Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 07, 22:36)
išpardavime būtų padėtos tik šios 3 batų poros, kurią VIENĄ pirktumėte?
Visi nekažką, bet tebūnie nr. 2.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 23:29)
Nutraktumėt santykius su vyru,  jei jo tel.rastumėt damai ryte rašytą sms"mažute,  aš tavęs jau pasiilgau?
Nerasčiau, nes neieškočiau. Na bet jei taip būtų, tai vistiek taip iš karto nenutraukčiau, sekčiau kaip elgiasi ir pan.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 08:02)
Jei vyras bendrautu su savo buvusia (vaiku bendru nera) nepriestarautumete?
Aš pritariu Alkajos atsakymui.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 09:40)
Priaugot svorio,  numetėt ar vietoj stovi?
Vietoj.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 10:07)
tikit, kad nešiojant magnetines apyrankes, įmanoma sumažinti kūno apimtis?
Netikiu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 08, 10:10)
Paskutinis pirkinys asmeniškai sau?
Sijonas
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 10:28)
Nagu bukle bendrai gera,stiprus,sveiki? Ar luzineja,silpnesni?
Prie stipresnių.
QUOTE(errachka @ 2018 04 08, 11:07)
mgstat burgerius?
Mėgstu, vakar dariau, kepėm lauke ax.gif

Laba smile.gif Koks puikus oras rolleyes.gif
Seniai su dviračiu važinėjote? - Va šiandien. Atidarėm su vyru dviračių sezoną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 08, 10:10)

Tokia suknelė – tunika
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 10:28)
Nagu bukle bendrai gera,stiprus,sveiki? Ar luzineja,silpnesni?

sveiki

QUOTE(errachka @ 2018 04 08, 11:07)
kas per astebuklas?
---
mgstat burgerius?-

Tokia - svoriui mažinti magnetinė apyrankė
vartotojo įkelta nuotrauka
--
Burgerių nemėgstam, picos geriau

QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 12:28)
Seniai su dviračiu važinėjote? –

Neturiu dviračio

kas pietums? (likučiai nuo vakar)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 11:07)
tikit, kad nešiojant magnetines apyrankes, įmanoma sumažinti kūno apimtis? (taip, nes per 3 sav.nebeliko 1,5 kg)

Nea. Tikiu nepersivalgymu ir žiūrėjimu, ką valgai.

QUOTE(Alkaja @ 2018 04 08, 11:10)
Vat niekaip nesuprantu, ko reikia lįsti į vyro telefoną. Gyvenime nesu lindus nei į vyro, nei į vaikų telefonus. O kai nežinai, tai ir širdies neskauda.

"Adidas" kedai

Tai va, kad moterys lenda į tel.tik tada, kai nuojauta šaukia, kad yra dar kažkas.

Šiandien Utens trikitažo kapriai po namus vaiščiot.

QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 11:28)
<Nagu bukle bendrai gera,stiprus,sveiki? Ar luzineja,silpnesni? I silpnuma. Reiktu daugiau demesio jiems skirti,nes prasteja i pavasari</p><p></p>

Nėra l.stiprūs.

QUOTE(errachka @ 2018 04 08, 12:07)
mgstat burgerius?-nea

Man jie l.skanu, bet valgau labai retai.
Noriu tavo keptų vėdarų ax.gif rolleyes.gif .

QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 13:28)
Seniai su dviračiu važinėjote? - Va šiandien. Atidarėm su vyru dviračių sezoną  bigsmile.gif

Seniai-praeitais metais.

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 14:26)
kas pietums? (likučiai nuo vakar)

Silkė iš bačkos su žirneliais, pomidorais ir svogūnais. Dar yra keptos mėsos.

Toliau situacija apie meiles ir nemeiles.
Dauguma pasisakėt, kad stebėtmėt situacją, radę žinutę. Kaip.elgiatės toliau, kai vyras pasako, kad jaučia smpatiją tai moteriai, kuriai parašė žinutę. Išeit iš namų jis nenori, išlaiko pilnai šeimą, rūpinasi ja, pabučiuoja rytais žmoną, nuramina bet tokiau susitikinėja su ja. Ką jūs?
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo amžuaus ir moters stiprumo. Jauna ir stipri paliks iš karto. Vyresnė apgalvos ir arba nepaliks radusi daugelį priežasčių nepalikt Bet jeigu ambicinga, paliks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 08 balandžio 2018 - 14:57

Mesainius megstu,skanu visai

Seniai su dviračiu važinėjote?

Senokai

Kas pietums?

Armonika is sprandines. Ziuresim kas bus,kol kas skeptiskai nusiteikus

Toliau situacija apie meiles ir nemeiles.
Dauguma pasisakėt, kad stebėtmėt situacją, radę žinutę. Kaip.elgiatės toliau, kai vyras pasako, kad jaučia smpatiją tai moteriai, kuriai parašė žinutę. Išeit iš namų jis nenori, išlaiko pilnai šeimą, rūpinasi ja, pabučiuoja rytais žmoną, nuramina bet tokiau susitikinėja su ja. Ką jūs?

