Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 12:35)
O jūs ką skanaus valgėt per pietus? Labai skaniai pavalgėt?

buvo šaltibarščiai
QUOTE(Visgi @ 2018 05 07, 13:06)
Ar jau gegutę kukuojant girdėjote?

ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 07, 15:10)
O Jūs esat girdėję pirmą gegutės kukavimą ir tuo pačiu kišenėje buvo pinigų? </strong></p>

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 07, 17:41)
kuo nustebino Jus antra pusė vakar? Ar nesveikino Jūsų? (nustebino vyras įteikdamas ...didelę puokštę narcizų)

niekuo
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 18:48)
Turit elektroninį pūkų rinkiklį? - Yra kažkur, bet šiandien ieškojau ir neradau. Nukištas kažkur... o gal sodyboj.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 19:16)
Esat buvę prie Skališkių uolos;  paliko įspūdį?
Vakar buvom. Paliko įspūdį ir man su vyru,  ir vaikams. Ir įdomi,  ir kažkuo bauginanti,  net grėsminga.

ne
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 20:20)
Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje? Taip, ir tai man ziauriai nepatinka, bet nieko negaliu su savimi padaryti  unsure.gif . Labai nebepatinka naujoves, pradeda patikti rutina  blink.gif Senstu kapitaliai  blink.gif

manau taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 20:50)
O jaučiat,  kad su metais tempai lėtėja?
Kažkiek taip. Na bet tai nelabai žymiai dar.

kažkiek
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 21:30)
Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo? Na, pas mane tu tokiu rimtesniu progu ne taip ir daznai pasitaiko, tai dazniausiai perku kazka  unsure.gif

spec neieškau
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 22:34)
Seniai su valtim plaukiojot? - Va šiandien. Buvom pasivaikščiot prie žaliųjų ežerų, vyras pasiūlė su valtim paplaukiot, tai visi ir paplaukiojom. Smagiai visai taip  rolleyes.gif

prieš metus
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 22:55)
SITUACIJA. Vaikas jums pasako,  kad pastebėjo,  turi įtarimų,  kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs,  jei to vaiko mamą pažįstat,  žinot?
Protingiausia būtų kažkaip delikačiai motinai pasakyt. Bet gal.su vaiku pirmiausia kalbėčiau, nežinau.

jei tai pirmas kartas, niekaip nereaguočiau
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 23:11)
O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką? (Nesigilinam į tai ar jie tai darytų ar ne, o kieno vaikai dideli, kaip elgtumėtės su vaiku iki kokių 10m.) - Pradžiai bandyčiau per aplinkui šnekėti, kad tokie dalykai negerai ir pan.

pokalbis žinoma
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 23:26)
O ką pagalvotumėt,  jei kažkuris mokyklinukas vaikas pasakytų,  kad nekenčia savo mamos?
Kad nėra namuose šilumos ir supratimo. Kad vaikui trūksta meilės.

gali būt vienetinis dalykas, gali būt ir rimtų reikalų..pradžiai su juo gražiai šnektelčiau
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 08, 10:30)
Esat skridusi ora balionu, jei ne as noretumet? Neskridus, bijau skristi lektuvu, bet pabandyt tikrai noreciau ir neatsisakyciau  bigsmile.gif

norėčiau

kokosš pieną naudojat maiste?-aga
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 08, 08:49)
Matyt todėl, kad kaip sakant: Mano namai - mano tvirtovė. 

Man irgi patinka šis posakis. Iš viso, anksčiau mano namai buvo labai atviri svečiams, užsukimams, o dabar tikrai juos padariau savo tvirtove - retai ką įsileidžiu į namus, "saugau energetiką" biggrin.gif .

Dabar as nuskambesiu kaip visiska egoiste, bet visu pirma as susirupinciau savo vaiku unsure.gif.

