Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 20:26)
SITUAXIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt,  neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Manau būtų teisinga prisidėt lygia dalim, juk kartu žaidė ir pan.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 20:45)
man ir vaikams geriau tuo, kad matom rečiau, nes kai grįžta, tai, kol nesibaigia pinigai, tol......neišvažiuoja atgalios
jis dirbantis ir už paskolą moka kas mėn.nustatytą dieną - va už tai jam ačiū.
---
esate ragavę/valgę topinambų? o gal kuri ir auginate?
Paskolą už vilkiką? Tai lyg sakei, kad pardavėt jį? Ar čia aš kažką maišau?
---
Atrodo būsiu ragavus.

Visgi irgi dingo ploja.gif

Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai? - Nemanau, kad sunku. Mano toks darbas, be grafiko, daug mieste važinėju, niekas nekontroliuoja, nereikėtų neva darbe užsilaikinėti ir t.t. Easy biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:44)
Nu kaip išsisprendė...

Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai? - Panašiai  rolleyes.gif

Aha, įdomiai. Tikra Santa Barbara. Jinai gal rimtai pametusi galvą dėl jo. O tasai, nui kurio ji išėjo, gal ją dar myli? Nu įdomiai rimtai biggrin.gif .

Šiaip daug dėl ko išsipildę mano svajonės ir norai.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 20:45)

vartotojo įkelta nuotrauka
(teko ragaut. Skonis panašus į bulvės)

Ne, nesu ragavus. Mačiau, bet kažkodėl netraukia pirkt.

Jums paskutiniu metu sekasi, nesiseka ar tiesiog-viskas normaliai.

Kažkokių strigimų yra, vietoje stovinčių neišspręstų klausimų darbe.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 21:04)
Aha, įdomiai. Tikra Santa Barbara. Jinai gal rimtai pametusi galvą dėl jo. O tasai,  nui kurio ji išėjo,  gal ją dar myli? Nu įdomiai rimtai  biggrin.gif .
---
Jums paskutiniu metu sekasi,  nesiseka ar tiesiog-viskas normaliai.
Nežinau, gal ir pametusi. Gal daug vilčių į jį dėjo, o jis mat pas žmoną vis dar.
O ar tas paliktas vis dar myli ją nežinau. Gal. Bet dabar lyg irgi su kažkokia madam laiką leidžia. Sako - ką, man dabar vienam būt? Ir aš jį suprantu smile.gif
---
Viskas normaliai. Džiaugiuosi tik, kad visai gerai sekasi susitvarkyt su vyro pareigom rolleyes.gif

Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį? - Aha, buvo ir tokių, bet dabar nėra. Arba dar "nepasigyrė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 20:58)
---
Atrodo būsiu ragavus.

Visgi irgi dingo  ploja.gif

Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai? - Nemanau, kad sunku. Mano toks darbas, be grafiko, daug mieste važinėju, niekas nekontroliuoja, nereikėtų neva darbe užsilaikinėti ir t.t. Easy  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi taip pamenu, kad minėjo, jog jį pardavė.

Taip, Visgi dingo rolleyes.gif . Įdomu, kodėl.

Aš dažnai išvažiuoju į miestą valandai, kitai. Bet gal tiek neužtektų, jei būčiau įsisvaigusi biggrin.gif , norėtųsi ilgiau. Vienžo, nelabai ilgam-laisvai, bet kažkiek ilgiau-būtų įtarimas.

QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 21:30)
Viskas normaliai. Džiaugiuosi tik, kad visai gerai sekasi susitvarkyt su vyro pareigom  rolleyes.gif

Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį? - Aha, buvo ir tokių, bet dabar nėra. Arba dar "nepasigyrė"  biggrin.gif

Ar patinka? Nuo ko labiausiai pavargsti?

Dabar galvoju-kad neturėjo po vedybų mano geros draugės meilužių. Manau, pasipasakotų. O tos tolimesnės draugės nesipasakotų.

O buvot sužinoję, kad jūsų draugių antros pusės turi kitą?

Aha, dviejų draugių vyrus užciokinau dėl įsimylėjimų.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 22:23)
Ar patinka?  Nuo ko labiausiai pavargsti?
---
O buvot sužinoję,  kad jūsų draugių antros pusės turi kitą?
Normaliai visai, bet man labiau patiko taip kaip anksčiau buvo. Man buvo mažiau įvairaus galvos skausmo ir atsakomybės. Teko su naujais dalykais susidurti tiesiogiai, aišku vyras padėjo, na ir šiaip viskam reikia praktikos ir įpratimo, bet šiaip viskas tikrai ok. Gegužės gale jau vėl viskas bus po senovei.
---
Taip, kad pati sužinočiau nebuvo.

SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra? - Aš manau prašyčiausi būti perkelta. Tiesiog gi smagiau dirbti geroje atmosferoje.
Čia mano seno darbo UK ofise taip buvo su dviem kolegėm. Perkėlė vieną į vieną ofiso pusę, o kitą į priešingą biggrin.gif ir visi buvo laimingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 11 balandžio 2018 - 21:55
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 19:58)
---
Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai? -

taip, pardavė. Bet paskola tai - 20.000 eur paimta.
Vilkikas pirktas dėvėtas už 13, o parduotas tik už 6. Tai, kaip tavo manymu, galima padengti visą paskolą? kai be banko paskolos, dar buvo ir kt.piniginių skolų...Tai pardavęs vilkiką, atidavė pin skolas dėdei, paskui nusipirko lengvą auto ir įsidarbino eiliniu vairuotoju ES, kad gautu atlyginimu dengia paskolos įmokas. Ar dabar jau aiškiau?
---
turėjau. man nebuvo sunku:)

LABAS RYTAS 4u.gif
(lekiu į darbą)

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 11, 22:55)
SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra? - Aš manau prašyčiausi būti perkelta. Tiesiog gi smagiau dirbti geroje atmosferoje.
Čia mano seno darbo UK ofise taip buvo su dviem kolegėm. Perkėlė vieną į vieną ofiso pusę, o kitą į priešingą  biggrin.gif ir visi buvo laimingi  biggrin.gif

Kad iš niekur nieko lėčiau skųstis ir prašyti ir kelti bangas, kad neįmanoma sėdėti-tai ne. Bet jei matyčiau, kad yra galimybė pereiti į kitą kabinetą, iš karto kreipčiausi.

Labas rytas,

Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?
Aš nesu, bet mano akyse gėrė 3 man pažįstamos moterys. Rezultatas tikrai pritrenkiantis.
Atsakyti

Gėrėt sulčių šiandieną?

ne

batatus valgot?

ne

SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?

prisidėčiau, žaidė juk kartu. 

--
Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai?

Daug maž taip 

vaikystėje nemažai valgydavau, nes pas močiutę augdavo. Dabar jau seniai valgiau. Šiaip tai jie man skanūs būdavo ir tiesiog pagraužti. 

Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai? 

kažkiek sunkumų būtų. 

Tiesiog normaliai 

Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį?

nea

nea

SITUACIJA. Darbe jus ir dar vieną labai nemėgstamą kolegę paskiria sėdėt viename kabinete. Jūs viena kitos nemėgstat (šiaip, tiesiog nesutampa bio-laukai), kabinete slogi atmosfera, bet darbo klausimais kartu dirbat (nes reikia) ir viskas kaip ir normaliai. Ar prašytumėt, kad jus perkeltų kur nors kitur (tarkim, kad žinot, jog tai įmonoma) ar vis dėl to dirbtumėt kaip yra? 

Pradžioj dirbčiau, bet ieškočiau kokių variantų pakeisti tai situacijai. Man buvo kiek kitokia situacija. Labai norėjau atsikratyti vienų pareigybių, kad ir būtų atlyginimas sumažėjęs, bet šefas nesutiko. Tai aš sau tyliai ramiai susiradau kitą darbą. Tai šefas buvo akis pasprogdinęs, kaip čia taip netikėtai šast ir išeinu. 

Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?

Jau du. Pirma kolege viena buvo, antra - šeimos gyd. Tai po paskutinio apsilankymo pakeičiau jau gyd. Aš jau taip retas svečias poliklinikoj, bet kiekvienas aspilankymas pas ją būdavo įtemptas. O taip neturi būti. 

Atsakyti

Ar esat gėrę Herbalaif kokteilius, kurie pakeičia vieną arba dvi porcijas dienos maisto ir žmogus labai gražiai meta svorį, lieknėja be raukšlių?
Aš nesu, bet mano akyse gėrė 3 man pažįstamos moterys. Rezultatas tikrai pritrenkiantis.

Nesu. 

