Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 14:10)
Buvo taip, kad kaip iš po žemių, netikėtai atsirado, susirado jus jaunystės laikų meilė ir bendravot, kalbėjotės?

ne, bet norėčiau, kad kada nors taip nutiktų

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 16, 14:29)
vakarienei ką ruošiatės daryti?

nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 14:37)
Ar jūs pati/jūsų pažįstami jau sodinat darže kažką?

dar nieko

tokiu metu tikriausiai ..vakarieniaujate? (ne, jau po vakarienės)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 16, 17:32)
SVEIKOS, lyjo šiandien pas Jus, o gal dabar lyja? (ne ir ne)

Nea. Bet rytdienai prognozuoja pas mus lietų.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 16, 19:40)

Aham, valgiau, nes buvau ką tik grįžusi.

Ar erzina jus kažkas paskutiniu metu?

Taip. Atsikišęs pilvas. Nežinau, kaip ir kur jį padėt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 09:00)
Ar esat valgę špinatų tortą
Neteko, bet skamba skaniai.
O bijola čia kur? smile.gif Girdėta įmonė ir tu vis ją mini. Sakau, reikia pabandyt rolleyes.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 16, 09:24)
Ar šiuo metu pas Jus šviečia saulė?
Jau nebe.
QUOTE(errachka @ 2018 04 16, 11:56)
esat maiste atradimų padarę?
Paskutiniu metu ne.
QUOTE(Visgi @ 2018 04 16, 12:10)
Balandžio 21 d "Darom" akcijoje dalyvausite?
Planuojam, bet mes kaip visada, miškuose aplink savo sodybą.
QUOTE(Visgi @ 2018 04 16, 12:35)
Koks jūsų vyro/draugo svoris?
Apie 90.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 15:10)
Buvo taip, kad kaip iš po žemių, netikėtai atsirado, susirado jus jaunystės laikų meilė ir bendravot, kalbėjotės?
Ne, nebuvo. Gal ir įdomu.
Aš šiandien visai visai netikėtai prie sankryžos, kol dega raudona, susitikau su klasioku. Gretimoj mašinoj sėdėjo, kažkaip susižvalgėm ir atpažinom vienas kitą. Susimojavom, kad gretimoj aikštelėj sustot reik. Tai sustojom, paplepėjom keliolika minučių ir išsiskirstėm. Pakvietė į svečius (su vyru ir vaikais), pats irgi vedęs, vaiką turi. Tai sakau, gal reikės kada nuvažiuoti ax.gif Bet faina taip susitikti visai neplanuotai.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 16, 15:29)
Vakarienei buvo makaronų apkepas su vištiena.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 15:37)
Aš ne, kai kas iš pažįstamų sodino jau šį bei tą. Bet tik šiltnamiuose berods.
SVEIKOS, lyjo šiandien pas Jus, o gal dabar lyja?
Nelijo.
Papildyta:
tokiu metu tikriausiai ..vakarieniaujate?
Jau po vėlyvos vakarienės, vėlai grįžau, darbo vėl daug.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 21:18)
Erzina, kad mažai laisvo laiko lieka paskutiniu metu darbo dienom biggrin.gif Ta prasme, mažiau, nei aš įpratus, kad man liktų.

Hello ax.gif
Darbe darbus planuojatės į priekį kelioms dienoms, gal net savaitėms ar tiesiog ateinat ir randat ką dirbt, o gal tiesiog kasdien tas pats per tą patį ir net nereikia nieko planuoti? - Planuoju dažniausiai savaitei į priekį, bet kasdien kažkas prisideda ir visai neplanuoto.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 20:18)

priaugęs svoris

QUOTE(Nastya @ 2018 04 16, 20:34)
Darbe darbus planuojatės į priekį kelioms dienoms, gal net savaitėms ar tiesiog ateinat ir randat ką dirbt, o gal tiesiog kasdien tas pats per tą patį ir net nereikia nieko planuoti? -

neplanuoju, nes kasdien ta pati kasdienybė

kas vakarą žiūrit "Vakaro žinias"? (ne)
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 16, 21:34)
. Pakvietė į svečius (su vyru ir vaikais), pats irgi vedęs, vaiką turi. Tai sakau, gal reikės kada nuvažiuoti  ax.gif Bet faina taip susitikti visai neplanuotai.

