Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 22:52)
Ar jums patika Katažina Zvonkuvienė?
---
Aham,  užklausiau,  jau po truputį mintys ten krypsta. Jau ir draudimą nusipirkau 😀.
Dar reikia taksams,  gidams pinigų skirt. Nemirf vyrui ir šokoladų sūnui parvežt. biggrin.gif
Man tai nelabai ji. Bet tiesiog šiaip, be priežasties. Negalėčiau paaiškint kodėl.
---
Tai čia aš jau viską maždaug įskaičiavau. Ukrainoj pavalgyt tikrai nebrangu. Taxai nebrangūs, lauktuvės ar gidai irgi pigesni nei bet kur kitur Europoj.
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 22:58)
1. Būtų įdomu sužinoti, jei galėtum klustelk įdomumo dėlei, kokia kaina gaunasi mėnesiui, ar reikia juos gert visą gyvenimą, ar nėra šalutinio poveikio? Atsiliepimų internete yra visokių, ir neigiamų.
O Tau pačiai nekyla noras išbandyt?
---
O kur tas "Žvejo sapnas"? Faina turėtų būti ir labai skanu
---
Ar gerai mokat meluot? Neišsiduodat kaip nors, neraudonuojat?
Man irgi įdomi kaina. Tiesiog dėl įdomumo smile.gif
---
Prie Sudervės, šiek tiek už Vilniaus. Dar kažkada panašiame restorane teko būti, berods Žvejų namai vadinosi ar kažkas panašaus. Čia jau Trakų link, bet vietos tiksliai irgi nepamenu. Seniai buvau. Gal prieš 8 metus unsure.gif
---
Visai gerai jei reikia, neišsiduodu ir neraudonuoju. Bet labai retai tenka rimtai meluoti.

Ar turit savo rate žmonių su kuriais nuomonė įvairiais klausimais dažnai nesutampa, bet vistiek gerai sutariate ir bendraujate? - Taip, yra. Man net įdomu pabendraut, žinau, kad vistiek liksim prie savų nuomonių, bet padiskutuoti aš mėgstu. Ypač normaliai, be emocijų, argumentuotai. Nesidraskom ir neįrodinėjam savo tiesos iki negaliu. Man tas patinka, todėl ir bendravimui nemaišo.

P.S. Agrefa, dėl šokoladų biggrin.gif Ukrainietiški saldainiai, šokoladai labai geri, kokybiški ir skanūs. Tad tikrai gali prisipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 12 balandžio 2018 - 22:05
QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 23:04)
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot?
Šiandien apie 110 €
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 07:16)
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?
Vieną kartą, kitą kartą, prašant patarimo jai savo nuomonę pasakyčiau, bet daugiau ne, nenorėčiau būti konsultantė, nes tai būtų tiesiog neteisinga. Savo laimės ar nelaimės kalvis yra pats žmogus, tai ir turi būti jo paties suvokti sąmoningi sąmoningai priimti sprendimai.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 10:23)
Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau?
Neįsivaizduoju. Gal skirtumas tame, kad jautiesi nei paleista nei pakarta, hm.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 07:58)
Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?
Ne, nesu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 08:33)
Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?
1
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 16:57)
Stiprybės jūsų šeimai. Baisus tas suvokimas,  kad neteksi artimo žmogaus,  kad niekuo padėt negali.
O jos dukra sugrįžo prie mamos pabūti, paslaugyti? Galima ir neaėsakyti.

Kiek metų jums buvo, kai gavot vairavimo pažymėjimus, vadinamas teises?
Ačiū. Labai baisus, tikrai.
Čia ne šita teta kur po infarkto, kurios vaikai svetur ilgą laiką jau gyvena, čia kita, kur tuoj pat po savaitės irgi atsidūrė ligoninėje.

20-ties.

