Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Laba!
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 20:26)
SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Pagailėjus bendros ir nesmagios tokios situacijos, kurioje abu atsidūrė, manau prisidėtumėm. Kad lygiomis dalimis, tai nemanau.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:44)
Nu kaip išsisprendė... [.......]  Kažkokia keista situacija ir tikrai neaišku kuo baigsis. Susieis ar ne jie įdomu.

Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai?
Eina sau, žiauru, tikra ta žodžio prasme. Esu beveik tikra, kad jis liks su žmona, duodu 80%.

Taip, tikrai taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 20:45)
esate ragavę/valgę topinambų?
Taip, esu.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:58)
Visgi irgi dingo ploja.gif

Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai?
Nastya, oro_buckis.gif
Visgi trumpam tik dingo. Pirmadienį sucitavau, atsakiau į klausimus ir per žioplumą viską išjungiau doh.gif Bliamba, čia baisiausias dalykas kuris gali nutikti SM, kai parašai ir netyčia viską ištrini doh.gif O nuo antradienio pastarosios dienos morališkai sunkios buvo, mintys buvo kitur. Santaros klinikose miršta teta, mamos sesuo. Vėžys. Silpna labai, rodikliai labai prasti, kad net nesiryžta operuoti, nes operacijos metu gali numirti, neišlaikyti. Va štai tokia padėtis be išeities.

Manau, kad labai sunku būtų, nes vaidentųsi, kad kažkas pamatys, sužinos, supras. Siaubas koks stresas...
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 21:30)
Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį?
Neturiu tokių, bent kiek žinau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 22:23)
O buvot sužinoję, kad jūsų draugių antros pusės turi kitą?
Ne, neteko tokios 'malonės'.
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 22:55)
SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra?
Jaučiu, kad prašyčiau. Man regis būtų labai sunku ištisai tokį diskomfortą jausti.
QUOTE(errachka @ 2018 04 12, 13:01)
kada dažysit plaukus?
Užvakar dažiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 13:27)
Ar jums skanu, kas būna su baltaisiais grybais-sriuba, salotos ir pan.?
Kokiais baltais grybais? Nelabai supratau. Na, man ir su geltonais skanu, pvz voveraitėmis essen.gif Labai nemėgstu tų tokių, slidžių grybų schmoll.gif

Kaip manot, mūsų prezidentė moka vairuoti automobilį?
Aš nežinau, bet spėju, kad gal taip.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 12, 16:11)

Aš nežinau, bet spėju, kad gal taip.

Aš turėjau omeny baltuosius fungus grybus.

Stiprybės jūsų šeimai. Baisus tas suvokimas, kad neteksi artimo žmogaus, kad niekuo padėt negali.
O jos dukra sugrįžo prie mamos pabūti, paslaugyti? Galima ir neaėsakyti.

Geras klausimas. Galvoju, kad nemoka. unsure.gif

Kiek metų jums buvo, kai gavot vairavimo pažymėjimus, vadinamas teises?

40-imt. Ir gailiuosi, kad anksčiau neturėjau. Visad atrodė, kad man jų nereikia, nes vyras visur nuveždavo ir parveždavo. Bet kai pati pradėjau vairuot-patogumas ir laisvė .
Atsakyti
Labas, damos 4u.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 21:30)
Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį?

Viena draugė kažkada buvo pasipasakojusi apie savo romaną už šeimos ribų.

QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 22:55)
SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra?

Yra taip buvę. Nieko neprašiau, nes žinojau, kad nėra kur persikelti. Jei būtų buvę laisvų vietų, irgi nežinau, ar būčiau prašius. Turbūt nebūčiau, nes žinojau, kad tas žmogus įsižeis mirtinai

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 12, 07:19)
turėjau. man nebuvo sunku:)

Sim, man buvo Tavęs gaila, kai rašydavai, kad vyras kitą moterį turi. Bet, pasirodo, kad ir Tu šiuo klausimu nepėsčia. Abu labu tokie, vadinasi viskas pas jus gerai - laisvė. Ir nėra tada ko skųstis.
Sorry, už pastebėjimą

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 07:58)
Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?

Aš niekad negėrus, tik žinau, kad pas mus mieste irgi yra toks klubas, kur žmones juos naudoja.
Man tik įdomu jų šalutinis poveikis ir svorio būklė, metus juos gerti. Be to, kiek girdėjau, jie nepigūs, tai kažin, ar ilgai išeitų juos vartoti

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 08:33)
Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?

Yra keletas tokių

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 09:21)
geriančios maisto papildus, vitaminus, gal kažką žinot apie pavadinimu evelor?

Negirdėjus tokių.
O nuo ko tie vitaminai?

QUOTE(errachka @ 2018 04 12, 13:01)
kada dažysit plaukus?

