Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 04 21, 18:22)
Jei ne paslaptis,ant kokiu kapiniu matei si uzrasa? Nes man regis ir as maciau..O man daug zodziu yra istrige,kol kas labiausiai Fresko “Ne Dievas sukure zmogu,o zmogus susikure Dieva”

Na tai sveikos,pagaliau smile.gif nezinau kas cia su ta versija darosi,nesamones cituoja man 😳 Jums grazu dabartine mada,kai lupos yra uzdazomos uz ju ribu? Nemoku nuotrauku ikelti,bet tikiuosi suprasit apie ka as. Man labai nepatinka,labai negraziai atrodo. Tarsi labai pigiai bandoma apsimesti,kad istikruju tokios lupos yra pripustos

Senosios Varėnos kapinės.

O tuos žodžius irgi girdėjusi. Irgi susimąsčiau.

Uoj, negražu labai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 21, 19:59)

kaip leidžiat šeštadienį? (su vaikais vakarojam - žiūrim filmą per TV)

Žiūrėjom MUZIKINĘ KAUKĘ. Vaikai žiūrėjo NAKTIS MUZIEJUJE.

QUOTE(Visgi @ 2018 04 21, 22:07)

Gal buvote Neries pakrantėje pasigrožėti pražydusiomis sakuromis?
Buvome.

Rytoj važiuosim.

Ar jau nudegėt saulėje?

Pasirodo, šiandien nusvilino, kol daravausi. Negalėjau patikėt, kai pamačiau.
Atsakyti

kaip leidžiat šeštadienį?

Ramiai,namie

Ir ką vekiat? Kur prapuolę esat?

Nieko ypatingo neveikiau siandien,apsipirkom,striuke nusipirkau ir namie tvarkiausi

Ne

Nenudegiau sauleje dar,nors greitu metu cia jau turesime vidurnakcio saules,bet toli grazu iki nudegimo. Tik 2 savaitgalis be sniego,pavasaris tik prasideda dar

O siaip rupinates idegiu per atostogas,o gal visada einate i soliariumus,kad palaikyti irudusia oda? Neinu i soliariumus ir nesideginu,negaliu del odos tipo. Greit atsiranda apgamai,po atostogu Kretoje ju padaugejo baisiai daug ant nugaros,nors nesideginau specialiai. Bet del gyvenimo siaureje,grizus Lietuvon saule greit “stveria” mane,tai as pavesiais,pavesiais :D :D siaip sveikai irudes kunas man grazu,deja,kuo tamsiau,tuo oda atrodo senesne,labai saika reikia jaust matyt

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 21, 20:07)
Ir ką vekiat?  Kur prapuolę esat?

tokiu laiku jau migdėmės

QUOTE(Visgi @ 2018 04 21, 21:07)

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 21, 21:20)
Ar jau nudegėt saulėje?

ne, man daug nereikia, nes esu ruda nuo gimimo. Moterys darbe vis sako man, kad einu matyt į soliariumą bigsmile.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 04 21, 21:39)
O siaip rupinates idegiu per atostogas,o gal visada einate i soliariumus,kad palaikyti irudusia oda?

niekur neinu, gaila pinigų ir sveikatos, nesinori sužinot, kad jau sergu ..odos "vėžiu"

LABA RYTA ax.gif

kokie šiandienos olanai? (išeinu į papildomą darbą, o paskui, jei v grįš į LT, tai gal nuvažiuosime į Kauno senamiestį, kur vyksta Pavasario mugė - save parodyt ir į kitus pasižiūrėt ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 21, 22:39)
Siaip rupinates idegiu per atostogas,o gal visada einate i soliariumus,kad palaikyti irudusia oda? Neinu i soliariumus ir nesideginu,negaliu del odos tipo. Greit atsiranda apgamai,po atostogu Kretoje ju padaugejo baisiai daug ant nugaros,nors nesideginau specialiai. Bet del gyvenimo siaureje,grizus Lietuvon saule greit “stveria” mane,tai as pavesiais,pavesiais biggrin.gif biggrin.gif siaip sveikai irudes kunas man grazu,deja,kuo tamsiau,tuo oda atrodo senesne,labai saika reikia jaust matyt</p>

