Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(kami_ @ 2018 04 10, 19:48)
Ar yra rajonas Jūsų mieste, kurio nemėgote, o dabar pamėgote?
Man nelabai patinka Naujoji Vilnia, Salininkai ir visa ta pusė.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 10, 20:10)
dabar "ant bangos" bateliai yra su karoliukais, kniedėmis. Turite tokius?
Turiu, bet ne grynai tokius kaip nuotraukose.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 22:24)
Yra kažkokie pasiartoantys negerumai namuose!
Kad ne, nėra.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 10, 22:26)
o tokius lakinius batelius turite?
Turiu, bet juodus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 22:49)
Ar kas dieną lendat į FB?
Paskutiniu metu ne.

Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot? 62 eurus su centais. Pirkau šio bei to per netą.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 23:04)
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot? 62 eurus su centais. Pirkau šio bei to per netą.

8,86 Eur kavinėj.

Labas rytas,
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?
Bijau sakyti taip, kaip galvoju, nes jei ji taip pasielgs ir nusivils, būsiu aš kalta. II iš viso, tokiuose santykiuose jie patys turi išsispręst, nes, kiek pastebėjau, negalima patarinėt tokiuose dalykuose. Patarsi išvaryt diedą, po kiek laiko pasakys-aha, paklausiau jos, išvariau, o va būčiau neišvarius, būtų praėję jam ir būtumėm toliau gražiai gyvenę. Liepsi neišvaryt, sakys, va, paklausiau jos, neišvariau, o jis vis tiek po kažkiek metų kitą turi, būčiau neklausius, būčiau jau kitą turėjus, o dabar ir liksiu viena.
Nenoriu kištis per daug ir bandau daugiau išklausyt ir tik ten patariu, kur nereikia kažko stipriai nusvert. Kasi klausia, ką man daryt, taip ir sakau, kad čia turi klausyt savo proto, nes niekas kitas nežino jūsų abiejų santykių šeimoje, kaip jūs patys.

Nastya, o pas tavo draugę išsisprendė meilės peripetijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 11 balandžio 2018 - 06:18
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 21:49)
???
--

todėl, kad MV gavo teistumą lygtinai metams laiko bausmę atidedant ir raštiško paaiškinimo išvažiavo dirbt į ES šalį. Yra toks dalykas probacija ir jis yra tikrinamas pagal gyv.vietą.. čia viskas padaryta po naujų metų muštynių. Už periodišką smurtą šeimoje tokios bausmės nuo šių metų sausio (laisvės apribojimas, teistumas, laisvės atėmimas). Dar pernai buvo (susitaikymas ir piniginė bauda nuo 500 eur)
--
taip, kasdien, nes administruoju vieną temą, todėl reikia ir pasisveikint rytais, ir narius su gimtadieniais pasveikint:)

QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 22:04)
Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot?

11 eur - dukrai botus ir a.kelnaites pirkau

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 06:16)
Situacija. Draugė turi problemų šeimoje dėl vyro neištikimybės, dažnai jums skambinėja, prašo patarimo. Jūs turit savo nuomonę ir ją išsakot, ar vis tik nesakot visko taip, kaip galvojat?

patarčiau, kaip ir man, kad daug kas patarė - skirtis:)

LABAS RYTAS ax.gif

tokias turit, turėjot?
vartotojo įkelta nuotrauka
(pernai buvau nusipirkus, galvojau,kad bus patogu darbe, bet smuko labai, tai draugei perleidau)
Atsakyti

Buvo jums užsikišus ausis?

Ne

ką pietavote darbe, namie? 

lietiniai su kumpiu ir sūriu, kurie buvo ne kažką. 

Ar tvarkingai pas jus namuose sudėti visokie dokumentai?

Ne visai. Kažkada perkrausčiau į kitą vietą ir iki galo nebesutvarkiau. 

Ar yra rajonas Jūsų mieste, kurio nemėgote, o dabar pamėgote?

ne

neturiu

Yra kažkokie pasiartoantys negerumai namuose!

kad ne

nea

taip

Kiek paskutinį kartą kažkam išleidot? 