Sakai silumos seimoje truksta? O tu nepastebejai, kad pijoku vaikai dazniausiai dievina savo mamas, ir as nemanau, kad tokiose seimose daug silumos ir supratimo buna  unsure.gif
Kartais vaikai linke tokiais ziauriais zodziais svaistytis, gal ta mama kazko nenupirko, gal prie kompiuterio ilgiau pasedet neleido, o va draugo mama ideali - viska leidzia, viska duoda  ax.gif Manau, kad paklausus to vaiko uz ka jis nekencia savo mamos ta teisybe paaisketu mirksiukas.gif

Esat skridusi ora balionu, jei ne as noretumet? Neskridus, bijau skristi lektuvu, bet pabandyt tikrai noreciau ir neatsisakyciau  bigsmile.gif

Bet gal nebūtų dėl ko rūpintis, gal jam visa tai suprantama ir net minčių nekiltų taip daryt. Gal naivi pasirodysiu iš šalies, bet pasitikiu savo vaiku visu 100 proc. ir žinau, kad jis nevogs - bent jau dabar tai tikrai.

Pijokų vaikais bijo prarast savo mamas, o ir keikia jas tikrais keiksmažodžiais visaip, kaip tik gali. tai anokia čia meilė?

QUOTE(errachka @ 2018 05 08, 11:56)
kokosš pieną naudojat maiste?-aga

Nea, bet esu ragavusi vištienos sriubą su kokosų pienu, buvo labai skani.

Perkat avietinius pomidorus?
Taip, kai būna jų, tik tokius ir perku.
Atsakyti

kokosš pieną naudojat maiste?

Nea.

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 08, 14:06)

Bet gal nebūtų dėl ko rūpintis...
Taip, kai būna jų, tik tokius ir perku.

Neturejau galvoje vagysciu unsure.gif paprasciausiai toks draugas gali itraukti i nemalonias situacijas ir panasiai.

Cia nera tokiu, bet LT visada perkame, ieskojome tokiu seklu, kad patiems uzsiauginti, bet neradome unsure.gif

Ar ziuresite eurovizija, kaip jums lietuvaites daina? Ziuresiu, kasmet ziuriu, o daina visai grazi man, tik vargu ar uzkops I aukstesne vieta, ne eurovizine ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 08, 15:12)
paprasciausiai toks draugas gali itraukti i nemalonias situacijas ir panasiai.

Ar ziuresite eurovizija, kaip jums lietuvaites daina? Ziuresiu, kasmet ziuriu, o daina visai grazi man, tik vargu ar uzkops I aukstesne vieta, ne eurovizine ji  unsure.gif

Tas tiesa....

Man ji labai graži būtų kaip pageidavimų koncertų daina mamai, tarkim-Motinos dienos proga, jubiliejaus, auksinių vestuvių. Daina, turinti daug šilumos ir skleidžianti gėrį. Bet man ji neeurovizinė visai, absoliučiai.

O Euroviziją žiūrėsiu, kaip ir kasmet.

Ko paskutinio valgėt?
Saldaus pieno varškės sūrio su medumi.

Atsakyti
O ką pagalvotumėt,  jei kažkuris mokyklinukas vaikas pasakytų,  kad nekenčia savo mamos?
Aš pritarsiu Kulverstukis nuomonei smile.gif
Esat skridusi ora balionu, jei ne as noretumet?
Neteko, bet mielai skrisčiau.
Taip, man skanu. Paskutiniu metu dažnokai gaminu kokteilius: kokosų pienas, paprastas pienas ir chia sėklos. Pastovi kelias val. šaldytuve ir po to būna apsivalgymas rolleyes.gif
Taip.
Ar ziuresite eurovizija, kaip jums lietuvaites daina?
Ant fono gal eis.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 08, 15:24)
Ko paskutinio valgėt?
Varškės kekso gabaliuką.

Hey mirksiukas.gif
Kas paskutinį kart sugedo pas jus? - Mašininis telo pakrovėjas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 17:48)
Turit elektroninį pūkų rinkiklį? -

neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 18:16)

nesam

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 19:20)
Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje?

kaip buvau kvaila, tokia ir esu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 19:50)
O jaučiat,  kad su metais tempai lėtėja?

kartais

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 20:30)
Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo?

nieko neperku, nes visko prisipirkus

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 20:43)
O jums daug balių visumoj būna per metus?

nebūna

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 21:34)
Kokiu tradiciju turite daro kolektyve?

kas sezoną organizuojamos kelionės

QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 21:34)
Seniai su valtim plaukiojot? -

neplaukiojus išvis

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 21:55)
SITUACIJA. Vaikas jums pasako,  kad pastebėjo,  turi įtarimų,  kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs,  jei to vaiko mamą pažįstat,  žinot?