Neinu į soliariumus. Šiaip nepatinka ir man rudai įdegusios. Man kaip koios alkoholikės, kur gatvėj trinasi.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 22, 06:16)

kokie šiandienos olanai? (išeinu į papildomą darbą, o paskui, jei v grįš į LT, tai gal nuvažiuosime į Kauno senamiestį, kur vyksta Pavasario mugė - save parodyt ir į kitus pasižiūrėt  ax.gif )

Daug skalbimų, pažiūrėt į sakuras, valgyt pagamint.

Labas rytas,
Kai verdat kažką puode ir užverda, pradengiat jį tolimesniam virimui?
Ne. Tik pamaišau ir verdu ant labai silpnos ugnies nepradengus dangčio.
Atsakyti

kokie šiandienos olanai?

Pasigaminti maisto siai dienai,rytojui. Pusryciams namines granolos dar. Ir daugiau nezinau,pasivaiksciot matyt

Nuimu visai dangti

Labas rytas :) kaip elgtumemes,jei Jusu anyta esant progai,visad uzsiprasytu brangiu dovanu (butent nurodytu,pvz naujas Iphone telefonas,naujas Apple kompiuteris,auksine grandinele,kurios kaina nemaziau,nei 400€,batai uz 200€) ? Pirktumete ar kazka kitka galvotumet,jei taip,kaip issisuktumete is situacijos? Nebezinau nei ka daryt,pas ja tokie norai. Aisku,niekad neperkam,nes is esmes patys sau kai kuriu dalyku neleidziam pirkti (nors galimybes leistu,bet yra sveikas protas dar). Bet is jos puses tokie prasymai privercia mus jaustis,ne jos issiilgtais vaikais,o piniginemis. Nepaisant to,kad niekad negauna ko praso,artejant sventei butinai sugalvoja kazka naujo ir kelia salygas,kad butinai nupirkt jai tai 🤷🏻♀Tai tuoj bus pranestas mamos dienos noras jau..🤦🏽♀

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 09:35)
smile.gif kaip elgtumemes,jei Jusu anyta esant progai,visad uzsiprasytu brangiu dovanu (butent nurodytu,pvz naujas Iphone telefonas,naujas Apple kompiuteris,auksine grandinele,kurios kaina nemaziau,nei 400€,batai uz 200€) ? Pirktumete ar kazka kitka galvotumet,jei taip,kaip issisuktumete is situacijos? Nebezinau nei ka daryt,pas ja tokie norai. Aisku,niekad neperkam,nes is esmes patys sau kai kuriu dalyku neleidziam pirkti (nors galimybes leistu,bet yra sveikas protas dar). Bet is jos puses tokie prasymai privercia mus jaustis,ne jos issiilgtais vaikais,o piniginemis. Nepaisant to,kad niekad negauna ko praso,artejant sventei butinai sugalvoja kazka naujo ir kelia salygas,kad butinai nupirkt jai tai 🤷🏻♀Tai tuoj bus pranestas mamos dienos noras jau..🤦🏽♀</p>

Susinervinčiau baisulingai. Kokį kartą, kitą gal.ir nupirkčiau pagal jos norą. Bet paskui taip nebūtų. Geriausia, aišku, būtų, kažkaip pasakyti, kad jūs progoms neskiriat tokių sumų, bet taip pasakyti yra be galo sunku. Arba tiesiog pasakyt, kad mėgstat progoms dovanot staigmenas, o ne užsiprašytus daiktus.
Pas ją gal tas tarybinis supratimas, kad jei užsieny gyvenat, tai vartot pinigus su šakėm ir nežinot kur juos dėt biggrin.gif

Ar išplauna jums vyras kartais arba dažnai grindis?

