Laba
QUOTE(Nastya @ 2018 05 02, 19:28)
Į kokią aktorę ar šiaip įžymų žmogų jums yra sakę, kad esate panaši?
Yra sakę, bet nepamenu, tik pamenu, kad į vieną aktorę ir į kažkokias dvi dainininkes.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 02, 19:42)
šiai akimirkai labai noriai ir skaniai atsigertumėte......?
japniškos žalios arbatos su skrudintais ryžiais.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 02, 21:08)
Ką šiuo metu veikia jūsų šeimūs nariai?
Kas mokosi kas dirba.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 02, 22:18)
Jums šiuo metu kažkas yra skoloje (pinigų)?
Ne, nieks.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 02, 22:26)
o Jūs kam nors esate skoloj eurų?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 02, 22:28)
Kai būna bendradarbio gimtadienis, po kiek metatės sveikinimui?
Visgi, retini atėjimus
! Ruošiesi palikti temutę?
Po 3 .
Agrefa ne, tikrai ne, aš gi rašiau kažkada, kad nebūsiu ta kuri išeis nič nieko nepasakius, nebrūkštelėjus bent kelių sakinių. Jei sugalvočiau kada daryti
perikūrą, tai taip ir parašyčiau_panos, darau pauzę, sugrįšiu, iki pasimatymo!. Manau kažkaip taip būtų
Tiesiog daug visokių reikalų reikaliukų, o ir rašiau kad darbe balandžio mėn į pabaigą bus daug darbo, dar taip sutapo, kad per savaitę laiko dvejose laidotuvėse dalyvavau, aną savaitę, trečiadienį, teta atgulė amžino poilsio (apie tą kur esu rašiusi), mirė nuo sepsinio šoko.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 02, 22:51)
Turite darbe kokią nors lentą ar kažką, kur sužymėti, surašyti visų gimtadieniai?
Ne, tam reikalui yra atsakingas vienas žmogus kuris tuo rūpinasi, jam tai patinka ir jis seka visą tą gimtadienių grafiką.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 03, 05:20)
Gal jau su basutėmis šiandien-pranešė apie 26 šilumos?
Šiandien dar ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 03, 06:49)
turite kokią foto, kurią pamatę, Jus suima juokas?
Hm, kad lyg ne, neturiu tokios foto.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 03, 08:45)
Kaip sveikinsit mamas-važiuosit su gėlėmis, skambinsit ar kaip?
Ko gero kaip visada_su gėlėmis, susitiksime visi kavinėje; tėvai, mano šeima, brolio šeima.
Na, nežinau, nebent brolis pas save pasiūlys gamtoje, terasoje, prie kepsnių, bet čia tik spėju, nes mes dar su juo nesusiskambinome.
Žinot jau maždaug ką šeštadienį veiksit?Važiuosim pas mano močiutę ant kapų, tvarkyti, sodinti gėles. Vėliau, į kavinę. Dar vėliau, gal į sodybą mausim.