Norėjau šeštadieniui užsirašyt į kirpyklą, bet vietų neturėjo. Tai gal tik dar kitą šeštadienį dažysiuos

Neragavau gal net tokių.
O kur Tu ragavai?

Manau, kad tikrai moka.
Visgi, stiprybės Jums. Laikykitės 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 16:57)
Kiek metų jums buvo,  kai gavot vairavimo pažymėjimus,  vadinamas teises?

Apie 30 metų, tiksliai nepamenu

Ar esat susidūrę su įmonių bankrotais iš arti?
O taip, 3 kartus.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 23:04)
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot?

Šiandien apie 14 Eur maistui

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 07:16)
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?

Pasakyčiau savo nuomonę, kaip man iš šono atrodo tokia situacija. Bet pabrėžčiau, kad ji turi būtinai kalbėtis apie tai su savo vyru ir spręsti problemą su juo

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 08:11)
tokias turit, turėjot?
vartotojo įkelta nuotrauka

Neturiu

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 08:27)
Kada paskutinį kartą buvote cirke?

Pernai, buvau pasisiūlius kolegės vaikus nusivesti

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 08:40)
Groja muzika dabar pas jus?

Negroja

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 10:23)
Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau?

Aš galvoju, kad niekuo negeriau. O ypač vaikams, jiems reikia abiejų tėvų, šeimos, ramios ir saugios aplinkos. O jei viso to nėra šeimoje, tai ar tėvai išsiskyrę ar gyvena atskirai - tas pats velnias.
O psichologai kaip tik sako, kad žmogus smurtavęs vieną kartą, smurtaus ir toliau. O jei dar mėgsta išgert, jei išgėręs tampa agresyvus....

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 12:54)
Gėrėt sulčių šiandieną?

Ne

QUOTE(errachka @ 2018 04 11, 13:59)
batatus valgot?

Neragavus dar aš jų

QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:58)
Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai?

Manau, kad būtų sunku, nes reikėtų nuolat meluot, išsisukinėt, sugalvot kažką naujo ir įtikinamo, o aš taip nepratus. Be to, mane graužtų sąžinė, man būtų širdyje gėda, negalėčiau ramiai vyrui ir vaikams į akis žiūrėti. Iš manęs prasta melagė...

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 21:04)
Jums paskutiniu metu sekasi,  nesiseka ar tiesiog-viskas normaliai.

Nesiseka, daug problemėlių prisikaupę. Viskas genda, lūžta. Daug darbų užgriuvę darbe. Nuolat kažką skauda. Ir šiaip...

Ar bedraujat su buvusiais kolegomis iš praeitų darbų?
Bendrauju. Ryt varom su buvusiom kolegėm į kavinę po darbo. Papliurpsim, vyniuko išgersim
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 19:34)
Man tik įdomu jų šalutinis poveikis ir svorio būklė, metus juos gerti. Be to, kiek girdėjau, jie nepigūs, tai kažin, ar ilgai išeitų juos vartoti

O nuo ko tie vitaminai?

O kur Tu ragavai?

O taip, 3 kartus.

Nežinau, įdomu ir man. Bet tai, ką matau iš arti, mane tikrai žavi. Aš matau, kaip jos gerai jaučiasi, spinduliuoja laime, yra ramios, be jokios nervacijos, lieknėja be raukšlių. Mane ypač sužavėjo, kad neliko raukšlių pas jas, kaip kad pas kitas lieka.

Nuo nuovargio, organizmo nusilpimo.

Su tikru bankrotu-ne. Bet su veiklos sustadymu-taip.

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 20:11)
Bendrauju. Ryt varom su buvusiom kolegėm į kavinę po darbo. Papliurpsim, vyniuko išgersim

Faina kaip!
Su buvusiom kolegėm-ne. Bet su grupiokėm per metus susitinkam porą kartų. Irgi paplepam, pakrizenam.

Tiesa, tuos patiekalus su grybais valgau kiniečiuose. Taip pat Viniuje esu atradusi kiniečius, kurie prekiauja tik sveriamomis salotomis. Nerealios, be majonezo. Vis nusiperku kitokių, bet kiečausios su baltaisiais grybais.

Už ką esat gavę paskutinę baudą? Ar esat iš viso gavę?

Už greičio viršijimą. Prieš 2 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 12 balandžio 2018 - 20:09
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 06:58)
Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?

nesu

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 07:33)

Nebuvo tokių

QUOTE(errachka @ 2018 04 12, 12:01)
kada dažysit plaukus?