100% viska metu ir palieku ji. Man cia labiau savigarbos klausimas,neleisciau buti “skudurinuke” jam. Ryte buciuoja viena,vakare kitai sona sildo. Ne ne,jokiais budais. Kas is to,kad buciuoja,ramina,islaiko seima,o paskui pas kita iseina. Nei tie buciniai,nei pinigai jo nieko nereiskia is esmes,kai tai vyksta

Koki garnyra labiausiai megstat prie mesos? Kad ir kaip nesveika,bet bulviu kose geriausiai. Nesveika,tai vengiam,retai lepinames ja. Antroj vietoj lesiai,irgi labai skanu

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 16:18)
Koki garnyra labiausiai megstat prie mesos? Kad ir kaip nesveika,bet bulviu kose geriausiai. Nesveika,tai vengiam,retai lepinames ja. Antroj vietoj lesiai,irgi labai skanu</p>

Irgi bulvės. Ir tik bulvės biggrin.gif .

Esat kepę žemaičių blynus, t.y.gaminę?
Kartą. Bet kažkaip nesigavo....
Atsakyti

Irgi bulvės. Ir tik bulvės biggrin.gif.

O kaip tu darytum,praeitoj situacijoj ;) ? Idomu,pasvarstei,bet neatsakei tiksliai :D 

Nesu,bet skanu man zemaiciai,labai net. Mokytis daryt neplanuoju,privengiu bulviu patiekalu siek tiek. Jau uztenka tos koses pasilepint :D 

Jums grazu priauginti plaukai? Baigesi viena laida,isijunge Teleloto,ten vedeja su arklio uodegyte,taip matosi,kad netikri,as kazkaip iskart pastebiu netikrus plaukus. Labai negraziai atrodo,matosi juk “plika akim” jau

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 17:23)

</p></div></blockquote><p>O kaip tu darytum,praeitoj situacijoj ;) ? Idomu,pasvarstei,bet neatsakei tiksliai biggrin.gif </p><p></p><p>Nesu,bet skanu man zemaiciai,labai net. Mokytis daryt neplanuoju,privengiu bulviu patiekalu siek tiek. Jau uztenka tos koses pasilepint biggrin.gif </p><p></p><p>Jums grazu priauginti plaukai? Baigesi viena laida,isijunge Teleloto,ten vedeja su arklio uodegyte,taip matosi,kad netikri,as kazkaip iskart pastebiu netikrus plaukus. Labai negraziai atrodo,matosi juk “plika akim” jau</p>

Tame ir esmė, kad protas neišneša, kaip pasielgtm pats konkrečoj situacijoj. Esu principinga, dabar galvoju, kad ambicijos neleistų gyvent, kai esi išduodama. Galvoju, kad negalėčiau taip. Bet kai pačios santuokoj buvo krizė, neišvariau vyro iš namų, bet kartu bandėm ieškot kelių, kad vėl grįžtų ramybė į namus. Bet mano situacijoj nebuvo kitos moters, nebuvo meilių. Tada lengviau viską sugrąžint į savo vėžes. Kai yra kita moteris, tada ir pažeminimą jaustum, ir nuoskaudą, bet kartu ir nesinorėtų kažkokiai p-dai.atiduoti gero vyro. Nežinau, žinok. Aš tik supratau, kad tokiam amžiuj, kaip aš, nesinori jau kurti naujų santykių, naujo gyvenimo.
Šiandien vėl draugė atvažiavo, jai l.sunku. O ir ką patart-nėra ką patart, negali nugyvent jos gyvenimo. Gali.tik išklausyt.

O jūs kaip padėtumėt savo geriausiai draugei tokioj situacjoj?
Papildyta:
Negražu ir man priauginti plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 14:51)
Dauguma pasisakėt,  kad stebėtmėt situacją,  radę žinutę. Kaip.elgiatės toliau,  kai vyras pasako,  kad jaučia smpatiją tai moteriai,  kuriai parašė žinutę. Išeit iš namų jis nenori,  išlaiko pilnai šeimą, rūpinasi ja,  pabučiuoja rytais žmoną, nuramina bet tokiau susitikinėja su ja. Ką jūs?

Gyvenčiau toliau, kaip nieko nebūčiau radus. Juk aš taip ir gyvenu

QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 15:18)
Koki garnyra labiausiai megstat prie mesos?

