Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 21:07)
Į lėktivą skystiems dalykams reialingas spec.pladtmasinis maišiukas. Sakykit,  ar is gai būt toks tik užsispaudžiamas/suipinamais kraštais. Ar dar ir būtinai turi būti ir užtraukiamas tokiu specialiu

Galu būti ir užspaudžiamas. Svarbu, kad būtų permatomas
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 27, 21:19)
Labas 4u.gif
Galu būti ir užspaudžiamas. Svarbu, kad būtų permatomas

La bigsmile.gif

Ačiū už info!

Prisijunk.
Atsakyti

Į lėktivą skystiems dalykams reialingas spec.pladtmasinis maišiukas. Sakykit, ar is gai būt toks tik užsispaudžiamas/suipinamais kraštais. Ar dar ir būtinai turi būti ir užtraukiamas tokiu specialiu kaip užtrauktuku? Na gal supratot,m ko noriu paklaust biggrin.gif....

Manau gali,gal nesikabins labai :) svarbu juk,kad neatidarytas tas maisiukas

Pirmadieni dirbat ar ilgasis savaitgalis bus? Dirbu

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 06:56)
O kas nors pradžiugino šią savaitę?

Kad pagaliau prisiruošiau ir pasitikrinau sveikatą dėl darbo knygelės, o tai atidėliojau ilgai tą reikalą.
O ir šiaip nieko blogo nenutiko, tai ir džiugina.

Agrefa, o pas Tave visai ne niekutis. Norėčiau ir aš taip. Ką darei?

QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 08:24)
Jei laisva diena prabundat pirma,zadinat vyra ar iseinat is kambario ir leidziat pamiegot?

Išeinu į kitą kambarį ir netrukdau jam miegoti

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 09:28)
Kai miegat lovoj naktį, dažniau jis miega apsikabinęs jus, ar jūs jį?

Vyras žymiai dažniau. Aš tik mėgstu savo kojas pakišti po jo kojom ir pasišildyt. O šiaip - geriausiai išsimiegu, kai būnam neapsikabinę ir kai jis nekvėpuoja man į ausį, o tai aš jautriai miegu

QUOTE(errachka @ 2018 04 27, 11:00)
žaidžiat teleloto?

Ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 12:17)
Reikia kažko būtinai jums nusipirkti greitu laiku, ar ne?

Nemažai ko reikėtų, jei asmeniškai sau.

QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 18:41)
Pasiilgot grybu?

Ne. Turiu dar ir šaldytų, ir marinuotų

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 18:51)
Turit morkų,  bulvių pjaustyklę,  kuri formos supjausto daržoes?

Neturiu. Moku peiliu gražiai supjaustyt. Nors vienos tokios pjaustyklės visai norėčiau nusipirkt, bet nenusiperku ir apsieinu

QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 19:57)
Kaip leidziat vakarą?

Žiūrėjau serialą per kompą. Kelis mažus darbukus padariau. Ilsiuosi. Nerimauju dėl sūnaus, su dviračiu toli išlėkęs, o jau tamsu

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 20:25)
Skaniai vakarieniavot?

Labai skaniai. Kepti parūkyti šilti sparneliai su raugintu agurku. Man buvo labai skanu

QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 20:34)
Mokate buti viena ir nesijausti vienisa?

Man labai retai tenka būti vienai, nuolat namie kas nors yra. Tai jei lieku viena, kaifuoju.

Nastya, geros kelionės 4u.gif

Ar mėgstat arbatą su uogiene?
Kaip užplaukia man. Kartais uogienė stovi, visai nesinori man su ja arbatos. O va dabar atsinešus stiklainį braškių uogienės, tai kas vakaras mėgaujuosi arbata su ja. Ir man taip skanu
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 21:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72085028" data-time="1524852449"><div><p>Į lėktivą skystiems dalykams reialingas spec.pladtmasinis maišiukas. Sakykit, ar is gai būt toks tik užsispaudžiamas/suipinamais kraštais. Ar dar ir būtinai turi būti ir užtraukiamas tokiu specialiu kaip užtrauktuku? Na gal supratot,m ko noriu paklaust vartotojo įkelta nuotrauka....</p></div></blockquote><p>Manau gali,gal nesikabins labai smile.gif svarbu juk,kad neatidarytas tas maisiukas</p><p></p><p>Pirmadieni dirbat ar ilgasis savaitgalis bus? Dirbu</p>

Dirbu

Dar dėl maišiukų prisiminiau. Nepamenu kuriam Londono oro uoste yra tokios dėžės su šitais maišiukais. Nu, jei kas neturėtų ar pamirštų. Tai jie ten ir yra būtent užspaudžiamu kraštu.
Atsakyti
Ačiū dėl maišiukų info 4u.gif !

QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 21:28)
Pirmadieni dirbat ar ilgasis savaitgalis bus? Dirbu</p>

Dirbu pirmadienį.

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 27, 21:45)
Agrefa, o pas Tave visai ne niekutis. Norėčiau ir aš taip. Ką darei?

Ar mėgstat arbatą su uogiene?

Žinok, labai lengvai. Man svarbiausia pusryčius nesočius pavalgyt apie 10-12 val.-tarkim, pik nik 4sūrio lazdeles sualgau. O karštą patiekalą valgyt apie 16,30-17 val. Na ir neprisikimšt. Bet valgau visko. Labai krenta svoris. Aišku, pyragėlių nepirkau. Bet valgiau vieną dieną torto.

L.retai geriu arbatą. Bet jei geriu, tai va būrent tokia iš uogienės ir yra pati geriausia.

Ar bijot, nerimaujat, jei einat į valdišką instituciją dėl kažkokio reikalo?
Nebijau, bet kažkiek nerimauju, ar pavyks iš karto sustvarkyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 27 balandžio 2018 - 21:12

Ar bijot, nerimaujat, jei einat į valdišką instituciją dėl kažkokio reikalo?

Siaip baimes nera,gal kazkoks nerimas,bet jis ir ligoninej buna,kai einu. Dabar paskutiniu metu teko lankytis nemazai valdisku instituciju,tai buna galvoju kaip cia issipres viskas,kokiu dokumentu reikalaus ir pan.

Kepta duona su cesnaku valgot su kokiu padazu ar nereikia,be nieko kramsnojat? Nereikia padazu,tikrai nebutina

Atsakyti
Labas rytas
Nereikia padažo. Jei valgau, valgau vieną.

Ką skanaus šiandien gaminsit?
Kepsiu orkaitėj, maiše vištą. Dar turiu 1 savo augintą burokėlį, didelį. Einu uždėsiu.
Atsakyti
Miegat? Noriu pabendraut ir nėra su uo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 22:11)
1. Žinok,  labai lengvai. Man svarbiausia pusryčius nesočius pavalgyt apie 10-12 val.

2. Ar bijot,  nerimaujat,  jei einat į valdišką instituciją dėl kažkokio reikalo

1. O ar nesunku ištverti taip ilgai ryte be maisto? Juk anksti keliesi. Nei kavos negeri?

2. Ne, neturiu jokio nerimo su valdiškom įstaigom. Bet ir einu ten labai retai

QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 22:57)
Kepta duona su cesnaku valgot su kokiu padazu ar nereikia,be nieko kramsnojat?

Nebūtina padažas. Bet kavinėj, kai būna padažas, būna labai skanu

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 05:50)
Kepsiu orkaitėj,  maiše vištą. Dar turiu 1 savo augintą burokėlį, didelį. Einu uždėsiu.

Galvoju lazaniją daryt - pusė mėsos, pusė varškės. Bet šeimyna gali ko kito panorėt, tai dar nežinau, ar tikrai lazaniją kepsiu

Agrefa, dėl kelionės, tai paskaityk bagažo taisykles internete tos bendrovės, su kuria skrisit. Bus aiškiau.
Primink, kada kelionė? Ar ilgai būsi ten?

Ar mėgstat savaitgalį pagulinėt ilgiau lovoj, kai atsikeliat? Ar iš karto šokat iš lovos?
Mėgstu neskubėt keltis, pasitelefoninu. Dar man patinka atsinešt kavos ir knygą paskaityt. Vaikai nesikelia anksti, tai ir aš mėgstu neskubėt savaitgalio rytais. Užtenka tam darbo dienų.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 28, 08:09)
O ar nesunku ištverti taip ilgai ryte be maisto? Juk anksti keliesi. Nei kavos negeri?