Po mėn.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 12:27)

nelabai

QUOTE(Visgi @ 2018 04 12, 15:11)

Manau, kad ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 15:57)

Neturiu teisių

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 18:34)

Bet aš tai negyvenu su kitu, o jis...net darbą pasirinko toj šalyje, kurioje gyvena JI. Be to, tamsta esi man niekas ir neprivalai manęs teisti
--
neteko

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 19:11)

ne

Nemanot, kad labai dažnai tos narės, kurios įdeda klausimus "SITUACIJA", tai būtent būna apie jas pačias, bet nenorėdamos, jog jas kas susektų, kad čia atvirauja, tai parašo, kad neva "draugė, kaimynė" ir pan._? (100%)

labanaktis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 12, 22:05)
Nemanot, kad labai dažnai tos narės, kurios įdeda klausimus "SITUACIJA", tai būtent būna apie jas pačias, bet nenorėdamos, jog jas kas susektų, kad čia atvirauja, tai parašo, kad neva "draugė, kaimynė" ir pan._? (100%)

labanaktis blink.gif

Aš taip nemanau. Dažnai įdedu tokius klausimus. Jei apie draugę, tai ir rašai, kad apie draugę, o jei apie save, tai kam rašyt, kad apie draugę? biggrin.gif Galima iš viso nerašyt, apie ką-situacija nuo to nepasikeis.

Labanakt!

SITUACIJA. Turit pažįstamą su nenusisekusiu šeimyniniu gyvenimu. Matot, kad pikta ant viso pasaulio dėl to, pilna pagiežos ir pykčio tiems, pas ką geriau ir laimingiau. Ir kuo labiau ji pyksta ant visų, tuo labiau jai nesiseka. Ar pasakot jai, kad bandytų išvalyt savo mintis ir negatyvą, ar nepristojat?

Kažin, ar priimtų, suprastų tokį pasakymą, tad geriau nekišt savo nuomonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 12 balandžio 2018 - 21:24
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 12, 07:19)
taip, pardavė. Bet paskola tai - 20.000 eur paimta.
Vilkikas pirktas dėvėtas už 13, o parduotas tik už 6. Tai, kaip tavo manymu, galima padengti visą paskolą? kai be banko paskolos, dar buvo ir kt.piniginių skolų...Tai pardavęs vilkiką, atidavė pin skolas dėdei, paskui nusipirko lengvą auto ir įsidarbino eiliniu vairuotoju ES, kad gautu atlyginimu dengia paskolos įmokas. Ar dabar jau aiškiau?
Tarkim biggrin.gif .
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 07:58)
Negėriau, mažai apie juos girdėjau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 08:33)
Keletą tai tikrai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 09:21)
geriančios maisto papildus, vitaminus, gal kažką žinot apie pavadinimu evelor?
Nežinau.
Patinka, skanu.
Santaros klinikose miršta teta....
---
4u.gif
---
Moka. Ne taip seniai buvau nusipirkusi Žmonių žurnalą, ten prezidentė ant viršelio buvo, gan ilgas interviu su ja parašytas. Vien dėl to ir pirkau galima sakyti. Vienas iš klausimų buvo kas labiausiai nepatinka prezidentavime. Atsakė - tai, kad negali pati vairuoti automobilio, ką jinai labai mėgsta.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 16:57)
18.
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 19:34)
Ne, neteko.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 22:31)

Nastya, gal patartum, kiek man Eur išsiwiat, vykstnt į Ukrainą? Kiek gali reikėt parai, jei taip neskūpint. Žinau, sunkus klausimas. Bet jei turi mintį, parašyk! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 12, 20:11)
Su pora bendrauju. Abi gegužės pradžioj atskrenda iš UK pas mane į LT pabūt kelias dienas smile.gif Siaubsim Vilnių biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 21:04)
Už ką esat gavę paskutinę baudą?  Ar esat iš viso gavę?
Parkingas doh.gif
Nemanot, kad labai dažnai tos narės, kurios įdeda klausimus "SITUACIJA", tai būtent būna apie jas pačias, bet nenorėdamos, jog jas kas susektų, kad čia atvirauja, tai parašo, kad neva "draugė, kaimynė" ir pan._?
Ne, nemanau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 22:23)
SITUACIJA. Turit pažįstamą su  nenusisekusiu šeimyniniu gyvenimu. Matot,  kad pikta ant viso pasaulio dėl  to,  pilna pagiežos ir pykčio tiems,  pas ką geriau ir laimingiau. Ir kuo labiau ji pyksta ant visų,  tuo labiau jai nesiseka. Ar pasakot jai,  kad bandytų išvalyt savo mintis ir negatyvą,  ar nepristojat?
Aš ilgai nesugebėčiu su tokiu žmogum normaliai bendrauti, ypač jeigu tas negatyvas būtų atviras. Tikrai pasakyčiau.