Darbe darbus planuojatės į priekį kelioms dienoms, gal net savaitėms ar tiesiog ateinat ir randat ką dirbt, o gal tiesiog kasdien tas pats per tą patį ir net nereikia nieko planuoti? - Planuoju dažniausiai savaitei į priekį, bet kasdien kažkas prisideda ir visai neplanuoto.

Čia yra Bijolos nuoroda. Jos apačioe yra parduotuvių adresai. Jei nuvyksi, pirmam kartui rekomenduoju pasiimti gabaliuką torto Citriniukas. Šitojo Špinatų torto gali truptuką išgąsdinti išvaizda. Žinok, tai tik išvaizda, nėra nei burokėlių, nei silkės. Tai l.skanus derinys su mėlynėm ir dar viskuo.

Kaip faina! Man klasiokai po šiai dienai šiltus ir draugiškus jausmus kelia

Planuojuosi irgi būtinai, kitaip-niekaip. Viską dėliojuosi pati, savarankiškai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 16, 21:51)

Irgi ne kas vakarą.

SITUACIJA. Jūs-susikūrusi gerovę, labai sėkminga verslininkė, gyvenanti be vyro, turinti vaikų. Labai graži, geidžiama dama. Bet be antrosios pusės. Susitinkat irgi išaiskyrusį vyriškį, žavų, galantišką, geidžiamą moterų, bet visiškai neturtingą, vos beišstengiantį išlaikyti savo vaikus. Abu be proto įsimylit, jis ateina pas jus gyventi. Jūs jį vežiojatės į kelionės, parodot jam gyvenimą, apie kurį jis net nesvajojo. Jūs kas mėn.į namus parnešat po 5000-10000 Eur. Jis-600 Eur. Matot šią atskirtį, jus, kaip moterį, tai kažkiek žeidžia. Jis nori bendro biudžeto, t.y., kad metat abu į bendrą katilą visus pinigus ir imat iš to katilo, kiek kuriam reikia-o jam reikia daug ko, ar kaip darot?
Nebūtų jokio bendro katilo. Tie pinigai man iš nosies nekristų. Padėčiau kažkaip, kažkiek, bet tikrai nedaryčiau jo savo Alfonsu.
Atsakyti
kas vakarą žiūrit "Vakaro žinias"?
Anksčiau visada eidavo ant fono, dabar rečiau, bet kartais pasitaiko.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 22:16)
Čia yra Bijolos nuoroda. Jos apačioe yra parduotuvių adresai. Jei nuvyksi,  pirmam kartui rekomenduoju pasiimti gabaliuką torto Citriniukas. Šitojo Špinatų torto gali truptuką išgąsdinti išvaizda. Žinok,  tai tik išvaizda,  nėra nei burokėlių,  nei silkės. Tai l.skanus derinys su mėlynėm ir dar viskuo.
---
SITUACIJA. Jūs-susikūrusi gerovę,  labai sėkminga verslininkė,  gyvenanti be vyro,  turinti vaikų. Labai graži,  geidžiama dama. Bet be antrosios pusės. Susitinkat irgi išaiskyrusį vyriškį,  žavų, galantišką,  geidžiamą moterų,  bet visiškai neturtingą,  vos beišstengiantį išlaikyti savo vaikus. Abu be proto įsimylit, jis ateina pas jus gyventi. Jūs jį vežiojatės į kelionės,  parodot jam gyvenimą,  apie kurį jis net nesvajojo. Jūs kas mėn.į namus parnešat po 5000-10000 Eur. Jis-600 Eur. Matot šią atskirtį,  jus,  kaip moterį,  tai kažkiek žeidžia. Jis nori bendro biudžeto,  t.y.,  kad metat abu į bendrą katilą visus pinigus ir imat iš to katilo,  kiek kuriam reikia-o jam reikia daug ko,  ar kaip darot?
Neįmetei nuorodos smile.gif Bet įkalbėjai, nuvažiuosiu tikrai kai turėsiu laiko. Lauk atsiliepimų tongue.gif
---
Na nemanau išvis, kad kažkas rimto pas mus gautųsi, geriausiu atveju jei būtų koks berniukas saldainiukas ir norėtųsi tiesiog linksmai su juo praleist laiką biggrin.gif Beeeet tarkim. Jokio bendro katilo vistiek nebūtų, jei jau įsimylėčiau taip stipriai tai įtaisyčiau kur nors į geriau apmokamą darbą. Kad ir pas save ar šiaip kur rasčiau per pažįstamus. Arba agituočiau pradėti kažką naujo ir padėčiau ties tuo. Bet jokio pilno išlaikymo ir gyvenimo mano sąskaita rolleyes.gif

