QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 12:35)
O jūs ką skanaus valgėt per pietus? Labai skaniai pavalgėt?
buvo šaltibarščiai
QUOTE(Visgi @ 2018 05 07, 13:06)
Ar jau gegutę kukuojant girdėjote?
ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 07, 15:10)
O Jūs esat girdėję pirmą gegutės kukavimą ir tuo pačiu kišenėje buvo pinigų? </strong></p>
aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 07, 17:41)
kuo nustebino Jus antra pusė vakar? Ar nesveikino Jūsų? (nustebino vyras įteikdamas ...didelę puokštę narcizų)
niekuo
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 18:48)
Turit elektroninį pūkų rinkiklį? - Yra kažkur, bet šiandien ieškojau ir neradau. Nukištas kažkur... o gal sodyboj.
aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 19:16)
Esat buvę prie Skališkių uolos; paliko įspūdį?
Vakar buvom. Paliko įspūdį ir man su vyru, ir vaikams. Ir įdomi, ir kažkuo bauginanti, net grėsminga.
Vakar buvom. Paliko įspūdį ir man su vyru, ir vaikams. Ir įdomi, ir kažkuo bauginanti, net grėsminga.
ne
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 20:20)
Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje? Taip, ir tai man ziauriai nepatinka, bet nieko negaliu su savimi padaryti . Labai nebepatinka naujoves, pradeda patikti rutina Senstu kapitaliai
manau taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 20:50)
O jaučiat, kad su metais tempai lėtėja?
Kažkiek taip. Na bet tai nelabai žymiai dar.
Kažkiek taip. Na bet tai nelabai žymiai dar.
kažkiek
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 21:30)
Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo? Na, pas mane tu tokiu rimtesniu progu ne taip ir daznai pasitaiko, tai dazniausiai perku kazka
spec neieškau
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 22:34)
Seniai su valtim plaukiojot? - Va šiandien. Buvom pasivaikščiot prie žaliųjų ežerų, vyras pasiūlė su valtim paplaukiot, tai visi ir paplaukiojom. Smagiai visai taip
prieš metus
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 22:55)
SITUACIJA. Vaikas jums pasako, kad pastebėjo, turi įtarimų, kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs, jei to vaiko mamą pažįstat, žinot?
Protingiausia būtų kažkaip delikačiai motinai pasakyt. Bet gal.su vaiku pirmiausia kalbėčiau, nežinau.
Protingiausia būtų kažkaip delikačiai motinai pasakyt. Bet gal.su vaiku pirmiausia kalbėčiau, nežinau.
jei tai pirmas kartas, niekaip nereaguočiau
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 23:11)
O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką? (Nesigilinam į tai ar jie tai darytų ar ne, o kieno vaikai dideli, kaip elgtumėtės su vaiku iki kokių 10m.) - Pradžiai bandyčiau per aplinkui šnekėti, kad tokie dalykai negerai ir pan.
pokalbis žinoma
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 23:26)
O ką pagalvotumėt, jei kažkuris mokyklinukas vaikas pasakytų, kad nekenčia savo mamos?
Kad nėra namuose šilumos ir supratimo. Kad vaikui trūksta meilės.
Kad nėra namuose šilumos ir supratimo. Kad vaikui trūksta meilės.
gali būt vienetinis dalykas, gali būt ir rimtų reikalų..pradžiai su juo gražiai šnektelčiau
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 08, 10:30)
Esat skridusi ora balionu, jei ne as noretumet? Neskridus, bijau skristi lektuvu, bet pabandyt tikrai noreciau ir neatsisakyciau
norėčiau
kokosš pieną naudojat maiste?-aga