QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 20:26)
SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Pagailėjus bendros ir nesmagios tokios situacijos, kurioje abu atsidūrė, manau prisidėtumėm. Kad lygiomis dalimis, tai nemanau.QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:44)
Nu kaip išsisprendė... [.......] Kažkokia keista situacija ir tikrai neaišku kuo baigsis. Susieis ar ne jie įdomu.
Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai?
Eina sau, žiauru, tikra ta žodžio prasme. Esu beveik tikra, kad jis liks su žmona, duodu 80%.Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai?
Taip, tikrai taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 20:45)
esate ragavę/valgę topinambų?
Taip, esu.QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:58)
Visgi irgi dingo
Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai?
Nastya, Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai?
Visgi trumpam tik dingo. Pirmadienį sucitavau, atsakiau į klausimus ir per žioplumą viską išjungiau Bliamba, čia baisiausias dalykas kuris gali nutikti SM, kai parašai ir netyčia viską ištrini O nuo antradienio pastarosios dienos morališkai sunkios buvo, mintys buvo kitur. Santaros klinikose miršta teta, mamos sesuo. Vėžys. Silpna labai, rodikliai labai prasti, kad net nesiryžta operuoti, nes operacijos metu gali numirti, neišlaikyti. Va štai tokia padėtis be išeities.
Manau, kad labai sunku būtų, nes vaidentųsi, kad kažkas pamatys, sužinos, supras. Siaubas koks stresas...
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 21:30)
Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį?
Neturiu tokių, bent kiek žinau.QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 22:23)
O buvot sužinoję, kad jūsų draugių antros pusės turi kitą?
Ne, neteko tokios 'malonės'.QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 22:55)
SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra?
Jaučiu, kad prašyčiau. Man regis būtų labai sunku ištisai tokį diskomfortą jausti.QUOTE(errachka @ 2018 04 12, 13:01)
kada dažysit plaukus?
Užvakar dažiau.QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 13:27)
Ar jums skanu, kas būna su baltaisiais grybais-sriuba, salotos ir pan.?
Kokiais baltais grybais? Nelabai supratau. Na, man ir su geltonais skanu, pvz voveraitėmis Labai nemėgstu tų tokių, slidžių grybų Kaip manot, mūsų prezidentė moka vairuoti automobilį?
Aš nežinau, bet spėju, kad gal taip.