Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Pasiilgot grybu? 

visai pasiilgau

Turit morkų, bulvių pjaustyklę, kuri formos supjausto daržoes?

ne

Mokate buti viena ir nesijausti vienisa? 

Tikrai taip. 

Pirmadieni dirbat ar ilgasis savaitgalis bus? 

dirbu

Ar bijot, nerimaujat, jei einat į valdišką instituciją dėl kažkokio reikalo?

Kad ne

Kepta duona su cesnaku valgot su kokiu padazu ar nereikia,be nieko kramsnojat? 

Visaip 

Ar mėgstat savaitgalį pagulinėt ilgiau lovoj, kai atsikeliat? Ar iš karto šokat iš lovos?

Negulinėju. Iškart lipu. 

Nežūrint į tai, kad nedidukas, bet ar patiktų toks butas? Ar matot minusų?
https://m.aruodas.lt...u...&act=search

Pats butas visai fainas. Man tinka toks išpalanavimas ir toks remontas. 

Labas rytas :) pamirsot ka nuspirkt paskutiniu metu?

Aš amžinau ką pamištu dasipirkt. 

Koks Jums patogiausias rūbas namie kuičiantis?

Minkšti, lengvi drabužiai. Treningiukai, maikutė ar timpos. 

Atsakyti
Kur prapuolę visos?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 12:17)
Reikia kažko būtinai jums nusipirkti greitu laiku, ar ne?
Kad ne, visko turiu, kas būtina.

NE
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 18:41)
Pasiilgot grybu? Aha,as kazkaip svieziu voverusku jau kuris laikas taip noriu. Per atostogas gal bus jau proga pasilepint smile.gif </p>

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 18:51)
Turit morkų,  bulvių pjaustyklę,  kuri formos supjausto daržoes?

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 19:57)
Kaip leidziat vakara? Ramiai namuose su b,lauke lyja beveik visa diena su tarpais. Tai krapstausi namie,vonioje,ieskausi ideju kaip namus grazint smile.gif </p>

buvau gimtadieny
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 20:25)
Skaniai vakarieniavot?
Nelabai. Dešrelės su grikiais. Tingėjosi kažką rimčiau gaminti.

aga, SAIGONE
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 20:34)
Mokate buti viena ir nesijausti vienisa? Moku,tikrai. Galiu ilgai buti viena ir neimti telefono i rankas,kad kazkam parasyti,paskambinti. Su laiku pradedu vertinti ramybe,laika tik sau</p>

AGA
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 21:07)
Į lėktivą skystiems dalykams reialingas spec.pladtmasinis maišiukas. Sakykit,  ar is gai būt toks tik užsispaudžiamas/suipinamais kraštais. Ar dar ir būtinai turi būti ir užtraukiamas tokiu specialiu kaip užtrauktuku?  Na gal supratot,m  ko noriu paklaust  biggrin.gif ....

Nereik užtraukiamo
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 27, 21:45)
Ar mėgstat arbatą su uogiene?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 22:11)
Ar bijot,  nerimaujat,  jei einat į valdišką instituciją dėl kažkokio reikalo?
Nebijau, bet kažkiek nerimauju,  ar pavyks iš karto sustvarkyt.

ne
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 22:57)
Kepta duona su cesnaku valgot su kokiu padazu ar nereikia,be nieko kramsnojat? Nereikia padazu,tikrai nebutina</p>

skanu su padažu
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 05:50)
Ką skanaus šiandien gaminsit?
Kepsiu orkaitėj,  maiše vištą. Dar turiu 1 savo augintą burokėlį, didelį. Einu uždėsiu.

jau šaltibarščiai padaryti
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 28, 08:09)
Ar mėgstat savaitgalį pagulinėt ilgiau lovoj, kai atsikeliat? Ar iš karto šokat iš lovos?