Kai paprašau, visada išplauna. Bet turiu paprašyt. Pats nesugalvoja. Nebent aš kažko "užsišikus" būnu, tada pats plauna, sumąsto, kad reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 22 balandžio 2018 - 08:57
Laba mirksiukas.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 18, 22:49)
Ar jums neatrodo, kad jei laikinam iš temutės pasirrauktų viena,  kita nuolatinė dalyvė, kuri dažnai paisako, temutei būtų krachas?
Ko gero.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 19, 08:15)
Lengvai gaunate taloną pas šeimos gyd Jums patogiu laiku?
Taip, lengvai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 19, 08:20)
Yra kažkur kažkada, senokai, perskaityti ar išgirsti žodžiai, kurių nepamiršot?
vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Nastya @ 2018 04 19, 18:03)
Darbe visi pas jus?
Nežinau, buvom Druskininkuose poilsiui. Pirmadienį eisiu į darbą ir bus aišku visi ar ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 19, 18:42)
Kaip.elgtumėtės,  jei pas kaimynus, kurie labai ramūs žmonės, girdėtųsi ginčas, pikti balsai?
Taip ir pagalvočiau, kad besiginčydami susipyko.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 19, 21:13)
Vairuojančios, gerai parkuojatės ar nelabai?
Gerai. Kai kas dieną daug metų vairuoji, tai kur jau čia nelabai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 19, 21:31)
Kaip manot, jau nebus netiėyo užsnigimo ar šalnų?
Manau, kad šalna dar gali kada būti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 19, 21:40)
šiandien buvo SIGNALŲ ĮSPĖJIMŲ diena. Ar 11.30 val.girdėjote kaukiančias sirenas?
Nieko apskritai apie tai nebuvau girdėjusi.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 19, 22:15)
Turit, naudojat dušo kepurėlę?
Neturiu jos.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 19, 22:21)
Šią savaitę įdomiai gyvenot, kažką įdomaus pamatėt, ar nuveikėt, ar nieko įdomaus-eilinė rutina?
Viskas viename_ir pailsėjau ir veiklos, kas veikt, buvo, ir visokių reikalų, net ir laidotuvėse buvau (brolienės močiutė numirė). Man šią savaitę apskritai laiko buvo per mažai viskam. Kažkokia paturbinta gavosi. Vienu žodžiu po tokios savaitės man reikia dar vienos laisvos savaitės.

