Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 04 26, 18:52)
Darbe nutiko kas nors naujo,idomaus? Kaip</p><p>ir,paaiskejo,jog darbe yra alergisku zmoniu riesutams,tad pasirasem toki susitarima,kad darbe neturesim jokiu riesutu,produktu su jais,kad nesukelt zmonems mirtinos alergijos sedint salia ir valgant. Tad is valgyklos jau dingo snikersai,sokoladai,populiarus vietinis jogurtas su skaldytais riesutais,riesutu sviestas ir panasiai</p>

O taip. Kabinetinė draugė pašnabždėjo, kad laukiasi. Apsidžiaugiau labai dėl jos. Bet liūdna, kad reikės vienai kabinete tuos 2 metus sėdėt. Man čia - koronė.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 26, 20:02)
nesirguliuojate? (truputį sloguoju)

kad ne. O tau - sveikatos, neįsisirk.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 04 26, 20:04)
Nesiojates pinigineje kokia nors nuotrauka? Aha, turiu savo ir vyro, manau, kad ir abieju vaiku yra kur uzkista, nes anksciau tikrai turejau  rolleyes.gif

taipogi-vyro, sūnelio, dar tėtės ir mamos iš jų jaunystės laikų.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 26, 21:33)
žiūrite tokias laidas, kaip "Farai"? (nelabai)

Vakar vyras žiūrėjao, tad mačiau ir aš kažkiek, nors ir nežiūrėjau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 26, 22:02)
jau link lovų, ar dar naktinėsit? (jau lovoj)

Vakar anksčiau užmigau.

Labas rytas,
O kas nors pradžiugino šią savaitę?
Aha, vienas niekutis-per savaitę nukrito 2,5 kg. Apsidžiaugiau. Dar kad 2 numest ir būtų pernykštis vasaros svoris.
Atsakyti

nesirguliuojate?

Ne

Kad ne. O del tu riesutu, tai cia ant visu mokyklu ir darzeliu duru uzklijuoti skelbimai, kad negalima zemes riesutu nestis rolleyes.gif. Manau, kad ir pas jus tas pats unsure.gif

Nesiojates pinigineje kokia nors nuotrauka?

Gali but,as nelabai lankausi cia tokiose vietose,tai man keista,pirma karta taip :) siaip baisu,kai pagalvoji del tu riesutu. Mirtina alergija

Ne,nei vienos

žiūrite tokias laidas, kaip "Farai"?

Ne,stengiuosi neziureti

jau link lovų, ar dar naktinėsit?

Naktinejau

Atsakyti

Taip labai,kad niekas nepradziugino. Siaip gera savaite,dirbt kelias dienas reikejo,galima pailset ilgiau

Jei laisva diena prabundat pirma,zadinat vyra ar iseinat is kambario ir leidziat pamiegot? Leidziu pamiegot,nezadinu ir stengiuosi neprikelt,tegu ilsisi

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 08:24)
Jei laisva diena prabundat pirma,zadinat vyra ar iseinat is kambario ir leidziat pamiegot? Leidziu pamiegot,nezadinu ir stengiuosi neprikelt,tegu ilsisi</p>

Visada prabundu pirma, kitaip nebuvo. Jo nežadinu niekad. Ir man taip patinka ta valanda ar dvi, kol jis miega. Pasidarau, kavos, atsinešu į kambarį (visas veiksmas vyksta ten pat, kur jis miega). Geriu kavą, naršau telefone internetą, pasileidžiu kartais TV tyliau, nei paprastai dienos metu. Būna, kad išlekiu iki Kalvarijų turgaus.

Kai miegat lovoj naktį, dažniau jis miega apsikabinęs jus, ar jūs vyrą?
Praktiškai visada aš jį. Jau toks įprotis, kad jis verčiasi ant dešinio šono, aš irgi ant to šono, ir apsikabinu jį.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 26, 12:06)
Eisit/atvyksit į Open House Vilnius?
EIsiu. Sekmadieniui užsiregistravom visi 3, o šeštadienį  su gyva eile kažkur.

Specialiai neplanuojam
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 26, 20:02)
nesirguliuojate? (truputį sloguoju)

ne
QUOTE(kulverstukis @ 2018 04 26, 20:04)
Nesiojates pinigineje kokia nors nuotrauka? Aha, turiu savo ir vyro, manau, kad ir abieju vaiku yra kur uzkista, nes anksciau tikrai turejau  rolleyes.gif

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 26, 21:33)
iūrite tokias laidas, kaip "Farai"? (nelabai)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 06:56)
Aha, vienas niekutis-per savaitę nukrito 2,5 kg. Apsidžiaugiau. Dar kad 2 numest ir būtų pernykštis vasaros svoris.

