Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 24, 13:55)
Gegužės 1 d, per laisvadienį numatę ką veiksit?

Vešim tėvus į jų tėviškes kapų tvarkyt

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 17:05)
Kaip ruošiat eilinę bulvių košę?

Šiek tiek pagrūdu išvirusias nusunktas bulves, įdedu sviesto. Kai jis ištirpsta, pilu užvirto karšto pieno. Ir viską maišau, grūdu iki norimos konsistencijos

QUOTE(Nastya @ 2018 04 24, 21:26)
Ar yra tekę kažkam prisistatyti ne savo vardu?

Yra tekę bernam meluot studentiškais laikais

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 21:57)
Turit nerimo?

Turiu. Pas mane jo visada būna, kartais mažyčio, kartais didelio

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 26, 10:32)
O jūs esat nusipirkę patvarių, ilgo tarnavimo, kokybiškųprekių iš IKEA?

Nieko neturiu iš jos, net nebuvus pačioj parduotuvėj

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 )
Ar draudžiate namų turtą? Gal gal žinot kokioj bendrovėj geriau?

Nedraudžiam kol kas, bet reiks pasižiūrėt, mačiau Swedbank pasiūlymą. Tai reiks pasigilint į jį, gal ir apdrausim

QUOTE(errachka @ 2018 04 26, 11:30)
nuo erkinio encefalito skiepijatės?

Tik sūnų skiepinam

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 26, 12:06)
Eisit/atvyksit į Open House Vilnius?

Neisiu.
O šiaip paskaičiau, įdomu turėtų būti

QUOTE(Aidos @ 2018 04 26, 18:52)
Darbe nutiko kas nors naujo,idomaus?

Nieko.
O pas Jus šaunuoliai darbe, kad rūpinatės

QUOTE(kulverstukis @ 2018 04 26, 20:04)
Nesiojates pinigineje kokia nors nuotrauka?

Jokios nesinešioju. Man nepatinka to daryti

Koks Jums patogiausias rūbas namie kuičiantis?
Treninginės kelnės ir maikutė
Atsakyti
Sveeeikos!
Neseniai tik atsikėliau, tad labas rytas tongue.gif Vėlai į namus grįžom po gastrolių biggrin.gif Bet tuoj judėsim pusryčiaut/pietaut į nerealų 《kumpel》 restoraną.
Taigi linkėjimai iš Lvovo 4u.gif Labai smagiai leidžiam laiką ir labai džiaugiuosi, kad pavyko ištrūkt ax.gif

Agrefa, butas neblogas! Gerai padarytas remontas, aišku nelabai didelis, bet manau jums tiks. Vieta gera, judri gatvė šalia manęs nebaidytų, nes langai išeina į kiemo pusę kaip supratau. Vienintelis minusas pagal mane, kad neatlikta renovacija, bet kaip Alkaja sako reikia labiau gilintis ;) Mano bute jos irgi nebuvo, bet nelabai ir reikėjo, viskas ir taip sutvarkyta nuo iki buvo ir yra. Tai ta renovacija nebent šiaip dėl grožio būtų reikalinga. Namas iš skelbimo ir be renovacijos neatrodo labai prastai, o be to galima šį dalyką (neatliktą renovaciją) būtų panaudoti derantis dėl nuolaidos jeigu nutartumėt pirkti ;)
Atsakyti
Ačiū pasisakiusioms dėl butų. Važiuosim po savaitgalio apžiūrėt. Mano vyras nenori net važiuot, nes jam nepatinka. Bet aš jau susiskambinau. Dar nepatinka, kad jis blokinis. Bet pažiūrėt vis tiek galima. O tada bus matyt, ką jausim ir ką galvosim. Ačiū už patarimus. Parašysiu, jei patiks.

QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 09:23)
pamirsot ka nuspirkt paskutiniu metu? Taip,pamirsau vaza vakar,kai pirkau geles ir vazonus i kiema. Reikes vel kulniuot siandien </p>

Špinatų sėklų.

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 28, 10:07)
O šiaip paskaičiau, įdomu turėtų būti

Treninginės kelnės ir maikutė

Įdomu iš tiesų. Be pulso grįžom.