Primink, kada kelionė? Ar ilgai būsi ten?

Ar mėgstat savaitgalį pagulinėt ilgiau lovoj, kai atsikeliat? Ar iš karto šokat iš lovos?
Mėgstu neskubėt keltis, pasitelefoninu. Dar man patinka atsinešt kavos ir knygą paskaityt. Vaikai nesikelia anksti, tai ir aš mėgstu neskubėt savaitgalio rytais. Užtenka tam darbo dienų.

Ne, visai nesunku. Aš niekada nevalgau puaryčių. Pysryčiai visada būdavo apie 10-11,30 val. Kavos geriu. Va jau ir šį rytą, nors dar tik 9 val., jau 2 puodukus išgėrusi. Čia ne dieta pas mane. Gal daugiau-valgymas pagal save.

Kitą ketvirtadienį, 3 dienos 4u.gif .

Mėgstu. Aš pabundu l.anksti. Nueinu, užstatau skalbimą. Tada su kava ateinu į lovą. Sėdžiu per telefoną interete. Tada, tarkim, nulupu bulves, vėl į lovą atslenku ir imu telefoną, lendu į SM. Va taip ir plavinėju su naktiniais. Dabar jau su normaliais drabužiais, nes nešiau skalbinius į kiemą.

Nežūrint į tai, kad nedidukas, bet ar patiktų toks butas? Ar matot minusų?
https://m.aruodas.lt...u...&act=search

Patinka. Bet minusas-nerenovuotas namas ir arti gatvės.

Atsakyti

Lazanija

Megstu,visada neskubu keltis. Pasnaudziu,paskui telefona pasiimu. Pagulineju,kol atsibosta

Nežūrint į tai, kad nedidukas, bet ar patiktų toks butas? Ar matot minusų?

Minusas didziausias,kad nerenovuotas. Bet gal yra itrauktas i sarasus renovacijos artimiausiu metu? Del rajono dar ziureciau,bet,nieko negaliu pasakyti,kai nelabai Vilniu pazistu

Labas rytas :) pamirsot ka nuspirkt paskutiniu metu? Taip,pamirsau vaza vakar,kai pirkau geles ir vazonus i kiema. Reikes vel kulniuot siandien 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 28, 09:01)
Nežūrint į tai,  kad nedidukas,  bet ar patiktų toks butas? 

Man patinka. Jums būtų pats tas.
Gal ta gatvė nėra kažkokia pagrindinė ir nebus daug triukšmo. Be to, rajonas neblogas ir dislokacija gera.

O dėl renovacijos - tai gal viskas nėra taip, kaip atrodo. Palyginimui galiu parašyt, kad pvz mūsų namas irgi blokinis, irgi nėra tos vadinamos renovacijos kaip tokios. Bet mes daug darbų atlikę namui pagerinti: sutvarkę vamzdynus, apšiltinę namo siūles, dabar nudažę visą namo fasadą šviesiom spalvom, įrengę aikštelę mašinom. Dar artimiausiu metu žadam suremontuoti stogą ir laiptines. Tvarkomės po truputį bendrijos lėšom, tam renkam kas mėnesį. Užtat nesam įsiskolinę bankui už renovaciją.

Palyginimui - kitas namas, kuriam padaryta visiška renovacija su šildymo kolektoriais nuo stogo, kur pigus šildymas ir daug visokių pribumbasų naujoviškų įrengta. Gyventojai įsiskolinę bankui 20-iai metų. Ir nesidžiaugia per daug, nes jau lenda renovacijos minusai. Be to, gali būti padaryta renovacija, bet gyventojai netvarkingi.

Ką norėjau tuo pasakyt- man atrodo, kad svarbu, kaip namas tvarkosi aplamai, kas per žmonės gyvena. O namą patvarkyti, pagražinti galima ir be renovacijos. Ką ir matau iš pavyzdžių aplinkui. Viskas nuo žmonių priklauso.

Be to, vienas dalykas - butas nuotraukose, kitas dalykas - natūroj. Kai aplankysit tą butą, pajusit, ar jums ten patiktų gyvent, ar ne.
Atsakyti