Bulvės – virtos arba keptos

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 16:06)
Esat kepę žemaičių blynus,  t.y.gaminę?

ne

QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 16:23)
Jums grazu priauginti plaukai?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 16:50)

Niekaip nepadėčiau. Jos tai gyvenimas ir lai tvarkosi be patarimų

buvot lauke šiandiena? (taip, su vaikais beveik visą dieną. Reikia džiaugtis, kai lauke jau +19 wub.gif )
Atsakyti

Sunku pasakyt. Idomu kaip ji pati noretu elgtis. Bent jau buciau salia,kalbeciausi,bandyciau prablaskyt. Geriau,kai ji turi pas ka atvykt,su kuo pasikalbet,nei viena namie

buvot lauke šiandiena?

Buvau,susalau,dabar guliu su 37 temperaturos

Kas nors nustebino siandien,vakar ar neseniai? Katik skaiciau straipsni kaip netoliese sustabde zmogu virsijusi greiti 10km/val + ipute 0.6 promiles. Tai nustebino paskirta jam paskirta bauda: 1.5 karto didesne uz bruto uzmokesti pinigine bauda ( 60 000 kr tai 6000€,padidinta,nes sumazino kalejimo dienu) kalejimas 15 dienu (pasigaileta,turejo but 22),vairuotojo pazymejimo atemimas  (laikyt cia, siaureje,uztrunka,nes vairuoji vasara,paskui lauki ziemos ir toliau mokaisi vairuoti ziema,tai nori nenori,metus laikysi) auto konfiskavimas (kad nevazinet be teisiu,o kur dar ispirkimai is saugomu aiksteliu). Ir dar,kad maza nebutu 14 menesiu negalima vairuoti jokios auto ir laikytis teisiu is naujo.  Tai kaip jum patinka,viska pritaike zmogeliui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidos: 08 balandžio 2018 - 19:05
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 19:18)
buvot lauke šiandiena? (taip, su vaikais beveik visą dieną. Reikia džiaugtis, kai lauke jau +19 wub.gif )

Buvau apie valandą. Šiap namuose laiką leidau. Ryte tik iki parko Outlet buvau išvažiavus, paskui iki Verkių parko, o toliau jau namuose laiką leidau su vyru.

Jeigu verdat jųeos gėrybių sriubą, ką be jų, kepintų morkų ir be ryžų dar dedat?
Man kažko dar trūko.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 14:51)
Dauguma pasisakėt,  kad stebėtmėt situacją,  radę žinutę. Kaip.elgiatės toliau,  kai vyras pasako,  kad jaučia smpatiją tai moteriai,  kuriai parašė žinutę. Išeit iš namų jis nenori,  išlaiko pilnai šeimą, rūpinasi ja,  pabučiuoja rytais žmoną, nuramina bet tokiau susitikinėja su ja. Ką jūs?
Šeimos nevaidinčiau, tiesiog gyvenčiau sau kaip man norisi ir patinka, o pasitaikius geram momentui ir biški apmasčius, susiderinus sau gyvenimą, išsikraustyčiau (jei namai jo). Nesinorėtų skubotų sprendimų. Bet čia būtent aprašytoj situacijoj. Pati daryčiau kitaip, nes pas mane kitos aplinkybės.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 15:18)
Koki garnyra labiausiai megstat prie mesos?
Man daug kas patinka, vieno neišskirčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 16:06)
Esat kepę žemaičių blynus,  t.y.gaminę?
Taip, visai neblogai gavosi.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 16:23)
Jums grazu priauginti plaukai?
Ne. Irgi iš karto matau. Man atrodo - nu neturi ilgų normalių plaukų tai pasidaryk kokią normalią trumpų plaukų šukuoseną ir bus 100 kart geriau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 16:50)
Bendraučiau, palaikyčiau, stengčiausi prablaškyt ją.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 18:18)
buvot lauke šiandiena?
Taip, daug.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 19:02)
Tai kaip jum patinka,viska pritaike zmogeliui
KosTmosas biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 19:04)
Jeigu verdat jųeos gėrybių sriubą,  ką be jų,  kepintų morkų ir be ryžų dar dedat?
Aš jeigu verdu tai tik vieną su kokosų pienu, kariu, krevetėmis, ryžiais ir keliom kitom daržovėm.

Agrefa, visi šitie tavo klausimai man labai primena tą meilės keturkampį apie kurį pasakojau. Kai kas net tip top taip pat doh.gif

Daug ryt darbo nusimato? - Vidutiniškai. Planavau daugiau ką padaryt, bet tik ką parašė vienas žmogus, kad negali rytoj susitikt.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 19:02)
Buvau,susalau,dabar guliu su 37 temperaturos...
--
Kas nors nustebino siandien,vakar ar neseniai?

4u.gif 4u.gif neapsirk, gerk karštas arbatas:)
--
niekas nenustebino

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 19:04)
Jeigu verdat jųeos gėrybių sriubą,  ką be jų,  kepintų morkų ir be ryžų dar dedat?

neverdu

QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 20:56)
Daug ryt darbo nusimato? -

lyg ne, nes vis dar atostogos

LABANAKTIS, nors ne į darbą, bet reikės anksti keltis, nes vaikams į mokykląsmile.gif
Atsakyti