Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Su Moteradieniu visas!

Dariau dariau :D Tai ka, motiejau, kraunames lagaminus po biski? :D

http://www.part.lt/i...1b7af2ab638.jpg

Sudejau vienus salia kitu vakar dienos ir siandienos. Ryt bandysiu digital, jeigu uzfiksuos tai klinikon ryt skambinu, nelaukiu pirmadienio :)

O vakar mano meetingas toks stresinis buvo. Pratese bandomaji pilnom 13 savaiciu ir sako duodam antra sansa, nepriversk gailetis. Bus smagu - pirmi trys menesiai :D Pakalbejau su vienu is sekcijos koordinatoriu (tuo paciu ir first aider ir sef rep - nu tne uz darbuotoju teises, kartu buvo meetinge), sako geriau nesakyt darbe kuo ilgiau, kad nebutu jokiu nesamoniu ir nebandytu ismest kad tipo blogai dirbu ar pns, sako jei imanoma po bandomojo. Gerai, kad darbe silti rubai eina, ilgi laisvi megztiniai ir tt - nesimatys :D Nebent vel ka nors krepsiuose is lempos rasim, kaip kad uzvakar taukst ir cigone istrauke zinduka zalia :D Visos moterys tik vienos i kitas zviiiiiilgt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 08 kovo 2018 - 14:56

Guzike, bele kaip grazuuuuu 😍😍😍😍 labai dziaugiuos uz tave.

pas mane yra yra planai. va ir testuojuos nuo vakar. vakar cb kazkas smezavo, bet fr nieko. siandien ir nieko. bet iki mmm dar kelios dienos. vilties yra.

Atsakyti

Aciu De Paris :) Ir laikysiu kumstukus, kad smezuotu stipriau :)

Atsakyti

Linkėjimai guzikeli tau nuo senbuvių iš FB  :wub:​ 

Atsakyti

Jetau, labai labai dekoju <3

Atsakyti

Grazu ziuret tiesiog :wub:

Atsakyti

Guzikai tavo tai gražuoliai :nestuke sekantį kartosiu po keletos dienų 🤗

Rodos greitai kraustysimės tikiuosi  :rolleyes: 

Kisulita kada echo  :)​ 

Atsakyti

Su Moteradieniu visas!

Dariau dariau :D Tai ka, motiejau, kraunames lagaminus po biski? :D

http://www.part.lt/i...1b7af2ab638.jpg

Sudejau vienus salia kitu vakar dienos ir siandienos. Ryt bandysiu digital, jeigu uzfiksuos tai klinikon ryt skambinu, nelaukiu pirmadienio :)

Didžiausi sveikinimai :4u:  :nestuke 

Tai va kiek tereikėjo, vienos stimuliacijos ir iš kart užkibo  :D  :4u:  Seniai jau reikėjo tau iš tis šū....nos poliklinikos persirašyti, kur vis sakė, kad viskas tavo galvoje  :oh:  Va, kai dirba žmonės, kurie išmano savo darbą, tai iš kart viskas pavyko  :wub:  Ir kalėdas jau švęsit su pagausėjusia šeima  :wub: 

Ir koks ryškus testukas 12 dpo :D Giminėje dvynių yra?  :D 

Beje, kaip vyras reaguoja?  :D 

Atsakyti

Kisulita kada echo  :)​ 

Kovo 22 :) Susiradau labai pigią kliniką kur galvojau ankščiau nueisiu, kurioje echo tik 18 eur., bet vietų tik kitą savaitę yra, kai jau bus telikusi savaitė iki mano numatyto vizito, tai pakentėsiu  :)

Tik kažkaip pykinti pradėjo, nors jau 8 savaitė, tai simotomai turėtų silpnėti ir nykti, o ne atsirasdinėti  :hmm:  

Atsakyti

Didžiausi sveikinimai :4u:  :nestuke 

Tai va kiek tereikėjo, vienos stimuliacijos ir iš kart užkibo  :D  :4u:  Seniai jau reikėjo tau iš tis šū....nos poliklinikos persirašyti, kur vis sakė, kad viskas tavo galvoje  :oh:  Va, kai dirba žmonės, kurie išmano savo darbą, tai iš kart viskas pavyko  :wub:  Ir kalėdas jau švęsit su pagausėjusia šeima  :wub:

Ir koks ryškus testukas 12 dpo :D Giminėje dvynių yra?  :D

Beje, kaip vyras reaguoja?  :D

Dekui :D Rimtai, Kaledos bus smagios :D Dar smagiau, kad mano data - diena pries mano gimtadieni :D Nebent taukstels 21d anksciau kaip as ir mano sese kad gimem.

Maniskio reakcija "Reik masinos." Sakau, skolas atiduot reik pirma. Jis - "Skolos dabar antroj eilej. Vaiku is ligonines taksu gi nesivesim!"

As isvis stebiuos, kad nuo 9dpo rode kazka, gal net anksciau jau butu rode. Tai mintys naturaliai, kad "prisistimuliavom". Yra, mamos mama is dvynukiu, tik neisgyveno sesute. Tai man su sese ir taip tikimybe yra. Bet irgi - net jei ten ju ir daugiau, nereiskia, kad visi issilaikys. Nu ziuresim kas bus, ka digital rodys, ka scan pasakys ir tt. Bet kazkaip galvoj ramu ir dar nieks nesitiki - ne tik del to, kad netiketa ir tt, greiciau del to, kad as tiesiog pastoviai pusiau miegu ir nieko aplink nesuvokiu zmoniskai.

Iiiiiiir atradau, kad ant tuscio skrandzio NIEKO saldaus. Po darbo ikaliau saldzios arbatos, nes nuo alkio silpna buvo - vos spejom iki namu davaziuot, velniop ta arbata nuejo. Vakar tas pats su spurga buvo is ryto :D

Atsakyti
Gera ryta,

Kaip atrodo ta "stimuliacija"?

Mano praeitas ciklas buvo 30d., sitas 21d. blink.gif Jauciu, nieko mes cia neprigaudysim taip... Turejo mmm but tik kita sav, o pramuse cia nei siaip, nei taip. Pakalbejom su vyru, jauciu, jog eusiu is darbo, nes stresas, fizinis kruvis, matyt, irgi ne paskutinej vietoj stovi cia... Dar plius vasara ateina, bus prie ukio pilna darbu, kuriu per darbus nespeju... ax.gif
Atsakyti

Kovo 22 :) Susiradau labai pigią kliniką kur galvojau ankščiau nueisiu, kurioje echo tik 18 eur., bet vietų tik kitą savaitę yra, kai jau bus telikusi savaitė iki mano numatyto vizito, tai pakentėsiu  :)

Tik kažkaip pykinti pradėjo, nors jau 8 savaitė, tai simotomai turėtų silpnėti ir nykti, o ne atsirasdinėti  :hmm:  

Oi nesakyk simptomai gali visą nieštumą tęstis ir pastiprėt..sako kuo blogiau tuo geriau labiau auga ir reaguoja hormonai 😉oi laukiam echo man arba 19 arba 20 arba 21 antradienį liepė pasiskambint ir pasakys kurią ..jau lipsim į 7sav ..giminaitė laukėsi preitais metais tai kaip prasidejo simptomai 6sav taip iki 24sav 😣

Atsakyti