nemėgstu
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 09:01)
Nežūrint į tai,  kad nedidukas,  bet ar patiktų toks butas?  Ar matot minusų?
[

man nelabai
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 09:23)
pamirsot ka nuspirkt paskutiniu metu? Taip,pamirsau vaza vakar,kai pirkau geles ir vazonus i kiema. Reikes vel kulniuot siandien </p>

nea
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 28, 10:07)
Treninginės kelnės ir maikutė

irgi
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 16:01)
Ar jums gražu rododendrai?
Labai gražiai žydi. Tik peržydėję nekokie.

ne itin
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 21:31)
Ar gyvenime visad labiau buvot ta,kuri buvo apsupta draugu,kompaniju ar tokia ramesne?

ramesnė
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 21:39)
Jūs išvaizda labiau panaši į mamą ar į tėtį?
Į A. A. tėtę.

labiau tėčio
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 21:59)
Kas nustebino paskutiniu metu (ot dazni tokio</p><p>stiliaus klausimai cia smile.gif ) ?p>

nieko tokio neįvyko
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 29, 06:36)
Ką dabar labiausiai perkat,  valgot  prie mėsiško iš daržovių?
Esu atradusi PRANO kopūstų salotas su morkomis. Jų radau tik IKI. Sudėtos kibiriukuose kaip kad rauginti kopūstai. Ir stovi šalia raugintų kopūstų. Man taip skanu. Atradau vėlyvą rudenį jas ir vis perku jas ir perku.

salotos, agurkai
QUOTE(Aidos @ 2018 04 29, 11:57)
Vedinat kambarius rytais? Taip,visada tik prabudus pradarau langus,buna rytais dregmes ant langu kampuciu,tai stengiuosi isvedinti viska</p>

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 29, 20:11)
Turit namuose skanių saldainių?
Turim dėžutę latviškų. Porą suvalgiau.

aga

o sugriuvo kokie planai sudėlioti?-aga, atšaukė šian manikiūrą
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 28, 12:07)
Sveeeikos!
Neseniai tik atsikėliau, tad labas rytas tongue.gif Vėlai į namus grįžom po gastrolių biggrin.gif Bet tuoj judėsim pusryčiaut/pietaut į nerealų kumpel restoraną.
Taigi linkėjimai iš Lvovo 4u.gif Labai smagiai leidžiam laiką ir labai džiaugiuosi, kad pavyko ištrūkt  ax.gif
Va kaip faina! Smagu! Maladec! mirksiukas.gif
Gražu man.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 21:31)
Ar gyvenime visad labiau buvot ta,kuri buvo apsupta draugu,kompaniju ar tokia ramesne?
Kad visada tai ne, bet buvo toks laikas, o dabar prie ramesnių.
Į tėtį labiau lyg.
Kas nustebino paskutiniu metu)?
Totalus neadekvatumas, kai suaugę žmonės socialiniuose tinkluose neskiria realybės nuo personažų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 29, 06:36)
iceberg salotos, pomidorai, cukinija, agurkai, paprikos.
Vedinat kambarius rytais?
Taip, visada.
Turim.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 30, 12:25)
Kur prapuolę visos?
Ko gero dirba arba kas nedirba tai gal užsiėmę ar lauke, geras oras.
QUOTE(errachka @ 2018 04 30, 12:51)
o sugriuvo kokie planai sudėlioti?
Ne, nesugriūvo.

Žaibavo pas jus naktį?
Taip, žaibavo šiąnakt.

Laba smile.gif
Atsakyti
o sugriuvo kokie planai sudėlioti?-aga, atšaukė šian manikiūrą

Na šiek tiek sugriuvo. Norėjau, kad vieną paslaugą man atliktų, o meistriukas, pasirodo, sau šiandieną išeiginę pasidaręs.

QUOTE(Visgi @ 2018 04 30, 13:20)
Žaibavo pas jus naktį?

Negirdėjau nieko, tik ryte radau laaabai nulyta.

Ką valgėt pietums?
Valgiau pik nik lazdeles. Grįžusi kepsiu vištienos kumpelius.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 30, 13:57)
Ką valgėt pietums?
Valgiau pik nik lazdeles. Grįžusi kepsiu vištienos kumpelius.
Šaltibarščius su bulvėmis.

