Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Ar naudojat maistui perlines kruopas?

Turiu nusipirkus,vis zadu panaudot,taip ir nenaudoju. Beje,maciau Beata gamino rugstyniu sriuba su perlinemis. Taip skaniai atrode

Ar gerai miegojot naktį?

Po baseino ir pirties labai gerai

Daug laiko lauke šiandien praleidot?

Nelabai istikro,galeciau daugiau

jei laimėtumėte tokią romantišką vakarienę, ar važiuotumėte tik su vyru, ar dar geriausius draugus pakviestumėte?

Tik su vyru

Dažnai nešiojat kostiumėlius. Ne tai, kad atskirai pirktus, bet iš karto pirktą derinį?

Nenesioju visai,ne mano stilius gal. Jei gerai supratau,kad kalbi apie klasikinius kostiumelius

Ka veikat be sm? Rinkomea filma,suradom

norvegiska “Sniego senis”. Pirma karta ziuriu ju “statymo” filma,siaip idomu,vien del vaizdu rodomu,atrodo kaip uz lango filmuota viskas,taip panasu,tie kalnai,sniego kruvos,tiltai milziniski

Atsakyti
Sūnus internete žaidžia žaidimą PLAUSTAS, tad karais irš nuslenku rankos taiklumo pažiūrėt.

Jei jūs būtumėt netekėjusi 30-metė ir jus kabintų Radži, eitumėt į pasimatymus?😊
Eičiau tikrai. Man patinka jo paprstumas, trenktumas ir ekspresija. Bet šiaip tik, ne rimtiems santykiams.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 20:31)
Dažnai nešiojat kostiumėlius. Ne tai,  kad atskirai pirktus,  bet iš karto pirktą derinį?

nenešioju išvis

QUOTE(Aidos @ 2018 04 07, 21:24)
Ka veikat be sm?

žiūrėjau labai gerą, įdomų filmą apie figūrinių šokėją ant ledo. Rekomenduoju -filmas vertas dėmesio, jaudulio wub.gif
Лeд (Олег Трофим) / [2018, мелодрама, драма, спорт - pasakojimas, kiek reikia ne tik noro, pastangų, jėgų - norint tapt ledo gabalėlio ČEMPIONE:)
nuostabus filmas, graži muzika

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 22:16)
Jei jūs būtumėt netekėjusi 30-metė ir jus kabintų Radži,  eitumėt į pasimatymus?😊

oi ne. Su kuo nors kitu, bet tik ne su čigonu:( _nors liaudyje sakoma, kad jie - geri žmonės...

išpardavime būtų padėtos tik šios 3 batų poros, kurią VIENĄ pirktumėte?
(nr. 3, nes aukštakulnių niekada nenešiojau, tad patogiausia su sportiniais bateliais mirksiukas.gif )
Atsakyti

Jei jūs būtumėt netekėjusi 30-metė ir jus kabintų Radži, eitumėt į pasimatymus?😊

Ne ne ne. Tik ne Radzi

2605c8c383daeb396840302c00d4bd9436.png

Aukstakulniu nenesioju,tai belieka 3 tuomet

Kokie rytojaus planai? Dar jokiu rimtesniu nera,tik iseit pasivaikscioti ir ieskoti bilietu atostogoms geresne kaina

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 06, 08:24)
patenkintos dabartine savo alga, ar norėtųsi didesnės?
Patenkinta, bet per daug nebūna biggrin.gif
QUOTE(errachka @ 2018 04 06, 08:43)
į Pelenės parodą vyksit?
Norėjau, bet nevykau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 06, 09:16)
Dažnai darbe kolegės atsineša kažkokių sausainukų ar saldainių?
Pasitaiko.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 06, 09:27)
atvelykis namuose, ar vyksite kur nors?
Sodyboje.
QUOTE(Visgi @ 2018 04 06, 09:59)
Ryt jau turit kai ką suplanavę?
Grįžti į Vilnių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 06, 12:36)
Gal žinot, kiek kainuotų buto įrengimas iš dalinės apdailos iki pilnos apdailos. Tarkim, 50 kv.m.
Labai individualu. Daug nuo ko priklauso. Aš sakyčiau 300 eurų kvadratiniam metrui už viską galima laisvai tilpti.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 06, 13:30)
Šiandien kokį skanėstą valgėte?
Tinginį.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 06, 15:00)
Neinu į jokias vestuves,  bet šiaip įdomu,  kiek deda į vokelį vestuvėms nuo šeimos. Tarkim,  draugams,  pusseserei?
Įvairiai, pagal finansines galimybes. O šiaip - kiek negaila. Aš einant pas skirtingus žmones skirtingai dėdavau.
QUOTE(Aidos @ 2018 04 07, 08:12)
jei žinot,kad bus nemaloni diena darbe,teks bendrauti su nemaloniais žmonėmis ar panašiai,nebūtinai net darbe,gal koks nemalonus vizitas pas gydytoją,kaip nors save palepinat prieš tai?
Aš gal ne prieš, o po save pamaloninu kaip nors, bet visada skirtingai.
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 07, 10:01)
Labai retai.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 10:44)
Ar gerai miegojot naktį?
Normaliai.
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 07, 16:55)
Ganėtinai daug.
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 07, 19:50)
jei laimėtumėte tokią romantišką vakarienę, ar važiuotumėte tik su vyru, ar dar geriausius draugus pakviestumėte?
Tik su vyru.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 20:31)
Dažnai nešiojat kostiumėlius. Ne tai,  kad atskirai pirktus,  bet iš karto pirktą derinį?
Nebent atskirai. Iš karto pirktų neturiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 22:16)
Jei jūs būtumėt netekėjusi 30-metė ir jus kabintų Radži,  eitumėt į pasimatymus?
Ne biggrin.gif Ne mano skonio.

