Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Ką per pietus?

nieko. 

Kaip dabar apsirengę?

Juodas golfas, juodos kelnės ir rusvas švarkelis. 

Ar yra šiuo metu kokia nors daina, kurios dažnai klausotės? Kate Linn- Zaynah (feat. Chris Thrace)
Kokie rydienos planai po darbo?

Nieko

Rytojaus, t.y jau šiandienos. Varau pas stomotologę. Brrr

Ką paskutinio valgėt? 

Arbatą išgėriau

Jeigu taptumėt miesto mere, reikalautumėt, kad visame mieste vasarą prie visų instiitucijų, ligoninių, poliklinikų žydėtų, tarkim, vienodos gėlės?

Yra ligir atsakingas asmuo savivaldybėj tuo klausymu. Tai jo. Ko gero reikalaučiau kažko tokio. 

Nenervina, jei skambinate į polikliniką į registratūrą ir niekaip negalite prisiskambinti ilgą laiką?

nervina

kokio maisto produkto pas jus visad turi būti, nors jis daugeliui nėra būtinas?

net nežinau. 

Pirkot kažko valgomo, kitų akimis keisto, pastaruoju metu biggrin.gif?

ne

Gegužės 1 d, per laisvadienį numatę ką veiksit?

Ne. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 24, 13:55)
_" >Gegužės 1 d, per laisvadienį numatę ką veiksit?</p><p>Ne. </p>

Važiuosim į tėviškę, ant kapų, dar baigsiu sodinti daržą.

Kaip ruošiat eilinę bulvių košę?
Nusunkus išvirusias bulves, pilu pieno ant bulvių, užverdu ir trinu košę tada. Dar sviesto įdedu.

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 07:06)
Jeigu taptumėt miesto mere, reikalautumėt, kad visame mieste vasarą prie visų instiitucijų, ligoninių, poliklinikų žydėtų, tarkim, vienodos gėlės?
Nemanau. Man nemaišo ir skirtingo gėlės skirtingose vietose, gal net įdomiau.
QUOTE(Visgi @ 2018 04 24, 11:22)
Nenervina, jei skambinate į polikliniką į registratūrą ir niekaip negalite prisiskambinti ilgą laiką?
Nervina irgi. Nebūtinai į polikliniką, bet šiaip kur tenka kabėt ant linijos ir laukt kol atsilieps. Kartais tenka ir 10 ar daugiau min laukti.
QUOTE(errachka @ 2018 04 24, 12:10)
kokio maisto produkto pas jus visad turi būti, nors jis daugeliui nėra būtinas?
Pas mane, kaip ir pas Agrefą. Mineralinis - must have dalykas. Visada irgi blokais perkam.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 12:44)
Nea. Kaip tau tos salotos man tai skanios 4u.gif
Beje! 4u.gif Buvau šiandien bijoloj. Nu žiauriai skanu ką rekomendavai bigsmile.gif
Gegužės 1 d, per laisvadienį numatę ką veiksit?
Nežinau dar, bet jau būsim grįžę iš UA, tai gal norėsis ramiai pailsėt smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 17:05)
Taip pat kaip tu.

Laba.
Ar yra tekę kažkam prisistatyti ne savo vardu? - Taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 24, 21:26)
Nea. Kaip tau tos salotos man tai skanios  4u.gif
Beje!  4u.gif Buvau šiandien bijoloj. Nu žiauriai skanu ką rekomendavai  bigsmile.gif

Laba.
Ar yra tekę kažkam prisistatyti ne savo vardu? - Taip  biggrin.gif

Man irgi labai patiko bigsmile.gif , bet vyras jų nevalgė. Aš viena su pasigardžiavinu pabaigiau.
Tikrai labai džiaugiuosi, kad patiko Bijola bigsmile.gif . Ten dar labai skanių dalykų yra-pyragas/tortas trapusis. Paskui lyg Magija-viduje su lazdyno cielais riešutais. Ir ypatingai skanus Rafaelo. Kitoks nei pas visus. Na tooooks, ypatingai progai, paturbintas.

Yra tekę, bet kai jaunystėj siautėdavau.

Turit nerimo?
Turiu. Mane neramina šokinėjantis aukštyn vyro kraujospūdis.
Atsakyti

Sutrinu bulves su  sviestu, tada įpilu pakaitinto pieno.

Ar yra tekę kažkam prisistatyti ne savo vardu?

Nepamenu. Gal jaunystėj kada. 

Turit nerimo?

