Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 06, 09:46)

Sugraudino vaikai ryte?

Nea,prajuokino 4u.gif . Anksti ryte atbega abu pas mane i lova, as jiems sakau- vaikai, siandien mamu diena mirksiukas.gif , tie susizvalgo- ne siandien unsure.gif , sakau- Lietuvoje... Vaikai isbega is kambario, po penkiu minuciu pareina su kava ir sumustiniais wub.gif Va, ka reiskia vyra atsiputusi turet, nei pats vaikam nepasako apie LT sventes, nei savo mamai nepaskambina ( desimt kartu primint reikejo blink.gif ).

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 07, 09:15)

<p><strong>Panašu, kad visa gegužė bus labai šilta (bent taip prognozės rodo? Ar džiugina kad taip bus?</strong></p>

Pas mus tokia jau silta kaip pas jus nebus, bet man uztenka tos silumos rolleyes.gif
QUOTE(errachka @ 2018 05 07, 12:30)

ką neįprasto planuojat valgyt?

Nieko.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 12:35)

O jūs ką skanaus valgėt per pietus? Labai skaniai pavalgėt?

Viena avokada ir viena banana.

QUOTE(Visgi @ 2018 05 07, 13:06)

Ar jau gegutę kukuojant girdėjote?

Va nepamenu unsure.gif , rodos, kad girdejau.

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 07, 15:10)
>O Jūs esat girdėję pirmą gegutės kukavimą ir tuo pačiu kišenėje buvo pinigų? </strong></p>

Na, paskutiniu metu tai ne, nes gegutes kukavima daznai ir namie isgirstu kai langas atidarytas, o kai gyvendavau mieste tai reikedavo i miska vaziuot, tai pinigu kiseneje budavo mirksiukas.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 07, 17:41)

kuo nustebino Jus antra pusė vakar? Ar nesveikino Jūsų?

As jam ne mama, tai nesveikino biggrin.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 18:48)

Turit elektroninį pūkų rinkiklį?

Nea, tokio neturiu.

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 19:16)

Esat buvę prie Skališkių uolos;  paliko įspūdį?

Negirdejus tokios unsure.gif , as isvis kas liecia Vilniaus puse zalia esu unsure.gif
Agrefa, man iskilo toks klausimas (gali ir neatsakyti, jei nenori mirksiukas.gif ). Tu labai daznai rasai - vaikai. Tai suprantu, kad sunaus draugas daznai ir daug kur su jumis buna. Tai va paliko idomu- o to draugo seima irgi tavo sunu taip visur vezasi ir buna kartu? Tiesiog smalsu rolleyes.gif

Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje? Taip, ir tai man ziauriai nepatinka, bet nieko negaliu su savimi padaryti unsure.gif . Labai nebepatinka naujoves, pradeda patikti rutina blink.gif Senstu kapitaliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 20:20)
Agrefa, man iskilo toks klausimas (gali ir neatsakyti, jei nenori  mirksiukas.gif ). Tu labai daznai rasai - vaikai. Tai suprantu, kad sunaus draugas daznai ir daug kur su jumis buna. Tai va paliko idomu- o to draugo seima irgi tavo sunu taip visur vezasi ir buna kartu? Tiesiog smalsu  rolleyes.gif

Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje? Taip, ir tai man ziauriai nepatinka, bet nieko negaliu su savimi padaryti  unsure.gif . Labai nebepatinka naujoves, pradeda patikti rutina  blink.gif Senstu kapitaliai  blink.gif

Taip, dažnai būna. Man jis kaip šeimos narys jau.
Toje šeimoje yra tik ji-vyro nėra. Rečiau būna maniškis, bet tikrai ir išsiveža, ir pasiima, tik kad rečiau. Bet man labai padėjo, kai su išvarža paslika gulėjau. Pasiimdavo su savimi beveik visai dienai tomis pirmomis ligos savaitėmis.

Lygiai taip pačiai. Lygiai!

O jaučiat, kad su metais tempai lėtėja?

Kažkiek taip. Na bet tai nelabai žymiai dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 07 gegužės 2018 - 20:28
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 20:20)
As jam ne mama, tai nesveikino  biggrin.gif

Aha! Maniškis irgi taip sakė, kao sūnus jį varė gėlių prkt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 20:50)

O jaučiat,  kad su metais tempai lėtėja?