Kokį žinomą atlikėją paskutinį kartą matėt?
Prieš porą savaičių Selą prie PC
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 30, 18:17)
Prieš porą savaičių Selą prie PC

Net nepamenu, kada ką mačiau. Nieko nepamenu. Būtent dabar-tikrai nieko.

Ar ieškot daikro, kad pigiau nupirkt, ar daugiau žjūrit į kokybę, ne į daikto pigumą?

Į kokybę. Man atrodo, kad geras, kokybiškas daiktas negali būt pigus.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 20:59)
Kas nustebino paskutiniu metu (ot dazni tokio</p><p>stiliaus klausimai cia smile.gif ) ?

kazkaip smagu pasirode smile.gif </p>

mane ir labai maloniai nustebintu tie vafliai pardej smile.gif

o mane net nezinau dabar taip staigiai, kad paskutiniu metu gal niekas.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 29, 05:36)

salotos su icebergu man patinka, rukola su pomidoriukais, paprikos, agurkai, morku tarkuotu gan daznai darau.

QUOTE(Aidos @ 2018 04 29, 10:57)
Va pas Grange dabar tikrai smagus periodas,gal is to smagumo ir nebeateina jau pas mus biggrin.gif

o mums dar truputi reikia palaukt savu namu,tikiuosi neilgai 🎈

haha smagumai jo, jau baiges siaip, viskas vietose, jau apsipratom, atrodo taip ir seniai jau buvo. bet is ties paskutiniu metu labai mazai forume buvau, nebuvo kada, tai tas, tai anas, tiesiog toks momentas kad net nejungiau. darbe nejungiu,taip ir ner kada.
o jus perkat ar statysit? linkiu, kad surastumet tuos savo pacius paciausius namus wub.gif smile.gif

miegama vedinu, kitu ne kas ryt.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 29, 19:11)

ne,tik juodo sokolado yra.

QUOTE(errachka @ 2018 04 30, 11:51)

zadejau eit pasieskot kur pasidaryt nagus, bet taip ir nenuejau. ir dar neatvaziavo pirkt zoliapjoves kaip pazadejo, knisa.

QUOTE(Visgi @ 2018 04 30, 12:20)
Žaibavo pas jus naktį?

sianakt ne, ana nakti.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 30, 12:57)
Ką valgėt pietums?

bus plovas, vakar dariau tai ir siandien liko

QUOTE(Visgi @ 2018 04 30, 17:17)

nieko nesu macius.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 30, 19:41)
Ar ieškot daikro,  kad pigiau nupirkt,  ar daugiau žjūrit į kokybę,  ne į daikto pigumą?

viduriukas. nepirksiu tikrai daikto tik del vardo, nes labai daznai permoki butent uz tai. bet, kaip jau daznai irodyta, ne visada pigiausias buna blogiausias irgi.
priklauso kas.
jei pvz rubai, tai pas mane nebus dizaineriu rubu ar kazkokiu super duper firminiu, kai uz bliuske pvz pora simtu eur reikia palikt. as geriau nusipirksiu tada 4 is kokios "eilines" parduotuves, visu pirma turesiu daugiau pasikeist, antra po 2 sezonu man nebus gaila ismesti ar atiduoti nes vis dar bus geros. realiai pagalvojus kiek mes sudevim rubu, kad jau butu nebeimanoma devet, labai retai taip buna, greiciau atsibosta. nors dabar badau pirkt kuo maziau, nes tikrai tiek nereikia, na bet vistiek negaliu simto euru skirt vienam rubui, man gaila. na nebent tai butu koks paltas ar batai .