Žinau atvejį, na ne atvejį, bet jau čia faktų faktas grynų gryniausias, moteris kuri šiuo metu laiko teiese/vairavimo kursus_jai dabar 54 metai. Niekada nevėlu, ir tik sveikintina!
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 19:34)
Visgi, stiprybės Jums. Laikykitės 4u.gif

Ar esat susidūrę su įmonių bankrotais iš arti?
Ačiū Alkaja, man jos prireiks, kad savo mamą palaikyti, aš ir taip jau ją palaikau kaip tik galiu. Pati va išsiverkiau per porą dienų viena kai nieks nematė ir negirdėjo, ir naktį šią verkiau prabudus, mintys visokios, prisiminimai šilti, geri, o ir tas jaučiamas bejėgystės jausmas labai sunkus, tokia buvo tuštuma širdyje porą dienų... Bet va, atslūgo jau man kažkaip, vėl per naują persikroviau save, man to reikėjo, o ir nenoriu prie mamos graudentis, nes jai sunku, jos visos seserys labai artimos, šilti santykiai, tai tikrai labai sunku. Aš esu netekusi tik senelių, jokių daugiau netekčių nesu turėjusi.

Ne, nesu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 20:11)
Ar bedraujat su buvusiais kolegomis iš praeitų darbų?
Ne, jau nebe.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 21:04)
Už ką esat gavę paskutinę baudą? Ar esat iš viso gavę?
Nesu gavusi apskritai. Bet va, kai užvakar apie 23 val buavu prie Santariškių ligoninės, ir ten ta blykstė kur yra prie perėjos, sustojau autobusų stotelėje, kad paimti mamą, tai kaip blykstelėjo man ir likau nesupratus, ar čia tas aparatas nufotkino mane ar čia žaibo blykstė taip pylė. Tai dabar ir nežinau, bet jei sulauksiu laiško dėl baudos, tai nenustebins.

Būna, kad ilgai atsakinėjate į klausimus dėl nenumatytų trukdžių?
Būna. Va ir dabar, pradėjau nuo 19h o baigiau tik dabar. Tai paskambina kas, tai gaminau, tai šis, tai tas, tai anas.
Atsakyti
Būtų įdomu sužinoti, jei galėtum klustelk įdomumo dėlei, kokia kaina gaunasi mėnesiui, ar reikia juos gert visą gyvenimą, ar nėra šalutinio poveikio? Atsiliepimų internete yra visokių, ir neigiamų.
O Tau pačiai nekyla noras išbandyt?

Nelabai moku meluot, pradeda žandai kaist

Gerai, paklausiu. Kažkaip manau, kad kokia 40-60 Eur ta didelė bankė gali kainuoti. Aš pati nesigundau dar, nes ten būtinai reikia ryte jo išgerti. O aš rytais nevalgau, bet jeigu valgyčiau, tai tikrai bandyčiau. Nes rezultatas tikrai stulbina. Netikėčiau, jei savo akimis nematyčiau.

Jeigu labai reikia, galiu sumeluot ir neraudonuodama.

QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 23:03)
Tai čia aš jau viską maždaug įskaičiavau. Ukrainoj pavalgyt tikrai nebrangu. Taxai nebrangūs, lauktuvės ar gidai irgi pigesni nei bet kur kitur Europoj.
Man irgi įdomi kaina. Tiesiog dėl įdomumo  smile.gif

Ar turit savo rate žmonių su kuriais nuomonė įvairiais klausimais dažnai nesutampa, bet vistiek gerai sutariate ir bendraujate? - Taip, yra. Man net įdomu pabendraut, žinau, kad vistiek liksim prie savų nuomonių, bet padiskutuoti aš mėgstu. Ypač normaliai, be emocijų, argumentuotai. Nesidraskom ir neįrodinėjam savo tiesos iki negaliu. Man tas patinka, todėl ir bendravimui nemaišo.

