[quote=Agrefa,2018 04 11, 20:26]
SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Prisidėčiau, bet neorėčau prisidėt lygia dalimi.
[/quote]
Sudėtinga..reiktų tartis, nes labai individualu būtų
[quote=Nastya,2018 04 11, 20:44]
Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai? - Panašiai
[/quote]
panašiai
[quote=Sim@,2018 04 11, 20:45]
esate ragavę/valgę topinambų? o gal kuri ir auginate?
[
[/quote]
esu
[quote=Nastya,2018 04 11, 20:58]
Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai? - Nemanau, kad sunku. Mano toks darbas, be grafiko, daug mieste važinėju, niekas nekontroliuoja, nereikėtų neva darbe užsilaikinėti ir t.t. Easy
[/quote]
nea
[quote=Agrefa,2018 04 11, 21:04]
Jums paskutiniu metu sekasi, nesiseka ar tiesiog-viskas normaliai.
Kažkokių strigimų yra, vietoje stovinčių neišspręstų klausimų darbe.
[/quote]
šiek tiek irgi negerumų, bet iš esmės neblogai
[quote=Nastya,2018 04 11, 21:30]
Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį? - Aha, buvo ir tokių, bet dabar nėra. Arba dar "nepasigyrė"
[/quote]
ne
[quote=Agrefa,2018 04 11, 22:23]
O buvot sužinoję, kad jūsų draugių antros pusės turi kitą?
Aha, dviejų draugių vyrus užciokinau dėl įsimylėjimų.
[/quote]
aga
agaquote=Nastya,2018 04 11, 22:55]
SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra? - Aš manau prašyčiausi būti perkelta. Tiesiog gi smagiau dirbti geroje atmosferoje.
Čia mano seno darbo UK ofise taip buvo su dviem kolegėm. Perkėlė vieną į vieną ofiso pusę, o kitą į priešingą
ir visi buvo laimingi
[/quote]
prašyčiau
[quote=Agrefa,2018 04 12, 07:58]
Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?
Aš nesu, bet mano akyse gėrė 3 man pažįstamos moterys. Rezultatas tikrai pritrenkiantis.
[/quote]
nea
[quote=k@mylye,2018 04 12, 08:33]
Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?</strong></p><p>Jau du. Pirma kolege viena buvo, antra - šeimos gyd. Tai po paskutinio apsilankymo pakeičiau jau gyd. Aš jau taip retas svečias poliklinikoj, bet kiekvienas aspilankymas pas ją būdavo įtemptas. O taip neturi būti. </p>
[/quote]
yra keletas
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 09:21)
geriančios maisto papildus, vitaminus, gal kažką žinot apie pavadinimu evelor?
Vyrui išrašė, bet aš gi labai skeptiškai žiūriu į tokius dalykus, tad įdomu geriančių juos atsiliepimai.
nea
kada dažysit plaukus?-šian