Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2022 02 20, 14:49)
mačiau, kad SM norėjo sujungti su Vinted. Įdomu, kokia būtų buvusi nesąmonė?
Pirmą kartą girdžiu, tai nežinau, neturiu nuomonės.
QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 18:22)
Kada paskutinį kartą buvote Spa/ sanatorijoje
Vasario 14 Druskininkuose.
QUOTE(errachka @ 2022 02 24, 15:23)
pask.skabus kepinys?
šiandien kepiau varškės apkepą, buvo skanus.

Sveikos, kažkas pasaulyje baisaus vyksta... visą dieną tokia slogi liūdna nuotaika, žiauru. Labai tikiuosi iki mūsų šitas neateis unsure.gif
Kokios pas jus nuotaikos ar panašiai jaučiatės?
Atsakyti

Laba visoms,
Kaip faina skaityti gausesnius pasisakymus ❤️!

QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 11:47)

Ar naudojate ką nors papildomo plaukams be šampūnonir kondicionieriaus?
Taip, kaukę, serumą, tepamus vitaminus.

Ne, nenaudu. Aš ir kondicionierių rečiau naudoju.

QUOTE(Nastya @ 2022 02 20, 15:22)
Kiek maksimaliai į priekį teko organizuoti/planuoti kelionę? - Gal metus, gal kiek mažiau į priekį. Dažniausiai tai apie porą mėn būna.

Pusmetį kažkur. Kelionė turėjo būti spalio pabaigoje, o užsisakėme sausio mėn.

QUOTE(Sim@ @ 2022 02 20, 15:49)

Nemačiau šito dalyko.

QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 19:22)
Sanatorijoje tik vaikystėje. Spa sausio mėnesį Druskininkuose. Pasidariau dovaną jubiliejaus proga biggrin.gif

Sanatorijoje nesu buvusi. Spa senokai buvau. Bene prieš karantiną.

QUOTE(errachka @ 2022 02 24, 16:23)
pask.skabus kepinys?-tinginys su datulėm, kokosų pienu, krekeriais ir šokoladu-tooobula bigsmile.gif

Paturbinti varškėčiai.

QUOTE(Nastya @ 2022 02 24, 22:40)
Sveikos, kažkas pasaulyje baisaus vyksta... visą dieną tokia slogi liūdna nuotaika, žiauru. Labai tikiuosi iki mūsų šitas neateis  unsure.gif

Protu nesuvokiama tai, kas vyksta unsure.gif . Baisu, labai baisu. Aš bijau karo.

Kokį paskutinį žaidimą žaidet ir su kuo?
Su sūnumi Uno ir Domino.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2022 02 26, 20:20)
Su vaikais "Įdomiausios kelionės po Lietuvą" stalo žaidimą.

Laba 4u.gif
Švęsite užgavėnes, kepsite blynus? - Taip, kepsim ir atvažiuos brolis ir pusseserė su šeimomis į svečius. Taip pat turim kieme pasigaminę morę, deginsim ir vysim žiemą iš kiemo
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 06, 23:01)
Ką prisimenat iš ankstesnių temutes laikų? Kas pirmiausiai šauna į galvą?
Aktyvą/aktyvumas.
QUOTE(errachka @ 2021 10 15, 14:59)
geriat kokius vitamnus dabar?
Pagal pasidarytus tyrimus trūkumas - D, Cinko ir Geležis sumažėjusi šiek tiek, tai juos ir vartoju.
QUOTE(Sim@ @ 2021 10 20, 12:52)
kaip JŪs gyvenate?
Viskas gerai, viskas ok, jokių negerovių mūsų fronte, tpfu tpfu tpfu, kad taip ir toliau.
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 22, 23:40)
Visumoje ar greitai užmiegat, kai atsigulat?
Labai greit, ant smūgio veik, vyras sako- pavydžiu aš tau biggrin.gif
QUOTE(Alkaja @ 2022 01 14, 20:36)
Kokį gerą filmą paskutinį matėte? Parekomenduokit ką nors.
Man patiko

vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(errachka @ 2022 01 17, 18:31)
kada pask. kart buvot svečiuose su nakvyne?
Kai mes nemėgėjai svečiuose nakvoti, tai gan senokai.
QUOTE(Sim@ @ 2022 02 20, 15:49)
Nieko panašaus neteko matyti/girdėti, tai nežinau ką ir atsakyti.
QUOTE(errachka @ 2022 02 24, 16:23)
pask.skabus kepinys?
Apelsinų pyragas.
QUOTE(Nastya @ 2022 02 24, 22:40)
Sveikos, kažkas pasaulyje baisaus vyksta... visą dieną tokia slogi liūdna nuotaika, žiauru. Labai tikiuosi iki mūsų šitas neateis unsure.gif Kokios pas jus nuotaikos ar panašiai jaučiatės?
Slogios, neramu. Agresoriai - šalia, karas - netoliese, ir kai supranti kokios dar gali būti variacijos... tai tikrai labai baisu, net labai, kai neadekvatumas ir ambicijos valdo, kaip ta beždžionė su granata rankoje lakstanti...
Širdis plyšta dėl jų, dėl jų šalies. Meldžiu, kad UKR pavyktų. Rytą vakarą seku naujienas, ryte tik pabudus čiumpu mobilų ir peržiūrėjus naujienas- ačiūD, pavyko jiems atlaikyti!
Ir, Pasaulio reakcija į tai kas vyksta- daug ką pasako.
Nenoriu nei savo kartai, nei savo vaikų kartai, nei būsimų vaikaičių kartai- nei mūsų visų kartai kartu paėmus plačiąją prasme, žmonijai, jokio karo, nei tokio, nei branduolinio.
Bet tai kokie sunkūs pastarieji metai... vis kažkokios negandos, o pastarųjų dienų įvykiai tai apskritai- baisiau negu baisu.
Geriausias palinkėjimas, tai - taika ir sveikata, viskas, pagrindiniai dalykai, o toliau jau kaip nors, svarbu anie du.
QUOTE(Agrefa @ 2022 02 26, 21:20)
WoW, (kryžiažodžius) kas vakarą telefone.

Ryt Užgavėnės. Kepsite blynus? Kokius?
Taip. Na, kaip gi be jų rolleyes.gif Nežinau dar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 vasario 2022 - 23:20
Labas vakaras,
Su pirmąja pavasario diena!
4u.gif
QUOTE(Nastya @ 2022 02 28, 22:42)
Švęsite užgavėnes, kepsite blynus? - Taip, kepsim ir atvažiuos brolis ir pusseserė su šeimomis į svečius. Taip pat turim kieme pasigaminę morę, deginsim ir vysim žiemą iš kiemo

Kepiau. Bet niekas neteikia džiugesio, mintyse tik Ukraina ir karas, ir kas bus toliau. Neturiu jokio gyvenimo džiaugsmo.

QUOTE(Visgi @ 2022 02 28, 23:50)
Nenoriu nei savo kartai, nei savo vaikų kartai, nei būsimų vaikaičių kartai- nei mūsų visų kartai kartu paėmus plačiąją prasme, žmonijai, jokio karo, nei tokio, nei branduolinio.

Geriausias palinkėjimas, tai - taika ir sveikata, viskas, pagrindiniai dalykai, o toliau jau kaip nors, svarbu anie du.WoW, (kryžiažodžius) kas vakarą telefone.

Taip. Na, kaip gi be jų rolleyes.gif Nežinau dar rolleyes.gif

Labai gražiai ir labai taikliai!

Kepiau.

Turite variantų, kur begsite, jei ir mūsų šalį užpuls?
Neturiu jokių. Tik iki tėviškės, kur bus irgi tokia pati pekla, tik kad arčiau miško.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2022 02 28, 22:50)
Kepiau čirvinius ir tuos amerikietiškus purius tokius.
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 01, 23:31)
Kepiau. Bet niekas neteikia džiugesio, mintyse tik Ukraina ir karas, ir kas bus toliau. Neturiu jokio gyvenimo džiaugsmo.
---
Panašiai ir aš jaučiuosi, ypač pirmas dvi dienas, bet stengiuosi nepanikuoti, nestresuoti, nes ta nuotaika labai persiduoda ir vaikams. Stengiamės grįžti į gyvenimą, tiek kiek tai yra įmanoma.
---
Greičiausiai, kad niekur, stengčiausi likti namuose. Na, o jeigu Vilniuje ir jo apylinkėse būtų labai blogai ir nesaugu, greičiausiai važiuotume į sodybą, visgi vienkiemis vidury miško. Vilnius vis tiek sostinė, daug strateginių objektų, kurie būtų pagrindinis taikinys. Na ir pačiu pačiu kraštutiniu atveju - UK. Kadangi gyventa, yra kur grįžt, yra ryšių. Bet tikiuosi to niekada nereikės ir tokias mintis veju šalin.