Gaminsit šiandien kažką ar į kavinę?
Ir gaminsiu, iš kiaulienos nugarinės, kažkaip jau užsimaniau/pasiilgau mėsos, noriu. Ir į kavinę važiuosim pietauti, nes susitikimą turim sutarę.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 18, 11:59)
Valgot šiuo metų laiku obuolius, dažnai?
Visiškai nevalgau, nesinori man jų.
QUOTE(errachka @ 2018 04 18, 12:50)
jūsų kraujospūdis prie aukštesnių-žemesnių-idealus?
Truputi prie aukštesnių jau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 18, 14:02)
Sapnavot ką šiąnakt?
Pusbrolį sapnavau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 18, 19:14)
O koks jūsų regėjimas į tolį?
1:1
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 21, 22:20)
Ar jau nudegėt saulėje?
Ne, nenudegiau.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 21, 22:39)
O siaip rupinates idegiu per atostogas,o gal visada einate i soliariumus,kad palaikyti irudusia oda?
Jei kur išvykę į keliones tai taip, jau savaime taip gaunasi, kad tenka rūpintis, o jei čia vietoj, tai tikrai nevažiuoju kur prie ežerų specialiai degintis. Į soliariumus taip pat neinu, o kažkada vaikščiojau, bet saikingai, nesisikrudinau, negražu man labai kai per daug, sendina. Gražu man ir aristokratiškai, be įdegio.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 22, 06:16)
kokie šiandienos olanai?
Namai, kavinė, miestas, poilsis savo malonumui.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 06:42)
Kaip kada, žiūrint ką verdu. Pvz ryžių negalima atidengus virti, o makaronus visada verdu atidengus ir ant silpnos ugnies su nemažai vandens.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 09:35)
kaip elgtumemes,jei Jusu anyta esant progai,visad uzsiprasytu brangiu dovanu (butent nurodytu,pvz naujas Iphone telefonas,naujas Apple kompiuteris,auksine grandinele,kurios kaina nemaziau,nei 400€,batai uz 200€)? Pirktumete ar kazka kitka galvotumet,jei taip,kaip issisuktumete is situacijos?
Eina sau, na ir slidi situacija. Nepirkčiau, nenorėčiau būti sponsoriumi, o ir ambicijos užvirtų dėl tokių užgaidų. Nežinau kaip, bet kažkaip atpratinčiau/atpratintumėm, tik čia reikia gerai pagalvoti, kaip tą padaryčiau, kokiais būdais, o kad tą tikrai padaryčiau, tai tikrai, dedu galvą. Pas mus žinok va lyigiai taip pat buvo su vyro seserimi, kai netekėjusi dar buvo. Su laiku atpratinom. O labai gerai pažįstu vieną sutuoktinių porą, kur jau nežinau kiek laiko tenkina vyro mamos norus, sesers, va tokiais pageidavimais, stambiom ir nemenkom dovanom, t.y. brangiais daiktais. Tai va taip jau jie 10 metų pageidavimus tokius tenkina.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 09:55)
Jis tik ir teplauna jas, išimtis- jei išvykęs būna, tada jau aš plaunu.

Ar buvo paskutiniu metu dėl ko apsižioplinot?
Buvo. 2 dienas be draudimo važinėjau doh.gif Vos infarkto negavau, kai pastebėju. Tikiuosi va tie radarai kurie viską fiksuoja nenuskanavo manęs.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 22, 10:58)
Ir gaminsiu, iš kiaulienos nugarinės, kažkaip jau užsimaniau/pasiilgau mėsos, noriu. Ir į kavinę važiuosim pietauti, nes susitikimą turim sutarę.

Ir gaminau-dilgėlių sriubą viriau wub.gif . Ir kavinėj buvom pas uzbekus.

QUOTE(Visgi @ 2018 04 22, 12:15)
Buvo. 2 dienas be draudimo važinėjau doh.gif Vos infarkto negavau, kai pastebėju. Tikiuosi va tie radarai kurie viską fiksuoja nenuskanavo manęs.

Kad ne. Aš iš viso labai labai retai apsižioplinu, retai taip būna. Bet buvo, kai po Mamos laidotuvių nenuėjau pas kirpėją ir tik po savaitės prisiminiau; paskambinau atsiprašyt.

O jums taip buvo, kad nenuėjot kažkur, kur buvot užsirašę, užsiregostravę-dėl to, kad užmiršot, ar kad dienas sumaišėt?
Papildyta:
Visgi, ką Druskininkuose? Narcizų jūrą matėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 22 balandžio 2018 - 11:54
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 21, 21:20)

Ar jau nudegėt saulėje?

Ne, nemegstu degintis.

QUOTE(Aidos @ 2018 04 21, 21:39)

Nea, baltaode as, po soliariumus nevaikstau, degintis nemegstu unsure.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 22, 05:16)

kokie šiandienos olanai?

Pailseti.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 05:42)

Kai verdat kažką puode ir užverda,  pradengiat jį tolimesniam virimui?

