Atsakome į paskutinį klausimą arba daug klausimų bei paliekame savo klausimą ir atsakymą į jį.
Laukiamos ir naujos narės bei nariai
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
![vartotojo įkelta nuotrauka](https://www.sodininkyste.lt/wp-content/uploads/2012/03/snieguol%C4%97.jpg)
Ar esate labai reikli sau? Daug iš savęs reikalaujat?
Faktas,galeciau buti reiklesne sau. Siaip per daug saves neskriaudziu paskutiniu metu. Gal reiketu susiimti. Darbe tai reikli,per daug gal net
kokias isleistuves? ?
kazkaip apie donoryste kai paskaiciau, iskilo klausimas, ar galvojat, o gal turit pasirase testamenta? ar nora kaip norit ir kur but palaidota?
Isleistuves i Norvegija is Lietuvos ai juokinga gal,mama taip sako,ipratau ir as.
Negalvoju,man kazkaip nera skirtumo kur..gal geriausiai kokius pelenus isbarstyt ir viskas. Kazkada sakiau mane mama visad moke ne kapa branginti,o atsiminimus apie zmogu. Per daug stengiuosi negalvoti,atrodo dar jauna,ka cia..bet faktas,niekad negali zinoti. Testamento neturiu,nera ka ten rasyt dabar. Ir jauna matyt niekad nerasyciau tokio dalyko. Jei vaikas butu,viska jam uzrasyciau,kol nera,lai dalinasi kam priklauso.. As taip manau privercia susimastyt tokia tema,gera klausima uzdavei
Nastya klausia ar daug siandien buvau lauke,tai nepasakyciau,kad daug. Truputi pasivaiksciojau ir paskui is masinos i parduotuves. Ir namo jau iki vakaro
Na,tai kepures nesiojat per salcius? Ar nesaugot galvos,plauku nuo salcio,nebijot? Saugau ir slepiu po kepure. Ir plauku nesinori kankint tokiam saltyje ir paciai kaip silta su kepure
Jeigu leiatų dovanų pasirinkt kelionę-poilsinę ar pažintinę imtymet?
Tik grizom is poilsines keliones,kurioje buvom 3 ekskursijose,tai uzskaitau kaip poilsine-pazintine. Tad dabar nezinau,artimiausias planas dabar pazintine po Roma,Barselona,tai gal jas ir pasirinkciau.
Ar turit drėgnų servėtėlių wc, naudojat?
Neturiu,bet gal geras daiktas? Gal reiktu pamegint
Alkaja,ačiū už tema
Labas rytas kas pusryciams? Keli sumustiniai su vistiena ir zalia arbata. Nieko ypatingo,noreciau blynu
Ar esate labai reikli sau? Daug iš savęs reikalaujat?
Taip
kazkaip apie donoryste kai paskaiciau, iskilo klausimas, ar galvojat, o gal turit pasirase testamenta?
Neturiu testamento. Bet bet kuriuo atveju visas mano turtas pereina sūnui. Mirties atveju būsto paskola visiškai padengia draudimas. Esu ne karta sakiusi, kad mane gali kaip nori išporceliuoti. T.y surinkti kokius tik reikia organus ir kas lieka sudeginti. Pelenus irgi galėtų barstyti kur tik nori, bet ligir LT įstatymai to neleidžia.
Na,tai kepures nesiojat per salcius?
Šiaip ne. Tik einu su sūnum į kiemą pasibūti. Tada taip.
Jeigu leiatų dovanų pasirinkt kelionę-poilsinę ar pažintinę imtymėt?
Pažintine. Negalėčiau savaite gulėt prie baseino ar jūros. Vieną dieną pagulėčiau.Antrą dieną jau nerščiau, jau reiktų man judesio.
Ar turit drėgnų servėtėlių wc, naudojat?
Šiuo metu ne. Nelabai naudoju. Kiek esu pirkus, taip prastovi ir išdžiūsta.
Labas rytas
kas pusryciams?
Jaučiu, kad kiaušinienė
Jūsų darbe yra sergančių gripu ir esančių "ant bilieto"?
ne
Lėksit šiandien kur?
Gal nebent tik iki sporto klubo. Daugiau ne.