Sveikos
Rėmėt pinigais ar daiktais įvairias organizacijas padedančias Ukrainai šiuo metu? - Taip, paaukojome ir asmeniškai ir įmonės vardu. Blue yellow organizaciją žinau dar nuo 2014 metų ir jos veiklą su vyru labai palaikome, o tas palaikymas dabar tik dar didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2022 03 02, 22:21)
Rėmėt pinigais ar daiktais įvairias organizacijas padedančias Ukrainai šiuo metu? - Taip, paaukojome ir asmeniškai ir įmonės vardu. Blue yellow organizaciją žinau dar nuo 2014 metų ir jos veiklą su vyru labai palaikome, o tas palaikymas dabar tik dar didesnis.

Laba,
Pinigine parama. Buvau paruošusi šiltų drabužių, bet nespėjom nuvežti. Taip greitai tautiečiau susivienijo ir pririnko daugybę daiktų ir drabužių.

Ar ryžtumėtės dabar, kai taip neramu, Lietuvije investuoti į NT/ pirkti NT?
Ne. Su paskola - tikrai ne. Jei turėčiau visą sumą iš santaupų - nežinau. Reikėtų gerai pagalvoti, bet, panašu, irgi ne. Dabar, man atrodo, tas momentas, kai kai kainos jrenta, bet žmonės bijo pirkti.
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

Seniai bebuvau pas Jus, sausio pradžioj pradėjau dirbt naujame darbe (senasis, mano gerasis darbas baigėsi, nes grįžo iš dekreto kita moteris). Labai nenorėjau stovėti darbo biržoj, norėjau greičiau įsidarbinti. Bet žinau, kad čia tik laikina stotelė, nes man nepatinka darbo pobūdis, be to, labai didelis krūvis, ir neatitinkanti tam krūviui alga, tik kad darbo vieta gera. Tai padirbėsiu kelis mėnesius, ir žinau, kad ieškosiu toliau, kažko mielesnio širdžiai.

QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 10:47)
Ar naudojate ką nors papildomo plaukams be šampūnonir kondicionieriaus?

Retsykiais plaukų kaukę

QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 18:22)

Žiauriai seniai

QUOTE(errachka @ 2022 02 24, 15:23)
pask.skabus kepinys?

Seniai kažką bekepiau, jei net nepamenu, kas buvo paskutinis

QUOTE(Nastya @ 2022 02 24, 21:40)
Sveikos, kažkas pasaulyje baisaus vyksta... visą dieną tokia slogi liūdna nuotaika, žiauru. Labai tikiuosi iki mūsų šitas neateis  unsure.gif

Baisiai jaučiuosi, siaubingai, tik kad stengiuosi neprisileisti blogų minčių ir panikos

QUOTE(Agrefa @ 2022 02 26, 20:20)

labai labai seniai

QUOTE(Nastya @ 2022 02 28, 21:42)
Švęsite užgavėnes, kepsite blynus?

Nešventėm, ne tas galvoj buvo

QUOTE(Visgi @ 2022 02 28, 22:50)

Nekepiau, ilgai dirbau tą vakarą, o kai grįžau jau jokie blynai nerūpėjo

QUOTE(Agrefa @ 2022 03 01, 23:31)

Sesuo pasiūlė, kad atvažiuotume iki jos, į Angliją. Bet aš niekur nenoriu važiuot, nes jei bus karas, sūnų paims kariaut, tai jau tikrai niekur nevažiuosiu. Bet labai labai viliuosi, kad niekur nereiks važiuoti ir šis košmaras greitai baigsis.

QUOTE(Nastya @ 2022 03 02, 21:21)
Rėmėt pinigais ar daiktais įvairias organizacijas padedančias Ukrainai šiuo metu?

Pinigais parėmiau. Daiktais vis nesuspėju, paskaitau jau tik vakare po darbo naujienas, nes darbe nėra kada, tai jau būna surinkta.