Kad ivairiai buna, kartais pradengiu, kartais ne.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 08:35)
kaip elgtumemes,jei Jusu anyta esant progai,visad uzsiprasytu brangiu dovanu (butent nurodytu,pvz naujas Iphone telefonas,naujas Apple kompiuteris,auksine grandinele,kurios kaina nemaziau,nei 400€,batai uz 200€) ? Pirktumete ar kazka kitka galvotumet,jei taip,kaip issisuktumete is situacijos?

biggrin.gif , panasias anytas turim, tik manoji gudresne mirksiukas.gif Manoji irgi, musu grizimo proga, kazko brangesnio uzsipraso biggrin.gif . Pvz. praeitais metais didelio televizoriaus, uzpraeitais mezgimo masinos, dar cia kazkada siurblio. Ir ne seip kokiu pigenu, ji ir firmas ir modelius nurodo kokiu nori, o po to dadeda, kad ji mums pinigus atiduos, cia LT irgi visko yra, bet gi kokybe ne tokia pat, zodziu, uzsienyje viskas kokybiskesnis biggrin.gif . Ir, zinoma, vyras perka, tik pinigu atgal niekada nebeatgauna rolleyes.gif Nesakysi gi - mama, tu man skolinga ax.gif . Ir taip buvo visada, ir kai mes nezenoti buvom ir dabar tas pats blink.gif . Siemet irgi jau yra uzsakymas unsure.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 08:55)

Irgi pasakyt reikia.
QUOTE(Visgi @ 2018 04 22, 09:58)

Gaminsiu kazka.
QUOTE(Visgi @ 2018 04 22, 11:15)

Kad ne unsure.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 11:55)

O jums taip buvo,  kad nenuėjot kažkur,  kur buvot užsirašę,  užsiregostravę-dėl to,  kad užmiršot,  ar kad dienas sumaišėt?
[

Pati ne, va vaika viena karta I gimtadieni ne ta diena nuveziau biggrin.gif Gerai, kad tada dar nedidelis buvo, o maziem vaikam gimtadienio proga balionus ant duru kabina, nuvaziavom ogi ant duru balionu nera, tai paskambinau vyrui, kad paziuretu I pakvietima kokia diena gimtadienius, ir pasirodo turejo but sekancia diena.

Sveikutes, dingineju as vis, tai laiko nera, tai tinginys uzpuola unsure.gif , bet skaitau saziningai 4u.gif , dar ir padiskutuoju mintyse rolleyes.gif

Agrefa, kaip tu ta dilgeliu sriuba gamini? Pas mus to gerio pilnos pakampes priaugo blink.gif
Ar jusu vaikai daug (pagal savo amziu) valgo? O taip, mazius (9) labai nevalgus buvo, dabar jau ir tas is saldytuvo neislenda blink.gif Ankstyvoji paauglyste pas mus, pagrindinis klausimas name - mama, ka valgysim unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Isplauna,neprasytas. Dazniau plauna jis,nei as

Gaminsiu troskinta kiauliena

Kad ne,nebuvau kazkaip

biggrin.gif, panasias anytas turim, tik manoji gudresne mirksiukas.gifManoji irgi, musu grizimo proga, kazko brangesnio uzsipraso biggrin.gif. Pvz. praeitais metais didelio televizoriaus, uzpraeitais mezgimo masinos, dar cia kazkada siurblio. Ir ne seip kokiu pigenu, ji ir firmas ir modelius nurodo kokiu nori, o po to dadeda, kad ji mums pinigus atiduos, cia LT irgi visko yra, bet gi kokybe ne tokia pat, zodziu, uzsienyje viskas kokybiskesnis biggrin.gif. Ir, zinoma, vyras perka, tik pinigu atgal niekada nebeatgauna rolleyes.gifNesakysi gi - mama, tu man skolinga ax.gif. Ir taip buvo visada, ir kai mes nezenoti buvom ir dabar tas pats blink.gif. Siemet irgi jau yra uzsakymas

Tell me more :D musiske irgi megeja tokiu bajeriu. Deja,”nepaeina” jai jie su tom lauktuvem uz tukstancius euru. Beje,nustebink,ko dabar lauktuviu uzsiprase? O jus ir vezat,nepasimokot dar? Mes ne.. Pasakom,kad mums laiko nera tampytis po parduotuves,arba standartinis “pamirsom”,”vietos nebuvo”,arba nieko nesakom,supranta,kai neatnesam i namus nieko,ko prase. Tai smagumas tas,kad nemacius buna musu po pusmeti,ilgiau,bet kadangi neatvezam,ko nori,tai nei “kaip sekasi” nesugeba islement. 

