Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot? 62 eurus su centais. Pirkau šio bei to per netą.
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot? 62 eurus su centais. Pirkau šio bei to per netą.
8,86 Eur kavinėj.
Labas rytas,
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?
Bijau sakyti taip, kaip galvoju, nes jei ji taip pasielgs ir nusivils, būsiu aš kalta. II iš viso, tokiuose santykiuose jie patys turi išsispręst, nes, kiek pastebėjau, negalima patarinėt tokiuose dalykuose. Patarsi išvaryt diedą, po kiek laiko pasakys-aha, paklausiau jos, išvariau, o va būčiau neišvarius, būtų praėję jam ir būtumėm toliau gražiai gyvenę. Liepsi neišvaryt, sakys, va, paklausiau jos, neišvariau, o jis vis tiek po kažkiek metų kitą turi, būčiau neklausius, būčiau jau kitą turėjus, o dabar ir liksiu viena.
Nenoriu kištis per daug ir bandau daugiau išklausyt ir tik ten patariu, kur nereikia kažko stipriai nusvert. Kasi klausia, ką man daryt, taip ir sakau, kad čia turi klausyt savo proto, nes niekas kitas nežino jūsų abiejų santykių šeimoje, kaip jūs patys.
Nastya, o pas tavo draugę išsisprendė meilės peripetijos?
todėl, kad MV gavo teistumą lygtinai metams laiko bausmę atidedant ir raštiško paaiškinimo išvažiavo dirbt į ES šalį. Yra toks dalykas probacija ir jis yra tikrinamas pagal gyv.vietą.. čia viskas padaryta po naujų metų muštynių. Už periodišką smurtą šeimoje tokios bausmės nuo šių metų sausio (laisvės apribojimas, teistumas, laisvės atėmimas). Dar pernai buvo (susitaikymas ir piniginė bauda nuo 500 eur)
--
taip, kasdien, nes administruoju vieną temą, todėl reikia ir pasisveikint rytais, ir narius su gimtadieniais pasveikint:)
11 eur - dukrai botus ir a.kelnaites pirkau
patarčiau, kaip ir man, kad daug kas patarė - skirtis:)
LABAS RYTAS
tokias turit, turėjot?
(pernai buvau nusipirkus, galvojau,kad bus patogu darbe, bet smuko labai, tai draugei perleidau)
Buvo jums užsikišus ausis?
Ne
ką pietavote darbe, namie?
lietiniai su kumpiu ir sūriu, kurie buvo ne kažką.
Ar tvarkingai pas jus namuose sudėti visokie dokumentai?
Ne visai. Kažkada perkrausčiau į kitą vietą ir iki galo nebesutvarkiau.
Ar yra rajonas Jūsų mieste, kurio nemėgote, o dabar pamėgote?
ne
dabar "ant bangos" bateliai yra su karoliukais, kniedėmis. Turite tokius?
neturiu
Yra kažkokie pasiartoantys negerumai namuose!
kad ne
o tokius lakinius batelius turite?
nea
Ar kas dieną lendat į FB?
taip
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot?
6 eurai su centais maxej
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?
Bijau sakyti taip, kaip galvoju, nes jei ji taip pasielgs ir nusivils, būsiu aš kalta. II iš viso, tokiuose santykiuose jie patys turi išsispręst, nes, kiek pastebėjau, negalima patarinėt tokiuose dalykuose. Patarsi išvaryt diedą, po kiek laiko pasakys-aha, paklausiau jos, išvariau, o va būčiau neišvarius, būtų praėję jam ir būtumėm toliau gražiai gyvenę. Liepsi neišvaryt, sakys, va, paklausiau jos, neišvariau, o jis vis tiek po kažkiek metų kitą turi, būčiau neklausius, būčiau jau kitą turėjus, o dabar ir liksiu viena.
Nenoriu kištis per daug ir bandau daugiau išklausyt ir tik ten patariu, kur nereikia kažko stipriai nusvert. Kasi klausia, ką man daryt, taip ir sakau, kad čia turi klausyt savo proto, nes niekas kitas nežino jūsų abiejų santykių šeimoje, kaip jūs patys.
Pritariu tavo pasisakymui. Stengčiausi elgtis taip pat.
Kada paskutinį kartą buvote cirke?
vakar
tokias turit, turėjot?
(pernai buvau nusipirkus, galvojau,kad bus patogu darbe, bet smuko labai, tai draugei perleidau)
bet mes tada irgi likom kaltos, kad patarėm ne taip, kaip pasielgei
Nea, neturiu.
Liepos mėn.
Groja muzika dabar pas jus?
Nea. Išjungiau, nes ausis užkimšta. Labai garsas kaip trūbnoj eina.
kai sūnui buvo 4 metai - buvo į mūsų kaimą atvažiavęs cirkas, tai senelis nupirko bilietus anūko gimtadienio proga ir ėjom
--
niekas Jūsų nekaltino. Skyrybos - ne išeitis, kai yra mažamečiai vaikai. Tą patį sako, kaip ne keista ir patys kiečiausi psichologai:) taip, kad vienintelis būdas - gyventi skyrium.