ne mano daržas - ne mano pupos. Tik savo vaikai pasakyčiau, jog TAIP elgtis - negerai

QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 22:11)
O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką?

eičiau aiškintis

LABA VAKARA ax.gif
Atsakyti
Žiūrim su vyru tą euroviziją vis dėl to biggrin.gif Siaubinga. Kačių tempiamų už uodegos konkursas (bent kol kas) biggrin.gif Nu gal Izraelis kažkas įdomesnio, bent panašu į šou.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 22:34)
Seniai su valtim plaukiojot?
Visai neseniai, Trakuose.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 22:55)
SITUACIJA. Vaikas jums pasako, kad pastebėjo, turi įtarimų, kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs, jei to vaiko mamą pažįstat, žinot?
Jei tik turi įtarimų, tai nieko nesakyčiu, jei pastebėtų tai besikartojant periodiškai ir tą mamą aš gerai pažinočiau tai taktiškai užsiminčiau.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 23:11)
O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką?
Jei man tai pasakytų, tai išsigąsčiau visų pirmą, nes man tai būtų signlas, kad su vyru kažkur kažką auklėjime praleidome. Be jokio įtūžio ar isterijų kalbėčiau, nes man ne tas būtų galvoje, o rūpėtų, kad vaikas išgirstų mane, ką noriu pasakyti, kad taip nedera ir kodėl taip nedera netinkamai elgtis.
Kad kažkur kažkame yra negerai mamos ir vaiko santykyje, nes taip neturėtų būti, man tai nėra labai normalu, kad sako tokius žodžius apie mamą.
Esu. Patiko. Neatsisakyčiau ir vėl.
Ne.
Perkam ir tokius.
O kaip gi, vien ko verta girdėti Užkuraičio balsą ir visos Europos ovacijas. Žiūriu, kasmet žiūriu. Graži, lyrinė. Įdomu kaip žiūrėsis bendrame EV kontekste. I pusfinalyje man kol kas dabar nieko gero.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 08, 15:24)
Ko paskutinio valgėt?
Gabalėlį Džiugo kietojo sūrio.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 08, 21:24)
Kas paskutinį kart sugedo pas jus?
Negaliu dabar taip staigiai prisiminti.

Ar šiemet matėt ežį?
Mačiau, tiksliau, vakar bevažinėjant matėm, dar vyras nufotkino, ir dar kur_prie sporto klubo, pačiam mieste taip sakant.
Atsakyti
lithuania.gif turim mažytę pergalę, LT atstovė keliauja į šeštadienio finalą!
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 05 08, 21:50)
Ar šiemet matėt ežį?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 22:26)

Jog šeimoje smurtauja vyras prieš motiną, o vaikui TAI nepatinka ir jis pyksta, nekenčia savo mamos, kad ji nedaro išvadų..

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 08, 09:30)

Ne, nesu ir nenorėčiau

QUOTE(errachka @ 2018 05 08, 10:56)
kokosš pieną naudojat maiste?-

jokio

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 08, 13:06)

ne

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 08, 14:12)

Nežiūrėsiu, nes apsirgus esu ir eisiu moegoti

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 08, 14:24)
Ko paskutinio valgėt?

obuolius

QUOTE(Nastya @ 2018 05 08, 20:24)
Kas paskutinį kart sugedo pas jus? -

niekas

LABA RYTA mirksiukas.gif

pastebėjau, kad nuo vakaro 20 val. ar 21 val. iki 22 val. temoje niekas nebendrauja. Kodėl taip? Suguldote vaikus, palaukiate, kol vyras užmigs ir tada vėl einate į temą bendrauti? ar tiesiog taip gaunasi? (jau ne kartą pastebėjau, tai ir smalsu)
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 08, 21:24)
Kas paskutinį kart sugedo pas jus? - Mašininis telo pakrovėjas  doh.gif

kad dabar niekas, tfu tfu tfu nebuvo, tik laikrodžio elementas buvo pasibaigęs, teko keist.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 08, 22:44)
Žiūrim su vyru tą euroviziją vis dėl to  biggrin.gif Siaubinga. Kačių tempiamų už uodegos konkursas (bent kol kas)  biggrin.gif Nu gal Izraelis kažkas įdomesnio, bent panašu į šou.

