QUOTE(Agrefa @ 2018 04 18, 11:59)
Valgot šiuo metų laiku obuolius, dažnai?
Visiškai nevalgau, nesinori man jų.
QUOTE(errachka @ 2018 04 18, 12:50)
jūsų kraujospūdis prie aukštesnių-žemesnių-idealus?
Truputi prie aukštesnių jau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 18, 14:02)
Sapnavot ką šiąnakt?
Pusbrolį sapnavau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 18, 19:14)
O koks jūsų regėjimas į tolį?
1:1
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 21, 22:20)
Ar jau nudegėt saulėje?
Ne, nenudegiau.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 21, 22:39)
O siaip rupinates idegiu per atostogas,o gal visada einate i soliariumus,kad palaikyti irudusia oda?
Jei kur išvykę į keliones tai taip, jau savaime taip gaunasi, kad tenka rūpintis, o jei čia vietoj, tai tikrai nevažiuoju kur prie ežerų specialiai degintis. Į soliariumus taip pat neinu, o kažkada vaikščiojau, bet saikingai, nesisikrudinau, negražu man labai kai per daug, sendina. Gražu man ir aristokratiškai, be įdegio.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 22, 06:16)
kokie šiandienos olanai?
Namai, kavinė, miestas, poilsis savo malonumui.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 06:42)
Kai verdat kažką puode ir užverda, pradengiat jį tolimesniam virimui?
Kaip kada, žiūrint ką verdu. Pvz ryžių negalima atidengus virti, o makaronus visada verdu atidengus ir ant silpnos ugnies su nemažai vandens.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 09:35)
kaip elgtumemes,jei Jusu anyta esant progai,visad uzsiprasytu brangiu dovanu (butent nurodytu,pvz naujas Iphone telefonas,naujas Apple kompiuteris,auksine grandinele,kurios kaina nemaziau,nei 400,batai uz 200)? Pirktumete ar kazka kitka galvotumet,jei taip,kaip issisuktumete is situacijos?
Eina sau, na ir slidi situacija. Nepirkčiau, nenorėčiau būti sponsoriumi, o ir ambicijos užvirtų dėl tokių užgaidų. Nežinau kaip, bet kažkaip atpratinčiau/atpratintumėm, tik čia reikia gerai pagalvoti, kaip tą padaryčiau, kokiais būdais, o kad tą tikrai padaryčiau, tai tikrai, dedu galvą. Pas mus žinok va lyigiai taip pat buvo su vyro seserimi, kai netekėjusi dar buvo. Su laiku atpratinom. O labai gerai pažįstu vieną sutuoktinių porą, kur jau nežinau kiek laiko tenkina vyro mamos norus, sesers, va tokiais pageidavimais, stambiom ir nemenkom dovanom, t.y. brangiais daiktais. Tai va taip jau jie 10 metų pageidavimus tokius tenkina.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 09:55)
Ar išplauna jums vyras kartais arba dažnai grindis?
Jis tik ir teplauna jas, išimtis- jei išvykęs būna, tada jau aš plaunu.
Ar buvo paskutiniu metu dėl ko apsižioplinot?Buvo. 2 dienas be draudimo važinėjau
Vos infarkto negavau, kai pastebėju. Tikiuosi va tie radarai kurie viską fiksuoja nenuskanavo manęs.