Kaip fainiai, kad sunus toki gera drauga turi bigsmile.gif

Gal kazkur ir leteja tempai, bet dar pati nejauciu unsure.gif .
Cia mes abi kaip temos pencininkes tokius klausimus uzdaveme biggrin.gif

Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo? Na, pas mane tu tokiu rimtesniu progu ne taip ir daznai pasitaiko, tai dazniausiai perku kazka unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstukis: 07 gegužės 2018 - 20:31
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 21:30)
Kaip fainiai, kad sunus toki gera drauga turi  bigsmile.gif

Gal kazkur ir leteja tempai, bet dar pati nejauciu  unsure.gif .
Cia mes abi kaip temos pencininkes tokius klausimus uzdaveme  biggrin.gif

Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo? Na, pas mane tu tokiu rimtesniu progu ne taip ir daznai pasitaiko, tai dazniausiai perku kazka  unsure.gif

Jie visumoj ir pykstasi labai. Tasai vaikas toks gatvinukas, kaip kad sako, hiperaktyvus, yra ten visokių niuansų iki labai geros draugystės, bet visumoj gerai jiems abiems.

Aha, kaip pensininkės biggrin.gif .

Irgi perkuosi, nes mažai tų balių pas mane būna.

O jums daug balių visumoj būna per metus?
Man retai. Nemėgstu aš jų.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 21:43)
Jie visumoj ir pykstasi labai.

Ahaaa, o as galvojau, kad ir tas toks pat ramus ir geras kaip tavasis ax.gif, tai jie panasiai kaip broliai- tai pykstasi, tai draugauja biggrin.gif ( cia manieji taip daro biggrin.gif ), tik jiems geriau - kai atsibosta viens kitam issiskirsto po namus ir ramu biggrin.gif

Pas mane irgi rimtesniu baliu retai buna, o I ne rimtus nevaikstau ax.gif ( pagal mane rimti baliai tai vestuves, dideli jubiliejai ( pvz. 100 metu biggrin.gif ), o ne rimti tai eiliniai gimtadieniai ir pan. ).

Kokiu tradiciju turite daro kolektyve? Labai dar jaunas musu kolektyvas, tai turim viena- sveikiname jubiliatus. Ir panasu,kad turesime dar viena - kas 2,3 men. visas kolektyvas eisime kazkur kartu pavalgyti unsure.gif . Va sitos tradicijos as visai nenoriu, bet cia taip iprasta blink.gif Pirmas pasisedejimas planuojamas uz poros savaiciu, ir tai, galima sakyti, privaloma blink.gif As jau pradedu nervuotis biggrin.gif . Ta diena as dribu iki 2, po to darbinis susirinkimas iki 5 ir po jo mes turime eiti I restorana. Na as mielu noru po susirinkimo vaziuociau namo, o ne gerciau su kolektyvu ax.gif
Pamegau rutina, suletejo tempai, nebenoriu baliavot su kolektyvu... tuoj pradesiu skustis, kad atmintis prasteja biggrin.gif senate ne kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 20:50)
O jaučiat,  kad su metais tempai lėtėja?
Ne, gal dar ne tie metai biggrin.gif Šiaip net nenorėčiau, kad mano tempai lėtėtų, nu gal nebent nuo kokių 75 metų biggrin.gif Aš žiūriu į savo močiutę ir labai ja džiaugiuosi, tikiuosi ir pati būti tokia aktyvi kaip ji! Vairuoja, keliauja karts nuo karto tai į užsienį tai po Lietuvą, tai su kokiom draugėm veiklų prisigalvoja, mokami/nemokami įvairūs renginiai pastoviai, kažkokia pensininkų akademiją ir šokiai ten, į baseiną vaikšto, pastoviai kažkokiame judesyje rolleyes.gif Būna kada nepaskambini ar pasiūlai kažką tai vis laiko neturi. Ir mama mano tokia prie judesio, ir aš. Matyt iš kartos į kartą ax.gif
Va kita močiutė (iš tėčio pusės) ramesnė, bet irgi negaliu sakyti, kad visiškai namisėda, irgi turi ką veikti, o jei neturi - sugalvoja. Kaip kažkada sakė - atsigulėsiu grabe.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 21:30)
Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo?
Būna visaip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 21:43)
Būna kažkiek. Va kitą savaitgalį į Maskvą skrendam, vyro brolio gimtadienyje ūliavosim rolleyes.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 19:16)
Esat buvę prie Skališkių uolos;  paliko įspūdį?
Mes ne, nesam buvę.