Kapriai ir maikutė.

Ar jums gražu rododendrai?
Labai gražiai žydi. Tik peržydėję nekokie.
Atsakyti
Nastya, kaip tau kelionėj sekasi? Siautėjat?biggrin.gif
Atsakyti

Trenigai,jei vesiau,jei silciau,is Lidl jogos kelnes. Laisvos tokios,plonos medziagos. Ir maikute

Ar jums gražu rododendrai?

Labai,planuoju sodinti kieme

Ar gyvenime visad labiau buvot ta,kuri buvo apsupta draugu,kompaniju ar tokia ramesne? Greiciau ramesne,kuri niekad nesiverzdavo

prie kompaniju,nelakstydavau paskui zmones,kad susirast draugu. Neseniai darbe viena bendradarbe pasake pastebejima,kad esu tokia rami,kuri nelenda biciuliautis,nors uzkalbinta visad maloniai bendrauju. Tai paskui pamasciau ir kilo klausimas is to. Tikriausiai nuo mokyklos tokia esu jau. Turiu draugu,bet man geriau nedaug,bet geru.  Tiesa ir draugus renkuosi pagal save tokio tipo

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 21:31)
r gyvenime visad labiau buvot ta,kuri buvo apsupta draugu,kompaniju ar tokia ramesne? Greiciau ramesne,kuri niekad nesiverzdavo</p><p>prie kompaniju,nelakstydavau paskui zmones,kad susirast draugu. Neseniai darbe viena bendradarbe pasake pastebejima,kad esu tokia rami,kuri nelenda biciuliautis,nors uzkalbinta visad maloniai bendrauju. Tai paskui pamasciau ir kilo klausimas is to. Tikriausiai nuo mokyklos tokia esu jau. Turiu draugu,bet man geriau nedaug,bet geru.  Tiesa ir draugus renkuosi pagal save tokio tipo</p>

Buvau apsupta draugų. Tik šiaip gyvenime apmažinau juos, pradėjau atsiribot, darau atstumus. Bet šiaip visumoj, jei atsakant į klsusią taip arba ne, esu apsupta.

Jūs išvaizda labiau panaši į mamą ar į tėtį?
Į A. A. tėtę.
Atsakyti

Jūs išvaizda labiau panaši į mamą ar į tėtį?

Mama

Kas nustebino paskutiniu metu (ot dazni tokio

stiliaus klausimai cia :) ) ? Ejom su b i viena parduotuve darbo reikalais,o ten irankiai ivairus,na tokia statybiniu prekiu. Ziurim toliau yra sale,kurioje kaip Ikea parduotuvej,virtuves ekspozicija. Na,pasikalbejom,kad tokia grazi,siuolaikiska virtuve,laukiam toliau pardavejo,sakom,kazkas skaniai kvepia cia (idomu kas,statybiniu prekiu parduotuvej). Ir tik girdim kazkas susunku is tos eksponuojamos virtuves,o ten pardavejas,pasijunges cirviniu vafliu keptuve ir kepa vaflius (o jie cia laaaaabai populiarus) :D baige kept,atnese mums po vafli,sau ir bevalgydami aptarem ko reikejo :D kazkaip smagu pasirode :) 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 28, 21:59)
Kas nustebino paskutiniu metu (ot dazni tokio</p><p>stiliaus klausimai cia smile.gif ) ? Ejom su b i viena parduotuve darbo reikalais,o ten irankiai ivairus,na tokia statybiniu prekiu. Ziurim toliau yra sale,kurioje kaip Ikea parduotuvej,virtuves ekspozicija. Na,pasikalbejom,kad tokia grazi,siuolaikiska virtuve,laukiam toliau pardavejo,sakom,kazkas skaniai kvepia cia (idomu kas,statybiniu prekiu parduotuvej). Ir tik girdim kazkas susunku is tos eksponuojamos virtuves,o ten pardavejas,pasijunges cirviniu vafliu keptuve ir kepa vaflius (o jie cia laaaaabai populiarus) biggrin.gif baige kept,atnese mums po vafli,sau ir bevalgydami aptarem ko reikejo biggrin.gif kazkaip smagu pasirode smile.gif </p>

Labas rytas,

Na kaip fainiai!
Jums dabar iš viso labai fainas periodas-ieškot baldų, namų apyvokoa daiktų ir pan. Miela visa tai.