Sveikos.
Ar šiemet darbe nusimato kažkokių pakeitimų? - Taip, ir labai reikšmingų. Plėsim veiklą, veiklos sritis, jau gavom kai kurias reikiamas licencijas, taip pat kelsimės į naujas, jau savo, patalpas. Na ir visokie kitokie mažesni pasikeitimai irgi bus.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 07, 23:36)
(nr. 3, nes aukštakulnių niekada nenešiojau, tad patogiausia su sportiniais bateliais mirksiukas.gif )

Irgi!

QUOTE(Aidos @ 2018 04 07, 23:43)
>Kokie rytojaus planai? Dar jokiu rimtesniu nera,tik iseit pasivaikscioti ir ieskoti bilietu atostogoms geresne kaina</p>

Galvoju į tėviškę.

QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 00:05)
Ar šiemet darbe nusimato kažkokių pakeitimų? - Taip, ir labai reikšmingų. Plėsim veiklą, veiklos sritis, jau gavom kai kurias reikiamas licencijas, taip pat kelsimės į naujas, jau savo, patalpas. Na ir visokie kitokie mažesni pasikeitimai irgi bus.

Ne, jokių. O gerų ir nesišviečia.
Pas jus l.geros permainos mirksiukas.gif .

Nutraktumėt santykius su vyru, jei jo tel.rastumėt damai ryte rašytą sms"mažute, aš tavęs jau pasiilgau?
Mano draugė taip rado. Dieve, kaip jai sunku. Ir paleist nesinori, ir gyvent kartu šlykštu.

Atsakyti

Ar šiemet darbe nusimato kažkokių pakeitimų? 

Siemet berods dar nieko labai naujo nebus,bet tolimoje ateityje (keletos metu begy) plesis imone i pasauline rinka,tai is esmes keisis dauguma dalyku. Jau dabar po truputi tai vyksta,tai smulkus pasiruosimai/pasikeitimai vyksta nuolat,bet mazai reiksmingi

Nutraktumėt santykius su vyru, jei jo tel.rastumėt damai ryte rašytą sms"mažute, aš tavęs jau pasiilgau?

Oje.. Uzuojauta draugei,kokioj š*dinoj situacijoj yra ji. As tikriausiai po truputi nutraukciau viska. 

Jei vyras bendrautu su savo buvusia (vaiku bendru nera) nepriestarautumete? Priestaravau,labai. Jis gal ir draugiskai bendravo,bet jos zinutes buvo su daug pavydo del manes. O jei draugai yra,neturetu pavydet jam kitos moters. Tai visa laime,kad B pats atsimerke ir suprato viska. Dabar ir pats nepateisina bendravimo su senom simpatijom

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 09:02)
Jei vyras bendrautu su savo buvusia (vaiku bendru nera) nepriestarautumete? Priestaravau,labai. Jis gal ir draugiskai bendravo,bet jos zinutes buvo su daug pavydo del manes. O jei draugai yra,neturetu pavydet jam kitos moters. Tai visa laime,kad B pats atsimerke ir suprato viska. Dabar ir pats nepateisina bendravimo su senom simpatijom</p>

Prieštaraučiau. Aš esu pavydi.

Priaugot svorio, numetėt ar vietoj stovi?