O buvo tokių atvejų kai jums atrodė, kad vyras tikrai alfonsas? Nebūtinai su jumis, bet šiaip. - Bent kartą tai tikrai esu susidariusi tokią nuomonę apie vieną vyrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 16 balandžio 2018 - 21:39
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 21:16)
SITUACIJA. Jūs-susikūrusi gerovę,  labai sėkminga verslininkė,  gyvenanti be vyro,  turinti vaikų. Labai graži,  geidžiama dama. Bet be antrosios pusės. Susitinkat irgi išaiskyrusį vyriškį,  žavų, galantišką,  geidžiamą moterų,  bet visiškai neturtingą,  vos beišstengiantį išlaikyti savo vaikus. Abu be proto įsimylit, jis ateina pas jus gyventi. Jūs jį vežiojatės į kelionės,  parodot jam gyvenimą,  apie kurį jis net nesvajojo. Jūs kas mėn.į namus parnešat po 5000-10000 Eur. Jis-600 Eur. Matot šią atskirtį,  jus,  kaip moterį,  tai kažkiek žeidžia. Jis nori bendro biudžeto,  t.y.,  kad metat abu į bendrą katilą visus pinigus ir imat iš to katilo,  kiek kuriam reikia-o jam reikia daug ko,  ar kaip darot?

jei ir daugiau uždirbčiau - niekada nemesčiau į bendrą katilą, nes niekada ir nemečiau, o ir nemesiu, nes vyras kaip ir dešra - šiandien yra, rytoj - nėra

QUOTE(Nastya @ 2018 04 16, 21:37)
O buvo tokių atvejų kai jums atrodė, kad vyras tikrai alfonsas? Nebūtinai su jumis, bet šiaip. -

ne, tokių neteko sutikti

LABAS RYTAS 4u.gif

jau po rytinės kavos, arbatos? (taip)
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 16, 09:24)
Ar šiuo metu pas Jus šviečia saulė?
Ne, o ir panašu, kad nebešvies.
QUOTE(errachka @ 2018 04 16, 11:56)
esat maiste atradimų padarę?
Hm, kad lyg ne.
Ne, nebuvo, nėra buvę.
Žuvį.
Aš tai nieko nesodinu, o pažįstami- nežinau, nieko negirdėjau ta linkme.
lyjo šiandien pas Jus, o gal dabar lyja?
Nelyjo. Panašu, kad šiandien lis, nes rytas apsiblausęs, dangus apniukęs.
Vakarieniavom apie 18h.
Na, kad ne.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 16, 21:34)
Darbe darbus planuojatės į priekį kelioms dienoms, gal net savaitėms ar tiesiog ateinat ir randat ką dirbt, o gal tiesiog kasdien tas pats per tą patį ir net nereikia nieko planuoti?
Iš dalies. Kasdien nereikia nieko planuoti, bet yra tokių darbų, kad iš anksto žinau, kad reiks daryti pvz po 3-jų savaičių kelių dienų bėgyje, ir ne kitaip, nes yra konkretūs terminai, ir negali daryti nei anksčiau, nei vėliau. Būna, kad ir iš giedro dangaus nukrenta, net nuo manęs nepriklauso, ir turi tą pačią dieną kelių valandų bėgyje suspėti ant smūgio padaryti. Gali būti tylu ramu visą savaitę. Yra tokių darbų kur gali daryti savaitės bėgyje. Būna, kad važiuoji į darbą ir nežinai kas tavęs laukia tą dieną, atrodo lyg turi būti tylu ramu, o atvažiuoji ir sužinai, sulauki skambučio, ar el.laiško, kad laukia grandiozinis darbas. Vienu žodžiu pas mane nėra monotoniškas darbas. Iš esmės viskas kaip ir tas pats, bet kaskart vis kitaip. Pas mane visą laiką buvo ir yra toks darbas, aš įpratus, man patinka, gal todėl man tie tokie staigūs pokyčiai, permainos ir nevaro streso, matyt jau įgyjus imunitetą tam esu ir greit labai prisitaikau, persiorentuoju.
Oi ne.