ai dar nustebau kai rasei apie ikea, agrefa. man tai daug daiktu is ten patinka. pvz virtuves reikmenys man atrodo 90 proc viskas is ikejos, indai. kai kurie baldai. ne viskas aisku, bet kazka turim. tikrai yra kokybisku daiktu ten. pvz patalyne man superine, turiu kelis komplektus ka pirkau tik atsikelus pas b, tai jau 9 metai ir iki siol dar naudoju ta komplekta. plaunama gi daznai, na ne tas pats pastoviai, bet naudojama, dabar tik va nusipirkau nauja sakau atsinaujint, kakza gal reiks ismest, bet nera nei nusiburbuliave, nei nusitryne. na tiesa,patalyne nebuvo is tos pigiausios versijos, nes yra kur visai pigiausi, vid. ir brangiausi. tai mano tie is vidutines, 20 eur uz viena komplekta. ranksluosciai ir patinka. na zodziu, as nenusivlus, butu ziauriai liudna, jei neliktu ikejos smile.gif

ka paskutinio skanaus kepet? rolleyes.gif kazko noriu issikept, bet nezinau ko. nenoriu daug darbo, daug saldumo, bet kazko noriu biggrin.gif
Atsakyti

Baseinas "nuplaukė" per darbus vakar

Žaibavo pas jus naktį?

Nežaibuoja pas mus,nebent su sniegu žiemą žaibai ateina. Bet labai retai. Gaila,pasiilgau tokių audrų :)

Ką valgėt pietums?

Darbe vaišino,tai užsisakiau mėsainį, Nebuvo skanu kažkaip

haha smagumai jo, jau baiges siaip, viskas vietose, jau apsipratom, atrodo taip ir seniai jau buvo. bet is ties paskutiniu metu labai mazai forume buvau, nebuvo kada, tai tas, tai anas, tiesiog toks momentas kad net nejungiau. darbe nejungiu,taip ir ner kada.
o jus perkat ar statysit? linkiu, kad surastumet tuos savo pacius paciausius namus wub.gifsmile.gif

ka paskutinio skanaus kepet?

Tai reiškia jau įsikūrėt,jei atrodo,kad seniai gyvenat :) mes pirksim,taip kainos didelės ir kyla labai sparčiai pas mus mieste,tai statytis naują + nt mokesčiai už naują dar didesni,nelabai verta,iki pensijos neišmokėtume :D ačiū už palinkėjimą  :wub:  :4u: 

Vaflius pagal Beatą. Šiaip savaitgaliui planuoju Banoffe pyragą daryt,atrodo skanus labai 

Ar Jums būtini yra profesiniai išsūkiai,ar labiau mėgstat pastovumą,ramų darbą ? Šiaip mėgstu pastovumą ir ramų darbą,bet vos prieš kelis mėnesius pasikeitus pareigoms,kurį laiką padirbau ir voila man jau reikia kažko naujo  :oh: B pakišo prieš kelias dienas pasiūlymą ieškotis darbo kitur pagal specialybe gal,tai aišku,dabar suku galvą. Nusprendžiau,kad tolimesnėje ateityje reikia pripažinti diplomą čia (dabar negalioja) ir ieškotis kažko kito. Galvoju tik kodėl b taip apsigalvojo,ar ir jis suprato,kad negalim mes kartu dirbti ar tiesiog nenori,kad užsistovėčiau vietoje. Žodžiu,galvosiūkių turiu dabar daug į ateitį,bet kol kas liksiu dabartiniam darbe,noriu apšilti kojas ir kol kas tai naudingiau finansiškai

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 05 01, 14:34)
ka paskutinio skanaus kepet?  rolleyes.gif  kazko noriu issikept, bet nezinau ko. nenoriu daug darbo, daug saldumo, bet kazko noriu  biggrin.gif

Kugelis l.skanus gavosi.