--
negroja
ryte išėję laukan pajutot skirtumą, kad šiandien šalčiau nei vakar rytą? (o, taip. Ir vaikus mokyklon išleidau pusnuogius, o ir pati - trumpom rankovėm )
nea
niekas Jūsų nekaltino. Skyrybos - ne išeitis, kai yra mažamečiai vaikai. Tą patį sako, kaip ne keista ir patys kiečiausi psichologai:) taip, kad vienintelis būdas - gyventi skyrium.
ryte išėję laukan pajutot skirtumą, kad šiandien šalčiau nei vakar rytą? (o, taip. Ir vaikus mokyklon išleidau pusnuogius, o ir pati - trumpom rankovėm )
Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau? Nes pažįstamų tarpe tokių situacijų nebuvo. Jei jau skiriasi, tai iki galo.
Vakar buvo irgi nešilta. Šiandien vėsoka, bet bent jau saulė šviečia.
Aham, bet aš buvau tam pasiruošus, nes kiekvieną dieną orų prognozes per gismeteo seku. Taip ir pranašavo. Rytoj bus dar vėsiau.
<p> </p>
<p>Vakar buvo irgi nešilta. Šiandien vėsoka, bet bent jau saulė šviečia. </p>
Aš irgi nesugalvoju. O žinant tai, kad antroji pusė klampina šeimą į skolas ir šeima turi rizikos nesugebėti išmokėti paskolos, tai iš viso man nesuprantama. Bet vėlgi, taip atrodo, kol nesusiduri pats su realia situacija. Tuomet keičiasi ir mintys, ir veiksmai. Aš niekada negalvojau, tarkim, kad mano draugė taikstysis su savo vyro neištikimybėm. Jinai toooookia su kiaušiniais, tokia šustra, bet kai pati susidūrė su situacija, elgiasi kitaip, nei kad prieš tai patarinėjo savo pažįstamai.
Gėrėt sulčių šiandieną?
Gėriau tokį kokteilį su mango ir pasiflorais.
[/quote]
taip
ką paskutinio pirkot (nesvarbu, sau, namams)?
Sūnui kepurę.
žinok, normaliai dar...beje, ačiū už batsiuvį-nerealiai mums tiko
lėkštę
gerai
kas porą metų turiu plaut..man būna
jautienos troškinys
taip
manau Lazdynai ir Pilaitė ta pati
ne
panašius
Papildyta:
10 manikiūrui
pasakyčiau
ne
pieš 6 metus
Nea. Išjungiau, nes ausis užkimšta. Labai garsas kaip trūbnoj eina.
ne
aga
retai iš vis geriu sultis
batatus valgot?-nea, bet planuoju
SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Prisidėčiau, bet neorėčau prisidėt lygia dalimi.
---
Nastya, o pas tavo draugę išsisprendė meilės peripetijos?
--
Nu kaip išsisprendė... Kaip ir sakiau buvo dvi poros. Abi mano tokios kaip draugės. Tai va viena iš jų susidėjo su kitos vyru. Iš karto išsiskyrė (ne oficialiai dar) su savo esamu vyru ir tikisi, kad tos kitos vyras irgi mes žmoną ir varys pas ją. Kaip jis pats sako tai jis myli abi. T.y. ir esamą žmoną ir meilužę. Tačiau pas meilužę bent kol kas neina. Draugė jį varo laukt, net daiktus surinko, o jis atgal susikrovė. Taip kolkas ir gyvena kartu, nes namas bendras, paimta paskola. Nežinau kuom baigsis Ta pirma draugė kuri pati išėjo nuo vyro galima sakyti liko ant ledo. Bent kol kas. Nežinau kiek šioj istorijoj tikros meilės iš jos pusės, bet man tokia versija nesitiki Man atrodo jinai užsinorėjo dar geresnio gyvenimo, nors ir taip gerą turėjo. Tie pastoviai keliauja, tas meilužis dar turtingesnis ir t.t. Bet jinai rimtai nusiteikus išėjo iš darbo (dirbo pas vyrą), išėjo iš namų (vyro) su vaiku, savų namų neturi. Jai realiai pavažiavo stogas. Jinai išėjo į nežinią. Iki šiol normaliai nedirba. Kiek sakė taupo viskam. Pamiršo visas sau įprastas grožio procedūras ir t.t. Aš iš jos tokių durnų veiksmų niekad nesitikėčiau, ypač kai ją pažįstu ir jinai visada irgi būdavo viską 3 žingsnius į priekį apgalvojanti. Dabar elgiasi ir šneka apie tą meilę kaip keturiolikinė.
BET spėk už kieno pinigus nuomojasi butą tos kitos draugės vyras kuris neišeina pas ją, jai apmoka butą ir apmokėjo ne vieną mėnesį į priekį. Durnių laivas Kažkokia keista situacija ir tikrai neaišku kuo baigsis. Susieis ar ne jie įdomu.
Laba
Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai? - Panašiai
man ir vaikams geriau tuo, kad matom rečiau, nes kai grįžta, tai, kol nesibaigia pinigai, tol......neišvažiuoja atgalios
--
Gėrėt sulčių šiandieną?
jis dirbantis ir už paskolą moka kas mėn.nustatytą dieną - va už tai jam ačiū.
--
sulčių negėriau
ne
jei išdaužė ne mano vaikas, tai kodėl turėčiau prisidėti?
esate ragavę/valgę topinambų? o gal kuri ir auginate?
(teko ragaut. Skonis panašus į bulvės)