P.S. Agrefa, dėl šokoladų  biggrin.gif Ukrainietiški saldainiai, šokoladai labai geri, kokybiški ir skanūs. Tad tikrai gali prisipirkt  mirksiukas.gif

Aaaa, tai super! Tikrai nebrangiai. Ir šokoladų parvilksiu. bigsmile.gif

Kad gal nelabai gaunasi intelektualiai pasikalt. Gaunasi kažkoks isteriškas bendravimas biggrin.gif .

QUOTE(Visgi @ 2018 04 12, 23:04)
Čia ne šita teta kur po infarkto, kurios vaikai svetur ilgą laiką jau gyvena, čia kita, kur tuoj pat po savaitės irgi atsidūrė ligoninėje.
.

Žinau atvejį, na ne atvejį, bet jau čia faktų faktas grynų gryniausias, moteris kuri šiuo metu laiko teiese/vairavimo kursus_jai dabar 54 metai. Niekada nevėlu, ir tik sveikintina!

Ne, nesu.Ne, jau nebe.Nesu gavusi apskritai. Bet va, kai užvakar apie 23 val buavu prie Santariškių ligoninės, ir ten ta blykstė kur yra prie perėjos, sustojau autobusų stotelėje, kad paimti mamą, tai kaip blykstelėjo man ir likau nesupratus, ar čia tas aparatas nufotkino mane ar čia žaibo blykstė taip pylė. Tai dabar ir nežinau, bet jei sulauksiu laiško dėl baudos, tai nenustebins.

Būna. Va ir dabar, pradėjau nuo 19h o baigiau tik dabar. Tai paskambina kas, tai gaminau, tai šis, tai tas, tai anas.

Supratau! Labai liūdna, išties. Ir l.sunku...

Mano buvusi vedėja išsilaikė teises 60ties. Kaip bitė laksto.

Kartais būna.

Laukiat kažko?

Daug ko-skambučio dėl brokuotų batų, sūnaus striukės, darbinio reikalo pabaigos, savaitgalio.
Atsakyti
Varau miegot, labos 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi atsiseikinu, labos!
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 12, 22:05)
Nemanot, kad labai dažnai tos narės, kurios įdeda klausimus "SITUACIJA", tai būtent būna apie jas pačias, bet nenorėdamos, jog jas kas susektų, kad čia atvirauja, tai parašo, kad neva "draugė, kaimynė" ir pan._? (100%)
Tikrai taip nemanau. Galima klausimą iš lempos užduoti, t.y. prasimanytą, galima apie svetimą situaciją, nugirstą, galima išvis durną klausimą užduoti ir pan,. Būna ir aš, užduodu klausimą kur nei man aktualu nei man į temą, nei ką, bet tiesiog užduodu, nes turiu užduoti, nes tema, jos paskirtis tokia.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 22:23)
SITUACIJA. Turit pažįstamą su  nenusisekusiu šeimyniniu gyvenimu. Matot, kad pikta ant viso pasaulio dėl  to, pilna pagiežos ir pykčio tiems, pas ką geriau ir laimingiau. Ir kuo labiau ji pyksta ant visų, tuo labiau jai nesiseka. Ar pasakot jai, kad bandytų išvalyt savo mintis ir negatyvą, ar nepristojat?
Ne, vargu ar tai ką pakeistų.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 22:31)
[.....] Atsakė - tai, kad negali pati vairuoti automobilio, ką jinai labai mėgsta.
O, dabar ir aš žinosiu tavo dėka. Niu va, vargšė, tikrai užjaučiu dėl šito, tikrai.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 22:48)
Buvot šiandien kur nors?
Kažkur išskirtinai tai ne.
Abejoju.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 23:03)
Ar turit savo rate žmonių su kuriais nuomonė įvairiais klausimais dažnai nesutampa, bet vistiek gerai sutariate ir bendraujate?
Yra, turiu. Esam juodai skirtingos, bet kažkuo kartu ir panašios, ir sutariam labai gerai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 23:19)
Laukiat kažko?
Laukiu, laukiam, ir aš ir vaikai. Vyras ryt atskrenda, važiuosiu pasiimti iš oro uosto.

