Nea,prajuokino . Anksti ryte atbega abu pas mane i lova, as jiems sakau- vaikai, siandien mamu diena , tie susizvalgo- ne siandien , sakau- Lietuvoje... Vaikai isbega is kambario, po penkiu minuciu pareina su kava ir sumustiniais Va, ka reiskia vyra atsiputusi turet, nei pats vaikam nepasako apie LT sventes, nei savo mamai nepaskambina ( desimt kartu primint reikejo ).
<p><strong>Panašu, kad visa gegužė bus labai šilta (bent taip prognozės rodo? Ar džiugina kad taip bus?</strong></p>
Pas mus tokia jau silta kaip pas jus nebus, bet man uztenka tos silumos
Nieko.
Viena avokada ir viena banana.
Va nepamenu , rodos, kad girdejau.
Na, paskutiniu metu tai ne, nes gegutes kukavima daznai ir namie isgirstu kai langas atidarytas, o kai gyvendavau mieste tai reikedavo i miska vaziuot, tai pinigu kiseneje budavo
As jam ne mama, tai nesveikino
Nea, tokio neturiu.
Negirdejus tokios , as isvis kas liecia Vilniaus puse zalia esu
Agrefa, man iskilo toks klausimas (gali ir neatsakyti, jei nenori ). Tu labai daznai rasai - vaikai. Tai suprantu, kad sunaus draugas daznai ir daug kur su jumis buna. Tai va paliko idomu- o to draugo seima irgi tavo sunu taip visur vezasi ir buna kartu? Tiesiog smalsu
Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje? Taip, ir tai man ziauriai nepatinka, bet nieko negaliu su savimi padaryti . Labai nebepatinka naujoves, pradeda patikti rutina Senstu kapitaliai