Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(errachka @ 2018 04 17, 11:46)
kuriuo paros metu sexas būna wow wow? ax.gif  ax.gif - dieną

Man irgi ax.gif . Nežinau, kodėl, bet dieną tikrai būna wow/. va ir dabar - taip stverčiau saviškį, kad mažai nepasirodytų biggrin.gif , bet, deja, tokių sąlygų nėra.

Ar turit tokių žmonių pažįstamų rate, kurie savo rūpesčius mėgsta permest kitiems?
Taip, yra. Tas žmogus visad padeda, jei tau pačiai nelaimė būna. gali skambint naktį, dieną, negalėdamas padėti vis tiek padės. Bet ir savo rūpesčius labai labai mėgsta numesti kitiems ir taip būna gana dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 17, 06:00)
Yra namuose pamerktų gėlių?

taip, yra narcizų

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 06:04)
Jums gražiau lygios odos batai ar zomšiniai?

zomšiniai

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 17, 08:26)
Kokios spalvos laku nulakuoti nagai?

nelakuoti

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 10:26)
Ar manot, kad tie vyrai, kurie jūsų kažkada labai siekė, bet jūs savo gyvenimo su jais nesusiejot, po šiai dienai, jei tik proga būtų lengvai sugrįžtų pas jus. na kaip lengvai-tarkim, jie vieniši i rjūs tampat vieniša. Va ir pamojat piršteliu. kaip manot, lengvai pas jus atbėgtų?

ne, senai sukūrę šeimas ir net ne LT gyvena

QUOTE(errachka @ 2018 04 17, 10:46)
kuriuo paros metu sexas būna wow wow? :

anksti ryte

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 11:03)
Ar turit tokių žmonių pažįstamų rate, kurie savo rūpesčius mėgsta permest kitiems?

taip, toks yra mano vyras

jau po darbų? (taip, nesenai grįžau)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 17, 07:00)
Yra namuose pamerktų gėlių?
Žibučių yra. Vyras su vaikais pririnko.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 07:04)
Parduotuvės Vilniuje
---
Jums gražiau lygios odos batai ar zomšiniai?
Super. Patogiose vietose kai kurios. Būtinai kada užšoksiu mirksiukas.gif
---
Ir tie ir tie gražu, neišskirčiau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 17, 09:26)
Kokios spalvos laku nulakuoti nagai?
Ryškiai geltoni.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 11:26)
Ar manot, kad tie vyrai, kurie jūsų kažkada labai siekė, bet jūs savo gyvenimo su jais nesusiejot, po šiai dienai, jei tik proga būtų lengvai sugrįžtų pas jus. na kaip lengvai-tarkim, jie vieniši i rjūs tampat vieniša. Va ir pamojat piršteliu. kaip manot, lengvai pas jus atbėgtų?
Vienas tai tikrai.
QUOTE(errachka @ 2018 04 17, 11:46)
kuriuo paros metu sexas būna wow wow?
Man irgi dieną. Nes dieną retai būna, o jei ir būna tai dažniausiai paskubom, bet taip uh ax.gif kaip sakai wow wow biggrin.gif rolleyes.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 12:03)
Kad ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 17:36)
jau po darbų?
Taip, šiandien anksčiau baigiau, bet dar turėsiu vakare padirbt kai vaikai užmigs.

Laba mirksiukas.gif
Ar turit tokių draugų į kuriuos kažkokios pagalbos galėtumėt kreiptis, kad ir vidury nakties? - Turiu ir esu įsitikinusi, kad padėtų viskuo kuo gali happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 17:36)
jau po darbų? (taip, nesenai grįžau)

Jau po. Dar užvažiavau draugei siuntos pai

QUOTE(Nastya @ 2018 04 17, 17:55)
Ar turit tokių draugų į kuriuos kažkokios pagalbos galėtumėt kreiptis, kad ir vidury nakties? - Turiu ir esu įsitikinusi, kad padėtų viskuo kuo gali  happy.gif

Turiu. Mano draugės tikrai geros. Žinau, kad padėtų. Žinau, kam negalėčiau skambint, nes net ragelio nekeltų, kad tik nereikėtų piršto pajudint.

Kas pas jus virtuvėj pasibaigė, o labai būtina?

Baigėsi aliejus, net susinervinau.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 17, 16:55)
Ar turit tokių draugų į kuriuos kažkokios pagalbos galėtumėt kreiptis, kad ir vidury nakties? -

taip, viena yra

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 18:37)
Kas pas jus virtuvėj pasibaigė,  o labai būtina?

buvo kava, bet IKI užmačiau akciją, tai ir nusipirkau:)

ką veikiat? (žiūrėjau laidą "Emigrantai")
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 20:20)
taip, viena yra
buvo kava, bet IKI užmačiau akciją, tai ir nusipirkau:)
ką veikiat? (žiūrėjau laidą "Emigrantai")

Ką tik sužaidžiau uno su sūnum ir eisim į lovas.

