Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Aš pirmus du irgi lengvai pagavau. Matyt metai vis tik duoda savo  :) 

Aš irgi naudoju women log programėlę.

Tik į sąrašiuką nesirašysiu šį mėn nes sutarėm su MB kad natūraliai saugosimės, tai po pertraukos gal užkibs. Ir spalį dar atostogos suplanuotos tai tikrai geriau kad nėštumas nusikeltų  :) 

Lėksiu pas ginę neužilgo matysiu ką pasakys ar viskas ten gerai su manim. Nes nuo pat vasario 26 kaip pradėjo skaudėt pilvą ir šonus taip ir nepraeina.

Atsakyti
Tevu Darzelio ir as naudoju, nes telefone ner vietos papildomam appsui biggrin.gif Ja naudojau, kai dar nenorejau pastot ir uzkibo paskutine ale dar nevaisiga diena biggrin.gif Su amzium, tai kazkaip nelinkusi sieti, nes cia pries tuos 4m ar dabar nematau skirtumo ir vis dar labai jauna jauciuosi esanti biggrin.gif Galvoju, kad gal kaip tik po gimdymo organizmas dar i vietas nesusustygaves...
Atsakyti

Boružiuk lauksim  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katute, stimuliacija yra, kai ciklo pradzioj kelias dienas geri vaistus, kurie vietoj vienos ovuliacijos padaro daug :) As pirma cikla geriau :)

Nu jau viskas, laikas patiket - 10 testu, visi teigiami, digital sako pregnant 1-2 weeks :D

Atsakyti

21.03 - Fiesta nelaukia mmm
03.23 - FoxLady nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm

Nežinau ką rašyt, nes turėjo but kovo 4 d. bet vis dar nėra, testas baltas unsure.gif jau džiaugiaus kad ciklas grįžo į savo vietas, bet nei velnio pasirodo unsure.gif žodžiu visą gyvenimą aš su juo vargstu, o bėdų neranda.. nu bet ok..ką padarysi..laukiu ir noriu kuo greičiau tų mmmm, kad vėl kažką planuot būtų galima.. verysad.gif

Guzikai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuuuu, va kaip deliojasi idomiai viskas. MB nusprende keist darba ir iseina i Marijampole. Kadangi, vienam i Kauna, kitam i Mare bus per prabanga varinet, tai panasu, kad tikrai galesiu pailset dabar biggrin.gif Galesiu sau ramiai avis ir vistas augint. Po to, gal ir pilvas augt susigundys biggrin.gif

[!quote=Nuozmusis Guzikas,2018 03 09, 16:52]
<p>Katute, stimuliacija yra, kai ciklo pradzioj kelias dienas geri vaistus, kurie vietoj vienos ovuliacijos padaro daug
[/quote]

Ooo, geras, iskart taip ir uzkibo! Bet tavo ciklas normalus buvo? ax.gif

QUOTE(nebezinau:) @ 2018 03 09, 16:58)
Nežinau ką rašyt, nes turėjo but kovo 4 d. bet vis dar nėra, testas baltas

Tai gal dar ka isryskins, gal nebus tu mmm. Nuo 4d ne taip jau ir mazai laiko praejo...
Atsakyti

Na nelabai normalus, bet kaip su pcos - dar labai ir neblogas :)

Atsakyti

Iiiiiiir atradau, kad ant tuscio skrandzio NIEKO saldaus. Po darbo ikaliau saldzios arbatos, nes nuo alkio silpna buvo - vos spejom iki namu davaziuot, velniop ta arbata nuejo. Vakar tas pats su spurga buvo is ryto :D

Aš iš vis nieko saldaus negaliu valgyti, nes po to bloga būna...  :huh2:  Praeitą savaitgalį taip leduko norėjau, o po jo gulėjau ant sofos leisgyvė, nes taip prastai pasijaučiau  :blink:  Ir šiaip su maistu man sunku, laisvai galiu valgyti sriubas, jogurtus, sultingus vaisius, sumuštinius, o jeigu jau koks kepsniukas, makaronai, kruopos ar kiaušiniai, viskas, bloga kelias valandas  :blink:  O iš obuoliukų ir jogurtų nepavalgau, tai nesuprantu ką valgyti, kad jausčiausi gerai  :D 

O tau anksti prasidėjo visi simptomai, tai matyt esi jautri hormonų pokyčians, nes mano hormonai labai aukšti, bet simptomai tai silpni mano ir tik neseniai prasidėjo  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 09 kovo 2018 - 17:35

Nu jau viskas, laikas patiket - 10 testu, visi teigiami, digital sako pregnant 1-2 weeks :D

Jey  :yahoo: Rašykis į kliniką, tegul pasižiūri ar viskas gerai, ar nėštumas gimdoje  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

Scanas kovo 29 11:45 :) Taip keista viskas, nauja, visi is klinikos atskambina tia del dienos, tai del laiko, sveikina, o as demesio nemegeja, nesugebu dar susigaudyt - ko cia visi taip ciauska ir sveikina :D Zodziu. Dabar stengsiuos cia apsiraminti, planiukiu nenervint ir neskaudint, visiskai dar nepabegsiu, vistik tiek prabuta, baisu dar ieskotis susiplanavusiu burio tinkamo :D  :) Bet pazadu apvirusuot, jei viskas gerai :)

Jo, hormonam as ganetinai jautri, gi ir krutine pradejo terliotis kai prolaktinas uzkiles buvo, ir pms kaip nenormalios kokios. Ziuresim, kaip toliau bus - keik cia hormonai, o keik psichologija. Bet dabar pagalvoju - po mazdaug implantacijos tarsiau vytinta jautiena ir taaaaip bloga po jos buvo :D Gal jau ir buvo, galas zino. Nu ziuresim. Jei testai rodo - hormono pakankamai, tai gal miksas smegenu ir nesmegenu :D

Jetau, as nusisneku juodai, ir zodziai painiojasi. Jau turiu teise sakyt pregnancy brain? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 09 kovo 2018 - 17:51

Oi nesakyk simptomai gali visą nieštumą tęstis ir pastiprėt..sako kuo blogiau tuo geriau labiau auga ir reaguoja hormonai 😉oi laukiam echo man arba 19 arba 20 arba 21 antradienį liepė pasiskambint ir pasakys kurią ..jau lipsim į 7sav ..giminaitė laukėsi preitais metais tai kaip prasidejo simptomai 6sav taip iki 24sav 😣

Kad mano organizmas labai ramiai reaguoja į hormonus, nors mano hcg vėluojant kelioms dienoms buvo 1000, kai tokiu metu apie 200 būna, ir per dvi dienas paaugo ne 2 kartus, o 2,5 karto  :blink:  Tai keista, kad su tokiais skaičiais įsisukau tik vėliau pasirodžiusiu pykinimu ir baisiu pilvo pūtimu  :) 

Tai mums abiem dar negreit echo  :) Kaip sunku tiek laukti  :D  Aš jau būsiu peržengusi 10 sav. ir labai nesaugiai jaučiuosi, kai tokie dideli tarpai tarp vizitų, ypač kai turėjau nesivystantį  :unsure:​ 

Atsakyti
Guzikai, o kiek laiko jusu bandymai uztruko?
Atsakyti