Agrefa, tu jau šį ketvirtadienį į Kijevą leki?

Seniai su valtim plaukiojot? - Va šiandien. Buvom pasivaikščiot prie žaliųjų ežerų, vyras pasiūlė su valtim paplaukiot, tai visi ir paplaukiojom. Smagiai visai taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 07, 22:34)
Ahaaa, o as galvojau, kad ir tas toks pat ramus ir geras kaip tavasis  ax.gif, tai jie panasiai kaip broliai- tai pykstasi, tai draugauja  biggrin.gif ( cia manieji taip daro  biggrin.gif ), tik jiems geriau - kai atsibosta viens kitam issiskirsto po namus ir ramu  biggrin.gif

Kokiu tradiciju turite daro kolektyve? Labai dar jaunas musu kolektyvas, tai turim viena- sveikiname jubiliatus. Ir panasu,kad turesime dar viena - kas 2,3 men. visas kolektyvas eisime kazkur kartu pavalgyti  unsure.gif . Va sitos tradicijos as visai nenoriu, bet cia taip iprasta  blink.gif Pirmas pasisedejimas planuojamas uz poros savaiciu, ir tai, galima sakyti, privaloma  blink.gif As jau pradedu nervuotis  biggrin.gif . Ta diena as dribu iki 2, po to darbinis susirinkimas iki 5 ir po jo mes turime eiti I restorana. Na as mielu noru po susirinkimo vaziuociau namo, o ne gerciau su kolektyvu  ax.gif
Pamegau rutina, suletejo tempai, nebenoriu baliavot su kolektyvu... tuoj pradesiu skustis, kad atmintis prasteja  biggrin.gif senate ne kitaip  unsure.gif

Jie absoliutūs priešingybės, absoliučiai.

Mane irgi l.nervintų darbo tūsai po darbo. Tuščias laikas ir psio-išaugau jau iš to. Bet kai netekėjus buvau, patikdavo.
Mes į spektaklį susiorganizuojam karts nuo karto su darbu. Bet jei kažkas nenori, neina. Neklausiam, kodėl, nereikia pasiaiškint.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 22:34)
Agrefa, tu jau šį ketvirtadienį į Kijevą leki?

Seniai su valtim plaukiojot? - Va šiandien. Buvom pasivaikščiot prie žaliųjų ežerų, vyras pasiūlė su valtim paplaukiot, tai visi ir paplaukiojom. Smagiai visai taip  rolleyes.gif

Taip, jei kažkas nesukliudys 4u.gif ...

Kaip fainiai jūs!
Mane vyras irstė prieš porą metų gal.

SITUACIJA. Vaikas jums pasako, kad pastebėjo, turi įtarimų, kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs, jei to vaiko mamą pažįstat, žinot?
Protingiausia būtų kažkaip delikačiai motinai pasakyt. Bet gal.su vaiku pirmiausia kalbėčiau, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 22:55)
SITUACIJA. Vaikas jums pasako,  kad pastebėjo,  turi įtarimų,  kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs,  jei to vaiko mamą pažįstat,  žinot?
Hmm, neįsivaizduoju. Bet jei gerai su ta mama bendraujam tai jaučiu gražiai pasakyčiau.

O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką? (Nesigilinam į tai ar jie tai darytų ar ne, o kieno vaikai dideli, kaip elgtumėtės su vaiku iki kokių 10m.) - Pradžiai bandyčiau per aplinkui šnekėti, kad tokie dalykai negerai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 23:11)
.

O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką? (Nesigilinam į tai ar jie tai darytų ar ne, o kieno vaikai dideli, kaip elgtumėtės su vaiku iki kokių 10m.) - Pradžiai bandyčiau per aplinkui šnekėti, kad tokie dalykai negerai ir pan.

Pokalbis su vaiku būtų. Bet pirmiausia ieškočiau problemų savo pačios ir vyro. Visi tokie dalykai prasideda šeimoje dėl tėvų kaltės-čia mano nuomonė. Iš niekur nieko tokie dalykai neatsiranda.