Bet man labai įdomu, o kaip po to. Ar taip ir turi vartoti tuos kokteilius, kad išlaikytų numestą svorį, ar grįžus prie įprastos mitybos, kad ir subalansuotos, negrįš dalis kilogramų. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 08:33)
Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?</strong></p><p>Jau du. Pirma kolege viena buvo, antra - šeimos gyd. Tai po paskutinio apsilankymo pakeičiau jau gyd. Aš jau taip retas svečias poliklinikoj, bet kiekvienas aspilankymas pas ją būdavo įtemptas. O taip neturi būti. </p>

Kad irgi du. Kas skaudžiausia, kad tai artimi žmonės, bet iki tiek skiriasi mūsų požiūriai, vertybės, kad tiesiog negali bendrauti kažkokiomis platesnėmis temomis, būti atvira ir išsakyti tiesiog savo nuomonę. Tam labai trumpam susitikimui reikia stabdyt save, laikyt savo žodžius, kad nesusierzintų tiek viena, tiek kita pusė.

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 12, 08:41)
Bet man labai įdomu, o kaip po to. Ar taip ir turi vartoti tuos kokteilius, kad išlaikytų numestą svorį, ar grįžus prie įprastos mitybos, kad ir subalansuotos, negrįš dalis kilogramų. </p><p></p><p></p>

va ir nežinau. turėjau darbdavę, ji vartojo apie metus laiko. Po to jau jos nemačiau, tad nežinau. Ir dabar kolegės, jos keli mėnesiai vartoja, na gal pusmetis. Tad parašysiu, jei mes, kaip bus.

geriančios maisto papildus, vitaminus, gal kažką žinot apie pavadinimu evelor?
Vyrui išrašė, bet aš gi labai skeptiškai žiūriu į tokius dalykus, tad įdomu geriančių juos atsiliepimai.
Atsakyti
[quote=Agrefa,2018 04 11, 20:26]
SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Prisidėčiau, bet neorėčau prisidėt lygia dalimi.
[/quote]
Sudėtinga..reiktų tartis, nes labai individualu būtų
[quote=Nastya,2018 04 11, 20:44]
Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai? - Panašiai rolleyes.gif
[/quote]
panašiai
[quote=Sim@,2018 04 11, 20:45]
[ [/quote]
esu
[quote=Nastya,2018 04 11, 20:58]
Įsivaizduokite, kad turite meilužį. Kaip manot, ar jums sunku būtų su juo slaptai bendrauti, susitikinėti ir panašiai? - Nemanau, kad sunku. Mano toks darbas, be grafiko, daug mieste važinėju, niekas nekontroliuoja, nereikėtų neva darbe užsilaikinėti ir t.t. Easy biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
nea
[quote=Agrefa,2018 04 11, 21:04]
Kažkokių strigimų yra, vietoje stovinčių neišspręstų klausimų darbe.
[/quote]
šiek tiek irgi negerumų, bet iš esmės neblogai
[quote=Nastya,2018 04 11, 21:30]
Ar turit draugių kurios atvirai, jums kaip draugei, yra pasakiusios, kad turi/turėjo meilužį? - Aha, buvo ir tokių, bet dabar nėra. Arba dar "nepasigyrė" biggrin.gif
[/quote]
ne
[quote=Agrefa,2018 04 11, 22:23]
Aha, dviejų draugių vyrus užciokinau dėl įsimylėjimų.
[/quote]
aga
agaquote=Nastya,2018 04 11, 22:55]
Čia mano seno darbo UK ofise taip buvo su dviem kolegėm. Perkėlė vieną į vieną ofiso pusę, o kitą į priešingą biggrin.gif ir visi buvo laimingi biggrin.gif
[/quote]
prašyčiau
[quote=Agrefa,2018 04 12, 07:58]
[/quote]
nea
[quote=k@mylye,2018 04 12, 08:33]
Kiek gyvenime esat sutikę žmonių su kuriais nesutinka biolaukai?</strong></p><p>Jau du. Pirma kolege viena buvo, antra - šeimos gyd. Tai po paskutinio apsilankymo pakeičiau jau gyd. Aš jau taip retas svečias poliklinikoj, bet kiekvienas aspilankymas pas ją būdavo įtemptas. O taip neturi būti. </p>
[/quote]
yra keletas
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 12, 09:21)
geriančios maisto papildus, vitaminus, gal kažką žinot apie pavadinimu evelor?
Vyrui išrašė, bet aš gi labai skeptiškai žiūriu į tokius dalykus, tad įdomu geriančių juos atsiliepimai.

nea

kada dažysit plaukus?-šian
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 04 12, 13:01)
kada dažysit plaukus?-šian

Pirmadienį ir kirpsiu, ir dažysiu.

Ar jums skanu, kas būna su baltaisiais grybais-sriuba, salotos ir pan.?
Labai labai skanu, dievinu.
Atsakyti