QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 13:28)
Seniai su dviračiu važinėjote? - Va šiandien. Atidarėm su vyru dviračių sezoną
vasara
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 14:26)
kas pietums? (likučiai nuo vakar)
grikiu apkepas
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 15:51)
Noriu tavo keptų vėdarų
.
Toliau situacija apie meiles ir nemeiles.
Dauguma pasisakėt, kad stebėtmėt situacją, radę žinutę. Kaip.elgiatės toliau, kai vyras pasako, kad jaučia smpatiją tai moteriai, kuriai parašė žinutę. Išeit iš namų jis nenori, išlaiko pilnai šeimą, rūpinasi ja, pabučiuoja rytais žmoną, nuramina bet tokiau susitikinėja su ja. Ką jūs?
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo amžuaus ir moters stiprumo. Jauna ir stipri paliks iš karto. Vyresnė apgalvos ir arba nepaliks radusi daugelį priežasčių nepalikt Bet jeigu ambicinga, paliks.
labai skanus gaunasi-vbisad-tad prasom i svecius
na, tokiu budu negali but ateities kartu
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 16:18)
Koki garnyra labiausiai megstat prie mesos? Kad ir kaip nesveika,bet bulviu kose geriausiai. Nesveika,tai vengiam,retai lepinames ja. Antroj vietoj lesiai,irgi labai skanu</p>
tik darzoves
QUOTE(Agref2018 04 08 @ 17:06)
Esat kepę žemaičių blynus, t.y.gaminę?
Kartą. Bet kažkaip nesigavo....
mano vyras tobulus daro
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 17:23)
Jums grazu priauginti plaukai? Baigesi viena laida,isijunge Teleloto,ten vedeja su arklio uodegyte,taip matosi,kad netikri,as kazkaip iskart pastebiu netikrus plaukus. Labai negraziai atrodo,matosi juk plika akim jau</p>
jei nesimato, tada taip
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 19:18)
buvot lauke šiandiena? (taip, su vaikais beveik visą dieną. Reikia džiaugtis, kai lauke jau +19
)
dar ne
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 20:02)
<p>Kas nors nustebino siandien,vakar ar neseniai?
lyg ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 20:04)
jeigu verdat jųeos gėrybių sriubą, ką be jų, kepintų morkų ir be ryžų dar dedat?
Man kažko dar trūko.
neverdu sriubu tokiu-valgau jas keptas
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 22:18)
Ar ant telefono ekrano pasidarę užraktą-slaptažodį?
Aham, skaičių kombinaciją. Man taip ramiau, nes swed programėlę ant ekrano parsisiunčiau.
ne
QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 22:42)
SITUACIJA. Vyras duše. Jam kažkas skambina. Atsiliepiat, tiesiog pažiūrint kas skambina, bet nekeliat ragelio, visai nekreipiat dėmesio? Kaip elgiatės? - Visaip būna, priklauso nuo situacijos.
neatsiliepiu niekada
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 09, 00:17)
Yra jus kabinęs vyro giminaitis
?
Šiaip ne. Bet tokios kaip.simpatijos buvo iš vieno pusbrolio.
ne
QUOTE(Aidos @ 2018 04 09, 09:21)
Buna,kad sapnuojat ir pacios sapne suvokiat,kad tai ne realybe? Buvo sianakt,sapnavau,kad plaukioju po upe,o vanduo tamsus,gilus,lyg srove nest pradeda,upe pasikeicia,nebeatrodo pazistama,jokiu matytu krantu,tai tik pagalvojau kaip baisu,greiciau atsibust is sito kosmaro ir prabudau,net geriau pasidare</p>
aga
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 09, 10:13)
Namuose Velykinius papuošimus jau nuėmėt?</strong></p><p>Nea. Dar stovi velykinė žolytė su keliais margučiais. </p>
aga
esat pasimerke kaciuku?-aga, berzu sakeliu