio nereguliaraus ciklo, nusiteikus teigiamai, kad pavyks. Nors šiandien tas pasitikėjimas pakrito, dėl to galvoju reikia draugijos :4u:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oceanica: 13 kovo 2018 - 09:00

As tesco paprastus perku. Nematau reikalo tuos brangius pirkti (clearblue), juk jei jau laukiesi veliau ar anksciau parodys bet kuris.

Oceanica, dar tik pirmas ciklas kai bandote, nera ko taip nerimauti. Mano mmm buna ir du men veluoja, man irgi skaiciuotis kazka bebiltiska, tiesiog nesisaigojam ir tiek 😊

Kaip smagu del senbuviu pilvinuku :4u:  nepamirskit virusiuku pabarstyt, ju cia taip visoms reikia :unsure: 

As y sarasiuka net nebesirasau, nes mm buvo vasario4d paskutines...

Atsakyti

Enir, buvo Boots akcija 3 uz 2. bet jau lyg baigesi. 

o del noro gadinti suprantu 😀

Atsakyti

Naujokėms  :nestuke linkiu kuo greičiau oamatyt tuos II  :4u: 

Varau kraujuką priduot :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2018 03 13, 10:56)
<p>Labas rytas!  Jungiuosi prie jūsų, mes su vyru taip pat planuojame, laukiame.. Spiralę man išėmė vasario 12d., 13dieną jau prasidėjo mm, ciklas 30-60d., nereguliarus, tai nieko aš čia nepaskaičiuosiu, ginekologė nieko blogo neįžvelgė. Santykių kaip ir nemažai turėjome, tai ta tikimybė turėtų būti nemaža. Šįryt pasidariau testą juostelę - neigiamas. Nors vilties turėjau jau  rolleyes.gif bet kaip suprantu šitie testai tokie vėlyvieji, reikėjo gal kokį geresnį paimti, na dar lauksim, paėmiau dar papildomai 2testukus. Bet jau ėmiau mąstyti gal ir man čia bus sunku pastoti, o buvau tokia optimistė unsure.gif na jei sunkiai seksis reiks kreiptis dėl visų hormoninių tyrimų. Čia būtų mano antras nėštumas, antras vaikelis, tai gal dėl to taip stipriai nesijaudinu dėl tokio nereguliaraus ciklo, nusiteikus teigiamai, kad pavyks. Nors šiandien tas pasitikėjimas pakrito, dėl to galvoju reikia draugijos 4u.gif  </p>

QUOTE(Gintare Zu @ 2018 03 13, 11:28)
<p>As tesco paprastus perku. Nematau reikalo tuos brangius pirkti (clearblue), juk jei jau laukiesi veliau ar anksciau parodys bet kuris.</p><p></p><p>Oceanica, dar tik pirmas ciklas kai bandote, nera ko taip nerimauti. Mano mmm buna ir du men veluoja, man irgi skaiciuotis kazka bebiltiska, tiesiog nesisaigojam ir tiek 😊</p><p></p><p>Kaip smagu del senbuviu pilvinuku 4u.gif  nepamirskit virusiuku pabarstyt, ju cia taip visoms reikia unsure.gif </p><p></p><p>As y sarasiuka net nebesirasau, nes mm buvo vasario4d paskutines...</p>

Jungiuosi į nereguliarių mm sąrašą. Tyrė ir mane ne kartą dėl to.. ir nesuprast, kodėl taip bliūdija jos. Tai susitvarko, tai ne. Belieka laukt ir tiek 4u.gif
Atsakyti

Labas naujokėms  :)  Linkiu neužsibūti  :4u:​  

Atsakyti

Aš šiandien su egzistenciniu klausimu - rašytis echo šiai savaitei ar nesirašyti?  :hmm: Echo suplanuotas kitos savaitės pabaigoje, tai kaip ir nedaug liko laukti, bet dingo visi ir taip negausūs nėštumo požymiai ir truputį teplioja, vėl... Bet nesinori darytis daug tų echo be reikalo...  :frusty:​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 03 13, 15:18)
<p>Aš šiandien su egzistenciniu klausimu - rašytis echo šiai savaitei ar nesirašyti?  hmm.gif Echo suplanuotas kitos savaitės pabaigoje, tai kaip ir nedaug liko laukti, bet dingo visi ir taip negausūs nėštumo požymiai ir truputį teplioja, vėl... Bet nesinori darytis daug tų echo be reikalo...  frusty.gif​ </p>

Aš dėl ramybės daryčiausi smile.gif
Atsakyti

Aš dėl ramybės daryčiausi smile.gif

Aš irgi taip galvojau, bet kai pagooglinu ar echo visiškai saugūs, tai randu straipsnius, kad nėra įrodymų, jog jie būtų visiškai saugūs ir neturėtų jokios įtakos ir nėra įrodymų, kad gali būti kenksminga, todėl pataria eiti tik į tiek echo kiek reikia ir nevaikščioti į papildomus dėl pramogos ir pan.  :unsure: 

Aš jau ir taip du turėjau šį nėštumą, kai patariama pirmą trimestrą 1-2 turėti  :unsure:​ 

Atsakyti