Yra namuose pamerktų gėlių?
Yra, narcizų
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 16, 22:37)
eįmetei nuorodos  smile.gif Bet įkalbėjai, nuvažiuosiu tikrai kai turėsiu laiko. Lauk atsiliepimų  tongue.gif

O buvo tokių atvejų kai jums atrodė, kad vyras tikrai alfonsas? Nebūtinai su jumis, bet šiaip. - Bent kartą tai tikrai esu susidariusi tokią nuomonę apie vieną vyrą.

Aš tikrai išsiblaškiusi biggrin.gif . Nuoroda ir parduotuvės Vilniuje:
http://www.bijola.lt/

Parduotuvės Vilniuje
Sausio 13 - osios g. 2, (8-5) 242 4514
Baltrušaičio g. 3 , (8-5) 238 8464
Fabijoniškių g. 2, (8-5) 238 7213
Vokiečių g. 28, (8-5) 261 0986
Žygio g. 90, (8-5) 219 5828
Sėlių g. 33, (8-5) 262 7798

O taip. Vyro brolis draugavo su pana apie 10 metų. tai paskutiniais 5 metais jis buvo Alfonsų Alfonsas. Konkretus ir šimtaprocentinis. Aišku, išsiskyrė su ja. O dabar pats braška ir po padu kaip reikalas yra biggrin.gif .
Aš pati jaučiau, kad jaunystėj porą vaikinų mane kabino dėl to, kad turėjau nuosavą būstą. Bet aš su jais net nedraugavau, "praspyriau" iš karto.

Labas rytas,
Jums gražiau lygios odos batai ar zomšiniai?
Zomšiniai. Gal jų kažkiek priežiūra didesnė, bet jei kokybiškus perki, ne tiek daug ir tos priežiūros reikia. Be man tikrai gražiau.
Atsakyti

SVEIKOS, lyjo šiandien pas Jus, o gal dabar lyja?

Vakar tuo metu tai nelijo, bet va šiandien pila kaip turi būti. 

jau po

ne

Darbe darbus planuojatės į priekį kelioms dienoms, gal net savaitėms ar tiesiog ateinat ir randat ką dirbt, o gal tiesiog kasdien tas pats per tą patį ir net nereikia nieko planuoti?

Visaip būna. Ir paplanuotų, ir neplanuotų. Viskas priklauso  nuo kliento poreikių. 

ne

SITUACIJA. Jūs-susikūrusi gerovę, labai sėkminga verslininkė, gyvenanti be vyro, turinti vaikų. Labai graži, geidžiama dama. Bet be antrosios pusės. Susitinkat irgi išaiskyrusį vyriškį, žavų, galantišką, geidžiamą moterų, bet visiškai neturtingą, vos beišstengiantį išlaikyti savo vaikus. Abu be proto įsimylit, jis ateina pas jus gyventi. Jūs jį vežiojatės į kelionės, parodot jam gyvenimą, apie kurį jis net nesvajojo. Jūs kas mėn.į namus parnešat po 5000-10000 Eur. Jis-600 Eur. Matot šią atskirtį, jus, kaip moterį, tai kažkiek žeidžia. Jis nori bendro biudžeto, t.y., kad metat abu į bendrą katilą visus pinigus ir imat iš to katilo, kiek kuriam reikia-o jam reikia daug ko, ar kaip darot?

