Oficialus - kazkur 3.5 metu. Bet pries tai apie pusantru nepernelyg ir saugojomes.
Labuka Visom!! Ir aš jungiuos į Jūsų Forumą, kad smagiau butų nelauk!
Sveika prisijungusi Ir linkiu neužsibūti
03.24 - Editukas* nelaukia mmm
03.26 - FoxLady nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmm
Truputi pavelinau savo data, siandien ot testas beveik teigiamas, ryt tikiuosi bus labai teigiamas
Editukas, nuo kada planuojat? Pirmas vaikelis?
03.21 - Fiesta nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmm
Truputi pavelinau savo data, siandien ot testas beveik teigiamas, ryt tikiuosi bus labai teigiamas
Editukas, nuo kada planuojat? Pirmas vaikelis?
Labas FoxLady, pradėjom planuoti nuo Gruodžio. Taip pirmasis, kažkaip neramu darosi galvoju gal grupei bus drąsiau.
Kad mano organizmas labai ramiai reaguoja į hormonus, nors mano hcg vėluojant kelioms dienoms buvo 1000, kai tokiu metu apie 200 būna, ir per dvi dienas paaugo ne 2 kartus, o 2,5 karto Tai keista, kad su tokiais skaičiais įsisukau tik vėliau pasirodžiusiu pykinimu ir baisiu pilvo pūtimu
Tai mums abiem dar negreit echo Kaip sunku tiek laukti Aš jau būsiu peržengusi 10 sav. ir labai nesaugiai jaučiuosi, kai tokie dideli tarpai tarp vizitų, ypač kai turėjau nesivystantį
na echo viską parodys visaip būna su hormonais 🙄 na jo mielai greičiau numaučiau bet bijau kad bus be reikalo anksčiau kainelė kanda kas savaitę pasidaryt 😁 sulauksim greit mes skanų..man dienos bėga labai greit esu ne tik mama bet ir mamataxi 😂
</p>
Aha, nieko sau stazas! Tada tikiu, jog sunku patiket savo akim ir tom ryskejanciom juostelem!
Kaip ir mes. Salyginai visai neilgai dar Tik kol kas dar as bandau naturaliai uzgaudyt ov. Cia biski pazaidziau su testais, bet... Nepagavo ikarstis nuolat pirktis 😊
Sveikos jungiuosi ir aš į planuojančių būrį Dukrai kovo 25 bus 4 metai, kviesim brolį arba sesę mm nelaukiu kovo 30
Labas rytas visoms, sveikos atvykusios, naujokes, linkiu neuzsibut
Deraramos, o tu jaudinais, kad viena liksi - paziurek, kiek nauju mergaiciu i kompanija Patikek, neuzsibusi ir tu.
Sveikos visos!
Suku galva kokia tvarka vyrui spermograma ar kraujo tyrimus reiktu pasidaryt. Ar eit pas seimos gyd siuntimo kokio ar tiesiai privaciai..
03.30 - sheila1988 nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmmm
Naujokes drasiai pacios kopijuokit sarasa isirasydamos save