QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 23:04)
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot?
Šiandien apie 110
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 07:16)
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?
Vieną kartą, kitą kartą, prašant patarimo jai savo nuomonę pasakyčiau, bet daugiau ne, nenorėčiau būti konsultantė, nes tai būtų tiesiog neteisinga. Savo laimės ar nelaimės kalvis yra pats žmogus, tai ir turi būti jo paties suvokti sąmoningi sąmoningai priimti sprendimai.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 10:23)
Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau?
Neįsivaizduoju. Gal skirtumas tame, kad jautiesi nei paleista nei pakarta, hm.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 07:58)
Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?
Ne, nesu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 08:33)
Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?
1
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 16:57)
Stiprybės jūsų šeimai. Baisus tas suvokimas, kad neteksi artimo žmogaus, kad niekuo padėt negali.
O jos dukra sugrįžo prie mamos pabūti, paslaugyti? Galima ir neaėsakyti.
Kiek metų jums buvo, kai gavot vairavimo pažymėjimus, vadinamas teises?
Ačiū. Labai baisus, tikrai.
Čia ne šita teta kur po infarkto, kurios vaikai svetur ilgą laiką jau gyvena, čia kita, kur tuoj pat po savaitės irgi atsidūrė ligoninėje.
20-ties.
Žinau atvejį, na ne atvejį, bet jau čia faktų faktas grynų gryniausias, moteris kuri šiuo metu laiko teiese/vairavimo kursus_jai dabar 54 metai. Niekada nevėlu, ir tik sveikintina!
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 19:34)
Visgi, stiprybės Jums. Laikykitės
Ar esat susidūrę su įmonių bankrotais iš arti?
Ačiū
Alkaja, man jos prireiks, kad savo mamą palaikyti, aš ir taip jau ją palaikau kaip tik galiu. Pati va išsiverkiau per porą dienų viena kai nieks nematė ir negirdėjo, ir naktį šią verkiau prabudus, mintys visokios, prisiminimai šilti, geri, o ir tas jaučiamas bejėgystės jausmas labai sunkus, tokia buvo tuštuma širdyje porą dienų... Bet va, atslūgo jau man kažkaip, vėl per naują persikroviau save, man to reikėjo, o ir nenoriu prie mamos graudentis, nes jai sunku, jos visos seserys labai artimos, šilti santykiai, tai tikrai labai sunku. Aš esu netekusi tik senelių, jokių daugiau netekčių nesu turėjusi.
Ne, nesu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 20:11)
Ar bedraujat su buvusiais kolegomis iš praeitų darbų?
Ne, jau nebe.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 21:04)
Už ką esat gavę paskutinę baudą? Ar esat iš viso gavę?
Nesu gavusi apskritai. Bet va, kai užvakar apie 23 val buavu prie Santariškių ligoninės, ir ten ta blykstė kur yra prie perėjos, sustojau autobusų stotelėje, kad paimti mamą, tai kaip blykstelėjo man ir likau nesupratus, ar čia tas aparatas nufotkino mane ar čia žaibo blykstė taip pylė. Tai dabar ir nežinau, bet jei sulauksiu laiško dėl baudos, tai nenustebins.
Būna, kad ilgai atsakinėjate į klausimus dėl nenumatytų trukdžių?Būna. Va ir dabar, pradėjau nuo 19h o baigiau tik dabar. Tai paskambina kas, tai gaminau, tai šis, tai tas, tai anas.