QUOTE(Aidos @ 2018 05 01, 15:09)
r Jums būtini yra profesiniai išsūkiai,ar labiau mėgstat pastovumą,ramų darbą ? Šiaip mėgstu pastovumą ir ramų darbą,bet vos prieš kelis mėnesius pasikeitus pareigoms,kurį laiką padirbau ir <em>voila </em>man jau reikia kažko naujo  doh.gif B pakišo prieš kelias dienas pasiūlymą ieškotis darbo kitur pagal specialybe gal,tai aišku,dabar suku galvą. Nusprendžiau,kad tolimesnėje ateityje reikia pripažinti diplomą čia (dabar negalioja) ir ieškotis kažko kito. Galvoju tik kodėl b taip apsigalvojo,ar ir jis suprato,kad negalim mes kartu dirbti ar tiesiog nenori,kad užsistovėčiau vietoje. Žodžiu,galvosiūkių turiu dabar daug į ateitį,bet kol kas liksiu dabartiniam darbe,noriu apšilti kojas ir kol kas tai naudingiau finansiškai</p>

Mano darbas nėra ramus - jis protinis, reikalaujantis daug žinių, yra įtampos. Bet man jis labai labai patinka. Tai.yra mano. Nenorėčau fizinio arba kažkokio mechaninio at neįdomaus darbo. Tai tiek biggrin.gif .

Ką veikėt per laisvadienį?
Tvarkėm vėl kapus, baigiau sodint daržą, pjovėm žolę. Dabar l.gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 01 gegužės 2018 - 18:22
Labas smile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 09:01)
Nežūrint į tai,  kad nedidukas,  bet ar patiktų toks butas?  Ar matot minusų?
[url=https://m.aruodas.lt/butai-vilniuje-zirmunuose-zirmunu-g-parduodamas-ka-tik-kapitaliai-

Vien tai, kad butas 4 aukšte, be lifto nepirkčiau, nerenovuotas man dar ne minusas, įrengimas tikrai neblogas.

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 28, 10:07)

Trikotažinės kelnės ir maikutė.

Gražu, pas tėvus sodyboje keli rododendrai auga.

Tėčio kopija aš biggrin.gif

Kas nustebino paskutiniu metu?

Vienos personos elgesys.

Močiutė dažniau vėdina ryte nei aš.

Taip, Rafaelo.Laimos saldainių, saldainių su marcipanu.

Jokie planai nesugriuvo.

QUOTE(Visgi @ 2018 04 30, 13:20)
Žaibavo pas jus naktį?

Šiąnakt žaibavo.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 04 30, 18:17)

Atlikėją tai nepamenu, bet praeitą antradienį prasilenkiau su Zita Kelmickaite gatvėje.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 30, 20:41)
Ar ieškot daikro,  kad pigiau nupirkt,  ar daugiau žjūrit į kokybę,  ne į daikto pigumą?

Į kokybę.

QUOTE(grange @ 2018 05 01, 14:34)
ka paskutinio skanaus kepet? 

Nesaldžius kieto sūrio sausainius su kedrinėmis pinijomis, sluoksniuotos tešlos pyragėlius su įvairiais likučiais.

QUOTE(Aidos @ 2018 05 01, 15:09)
Ar Jums būtini yra profesiniai išsūkiai,ar labiau mėgstat pastovumą,ramų darbą?

Reikia iššūkių, nes rutina po kiek laiko pabosta.

Ar turite New Balance avalynės?
Aha, pagaliau prieš porą savaičiių įsigyjau tokius

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 01, 19:21)

Man ir vakar laisvadienis buvo, tai vakar padėjau mamai bulves iš rūsio rinkti sodinimui, tada važiavom apsipirkti, grįžus gaminau pietus, sodinom rožes, šiandien troškinau vištienos širdeles, grįžau į Vilnių, buvau anglų pamokoje.
Atsakyti

Mano darbas nėra ramus - jis protinis, reikalaujantis daug žinių, yra įtampos. Bet man jis labai labai patinka. Tai.yra mano. Nenorėčau fizinio arba kažkokio mechaninio at neįdomaus darbo. Tai tiek biggrin.gif.

Gal blogai klausima parasiau,nereikejo rasyt apie ramu,neramu darba,ne ta turejau galvoje 😊

Ramiai namuose,kieme tvarkiausi

Ar turite New Balance avalynės?

Neturiu,bet girdejau daug kur,kad geri 😊

Lietuviski filmai patinka Jums? Nelabai,dazniausiai daug keiksmu ir daugiau nieko

Atsakyti