Ne. Kol kas. 

Ar dedate į bulvių košę spirgučiu?

Aš ne. bet mano mama dėdavo.

Dar vienas klausymas iškilo, tai užduosiu, kol nepamiršau.

Ar esat valgę miltinius blynus su bulvių koše?

Mama taip darydavo vaikystėje. Žinau, kad kai kuriems labai keistas derinys atrodo. Bet mūsų regionui tai normalus. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 25, 08:30)
Ar dedate į bulvių košę spirgučiu?

Praeitais metais gal kokius 4 kartus dariau tokią košę. Ji man pačių pačiausia. Tik tiek, kad sūnus jos nevalgo. bet man ir vyrui-nereali.

Ne, taip niekada nesu valgiusi.

O jums prie cepelinų, kai jie užpilami spirgučių padažu, dar būtina ir grietinė, ar nebūtinai?
Man ji visai nereikalinga, kai yra spirgučių padažo-tiesiog, mano gimtinėj cepelinai buvo labai dažnas patiekalas, bet niekada niekas prie spirgučių padažo nedėdavo dar ir grietinės. Ir man po šiai dienai keista, kai žmonės neįsivaizduoja, kaip galima valgyti cepelinus tik su spirgučių padažu-dar būtina ir grietinė.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 12:44)
Pirkau šiandien pas korėjiečius jūros dumblių salotas su sezamu. Būtent tokių pirkau pirmą kartą, žiūrėsiu, ar patiks.

nea
<Gegužės 1 d, per laisvadienį numatę ką veiksit?</p><p>Ne. </p>

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 17:05)
Nusunkus išvirusias bulves,  pilu pieno ant bulvių,  užverdu ir trinu košę tada. Dar sviesto įdedu.

nedarau jos
QUOTE(Nastya @ 2018 04 24, 21:26)
Ar yra tekę kažkam prisistatyti ne savo vardu? - Taip  biggrin.gif

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 21:57)
Turit nerimo?
Turiu. Mane neramina šokinėjantis aukštyn vyro kraujospūdis.

aga
Ar esat valgę miltinius blynus su bulvių koše?</strong></p><p>Mama taip darydavo vaikystėje. Žinau, kad kai kuriems labai keistas derinys atrodo. Bet mūsų regionui tai normalus. </p>

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 25, 10:52)
O jums prie cepelinų, kai jie užpilami spirgučių padažu, dar būtina ir grietinė, ar nebūtinai?

ne

kieno artimiausias gimtadienis?-šian vyro
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 04 25, 11:06)
kieno artimiausias gimtadienis?-šian vyro

Nežinau net. Kolegės gegužės mėn.

Jubiliejaus proga reikia pasirinkti-padaryti balių arba išvykti į kelionę. Ką darot?
Kelionė ir tik kelionė.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 24, 21:57)
Turit nerimo?
Kad ne, tik džiaugsmo. Anksti anksti ryte išvarom, ui paūliavosim assa.gif yu.gif
Neteko, skamba keistokai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 25, 10:52)
Ne tai, kad būtina, bet man skaniau.
QUOTE(errachka @ 2018 04 25, 11:06)
kieno artimiausias gimtadienis?
Sūnaus. Gegužės 2.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 25, 13:00)
Jubiliejaus proga reikia pasirinkti-padaryti balių arba išvykti į kelionę. Ką darot?
Jei tik vieną, tai žinoma kelionę.

Laba mirksiukas.gif
Jūsų darbe darbuotojai siunčiami į komandiruotes (nebūtinai jus)? - Taip, būna.

Atsisveikinu iki sekančios savaitės, užlėksiu gal tik kokius linkėjimus parašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 25, 23:48)
Jūsų darbe darbuotojai siunčiami į komandiruotes (nebūtinai jus)? - Taip, būna.

Atsisveikinu iki sekančios savaitės, užlėksiu gal tik kokius linkėjimus parašyt  4u.gif

Labas rytas,
Geros kelionės ir įspūdžių bigsmile.gif ! Parašyk, jei turėsi laisvą minutėlę smile.gif

nelabai siunčiami arba retai.

Ar esat kepę kalakutienos krūtinėlės karbonadus; patiko?
Vakar kepiau. Gaunasi vienas karbonadas per visą keptuvę ir tikrai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 25, 22:48)
Jūsų darbe darbuotojai siunčiami į komandiruotes (nebūtinai jus)? -

ne

QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 18:17)
Namie daug nuotrauku turit isiremine?

yra

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 18:21)
Ar esat matę,  kaip katės pagauna pelę ir paskui žaidžia su ja-tipo,  leidžia pabėgt,  bet žaibiškai leteną kekią užkerta?

ne

QUOTE(kami_ @ 2018 04 22, 19:27)
Paskutinis matytas filmas yra...?