Nesupranru iš kur, bet prisidėj 1 kg. Užknisa.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 04 07, 22:43)
Kokie rytojaus planai?

sužiūrėt vaikų pamokas ir jei geras oras, lauke būti

QUOTE(Nastya @ 2018 04 07, 23:05)
Ar šiemet darbe nusimato kažkokių pakeitimų? -

nežinau

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 23:29)
Nutraktumėt santykius su vyru,  jei jo tel.rastumėt damai ryte rašytą sms"mažute,  aš tavęs jau pasiilgau?

ne

QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 08:02)
Jei vyras bendrautu su savo buvusia (vaiku bendru nera) nepriestarautumete?

nieko nesakyčiau, bet labai nepatiktų

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 09:40)
Priaugot svorio,  numetėt ar vietoj stovi?

priaugau:(

LABAS RYTAS 4u.gif

tikit, kad nešiojant magnetines apyrankes, įmanoma sumažinti kūno apimtis? (taip, nes per 3 sav.nebeliko 1,5 kg)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 04 07, 20:50)
jei laimėtumėte tokią romantišką vakarienę, ar važiuotumėte tik su vyru, ar dar draugus pasikviestute?

Abu su vyru, jei tik dviem asmenims būtų. Jei daugiau galima - pasiimčiau ir vaikus

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 21:31)

Nenešioju. Netgi neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, )
Jei jūs būtumėt netekėjusi 30-metė ir jus kabintų Radži,  eitumėt į pasimatymus?😊

Net neįsivaizduoju, kaip būtų, jeigu taip būtų. Šiaip jis ne mano skonio, be to, įžymybė, tai turbūt neičiau. Bet, jei jau labai labai priskrestų, gal ir nueičiau vieną kartą, kad pamatyti, koks jis šiaip yra

3 variantas

QUOTE(Aidos @ 2018 04 07, )
Kokie rytojaus planai?

Mašina sugedus, tai važiavimai atkrinta. Dabar ruošiamės su dukra eiti pasivaikščiot, apsipirkti šiek tiek reikėtų

QUOTE(Nastya @ 2018 04 08, 00:05)
Ar šiemet darbe nusimato kažkokių pakeitimų?

Pas mus gero nieko nenusimato, bus tik keli blogi dalykai, susiję su teismais. Tai tik darbo man asmeniškai daug prisidės.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 00:29)

Nutraktumėt santykius su vyru,  jei jo tel.rastumėt damai ryte rašytą sms"mažute,  aš tavęs jau pasiilgau?
Mano draugė taip rado. Dieve,  kaip jai sunku. Ir paleist nesinori,  ir gyvent kartu šlykštu.

Vat niekaip nesuprantu, ko reikia lįsti į vyro telefoną. Gyvenime nesu lindus nei į vyro, nei į vaikų telefonus. O kai nežinai, tai ir širdies neskauda.
O jei jau taip nutiktų, kad pamatyčiau, tuomet kalbėčiau, stebėčiau jo reakciją, elgesį ir spręsčiau, ką daryti pagal aplinkybes

Jei vyras bendrautu su savo buvusia (vaiku bendru nera) nepriestarautumete?

Jeigu tai normalus bendravimas, nesislapstant -neprieštaraučiau. Juk gali žmonės išsiskirti gražiuoju, be piktumų. Kas čia tokio, jei retsykiais pabendrauja. Jeigu drausi, juk gali slapta bendrauti.

QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 10:40)
Priaugot svorio,  numetėt ar vietoj stovi?

Priaugau.

Paskutinis pirkinys asmeniškai sau?
"Adidas" kedai
Atsakyti

Nezinau,neturiu svarstykliu,sunku pasakyt

tikit, kad nešiojant magnetines apyrankes, įmanoma sumažinti kūno apimtis?

Netikiu tikrai

Jeigu tai normalus bendravimas, nesislapstant -neprieštaraučiau. Juk gali žmonės išsiskirti gražiuoju, be piktumų. Kas čia tokio, jei retsykiais pabendrauja. Jeigu drausi, juk gali slapta bendrauti.