Aš irgi galvojau, kad bus daugiau gerų pasirodymų.

QUOTE(Visgi @ 2018 05 08, 22:50)
Ar šiemet matėt ežį?
Mačiau, tiksliau, vakar bevažinėjant matėm, dar vyras nufotkino, ir dar kur_prie sporto klubo, pačiam mieste taip sakant.

Šiemet dar ne.

QUOTE(Visgi @ 2018 05 09, 00:15)
lithuania.gif turim mažytę pergalę, LT atstovė keliauja į šeštadienio finalą!

šaunuolė Ieva! Nesitikėjau. Kaip ir visada-tai neprognozuojama.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 09, 06:29)
pastebėjau, kad nuo vakaro 20 val. ar 21 val. iki 22 val. temoje niekas nebendrauja. Kodėl taip? Suguldote vaikus, palaukiate, kol vyras užmigs ir tada vėl einate į temą bendrauti? ar tiesiog taip gaunasi? (jau ne kartą pastebėjau, tai ir smalsu)

Net nežinau unsure.gif . Aš dažnai lendu į temą bendraut ir dažnai atrašinėju, jei tik būna į ką.

Labas rytas,
Ar esat buvę kažkokiame aukšto lygio restorane; kokiame?
Liutauras Čepracko MEAT Steak House. Tikrai kainos atperka kokybę viso ko.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 07, 17:41)
kuo nustebino Jus antra pusė vakar? Ar nesveikino Jūsų?
Tądien niekuo. Sveikino.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 18:48)
Turit elektroninį pūkų rinkiklį?
Neturim elektroninio.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 19:16)

Visgi, gal jau suvisam vyras grįžo?
Ne, nesame buvę.

Agrefa, dar ne, tik leido atostogų truputi daugiau paimti nes turi dar neišnaudotų nuo praeitų metų.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 20:20)
Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje?
Taip, esu pastebėjusi, nors jie ir nėra labai kardinalūs bet man tie pokyčiai patinka.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 20:50)
O jaučiat, kad su metais tempai lėtėja?
Visumoj, bendrai paėmus tai taip, ne tas pats kaip dvidešimties ir pan,. bet tai normalu_amžiaus tarpsnis kitas, t.y. kažkiek požiūris, santykis, interesas į tam tikrus dalykus keičiasi. Bet vėl gi, man tai patinka, aš tai tikrai vertinu, nežinau kaip kam bet man tai gražiausias metas/geriausi metai.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 21:30)
Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo?
Perku naują į didesnius, rimtesnius.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 21:43)
O jums daug balių visumoj būna per metus?
Tikrai nedaug.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 22:34)
Kokiu tradiciju turite daro kolektyve?
Sveikint tik tokiom sukaktim kaip 25m, 30m, 35m. Dovana bendra nuo kolektyvo_gėlės ir €, viskas. Man tai labai patinka, nereikia sukt galvos sau ką pirkt, o sukaktuvininkui kur kokias dovanas kišt ar pritaikyt, kur norės ten išleis, ką nors tą nusipirks.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 09, 06:29)
pastebėjau, kad nuo vakaro 20 val. ar 21 val. iki 22 val. temoje niekas nebendrauja. Kodėl taip? Suguldote vaikus, palaukiate, kol vyras užmigs ir tada vėl einate į temą bendrauti? ar tiesiog taip gaunasi?
Aš taip pat tą esu pastebėjusi. Manau gal kad sutampa tokia pauzė tokiu laiku. Toks metas gal kad kas vaikus ruošia mokyklai ar pamokas tikrina, prie tv, eina į vonią dušą, ruošia maistą rytojui, pusryčiams, vaikus guldo, vienu žodžiu kažkas kažką veikia vakaro ritme prieš miegą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 09, 07:03)
Ar esat buvę kažkokiame aukšto lygio restorane; kokiame?
Esu buvus, paskutinis kartas buvo ne LT, pavadinimo neprisimenu, bet toks labai įdomus, reiks vyro paklaust.

Langus jau valėt, išvalyti?
Dar ne, bet netrukus bus išvalyti, vyras dabar valo, kol nekaršta, kol saulė nepakilus. Aš va baigiu kavą gerti ir važiuoju į darbą.
Atsakyti