O ką pagalvotumėt, jei kažkuris mokyklinukas vaikas pasakytų, kad nekenčia savo mamos?

Kad nėra namuose šilumos ir supratimo. Kad vaikui trūksta meilės.

Atsakyti

Turit elektroninį pūkų rinkiklį? 

neturiu

Esat buvę prie Skališkių uolos; paliko įspūdį?

ne

Su metais zmogus keiciasi, ar esate pastebeje kazkokiu pokyciu savyje? 

Gal labiau noriu namuose pasibūti. irgi tokia sėslesnė pasidariau. Ai bet man patinka. Matyt todėl, kad kaip sakant: Mano namai - mano tvirtovė. 

O jaučiat, kad su metais tempai lėtėja?

Kol kas neletėja. Šiais metais įtin buvo didelis tempas. 

Jei buna kazkoks didesnis,rimtenis "balius" puosiates is turimu rubu, ar perkate kazka naujo? 

Iškart atsakau į abu klausymus. Toks kažkoks balius panašiai iškrenta kartą į metus. Kas dėl suknelės, tai būna labai įvairiai. Kartais perku naują, kartais imu iš turimų. Nuo tuometinės nuotaikos priklauso. Beje mano suknelės nebūna labai jau tokios šventiškos. Paprastesnės. Kad tiktų ir į darbą ir į kokius mokymus nuvažiuoti. 

Kokiu tradiciju turite daro kolektyve?

Neturim jokių

Seniai su valtim plaukiojot? 

Praeitą vasarą. 

SITUACIJA. Vaikas jums pasako, kad pastebėjo, turi įtarimų, kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs, jei to vaiko mamą pažįstat, žinot?

Jei mama gerai pažįstama, tai gal pasakyčiau, bet jei nepažinočiau, tai tuomet tikrai nelysčiau į akis ir nesakyčiau. Bet su savo vaiku pakalbėčiau, kad taip nedera. 

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 22:34)

Seniai su valtim plaukiojot?

Labai seniai. As plaukti nemoku, tai ir valtyje atsipalaiduoti negaliu, jauciuos nesaugiai, tai nepatinka man tokia pramoga.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 22:55)

SITUACIJA. Vaikas jums pasako,  kad pastebėjo,  turi įtarimų,  kad jo klasiokas iš pardės pasisavina keletą šokoladukų. Jūs patikit, nes tasai vaikas turi elgesio problemų. Kaip elgiatės jūs,  jei to vaiko mamą pažįstat,  žinot?

Sunkus klausimas. Dabar as nuskambesiu kaip visiska egoiste, bet visu pirma as susirupinciau savo vaiku unsure.gif. Vaikams draugai beprotiskai didele itaka daro, ir as visai nenoreciau, kad po kurio laiko ta pati isgirsciau apie savo vaika blink.gif. Bandyciau su to berniuko mama pakalbet, bet tik jei labai gerai ja zinociau, o jei ne gal ir su tuo berniuku kazkaip pakalbeciau.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 07, 23:11)

O kaip elgtumės jei jums taip pasakytų, kad vaikas iš pardės pavogė šokoladuką? (Nesigilinam į tai ar jie tai darytų ar ne, o kieno vaikai dideli, kaip elgtumėtės su vaiku iki kokių 10m.)

Kalbeciau, ir ne tik. Nestu ta sokoladuka algal I parduotuve, jei butu jau suvalges - nestu pinigus.

Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 07, 23:26)

O ką pagalvotumėt,  jei kažkuris mokyklinukas vaikas pasakytų,  kad nekenčia savo mamos?

Sakai silumos seimoje truksta? O tu nepastebejai, kad pijoku vaikai dazniausiai dievina savo mamas, ir as nemanau, kad tokiose seimose daug silumos ir supratimo buna unsure.gif
Kartais vaikai linke tokiais ziauriais zodziais svaistytis, gal ta mama kazko nenupirko, gal prie kompiuterio ilgiau pasedet neleido, o va draugo mama ideali - viska leidzia, viska duoda ax.gif Manau, kad paklausus to vaiko uz ka jis nekencia savo mamos ta teisybe paaisketu mirksiukas.gif

Esat skridusi ora balionu, jei ne as noretumet? Neskridus, bijau skristi lektuvu, bet pabandyt tikrai noreciau ir neatsisakyciau bigsmile.gif

Atsakyti