QUOTE(Agrefa @ 2022 03 05, 08:22)

Tikrai ne.
Man dabar iš viso nesinori nieko planuoti į priekį.

Kiek laiko esat ilgiausiai išdirbę viename darbe?
Berods, 6 metus
Atsakyti
Labas vėlyvą vakarą
QUOTE(Nastya @ 2022 02 28, 22:42)
Švęsite užgavėnes, kepsite blynus?
Lietinius kepiau.
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 02, 00:31)
Į savo vienkiemį Dzūkijoje, kuris yra apsupty miškų. Į kitas šalis galimybių išvykti yra, kad ir dabar, pas savus, bet tai nieko nekeičia, nes negalėčiau savo vyro palikti, vaikų tuo labiau. Dar ir vyro darbas/specialybė tokia, kad ir norint negalėtų išvykti iš savo šalies, net ir sodyboje negalėtų slapstytis. Vienam sūnui - 20, kitam - 26, vyrui - 48, tokio amžiaus ir išvykti iš šalies negalėtų extra atveju, o jei vykti nuo karo į kitą šalį, tai jau tą reikėtų daryti dabar, savisaugai.
Esame visi tokioje padėtyje, kad telieka vien tikėtis ir viltį turėti. Vis vien visa tai kažkada turės pasibaigti ir pasibaigs galų gale, tik kertinis klausimas - kaip? Tai labu labiausiai ir neramina- n e ž i n i a, kur visą tai nuves... Nežinia - baisiau už blogas naujienas.
QUOTE(Nastya @ 2022 03 02, 22:21)
Rėmėt pinigais ar daiktais įvairias organizacijas padedančias Ukrainai šiuo metu?
Pirmas variantas.
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 05, 09:22)
schmoll.gif
QUOTE(Alkaja @ 2022 03 05, 20:31)
15.

Pateikėte metinę pajamų deklaraciją? Į pliusą ar į minusą jums?
Taip, esu pateikusi. Į nedidelį minusą man.
Atsakyti
Laba,
Visi gyvename tuo pačiu nerimu, kas bus, kaip bus ir jas bus po to. Baisu 😓
QUOTE(Alkaja @ 2022 03 05, 20:31)
Berods, 6 metus

Bus 16 metų šiame darbe. Labai daug. Ir nesitiki, kad tiek. Atrodo, visai neseniai darbintis čia atėjau. O jau gyvenimas beveik ir praėjo.

QUOTE(Visgi @ 2022 03 06, 23:34)
Tai labu labiausiai ir neramina- n e ž i n i a, kur visą tai nuves... Nežinia - baisiau už blogas naujienas.

Taip, esu pateikusi. Į nedidelį minusą man.

Tikrai taip 😓.

Pateikiau. Gausiu 12 EUR. 🙂

Ar kaupiat pildomai pensijai?
Taip, bet gailiuosi. O dabar jau nutraukti nebegaliu, tik sustabdyti metams. Kad iš to kaupimo,kai tie pinigai bus nuvertėje, kavos pokui nusipirkti. Gyventi reikia šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 05, 08:22)
Manau, kad šiek tiek laukčiau tikrai.
QUOTE(Alkaja @ 2022 03 05, 19:31)
Na mes sau dirbame, 8 metai beveik - tiek kiek grįžę į Lietuvą.
QUOTE(Visgi @ 2022 03 06, 22:34)
Dar ne, bet yra artimiausiuose planuose šis darbas. Įtariu, kad turi grąžinti kažkiek.
QUOTE(Agrefa @ 2022 03 07, 11:26)
Ar kaupiat pildomai pensijai?
Ne, nekaupiu, nepasitikiu aš tuo ir manau, kad yra daug geresnių investavimo ateičiai alternatyvų.

Laba 4u.gif
Manot pasieks kuro kainos 2 Eur/l? - Manau, kad pasieks 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2022 03 07, 22:24)
Manot pasieks kuro kainos 2 Eur/l? - Manau, kad pasieks  000189.gif

Laba,
Galvoju, kad tikrai pasieks. Ateitis iš viso labai miglota.

Ar žiūrit žinias,.ar skaitot internete apie karo baisybes?
Vakare visada žiūriu ir visada jaučiu didelį nerimą. Labai baisu. Ir protu nesuvokiama.
Atsakyti