Mane nustebino vyro brolio žmonos smulkmeniškumas. Mane "kerta"tokie dalykai, erzina. Va tik toks nustebimas.

Ką dabar labiausiai perkat, valgot prie mėsiško iš daržovių?
Esu atradusi PRANO kopūstų salotas su morkomis. Jų radau tik IKI. Sudėtos kibiriukuose kaip kad rauginti kopūstai. Ir stovi šalia raugintų kopūstų. Man taip skanu. Atradau vėlyvą rudenį jas ir vis perku jas ir perku.
Atsakyti

Na kaip fainiai!
Jums dabar iš viso labai fainas periodas-ieškot baldų, namų apyvokoa daiktų ir pan. Miela visa tai.

Ką dabar labiausiai perkat, valgot prie mėsiško iš daržovių?

Kad mes gan kukliai dar tvarkomes,vistiek ne savi namai. Butu savi,butu daug daugiau smagumo. Va pas Grange dabar tikrai smagus periodas,gal is to smagumo ir nebeateina jau pas mus :D o mums dar truputi reikia palaukt savu namu,tikiuosi neilgai 🎈

Labiausiai valgom vietinius marinuotus agurkelius. Jie kitokie nei lietuviski,tokie gerai saldziarugsciai. Tai mes kone kasdien eidami i parduotuve po stiklainiuka perkam :) mums labai skanus jie. O Prano salotos man matytos,pameginsiu grizus :) 

Vedinat kambarius rytais? Taip,visada tik prabudus pradarau langus,buna rytais dregmes ant langu kampuciu,tai stengiuosi isvedinti viska

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 16:45)
Nastya,  kaip tau kelionėj sekasi?  Siautėjat?biggrin.gif

Siaubiam Lvova po polnoj programe biggrin.gif Po to papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 29, 11:57)
Vedinat kambarius rytais? Taip,visada tik prabudus pradarau langus,buna rytais dregmes ant langu kampuciu,tai stengiuosi isvedinti viska</p>

Labiausiai vėdinu grįžusi po darbo.
Šiandien visą dieną palikti atidaryti.

Ir ką-buvom apžiūrėti buto. Pats išplanavimas -tobulas. Ką tik padarytas remontas, dar kvepia dažais. Bet pats namas iš išorės-kraupus. Mes gerokai anksčiau atvažiavom, tai apėjom ir pastebėjom aplinką. Daug bobulyčių , kurios viską kaupia ir per langą viskas išlips. Namui renovacija neumatta dar. Laiptinėse smirda senatve. Liko aišku, kad tikrai ne.

Turit namuose skanių saldainių?

Turim dėžutę latviškų. Porą suvalgiau.
Atsakyti

nuo erkinio encefalito skiepijatės?

sūnus suskiepitas tik. 

Darbe nutiko kas nors naujo,idomaus? 

Kaip ir nieko

nesirguliuojate? 

ne

Nesiojates pinigineje kokia nors nuotrauka?

buvo sūnaus, bet kažkada netikėtai prireikė, tai būvo panaudota pagal paskirtį.

žiūrite tokias laidas, kaip "Farai"? 

ne

O kas nors pradžiugino šią savaitę?

kad niekas

Jei laisva diena prabundat pirma,zadinat vyra ar iseinat is kambario ir leidziat pamiegot? 

Niekada nieko nežadinu. 

Kai miegat lovoj naktį, dažniau jis miega apsikabinęs jus, ar jūs vyrą?

pabūnam apsikabinę kažkiek laiko, o paskui jau miegui atsikabinam. 

žaidžiat teleloto?

ne

Reikia kažko būtinai jums nusipirkti greitu laiku, ar ne?

šliapkių į baseiną ir man ir sūnui. Nuo trečiadienio sūnus pradeda mokytis plaukti. Tai ir kam ir lydinčiam asmeniui reikia. 

Atsakyti