Reikia ryt į darbą?
Ne, man nereikia, pasiėmiau laisvadienį.

Labos ir aš sakau. Saldžių sapnų ir gero miego.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 12, 23:37)
Vyras ryt atskrenda, važiuosiu pasiimti iš oro uosto.

Reikia ryt į darbą?
Ne, man nereikia, pasiėmiau laisvadienį.

Labos ir aš sakau. Saldžių sapnų ir gero miego.

Kaip faina bigsmile.gif ! Gražaus laiko smile.gif.

Reikia į darbą. Bet nesunki diena šiandieną nusimato, tad neturėtų prailgti laikas.

Ar esat kada nors žvejoję su meškerę?
Esu, vaikystėje su pusbroliu. Ir kažkaip įstrigo tas veiksmas, šiaip smagiai mes tą dieną leidom laiką smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 20:04)
Kažkokių strigimų yra,  vietoje stovinčių neišspręstų klausimų darbe.

NEŽINAU

QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:30)
Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį? -

NE

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 21:23)
O buvot sužinoję,  kad jūsų draugių antros pusės turi kitą?

NE

QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 21:55)
SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra? -

NE

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 21:23)
SITUACIJA. Turit pažįstamą su  nenusisekusiu šeimyniniu gyvenimu. Matot,  kad pikta ant viso pasaulio dėl  to,  pilna pagiežos ir pykčio tiems,  pas ką geriau ir laimingiau. Ir kuo labiau ji pyksta ant visų,  tuo labiau jai nesiseka. Ar pasakot jai,  kad bandytų išvalyt savo mintis ir negatyvą,  ar nepristojat?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 21:48)
Buvot šiandien kur nors? -

Taip, pašte, policijoj, savo darbe

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 21:52)

ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 21:58)
Bent vienu klausimu abidvi sutariam.
----

HMM...GALIMA SUŽINOT KOKIU?
//
Moku, kai labai reikia

LABAS RYTAS ax.gif

pasidalinkite, kiek mokate (žinoma, jei žinote) už vandenį? (nes pas mane sąskaitos kas mėn. - 41 eur)
Atsakyti

geriančios maisto papildus, vitaminus, gal kažką žinot apie pavadinimu evelor?

Nieko nežinau tuo klausimu. 

kada dažysit plaukus?

nedažau plaukų

Ar jums skanu, kas būna su baltaisiais grybais-sriuba, salotos ir pan.?

visai nieko

Kaip manot, mūsų prezidentė moka vairuoti automobilį?

manau moka

Kiek metų jums buvo, kai gavot vairavimo pažymėjimus, vadinamas teises?

18

Ar esat susidūrę su įmonių bankrotais iš arti?

ne

Ar bedraujat su buvusiais kolegomis iš praeitų darbų?

Tik kažkur susitikę persimetam keliais žodžiais

Už ką esat gavę paskutinę baudą? Ar esat iš viso gavę?

Taipogi už greitį, Latvijoje. 

Nemanot, kad labai dažnai tos narės, kurios įdeda klausimus "SITUACIJA", tai būtent būna apie jas pačias, bet nenorėdamos, jog jas kas susektų, kad čia atvirauja, tai parašo, kad neva "draugė, kaimynė" ir pan._? (100%)

Tai kuri čia meilužį turit  :D . 

Šiaip nemanau.

SITUACIJA. Turit pažįstamą su nenusisekusiu šeimyniniu gyvenimu. Matot, kad pikta ant viso pasaulio dėl to, pilna pagiežos ir pykčio tiems, pas ką geriau ir laimingiau. Ir kuo labiau ji pyksta ant visų, tuo labiau jai nesiseka. Ar pasakot jai, kad bandytų išvalyt savo mintis ir negatyvą, ar nepristojat?

