Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Gera ryta,

Kaip atrodo ta "stimuliacija"?

Mano praeitas ciklas buvo 30d., sitas 21d. blink.gifJauciu, nieko mes cia neprigaudysim taip... Turejo mmm but tik kita sav, o pramuse cia nei siaip, nei taip. Pakalbejom su vyru, jauciu, jog eusiu is darbo, nes stresas, fizinis kruvis, matyt, irgi ne paskutinej vietoj stovi cia... Dar plius vasara ateina, bus prie ukio pilna darbu, kuriu per darbus nespeju... ax.gif

Gal tikrai reikia jau kažką keisti 😣

Atsakyti

03.23 - FoxLady nelaukia mmm

04.08 - deraramos nelaukia mmm

Neliko sarasiuko :( 

Atsakyti
Reikia dziaugtis kad nebeliko, visos apsinesciavo bigsmile.gif
O man vel OT testai neigiami verysad.gif siandien 17cd, popiet darysiuosi
Atsakyti
As as dar, nors dabar oficialiai nesirasau, kadangi jau mm sulaukiau...
Atsakyti
Katute isirasyk kada kita menesi nelauki mm 4u.gif
Atsakyti

Papildžiu sarašiuka: 

21.03 - Fiesta nelaukia mmm

Atsakyti
21.03 - Fiesta nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm

Papildziau, tik ta data, tai cia tokia tik tarkim, nes sitos mmm turejo 12d tik but, tai cia pieno riebumas jau....
Atsakyti

Vis smagiau :)

Atsakyti

Man žinok pask mmm pradėjo tepliot 23 cd.  irgi netiketai labai anksti.... žiuresim kaip bus šis ciklas. 

Atsakyti
O jus kokias programeles naudojat zymejimuisi?
As tai kazkaip tikejaus, kad jau antra, tai pavyks op ir pagaut, gi keliai tai praminti, o gavos atvirksciai... Pirma pagavom vos i gandrus pas mociute gandralizdy paziureje biggrin.gif
Atsakyti

O jus kokias programeles naudojat zymejimuisi?
As tai kazkaip tikejaus, kad jau antra, tai pavyks op ir pagaut, gi keliai tai praminti, o gavos atvirksciai... Pirma pagavom vos i gandrus pas mociute gandralizdy paziureje biggrin.gif

Aš naudoju tevu darželio kalendoriu ir dar viena womenlog programele atsisiuntus i telefona. 

Mums pirmas nestimad irgi netiketai greitai pavyko. Sakau kad jaunesni buvom :))) sveikesni :)))) 

Atsakyti
As telefone turiu My Calendar ir FLO appsus smile.gif
Atsakyti