Aciu pasisakiusioms del anytos. Nezinau kaip darysim,gal reikia jai padet susivokti,kad esam jauna seima,kuriai reikia visko,nuo puodelio,siurblio namuose iki isvis,nuosavo busto ir tokios dovaneles,ne musu kisenei dabar? Bet as zinau,kad po to bus ilgas “uzsiraukimas” is jos puses,kuris gal nera malonus maniskiui

Ko noretumet dabar,kalbant apie maista? Keptos duonos su cesnaku 😳gal eit keptis,taip noriu

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 05:42)
Kai verdat kažką puode ir užverda,  pradengiat jį tolimesniam virimui?

Nedengiu išvis

QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 08:35)
kaip elgtumemes,jei Jusu anyta esant progai,visad uzsiprasytu brangiu dovanu (butent nurodytu,pvz naujas Iphone telefonas,naujas Apple kompiuteris,auksine grandinele,kurios kaina nemaziau,nei 400€,batai uz 200€) ? Pirktumete ar kazka kitka galvotumet,jei taip,kaip issisuktumete is situacijos?

Manau, kad pirma apie tokias dovanas pirma pasakyčiau jos sūnui. Ir lai jis sprendžia, ar verta jo motina „tokių“ dovanų, nes aš tai tikrai nepirkčiau

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 08:55)

Labai retai

QUOTE(Visgi @ 2018 04 22, 09:58)

Gaminau vakar vakare, nes šiandien anksti kėliausi į darbą

QUOTE(Visgi @ 2018 04 22, 11:15)

Taip, anądien pirkau daug visokio maisto ir kelis maišelius kepintų semkų, ir gavos taip, kad tiksliai pamenu, jog ėmiau 2 pakelius, o namie ..radau tik vieną. Pasičiupus čekį, lėkiau į šalia namų esančią „Aibę“, klausiau pardavėjos, kaip čia nutiko? Tai ji tik pečiais patraukė ir viskas.
Vakar tvarkau šaldytuvo kamerą ir ..žiū..o gi, semkų pakelis įkritęs. Galvoju, kokia aš ...žiopla. Tądien pirkau žuvies pirštelių, koldūnų ir, pasirodo, kad dingęs pakelis buvo įsispraudęs tarp koldūnų maišelių

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 22, 11:55)
O jums taip buvo,  kad nenuėjot kažkur,  kur buvot užsirašę,  užsiregostravę-dėl to,  kad užmiršot,  ar kad dienas sumaišėt?

ne

QUOTE(kulverstukis @ 2018 04 22, 13:04)
Ar jusu vaikai daug (pagal savo amziu) valgo?

mažai

QUOTE(Aidos @ 2018 04 22, 13:30)
Ko noretumet dabar,kalbant apie maista?

Kadangi šiuo metu geriu kavą, tai norėtųsi šakočio...

gal kuri tiksliai žinote, ar įsigaliojo tas įstatymas, kad kad nuo šių metų gegužės pirmos kiekvienuose namuose privalo būti dūmų detektorius? jei nebus, tai bauda ir t.t.? (kažkaip atsilikus nuo įstatymų, tai vakar būnant pašte, pažįstamą užmačiau perkant net 9 vnt, tai užklausiau, kur ji tiek dėsianti? O ji ir sako, ar tu nežinai, kad privaloma ir t.t.)
Atsakyti