lengva, nes dar atostogavau
"Medžiotojų" dešrelės, virtos bulvės ir salotų lapai, žalias agurkas, pomidoras
ką veikinėjat? (jau link lovų)
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤
Ar esat darę namuose ne kebabą, bet tokios formos, kai kebabą? Ar gavosi?
Šiandien gaminau. Pakepiau siauromis juostelėmis pakepintą vištieną, padariau salotų įdariau. Viską įsukau į lavqšą ir kažkaip, sudrėkus, plyšti pradėjo. Nesuprantu, kodėl. Ar kad neapskrudinau, kai įsukau. Ar reikia ne į lavašą, o į tortilijas įsukti.
Per slapia buvo,gal lavasas per plonas,ar kokios sultys mesos isbego ir plyso nuo dregmes. As buna darau namie,suku i tortilija vien del to,kad nera cia lavaso. Man neplysta
Sunki darbo savaite laukia? Sunki,ypac rytojus bus sunkus ir penktadienis. Tai kaupiuosi moraliskai jau..
Irgi labai sunki, bijau ir pagalvoti .
Rytoj karštą dieną praneša. Trauksit drabužius trupomis rankovėmis?
Kaip nors,mes,moterys stiprios,ane
Pas mane irgi salyginai karsta bus,net +9. Tai nezinau net. Gal ziemine striuke desiuos dar.. Turiu pavasarine,bet mazoka ji man,o naujos nera kada nusipirkt
Esat salinusios apgamus? Nesu,bet siandien ant kaklo pastebejau kelis naujus,tokius kliunancius ir nemalonius. Noreciau pasalinti juos
buvot namie, ar buvot kur išvykę?
Namie,oras nekoks
Žiūrėsit vakaro filmą?
Ziurim filma internetu per TV
Tad apie ta filma,susitiko draugai vakarienei (gan nemaza kompanija) ir visi susitare,jog sudeda savo telefonu ant stalo ir jei kas skambina,ijungia garsiakalbi ir sneka garsiai,skaito garsiai visas sms. Ar taip galetumet? Nezinau net. Butu ivairiu situaciju,kaip ir filme. Nors is esmes nieko nemalonaus manau,kazko per daug neslepiu nuo kitu. Gal tik nesmagu butu,tai,jog su drauge kartais snekames apie saviskius vyrus,tai nesinoretu prie B skaityti garsiai ka snekam ta tema,nors ten nera nieko blogo,nieko izeidziancio ar zeminancio. Na o filme buvo idomesniu situaciju,dukra paskambino teciui pasitarti ar gali permiegoti su vaikinu (mama isgirdo,kad ja nepasitiki) kita moteris suzinojo,jog vyras turi romana,dar kita,kad vyras turi romana su kitu vyru. Na kam idomu Tobuli Melagiai (Perfect Liars)