Берёзка (1-16 серии из 16) (Александр Баранов (II)) / [2018, мелодрама - 80-ųjų vidurys. "Beržas" yra žinomas visame pasaulyje. Įeiti į ansamblį yra daugelio mergaitės svajonė. Bet šią užduotį gali atlikti tik talentingiausia ir ambicinga! Trys herojės bando prisijungti prie garsaus šokių veiksmų, tačiau merginos turi ištverti pavydo testą, neįtikėtiną konkurenciją dėl savo tikslo užkariavimo...
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 19:53)
Stvėrėt?

Kad nebuvo ką

QUOTE(Nastya @ 2018 04 22, 21:27)
Nesuprantu kodėl žmonėm taip susisuka smegenys  unsure.gif Po šio savaitgalio vėl likau šoke. Tradiciškai jau. Atvažiavo draugų. Ir viena draugė su manim labai atvira pabuvo, ilgai su ja plepėjom ir prisipažino, kad jau kuris laikas bendrauja su savo buvusiu kuris ją paliko. Nors jinai sako, kad jie draugiškai išsiskyrė abiejų sutarimu. Ir pasakė, kad netyčia susitiko, pradėjo bendrauti, rašinėtis, susitikinėt. Ir kas svarbiausia, kad visi jausmai grįžo, pas juos vėl aistra, meilė ir visa kita  wacko.gif ir.... jie nori pabėgt kuriam laikui į užsienį, pakeliaut. Sakau jai - o tai kaip dabartinis? Sako pati nežino. Gaila palikt, negražu, bet jau jo nemyli. Bla bla.
Situacija tokia - su buvusiu nebuvo ištekėjusi, kartu buvo ~5 metus. Su dabartiniu jau virš metų, irgi be vestuvių. Vaikų nėra. Kaip jūs darytumėt jos vietoj? -

Be nuomonės

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 21:46)
Turit kažkokį pasiekiamą tikslą šiuo metu?

jokio

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 23, 08:42)
Ar užteko savaitgalio?

taip

LABAS RYTAS 4u.gif

Jūsų namuose jau įmontuoti nuo gegužės 1 d.privalomi dūmų detektoriai? (ne ir nesiruošiu jų dėt, nes per mažai info, kas ir kaip)
Atsakyti

Ar esat matę, kaip katės pagauna pelę ir paskui žaidžia su ja-tipo, leidžia pabėgt, bet žaibiškai leteną kekią užkerta?

Esu,daug kartu. Lietuvoj 2 katinai yra

Paskutinis matytas filmas yra...?

At the Devils Door. Neblogas siaubiakas

Stvėrėt?

Ne

Nesuprantu kodėl žmonėm taip susisuka smegenys unsure.gifPo šio savaitgalio vėl likau šoke. Tradiciškai jau. Atvažiavo draugų. Ir viena draugė su manim labai atvira pabuvo, ilgai su ja plepėjom ir prisipažino, kad jau kuris laikas bendrauja su savo buvusiu kuris ją paliko. Nors jinai sako, kad jie draugiškai išsiskyrė abiejų sutarimu. Ir pasakė, kad netyčia susitiko, pradėjo bendrauti, rašinėtis, susitikinėt. Ir kas svarbiausia, kad visi jausmai grįžo, pas juos vėl aistra, meilė ir visa kita wacko.gifir.... jie nori pabėgt kuriam laikui į užsienį, pakeliaut. Sakau jai - o tai kaip dabartinis? Sako pati nežino. Gaila palikt, negražu, bet jau jo nemyli. Bla bla.

Situacija tokia - su buvusiu nebuvo ištekėjusi, kartu buvo ~5 metus. Su dabartiniu jau virš metų, irgi be vestuvių. Vaikų nėra. Kaip jūs darytumėt jos vietoj?

Nezinau,as manau cia laikina aistra tik

Turit kažkokį pasiekiamą tikslą šiuo metu?

Nusipirkti nuosava nama,nusipirkti nauja masina

Labas rytas :) turite namie stalciu,kur laikote maiselius? :D turiu,man atrodo visi namie turi maiseliu stalciu :D 

Atsakyti