Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Taip :4u: mano prolaktinas buvo lb panasus apie 250. Endokrinologe sake kad nelb verta ji daryt nebent yra kokiu bedu su krutimis, slapiuoja ar pan.

Ir prg geras tavo, ov reiskia ivyko. Maniskis buvo 59 net sakyciau aukstokas :D bet esme kad viskas normose..

Atsakyti

Sveikos, merginos. Noriu prie jūsų prisijungti :)

Man 24metai, turejau nesaugius santykius kovo 3d, ta pačią dieną vyko ovuliacija. Ciklas ~29d.

Šiandien yra 9diena po nesaugių santykių ir liko 6d iki mėnesinių.

Be proto noriu vaikelio, apie nieką negaliu galvoti ar susikaupti :))

Klausimėlis, po kiek laiko po nesaugių lytinių santykių nėštumo testas ar kraujo tyrimas parodė nėštumą? :)

Atsakyti

Jau apie 10ta diena gali rodyti ;) bet geriau palaukti kokios 12tos..

Atsakyti

deraramos ačiū :)

Man iškart po OV pradeda skaudeti krutine, o si cikla dar labiau ji skausminga. Perskaiciau kad gali buti padidejes prolaktinas, del to ir skauda po OV.  Dabar rami kad ne dėl jo. Galim toliau planuoti  :D 

Rugile, as tavo vietoje rytoj pasidaryciau testuka jautra koki  :hmm: gal jau ir butu vaiduoikliukas  :) 

Atsakyti

Rugile, siaip rekomenduoja nesulaukt menesiniu. Man va, parode 9dpo.

Atsakyti

Taip ir darysiu :) Nusipirkom alia pati jautriausia testuka ir bandysim. Tik baisu nusivilti  :rolleyes:  Tikiuosi geriausio!

Dekui! 

Atsakyti

Sveikos Planuojančios!

Sakykit prašau, o Jums nebūna taip, kai

pradejot nebesisaugoti kiekvieno mėnesio antroj pusei pradeda nėštumo požymiai rodytis, bet gale ciklo pasirodo mmm? 

As jau pradedu džiaugtis bet testai vis neigiami  :unsure: 

Atsakyti

Tikrai buna :)

Atsakyti

Oi buna buna, man tai pastoviai.Jau nekreipiu demesio  :blink: 

Man va jau pilvo apacia maudzia, spuogas islindo, laukiu mmm  :( 

Atsakyti

Aš tai turbūt kraustaus iš proto. Gyvenau sau ramiai ir kokius metus laiko net nekirbėdavo mintis NT pirkt iki mm dienos. O šį kartą nebežinau kas daros. Nu traukia kažkas eit pirkt, nebežinau kaip atsilaikyt. Iki mm liko 2-3dienos.  :oh:  Pradėjau jau požymių ieškot  :oh: atrodo ir kelis tikrai pritempt galiu. Susisuko smegenai visai  :oh: 

Guzike, kur FR testus perki? 

Atsakyti

motiejus, nu labai gražus testas! kad visoms mums tokio  :4u:

Niu va mano tyrimo rezultatai atėjo: 

Prolaktinas 250,2 IU/ml Normos: 59-619. Neštumas 206-4420, Pomenipauzė 38-430

Progesteronas 41,86 nmol/l Normos: Folikuline fazė 0-4.45; Liuteinė fazė 10.62-81.28; Liutein.f.vidurys 14.12-89.14. 

Tai viskas normoje kaip suprantu? 

Fiesta tikrai labai tikiu sulauksit ir ryškesnių 😍🌹

Atsakyti

MeilesVaikai, imeldutia - aciu labai :)

Jungsiuos jungsiuos i kartu susiplanavusias, tik kad tema rast sugebet reik :D Kazkokia sena nebeaktyvia tik radau, o toliau tik pagal menesi - o as dar net nezinau, kad bus :D Pasiskaiciavus tai meta diena pries mano gimtadieni :D Bet pas mus seimoj megstam anksciau gimt, tai nezinau net.

Darbe laikausi, pagrindinis laikymasis - neuzmigti ant linijos :D Kartais kaip suima miegas - viskas atrodo kaip sapnuojant. Tada atsibundu nuo to, kad pykina ir noriu valgyt :D Bet taip stabiliai, kas dvi valandas :D

Jo jo čia ta vienintelė :) nedaug ten temų išvis, nes apmirė SM, visi arba FB arba TD sėdi :) bet būna bangom užeina plepėsiai :) visada iš senbuvių galima gerų patarimų gaut 😍

Manęs miegas neimdavo, nes pykindavo ištisą parą :D bet taip ir nepavyko nusivemt, nors labai stengiaus, galvojau padės :)))

Atsakyti