Visų pirma iki namų jis man neprisikrapštytų. Vien dėl vaiko. Aš labai sunkiai įsileidžiu naujus žmones į savo gyvenimą. Bendro biudžeto jau tuo labiau nebūtų. Ir apskritai kaži ar labai ilgai tęstųsi tokia meilė ir draugystė. Jei vyras tokioj situacijoj jaustųsi patogiai, tai jau man tas dalykas labai nepatiktų. Antra, pradžioje vistiek būna kavinės, restoranai, kinai. Tai jei jis negalėtų manęs ten nusivesti, tai apie ką galima kalbėti. Aš toj vietoj senamadiška. 

O buvo tokių atvejų kai jums atrodė, kad vyras tikrai alfonsas? Nebūtinai su jumis, bet šiaip.

ne

jau po rytinės kavos, arbatos? 

taip

ne

oj negaliu apsispręsti. Ir tokie gražu ir tokie. Visokie.

Kokios spalvos laku nulakuoti nagai?

Švelniai ruda. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 06:51)

Baigiau gerti apie 7 val.ryto.

QUOTE(Visgi @ 2018 04 17, 07:00)
Yra, narcizų

Ne, pamerktų nėra. Yra tik vyro dovanota vazoninė žydinti gėlė, t.y.vietoj skintų gėlių nupirko vazone sodintą gausiai žydinčią.

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 17, 09:26)
Kokios spalvos laku nulakuoti nagai?</strong></p><p>Švelniai ruda. </p>

Bespalvis lakas.

Ar manot, kad tie vyrai, kurie jūsų kažkada labai siekė, bet jūs savo gyvenimo su jais nesusiejot, po šiai dienai, jei tik proga būtų lengvai sugrįžtų pas jus. na kaip lengvai-tarkim, jie vieniši i rjūs tampat vieniša. Va ir pamojat piršteliu. kaip manot, lengvai pas jus atbėgtų?
Šventai tikiu, kad - taip. Na nebent jie kažką įsimylėję labai stipriai yra tuo metu. Bet jei laisvi, užtektų pamot piršteliu ir vėl lakstytų aplinkui. Esu tuo įsitikinusi.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 16, 12:10)
Balandžio 21 d "Darom" akcijoje dalyvausite?
Ne, nedalyvausime.

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 04 16, 12:35)
Koks jūsų vyro/draugo svoris?
85

75

ne
<p><strong>vakarienei ką ruošiatės daryti?</strong></p>
<p>nusipirkau vištienos krutinėlės. Dabar mąstau ką su ja daryti. </p>

nieko, nebūna pas mus ruošiama vakarienė-užkandam ir viskas
Dar nesodinau, bet jau pažįstamos sodino, tad ir aš važiuosiu savaitgalį sodinti ir kapuose gėlyčių ir daržo.

ne
SVEIKOS, lyjo šiandien pas Jus, o gal dabar lyja? (ne ir ne)

nebelyja

jau ne
ar erzina jus kažkas paskutiniu metu?
Taip. Atsikišęs pilvas. Nežinau,  kaip ir kur jį padėt. unsure.gif

atsakymų vilkinimas

taip
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 16, 22:16)
SITUACIJA.

pritariu tau
QUOTE(Nastya @ 2018 04 16, 22:37)

aga, ir buvau apšvarinta...
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 17, 06:51)

tokiu metu kai klausei-ne
QUOTE(Visgi @ 2018 04 17, 07:00)
Yra, narcizų

tik beržų šakelių
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 07:04)
Zomšiniai. Gal jų kažkiek priežiūra didesnė, bet jei kokybiškus perki, ne tiek daug ir tos priežiūros reikia. Be man tikrai gražiau.

irgi
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 17, 09:26)
Kokios spalvos laku nulakuoti nagai?</strong></p><p>Švelniai ruda. </p>

mėlyna katės akis
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 17, 11:26)
Ar manot, kad tie vyrai, kurie jūsų kažkada labai siekė, bet jūs savo gyvenimo su jais nesusiejot, po šiai dienai, jei tik proga būtų lengvai sugrįžtų pas jus. na kaip lengvai-tarkim, jie vieniši i rjūs tampat vieniša. Va ir pamojat piršteliu. kaip manot, lengvai pas jus atbėgtų?

kai kurie taip

kuriuo paros metu sexas būna wow wow? ax.gif ax.gif - dieną
Atsakyti