6 eurai su centais maxej

Bijau sakyti taip, kaip galvoju, nes jei ji taip pasielgs ir nusivils, būsiu aš kalta. II iš viso, tokiuose santykiuose jie patys turi išsispręst, nes, kiek pastebėjau, negalima patarinėt tokiuose dalykuose. Patarsi išvaryt diedą, po kiek laiko pasakys-aha, paklausiau jos, išvariau, o va būčiau neišvarius, būtų praėję jam ir būtumėm toliau gražiai gyvenę. Liepsi neišvaryt, sakys, va, paklausiau jos, neišvariau, o jis vis tiek po kažkiek metų kitą turi, būčiau neklausius, būčiau jau kitą turėjus, o dabar ir liksiu viena.
Nenoriu kištis per daug ir bandau daugiau išklausyt ir tik ten patariu, kur nereikia kažko stipriai nusvert. Kasi klausia, ką man daryt, taip ir sakau, kad čia turi klausyt savo proto, nes niekas kitas nežino jūsų abiejų santykių šeimoje, kaip jūs patys.

Pritariu tavo pasisakymui. Stengčiausi elgtis taip pat. 

Kada paskutinį kartą buvote cirke?

vakar

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 08:11)
patarčiau, kaip ir man, kad daug kas patarė - skirtis:)

tokias turit, turėjot?
(pernai buvau nusipirkus, galvojau,kad bus patogu darbe, bet smuko labai, tai draugei perleidau)

bet mes tada irgi likom kaltos, kad patarėm ne taip, kaip pasielgei mirksiukas.gif

Nea, neturiu.

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 08:27)
Kada paskutinį kartą buvote cirke?</strong></p><p>vakar</p>

Liepos mėn.

Groja muzika dabar pas jus?
Nea. Išjungiau, nes ausis užkimšta. Labai garsas kaip trūbnoj eina.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 07:27)

kai sūnui buvo 4 metai - buvo į mūsų kaimą atvažiavęs cirkas, tai senelis nupirko bilietus anūko gimtadienio proga ir ėjom

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 07:40)
bet mes tada irgi likom kaltos, kad patarėm ne taip, kaip pasielgei  mirksiukas.gif

--

niekas Jūsų nekaltino. Skyrybos - ne išeitis, kai yra mažamečiai vaikai. Tą patį sako, kaip ne keista ir patys kiečiausi psichologai:) taip, kad vienintelis būdas - gyventi skyrium.
--
negroja

ryte išėję laukan pajutot skirtumą, kad šiandien šalčiau nei vakar rytą? (o, taip. Ir vaikus mokyklon išleidau pusnuogius, o ir pati - trumpom rankovėm blink.gif )
Atsakyti

nea

niekas Jūsų nekaltino. Skyrybos - ne išeitis, kai yra mažamečiai vaikai. Tą patį sako, kaip ne keista ir patys kiečiausi psichologai:) taip, kad vienintelis būdas - gyventi skyrium.

ryte išėję laukan pajutot skirtumą, kad šiandien šalčiau nei vakar rytą? (o, taip. Ir vaikus mokyklon išleidau pusnuogius, o ir pati - trumpom rankovėm blink.gif)

Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau? Nes pažįstamų tarpe tokių situacijų nebuvo. Jei jau skiriasi, tai iki galo. 

Vakar buvo irgi nešilta. Šiandien vėsoka, bet bent jau saulė šviečia. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 11, 09:54)
ryte išėję laukan pajutot skirtumą, kad šiandien šalčiau nei vakar rytą? (o, taip. Ir vaikus mokyklon išleidau pusnuogius, o ir pati - trumpom rankovėm blink.gif )

Aham, bet aš buvau tam pasiruošus, nes kiekvieną dieną orų prognozes per gismeteo seku. Taip ir pranašavo. Rytoj bus dar vėsiau.

QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 10:23)
Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau? Nes pažįstamų tarpe tokių situacijų nebuvo. Jei jau skiriasi, tai iki galo. </p>
<p> </p>
<p>Vakar buvo irgi nešilta. Šiandien vėsoka, bet bent jau saulė šviečia. </p>

Aš irgi nesugalvoju. O žinant tai, kad antroji pusė klampina šeimą į skolas ir šeima turi rizikos nesugebėti išmokėti paskolos, tai iš viso man nesuprantama. Bet vėlgi, taip atrodo, kol nesusiduri pats su realia situacija. Tuomet keičiasi ir mintys, ir veiksmai. Aš niekada negalvojau, tarkim, kad mano draugė taikstysis su savo vyro neištikimybėm. Jinai toooookia su kiaušiniais, tokia šustra, bet kai pati susidūrė su situacija, elgiasi kitaip, nei kad prieš tai patarinėjo savo pažįstamai.

Gėrėt sulčių šiandieną?
Gėriau tokį kokteilį su mango ir pasiflorais.

Atsakyti
tų, kurių vaikai jau patys vaikšto, ar pamatę numestą euro centą lauke ant kelio paima, ar eina ir praeina? (paima visada)
[/quote]
taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 13:38)
errachka, pavargai gal nenormaliai dėl darbo paieškos. Ar dar nepanikuoji?
ką paskutinio pirkot (nesvarbu, sau, namams)?
Sūnui kepurę.

žinok, normaliai dar...beje, ačiū už batsiuvį-nerealiai mums tiko bigsmile.gif
lėkštę
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 10, 15:42)
Kaip šiandien diena eina?</strong></p><p>Labai lėtai. Galvą skauda, vaistai nepadeda, o dar pietus nusipirkau nevykusius. Tokie fe.  </p>

gerai
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 10, 17:26)
Buvo jums užsikišus ausis?
Dabar yra. L.nemalonus jausmas.

kas porą metų turiu plaut..man būna
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 10, 18:05)
ką pietavote darbe, namie? (kaip minėjau, mišrainė su silke ir avinžirniais)

jautienos troškinys
QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 19:22)
Ar tvarkingai pas jus namuose sudėti visokie dokumentai? - Tvarkingai. Užmerktom akim rasčiau ko reikia  biggrin.gif

taip
QUOTE(kami_ @ 2018 04 10, 19:48)
Ar yra rajonas Jūsų mieste, kurio nemėgote, o dabar pamėgote? Yra, Pilaitė. Kažkada nepatiko, sakiau, Pilaitėje niekada negyvensiu, o dabar visai ir patinka ji man smile.gif

manau Lazdynai ir Pilaitė ta pati
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 10, 20:10)

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 10, 22:26)

panašius
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 04 10, 23:04)

10 manikiūrui
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 07:16)

pasakyčiau
tokias turit, turėjot?

ne
Kada paskutinį kartą buvote cirke?</strong></p><p>vakar</p>

pieš 6 metus
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 08:40)
Nea. Išjungiau, nes ausis užkimšta. Labai garsas kaip trūbnoj eina.

ne

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 12:54)
Gėrėt sulčių šiandieną?
Gėriau tokį kokteilį su mango ir pasiflorais.

retai iš vis geriu sultis

batatus valgot?-nea, bet planuoju
Atsakyti
Nea.

SITUACIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt, neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?
Prisidėčiau, bet neorėčau prisidėt lygia dalimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 11 balandžio 2018 - 19:54
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 07:16)
---
Nastya, o pas tavo draugę išsisprendė meilės peripetijos?
Pasakyčiau ką galvoju, bet subtiliai.
--
Nu kaip išsisprendė... Kaip ir sakiau buvo dvi poros. Abi mano tokios kaip draugės. Tai va viena iš jų susidėjo su kitos vyru. Iš karto išsiskyrė (ne oficialiai dar) su savo esamu vyru ir tikisi, kad tos kitos vyras irgi mes žmoną ir varys pas ją. Kaip jis pats sako tai jis myli abi. T.y. ir esamą žmoną ir meilužę. Tačiau pas meilužę bent kol kas neina. Draugė jį varo laukt, net daiktus surinko, o jis atgal susikrovė. biggrin.gif Taip kolkas ir gyvena kartu, nes namas bendras, paimta paskola. Nežinau kuom baigsis biggrin.gif Ta pirma draugė kuri pati išėjo nuo vyro galima sakyti liko ant ledo. Bent kol kas. Nežinau kiek šioj istorijoj tikros meilės iš jos pusės, bet man tokia versija nesitiki smile.gif Man atrodo jinai užsinorėjo dar geresnio gyvenimo, nors ir taip gerą turėjo. Tie pastoviai keliauja, tas meilužis dar turtingesnis ir t.t. Bet jinai rimtai nusiteikus išėjo iš darbo (dirbo pas vyrą), išėjo iš namų (vyro) su vaiku, savų namų neturi. Jai realiai pavažiavo stogas. Jinai išėjo į nežinią. Iki šiol normaliai nedirba. Kiek sakė taupo viskam. Pamiršo visas sau įprastas grožio procedūras ir t.t. Aš iš jos tokių durnų veiksmų niekad nesitikėčiau, ypač kai ją pažįstu ir jinai visada irgi būdavo viską 3 žingsnius į priekį apgalvojanti. Dabar elgiasi ir šneka apie tą meilę kaip keturiolikinė.
BET spėk už kieno pinigus nuomojasi butą biggrin.gif biggrin.gif tos kitos draugės vyras kuris neišeina pas ją, jai apmoka butą biggrin.gif ir apmokėjo ne vieną mėnesį į priekį. Durnių laivas ax.gif Kažkokia keista situacija ir tikrai neaišku kuo baigsis. Susieis ar ne jie įdomu.
tokias turit, turėjot?
Taip, patinka man vasarai.
Prieš pora metų kažkur.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 08:40)
Ne.
ryte išėję laukan pajutot skirtumą, kad šiandien šalčiau nei vakar rytą?
Pajutau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 10:23)
Galvojau galvojau kuo gyvenimas skyrium geriau už skyrybas. Niekaip nesugalvojau. Ir kuo tai geriau mažamečiams vaikams? Tai vat toks mano klausimas bendram pamąstymui. Kuo tai geriau?
NIEKUO biggrin.gif Į diskusijas nesivelsiu, nes nieko gero šia tema neturiu pasakyti.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 12:54)
Gėrėt sulčių šiandieną?
Taip, apelsinų.
QUOTE(errachka @ 2018 04 11, 13:59)
batatus valgot?
UK kartais valgydavau, ten labiau populiaru. Lietuvoje nevalgiau matyt nei karto.

Laba mirksiukas.gif
Ar šiuo metu gyvenate taip kaip kažkada svajojote, įsivaizdavote, kad gyvensite ir panašiai? - Panašiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 11, 09:23)
Kuo tai geriau?

man ir vaikams geriau tuo, kad matom rečiau, nes kai grįžta, tai, kol nesibaigia pinigai, tol......neišvažiuoja atgalios

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 11:54)
antroji pusė klampina šeimą į skolas ir šeima turi rizikos nesugebėti išmokėti paskolos...
--
Gėrėt sulčių šiandieną?

jis dirbantis ir už paskolą moka kas mėn.nustatytą dieną - va už tai jam ačiū.
--
sulčių negėriau

QUOTE(errachka @ 2018 04 11, 12:59)
batatus valgot?-

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 11, 19:26)
SITUAXIJA. Jūsų sūnus su kitu vaiku lauke žaidžia kamuoliu. Kitas vaias spiria kamuolį ir įdaužia buto langą. Prisidėumėt,  neprisidėtumėt piniginen išraiška prie nuostolių atlyginimo? Lygia dalimi prisidėtumėt, jei prisidėtumėt?

jei išdaužė ne mano vaikas, tai kodėl turėčiau prisidėti?

esate ragavę/valgę topinambų? o gal kuri ir auginate?
vartotojo įkelta nuotrauka
(teko ragaut. Skonis panašus į bulvės)
Atsakyti