Turiu tokį gyvą pavyzdį artimoje aplinkoje. Labai pavydi kuriems geriau sekasi. Netgi kokias moteris, kurios geriau gyvena su pašaipa vadina "Ponia". Bet kaip bežiūrėčiau į jos situaciją, nu pati gyvenimą susiši.....

Atsakyti

Buvot šiandien kur nors? 

Tik sporto klube

nei patinka, nei nepatinka. 

nemoku

Ar turit savo rate žmonių su kuriais nuomonė įvairiais klausimais dažnai nesutampa, bet vistiek gerai sutariate ir bendraujate? 

kad taip ištisai nuomonė išsiskirtų tai ne.

būna

Laukiat kažko?

Darbo pabaigos, savaitgalio. Ai vakare naują treniruotę išbandysu, Tai va to laukiu. 

Reikia ryt į darbą?

taip. 

Ar esat kada nors žvejoję su meškerę?

esu. Galiu nors kasdien savame tvenkinyje. 

pasidalinkite, kiek mokate (žinoma, jei žinote) už vandenį? (nes pas mane sąskaitos kas mėn. - 41 eur)

Taigi, kad viena kitai esat niekas. 

Nereikia man mokėt už vandenį. 

Vairuojančios, šiaip save laikot gera vairuotoja?

Nu nebloga tokia. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 13, 07:25)

Kad viena kitai esat "niekas".

Už karštą apie 16 Eur, už šaltą apie 7 Eur.

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 13, 08:40)
Vairuojančios, šiaip save laikot gera vairuotoja?</strong></p><p>Nu nebloga tokia. </p>

Irgi biggrin.gif .

Dėl Herbalife kainos - tojo stebuklingo kokteilio milteliai kainuoja 41 Eur, užtenka 41 kartui. Geria vietoj pusryčių (pusryčių jau nebevalgo).

Ką šiandien pietums?
Turiu karšto rūkymo jūros lydekos ir iš kiniečių pirktų burokėlių salotų.
Atsakyti
Labas rytas!
QUOTE(Nastya @ 2018 04 09, 16:46)
Kada paskutinį kartą naudojot skaipą?
Oi, seniai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 09, 19:54)
dabar internetu Jums labiau patikimas gyvas bendravimas Viber'iu ar Messenger'iu?
Messenger'iu
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 09, 22:32)
Ar geriat pastoviai nuo kažko vaistus?
Nea, nei dabar nei anksčiau, tpfu tpfu tpfu...
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 09, 23:32)
Ar būna, kad pagalvojat apie senatvę?
Būna, kad šmėstelna tokia mintis.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 06:54)
Kokius garsus dabar girdit?
Paukščių čiulbėjimą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 13:38)
ką paskutinio pirkot (nesvarbu, sau, namams)?
Tokį čekišką stiklinį indą kepimui orkaitėje

vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 19:22)
Ar tvarkingai pas jus namuose sudėti visokie dokumentai?
Tvarkingai. Turi savo vietą.
QUOTE(kami_ @ 2018 04 10, 19:48)
Ar yra rajonas Jūsų mieste, kurio nemėgote, o dabar pamėgote?
Ne, pas mane taip nėra buvę, nėra.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 22:49)
Ar kas dieną lendat į FB?
Ne, nelabai aš myliu FB, va į Instagram'ą, Twitter'į, tai taip, kas dieną.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 13, 08:40)
Vairuojančios, šiaip save laikot gera vairuotoja?
Na, čia jau nepasikuklinsiu_gera.

Yra tekę girdėti/žinot kas yra Legastenija?
Iki šiandien nei teko girdėti, nei žinojau, kol portale neperskaičiau.
Pasirodo tai yra sutrikimas, kai taip ir neišmoksti skaityti, rašyti...
https://www.delfi.lt...a.d?id=58137568
Atsakyti