Kad nenormalus,nes ji tikrai i maniski kaip ne i drauga ziurejo,kviete i svecius pas ja i namus vakarienes ir panasios uzuominos buvo apie ta reikala :) o kur dar bandymai irodyt,kad as blogesne,nei ji

Megstukas toks paprastas,siltas. Namie bus gerai

Nagu bukle bendrai gera,stiprus,sveiki? Ar luzineja,silpnesni? I silpnuma. Reiktu daugiau demesio jiems skirti,nes prasteja i pavasari

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 06, 09:52)
koks oras lauke pas Jus? (kol kas apsiniaukę..)

saule
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 06, 10:27)
atvelykis namuose, ar vyksite kur nors? (namuose)

i gimtadieni
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 06, 13:36)
Gal žinot, kiek kainuotų buto įrengimas iš dalinės apdailos iki pilnos apdailos. Tarkim, 50 kv.m.
Nežinau.

nea
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 06, 14:30)
Šiandien kokį skanėstą valgėte?</strong></p><p>Taip. Sūrio tortą. </p>

miusli batonlius savo keptus
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 06, 15:12)
kas pietums? (iškepiau makaronų su dešrelėmis, daržovėmis ir sūriu apkepą)

vedarai
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 06, 15:26)
ką šiaip šiuo metu veikiat?</strong></p><p>geriu kavą. Stumiu laiką. Labai greitai susisukau šiandien su darbais.  Galėčiau važiuot namo, bet manikiūrui užsirašiau 17 val. Tai laukiu. </p>

nuo pat ryto: sportas, dovana kepem, vedarus darem, rubus skalbem
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 06, 16:00)
Neinu į jokias vestuves,  bet šiaip įdomu,  kiek deda į vokelį vestuvėms nuo šeimos. Tarkim,  draugams,  pusseserei?

100
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 06, 18:53)
nebaugina ši diena lauke? (taip, nes toks stiprus ir šaltas vėjas nuo ryto, kad baisu, jog vėl neužeitų šalčiai, sniegas ir pan.)

tikrai ne
QUOTE(Aidos @ 2018 04 07, 09:12)
Labas rytas smile.gif jei žinot,kad bus nemaloni diena darbe,teks bendrauti su nemaloniais žmonėmis ar panašiai,nebūtinai net darbe,gal koks nemalonus vizitas pas gydytoją,kaip nors save palepinat prieš tai? Man vakar iš geros dienos darbe,tapo labai nesmagi. Tai vakare lepinausi baseinu ir pirtimi,paskui skania vakariene,o šiandien išsimiegojus kaip kūdikis po baseino važiuosiu apsipirkt manau smile.gif
nea
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 07, 11:01)
Nenaudoju, bet turiu naują Beatos knygą nusipirkus, tai ji labai daug jų naudoja. Tai nusipirkau pakuotę, kažką reiks pabandyt gamint

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 11:44)
Ar gerai miegojot naktį?
Ne. Sapnavau košmarus,  kad mane nori nužudyt dukterėčios vyras. Paskui,  kad vyrą kažkas apkaltino žmogžudyste . Košmarai.

sakyciau pusiau
QUOTE(k@mylye @ 2018 04 07, 17:55)
</p><p>Aha. Nemažai. Bet ne namuose. Mieste.  </p>

vakar taip, sian dar bus
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 07, 20:50)
[

su vyru
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 21:31)
L.retai.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 07, 23:16)
Eičiau tikrai. Man patinka jo paprstumas,  trenktumas ir ekspresija. Bet šiaip tik, ne rimtiems santykiams.

ne

nr2
QUOTE(Agrefa @ 2018 04 08, 00:29)
Mano draugė taip rado. Dieve,  kaip jai sunku. Ir paleist nesinori,  ir gyvent kartu šlykštu.

nea, isiauskinsiau kas ir kaip
Jei vyras bendrautu su savo buvusia (vaiku bendru nera) nepriestarautumete? Priestaravau,labai. Jis gal ir draugiskai bendravo,bet jos zinutes buvo su daug pavydo del manes. O jei draugai yra,neturetu pavydet jam kitos moters. Tai visa laime,kad B pats atsimerke ir suprato viska. Dabar ir pats nepateisina bendravimo su senom simpatijom</p>

priestarauciau
Papildyta:
Nesupranru iš kur, bet prisidėj 1 kg. Užknisa.
[/quote]
vietoj
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 08, 11:07)
tikit, kad nešiojant magnetines apyrankes, įmanoma sumažinti kūno apimtis? (taip, nes per 3 sav.nebeliko 1,5 kg)

ne
kas per astebuklas? bigsmile.gif
QUOTE(Alkaja @ 2018 04 08, 11:10)
Sveikos 4u.gif
"Adidas" kedai

batai
QUOTE(Aidos @ 2018 04 08, 11:28)
<Nagu bukle bendrai gera,stiprus,sveiki? Ar luzineja,silpnesni? I silpnuma. Reiktu daugiau demesio jiems skirti,nes prasteja i pavasari</p><p></p>

silpni

mgstat burgerius?-nea
Atsakyti