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 08:24)
laisva diena prabundat pirma,zadinat vyra ar iseinat is kambario ir leidziat pamiegot? Leidziu pamiegot,nezadinu ir stengiuosi neprikelt,tegu ilsisi</p>

leidžiu
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 27, 09:28)
Praktiškai visada aš jį. Jau toks įprotis, kad jis verčiasi ant dešinio šono, aš irgi ant to šono, ir apsikabinu jį.

abu panašiai
žaidžiat teleloto?-ne
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 04 27, 11:00)
žaidžiat teleloto?-ne

Irgi nežaidžiu.

Reikia kažko būtinai jums nusipirkti greitu laiku, ar ne?
Kad ne, visko turiu, kas būtina.
Atsakyti

Nemiegam mes apsikabine. Pries uzmiegant jis mane apsikabina,pradejus imt miegui,nusisuka ant kito sono ir taip uzmiegam skirtinguose sonuose lovos. Man tas labai tinka. As jo neapsikabinu niekad,maniskis didelis,nepatogu man

žaidžiat teleloto?

Ne

Reikia kažko būtinai jums nusipirkti greitu laiku, ar ne?

Butent man paciai? Batu gal,bet turiu siaip :D tai nezinau,kaip ir nieko,pilna tu rubu,kosmetikos irgi

Pasiilgot grybu? Aha,as kazkaip svieziu voverusku jau kuris laikas taip noriu. Per atostogas gal bus jau proga pasilepint :) 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 18:41)
Pasiilgot grybu? Aha,as kazkaip svieziu voverusku jau kuris laikas taip noriu. Per atostogas gal bus jau proga pasilepint smile.gif </p>

Taaaaaaip bigsmile.gif . Labai.
Skelbia, kad Lazdių raj.meška šlastosi, žmonės sunerimę, bijo į mišką eit. Bijočiau susitikt.

Turit morkų, bulvių pjaustyklę, kuri formos supjausto daržoes?

Neturiu. Kažkada turėjau, bet išmečiau, nes nenaudojau.
Papildyta:
Kulverstuki, o tu gal LT šiuo metu? smile.gif
Atsakyti

Taaaaaaip bigsmile.gif. Labai.
Skelbia, kad Lazdių raj.meška šlastosi, žmonės sunerimę, bijo į mišką eit. Bijočiau susitikt.

Turit morkų, bulvių pjaustyklę, kuri formos supjausto daržoes?

Maciau per zinias apie meska. As tai irgi bijociau :D meska ne lape vistiek. 

Neturiu,kazkaip nereikia man tokio dalyko. Pakanka iprasto tarkavimo,pjaustymo. 

Kaip leidziat vakara? Ramiai namuose su b,lauke lyja beveik visa diena su tarpais. Tai krapstausi namie,vonioje,ieskausi ideju kaip namus grazint :) 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 19:57)
n
Kaip leidziat vakara? Ramiai namuose su b,lauke lyja beveik visa diena su tarpais. Tai krapstausi namie,vonioje,ieskausi ideju kaip namus grazint smile.gif </p>

Su sūnum ir kaimynų berniuku žiūrim filmuką per TV 3. Vyro nėra namuose.

Skaniai vakarieniavot?
Nelabai. Dešrelės su grikiais. Tingėjosi kažką rimčiau gaminti.
Atsakyti

Su sūnum ir kaimynų berniuku žiūrim filmuką per TV 3. Vyro nėra namuose.

Skaniai vakarieniavot?
Nelabai. Dešrelės su grikiais. Tingėjosi kažką rimčiau gaminti.

Kur vyra išleidus? 

Kad as kaip ir be vakarienes,15val buvo pietus ir viskas. Ledu va pavalgiau katik,lyg noretusi dar kazko,rimtesnio

Mokate buti viena ir nesijausti vienisa? Moku,tikrai. Galiu ilgai buti viena ir neimti telefono i rankas,kad kazkam parasyti,paskambinti. Su laiku pradedu vertinti ramybe,laika tik sau

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 27, 20:34)
Kur vyra išleidus? 

Mokate buti viena ir nesijausti vienisa? Moku,tikrai. Galiu ilgai buti viena ir neimti telefono i rankas,kad kazkam parasyti,paskambinti. Su laiku pradedu vertinti ramybe,laika tik sau</p>

Išėjęs į antrą darbą.

Moku ir net labai. Lygiai taip pačiai, kaip ir tu, vertinu ramybę ir laiką sau.

Į lėktivą skystiems dalykams reialingas spec.pladtmasinis maišiukas. Sakykit, ar is gai būt toks tik užsispaudžiamas/suipinamais kraštais. Ar dar ir būtinai turi būti ir užtraukiamas tokiu specialiu kaip užtrauktuku? Na gal supratot,m ko noriu paklaust biggrin.gif ....
Atsakyti