ne, bet norėčiau, kad kada nors taip nutiktų
nieko
dar nieko
tokiu metu tikriausiai ..vakarieniaujate? (ne, jau po vakarienės)
SVEIKOS, lyjo šiandien pas Jus, o gal dabar lyja?
Vakar tuo metu tai nelijo, bet va šiandien pila kaip turi būti.
tokiu metu tikriausiai ..vakarieniaujate?
jau po
Ar erzina jus kažkas paskutiniu metu?
ne
Darbe darbus planuojatės į priekį kelioms dienoms, gal net savaitėms ar tiesiog ateinat ir randat ką dirbt, o gal tiesiog kasdien tas pats per tą patį ir net nereikia nieko planuoti?
Visaip būna. Ir paplanuotų, ir neplanuotų. Viskas priklauso nuo kliento poreikių.
kas vakarą žiūrit "Vakaro žinias"?
ne
SITUACIJA. Jūs-susikūrusi gerovę, labai sėkminga verslininkė, gyvenanti be vyro, turinti vaikų. Labai graži, geidžiama dama. Bet be antrosios pusės. Susitinkat irgi išaiskyrusį vyriškį, žavų, galantišką, geidžiamą moterų, bet visiškai neturtingą, vos beišstengiantį išlaikyti savo vaikus. Abu be proto įsimylit, jis ateina pas jus gyventi. Jūs jį vežiojatės į kelionės, parodot jam gyvenimą, apie kurį jis net nesvajojo. Jūs kas mėn.į namus parnešat po 5000-10000 Eur. Jis-600 Eur. Matot šią atskirtį, jus, kaip moterį, tai kažkiek žeidžia. Jis nori bendro biudžeto, t.y., kad metat abu į bendrą katilą visus pinigus ir imat iš to katilo, kiek kuriam reikia-o jam reikia daug ko, ar kaip darot?
Visų pirma iki namų jis man neprisikrapštytų. Vien dėl vaiko. Aš labai sunkiai įsileidžiu naujus žmones į savo gyvenimą. Bendro biudžeto jau tuo labiau nebūtų. Ir apskritai kaži ar labai ilgai tęstųsi tokia meilė ir draugystė. Jei vyras tokioj situacijoj jaustųsi patogiai, tai jau man tas dalykas labai nepatiktų. Antra, pradžioje vistiek būna kavinės, restoranai, kinai. Tai jei jis negalėtų manęs ten nusivesti, tai apie ką galima kalbėti. Aš toj vietoj senamadiška.
O buvo tokių atvejų kai jums atrodė, kad vyras tikrai alfonsas? Nebūtinai su jumis, bet šiaip.
ne
jau po rytinės kavos, arbatos?
taip
Yra namuose pamerktų gėlių?
ne
Jums gražiau lygios odos batai ar zomšiniai?
oj negaliu apsispręsti. Ir tokie gražu ir tokie. Visokie.
Kokios spalvos laku nulakuoti nagai?
Švelniai ruda.