QUOTE(Nastya @ 2022 02 24, 22:40)
žinodama, kad pakeist nieko negaliu,
nesinervuoju, esu nustūmusi visus negerus variantus į pasamonę. Gyvenu gyvenimą.
QUOTE(Agrefa @ 2022 02 26, 21:20)
su šeimyna qwirkle
QUOTE(Nastya @ 2022 02 28, 22:42)
Švęsite užgavėnes, kepsite blynus? - Taip, kepsim ir atvažiuos brolis ir pusseserė su šeimomis į svečius. Taip pat turim kieme pasigaminę morę, deginsim ir vysim žiemą iš kiemo
kepėm žagarėlius mokyklai ir man į darbą nešt - ten šventimas vyko.
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 02, 00:31)
Turite variantų, kur begsite, jei ir mūsų šalį užpuls?
Neturiu jokių. Tik iki tėviškės, kur bus irgi tokia pati pekla, tik kad arčiau miško.
Neturiu jokių. Tik iki tėviškės, kur bus irgi tokia pati pekla, tik kad arčiau miško.
negalvoju apie tai, jei jau VLN blogai, tada pas mamuką į kaimą.
QUOTE(Nastya @ 2022 03 02, 22:21)
Rėmėt pinigais ar daiktais įvairias organizacijas padedančias Ukrainai šiuo metu? - Taip, paaukojome ir asmeniškai ir įmonės vardu. Blue yellow organizaciją žinau dar nuo 2014 metų ir jos veiklą su vyru labai palaikome, o tas palaikymas dabar tik dar didesnis.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 05, 09:22)
Ar ryžtumėtės dabar, kai taip neramu, Lietuvije investuoti į NT/ pirkti NT?
Ne. Su paskola - tikrai ne. Jei turėčiau visą sumą iš santaupų - nežinau. Reikėtų gerai pagalvoti, bet, panašu, irgi ne. Dabar, man atrodo, tas momentas, kai kai kainos jrenta, bet žmonės bijo pirkti.
nea
QUOTE(Alkaja @ 2022 03 05, 20:31)
koks tavo darbukas?-aš užsimušdama buhės ieškau.
beveik 9 metus
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2022 03 06, 23:34)
Pateikėte metinę pajamų deklaraciją? Į pliusą ar į minusą jums?
Taip, esu pateikusi. Į nedidelį minusą man.
dar ne, bus pliusas
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 07, 12:26)
Ar kaupiat pildomai pensijai?
Taip, bet gailiuosi. O dabar jau nutraukti nebegaliu, tik sustabdyti metams. Kad iš to kaupimo,kai tie pinigai bus nuvertėje, kavos pokui nusipirkti. Gyventi reikia šiandien.
Taip, bet gailiuosi. O dabar jau nutraukti nebegaliu, tik sustabdyti metams. Kad iš to kaupimo,kai tie pinigai bus nuvertėje, kavos pokui nusipirkti. Gyventi reikia šiandien.
Sodrą sustabdžius. Kitais būdais - investicijomis, viliuosi, prisidursime.
QUOTE(Nastya @ 2022 03 07, 22:24)
Manot pasieks kuro kainos 2 Eur/l? - Manau, kad pasieks
o taip
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 09, 19:57)
Ar žiūrit žinias,.ar skaitot internete apie karo baisybes?
Vakare visada žiūriu ir visada jaučiu didelį nerimą. Labai baisu. Ir protu nesuvokiama.
Vakare visada žiūriu ir visada jaučiu didelį nerimą. Labai baisu. Ir protu nesuvokiama.
tik žinias vakare, neskaitau daugiau nieko
kovo 11ąją kažkaip minėsit?-lekiam į Birštoną