Būna, kad liūdesys užplūsta?
Būna. Šiandien užplūdo.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 20:47)
Būna,  kad liūdesys užplūsta?

taip, mane irgi šiandien, nes atsirado didelis noras pakeisti savo ir vaikų gyvenimą

ar žinojote, kad galima atsisakyti savo vaikų? (ne, bet aną savaitę, kai lankiausi vaikų progimnazijoje pas soc. pedagogę, sužinojau, jog yra toks įstatymas, kad tiesiog eini pas notarą, rašai paprastą pareiškimą ir tada, jau kai užtvirtina notaras, kreipiesi į teismą. Nuo tokios naujienos dar vis neatsigaunu blink.gif )

LABOS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 19:37)
Kas pas jus virtuvėj pasibaigė,  o labai būtina?
Cukrus. Kol kas gyvenam be jo, nes vis užmirštu nupirkt.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 20:20)
ką veikiat?
Užpildžiau vieną ataskaitą, parašiau prašymą ir prisėdau čia. Atsakysiu į klausimus ir eisiu pas vyrą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 21:47)
Būna,  kad liūdesys užplūsta?
Retai, bet pasitaiko.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 22:08)
ar žinojote, kad galima atsisakyti savo vaikų?
Juridiškai to padaryti neįmanoma kiek teko girdėti, bet per teismą galima kreiptis dėl tėvų valdžios apribojimo. Bet aš nesu specė, tiesiog kažkada teko šia tema šnekėt su vienu žmogum ir tiek pamenu. Nežinau kaip ten yra iš tiesų.

Jums gražūs tokie kardiganai?
vartotojo įkelta nuotrauka
Man tai labai faini, gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 22:08)
taip, mane irgi šiandien, nes atsirado didelis noras pakeisti savo ir vaikų gyvenimą
ar žinojote, kad galima atsisakyti savo vaikų? (ne, bet aną savaitę, kai lankiausi vaikų progimnazijoje pas soc. pedagogę, sužinojau, jog yra toks įstatymas, kad tiesiog eini pas notarą, rašai paprastą pareiškimą ir tada, jau kai užtvirtina notaras,  kreipiesi į teismą. Nuo tokios naujienos dar vis neatsigaunu blink.gif )

LABOS mirksiukas.gif

Nesidomėjau, nežinau, galvoju, kam to reikia.
O kodėl apie tai ji pasakė.

QUOTE(Nastya @ 2018 04 17, 22:31)
Man tai labai faini, gražūs.

Irgi gražu.

Ar iš jūsų pažįstamų kas nors skraido paradparniais?
Aha, viena panelė. Manęs nė už ką ten nenutemptų
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 17, 21:31)

gražu ant kito

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 22:11)

ne

LABAS RYTAS ax.gif

ar yra Jūsų mieste vartotojo įkelta nuotrauka, kur galima visko nusipirkt pigiau nei turguj, prekybos centre?
(taip, yra Kaune, Dainavos rajone - didžiulis URMO miestelis su prekyvietėmis)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 18, 06:41)
ar yra Jūsų mieste, kur galima visko nusipirkt pigiau nei turguj, prekybos centre?
(taip, yra Kaune, Dainavos rajone - didžiulis URMO miestelis su prekyvietėmis)

Visose parduotuvėse (IKI, Rimi, Maxima, Lidl) nuolat daromos kažkokios akcijos. Pasitikrini internete, kurioje parduotuvėje kokios akcijos vyksta ir važiuoji pirkti tai, ko tau reikia.

Labas rytas,

Drot mankštą kas dieną biggrin.gif?
Kaklo sričiai dėl stuburo išvaržos darau kiekvieną rytą.
Atsakyti

neturiu supratimo. visi tada buvom labai jauni. O dabar visi su savo patirtimi ir gal kažkiek pasikeitę ir tam tikros vertybės pasikeitę. Gal kas anksčiau manyje jiems patiko, dabar gal visai nepatiktų. Negaliu atsakyti į šį klausimą. 

kuriuo paros metu sexas būna wow wow?

net nežinau.  Mane labiau įtakoja aplinka, o ne paros metas. 

Iš dalies. Va viena giminaitė, jei tarkim važiuoji iki jos tai tuoj sugalvos ir pradės prašyt, kad užsuktum į vienokią ir kitokią parduotuvę 

kažko jai nupirkti. Ir taip ištisai ir ne mum vieniem. Kažkada vaismedžius žadėjau pirktis važiuoti, tai ir jai tuoj užsireikė tokio anokio ir kitokio. Nu bliamba, net nepaklausia ar aš išvis turėsiu pinigų tiek. 

jau po darbų? 

jo. tuo metu buvom poliklinikoj. 

Ar turit tokių draugų į kuriuos kažkokios pagalbos galėtumėt kreiptis, kad ir vidury nakties? 

yra

Kas pas jus virtuvėj pasibaigė, o labai būtina?

nesugalvoju. 

ką veikiat? 

žiūrėjau per kompą šį bei tą

Būna, kad liūdesys užplūsta?

būna. bet ne šiuo metu.

ar žinojote, kad galima atsisakyti savo vaikų?

Kažką tokio žinojau, Bet tik tuo atveju, jei tarkim vaikas globos namuose ir jį nori įvaikinti kokia šeima. Kol tėvai neatsisako pilnai vaiko (jei nėra berots atimtos teisės, o tik apribotos, ar patys atidavė), tol niekas jo negali įvaikinti, o tik globoti. 

kiek žinau ne. Tik pažįstu, kas turi nedidelį lėktuvą  ir juo skraido. 

Atsakyti