Labu.
Buvot šiandien kur nors? - Aha, draugai netikėtai pasikvietė į Žvejo sapną rolleyes.gif Ten patiems reikia pasigauti žuvį ir ją tau iškepa. Smagu ir labai skanu ten. Fainai praleidom laiką lauke, pasisedėjom, paplepėjom, pavakarieniavom. Taip visai neplanuotai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 22:36)
Nastya, gal patartum, kiek man Eur išsiwiat,  vykstnt į Ukrainą?  Kiek gali reikėt parai,  jei taip neskūpint. Žinau,  sunkus klausimas. Bet jei turi mintį,  parašyk! mirksiukas.gif
Mačiau UA temoj klausei smile.gif Šiaip tikrai sunku pasakyti, labai individualu. Nežinau kiek esi linkusi išleisti ir ką/kiek planuoji pirkti. Bet kokių 50€ dienai per akis (valgant kavinėse, restoranuose). Nebent aišku ruošiesi išlaidauti.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 22:36)
Buvot šiandien kur nors? - Aha, draugai netikėtai pasikvietė į Žvejo sapną  rolleyes.gif Ten patiems reikia pasigauti žuvį ir ją tau iškepa. Smagu ir labai skanu ten. Fainai praleidom laiką lauke, pasisedėjom, paplepėjom, pavakarieniavom. Taip visai neplanuotai  ax.gif

Girdėjusi.apie jį. L.geri atsilepimai!

Niekur nebuvau, nes kažkaip l.greitai šį kartą išsitaškė pinigai, o dar savaitgalį išlaidų nusimato, tad namuose visi buvom. Ryt irgi namuose būsim, tik maisto nuvažiuot reikės.

Ar jums patika Katažina Zvonkuvienė?

Man ji skleidžia šilumą, šeimyniškumą, nuoširdumą. Dedu pliusą+.

QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 22:48)
Mačiau UA temoj klausei  smile.gif Šiaip tikrai sunku pasakyti, labai individualu. Nežinau kiek esi linkusi išleisti ir ką/kiek planuoji pirkti. Bet kokių 50€ dienai per akis (valgant kavinėse, restoranuose). Nebent aišku ruošiesi išlaidauti.

Aham, užklausiau, jau po truputį mintys ten krypsta. Jau ir draudimą nusipirkau 😀.
Dar reikia taksams, gidams pinigų skirt. Nemirf vyrui ir šokoladų sūnui parvežt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 12 balandžio 2018 - 21:52
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 21:04)
1. Aš matau,  kaip jos gerai jaučiasi,  spinduliuoja laime,  yra ramios,  be jokios nervacijos,  lieknėja be raukšlių. Mane ypač sužavėjo,  kad neliko raukšlių pas jas,  kaip kad pas kitas lieka.

2. Už ką esat gavę paskutinę baudą?  Ar esat iš viso gavę?

1. Būtų įdomu sužinoti, jei galėtum klustelk įdomumo dėlei, kokia kaina gaunasi mėnesiui, ar reikia juos gert visą gyvenimą, ar nėra šalutinio poveikio? Atsiliepimų internete yra visokių, ir neigiamų.
O Tau pačiai nekyla noras išbandyt?

2. Nesu gavus jokios baudos

Nemanot, kad labai dažnai tos narės, kurios įdeda klausimus "SITUACIJA", tai būtent būna apie jas pačias, bet nenorėdamos, jog jas kas susektų, kad čia atvirauja, tai parašo, kad neva "draugė, kaimynė" ir pan._?

Tikrai nemanau. Situacija gali būti paimta iš knygos, ar filmo, ar aplinkinių gyvenimo.

Sim, aš ne teismas ir Tavęs neteisiu. Jei Jums taip gerai, tai man tuo labiau... Tiesiog pati rašai, prašaisi dėmesio, o jei kas pakomentuoja, tada siunti.
O kad aš tau niekas, tai suprantama. Tu man irgi esi NIEKAS. Bent vienu klausimu abidvi sutariam.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 22:23)
SITUACIJA. Turit pažįstamą su  nenusisekusiu šeimyniniu gyvenimu. Matot,  kad pikta ant viso pasaulio dėl  to,  pilna pagiežos ir pykčio tiems,  pas ką geriau ir laimingiau. Ir kuo labiau ji pyksta ant visų,  tuo labiau jai nesiseka. Ar pasakot jai,  kad bandytų išvalyt savo mintis ir negatyvą,  ar nepristojat?

Jei labai užknistų, pasakyčiau. Bet turbūt nesuprastų ir vis tiek būtų visi kalti, tik ne ji, ne jos elgesys

QUOTE(Nastya @ 2018 04 12, 22:36)
Buvot šiandien kur nors?

Nebuvau, po darbo - į parduotuvę ir namo.
O kur tas "Žvejo sapnas"? Faina turėtų būti ir labai skanu

Ar gerai mokat meluot? Neišsiduodat kaip nors, neraudonuojat?
Nelabai moku meluot, pradeda žandai kaist
Atsakyti