Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Sveikos, damos 4u.gif
Su Naujais visas 4u.gif

QUOTE(Nastya @ 2021 12 27, 22:14)
Rūbus labiau esate linkusi kabinti ar dėti į lentynas (pavyzdžiui kelnes, megstinius ir pan.)? -

Kelnes kabinu, megztinius - pagal tai, ar glamžosi. Jei glamžosi, kabinu, jei neglamžūs - lankstau ir dedu į lentyną.

QUOTE(errachka @ 2022 01 11, 14:47)
naujiesiems metams sau kažką pasižadėjote?

Šiems metams - nedaviau jokių pažadų, išskyrus - pasirūpinti savim: ir fizine, ir psichologine prasme. Bet kol kas visas smegenis atima naujas darbas. Ir ne dėl to, kad patinka. Atvirkščiai.

QUOTE(Agrefa @ 2022 01 11, 22:58)
Apie ką vis pagalvojau šiomis dienomis?

Agrefa, kaip greitai laikas bėga. Aš ir apie savo mamą vis dar kasdien galvoju, prisimenu bet kokiose gyvenimo akimirkose, smulkmenose. Laikas manęs dar negydo, nors jau 2,5 metų prabėgo.
O šiaip, kaip jau sakiau, paskutinę savaitę mano galvoje daug vietos skirta naujam darbui ir su juo susijusiais reikalais.

Kokį gerą filmą paskutinį matėte? Parekomenduokit ką nors.
Apsileidau. Šiais metais dar neperskaičiau nei vienos knygos ir nemačiau nei vieno filmo. Šiandien gal 3 pradėjau žiūrėti, nelipo nei vienas
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2022 01 11, 23:58)
Kad jau 5 metai praėjo, kaip Mamą palaidojau. O pamenu,kaip neseniai, rodos, užuojautą reiškėt, gailėjot manęs...

apie greit lekiantį laiką

QUOTE(Alkaja @ 2022 01 14, 20:36)

Apsileidau. Šiais metais dar neperskaičiau nei vienos knygos ir nemačiau nei vieno filmo. Šiandien gal 3 pradėjau žiūrėti, nelipo nei vienas

Tik serialą - LUPIN

kada pask. kart buvot svečiuose su nakvyne?-savaitgalį
Atsakyti
Ne, bet visada turiu tą pačią mintį, kad metai būtų tiesiog geri smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2022 01 11, 22:58)
Kad reikia atostogų, bet visa Azija uždaryta, tai akys krypsta į Lotynų Ameriką ax.gif
QUOTE(Alkaja @ 2022 01 14, 19:36)
Žinok tiek mažai gerų filmų/serialų paskutiniu metu unsure.gif . Ką ne įsijungiam, tai vis toks 50/50 vienam kartui. Tad gerų rekomendacijų ir pati norėčiau.
QUOTE(errachka @ 2022 01 17, 17:31)
kada pask. kart buvot svečiuose su nakvyne?
Rusijoj kai buvom, metų pradžioje.

Sveikos pradingėlės (ir pati tokia), jau temutei visiškas galas atėjo, išsisėmėm 000189.gif
Ar yra tekę "pamesti" vaiką? - Ne, neteko man, bet draugė neseniai pasakojo kaip vaiką pametė akropolyje unsure.gif tai per garsiakalbį skelbė, kur jos laukia. Kaip baisu kai pagalvoji. Gerai, kad viskas gražiai baigėsi. Mes tik per didesnius renginius susitariam kur jeigu ką susitinkam (prie kokio objekto) jeigu kažkas pasimestų.
Atsakyti
Laba visoms,
QUOTE(Alkaja @ 2022 01 14, 20:36)

Alkaja, tu jau naujame darbe? Kaip sekasi?

Po didelį įspūdį palikusio filmo Gucci mados namai internete žiurėjau filmą Krasnaja korolieva. Nerealus, negaliu pamiršti iki šiol. Galiu įmesti ir nuorodą.

https://m.youtube.co...Ce2tU6EgNviv4r9

Paremtas tikrais faktais, apie tarybinių laikų manekene Reginą Zbarskają. Man buvo wow. Nastya, nežinau ar tau patiks, bo ten įvykiai vyksta tarybiniais laikais. Alkajai tikrai galiu rekomenduoti. Aš taip įsitraukiau, kad visas serijas per 2 išeigines peržiūrėjau. Negalėjau atsiplėšti.

QUOTE(errachka @ 2022 01 17, 18:31)
kada pask. kart buvot svečiuose su nakvyne?-savaitgalį

Nepamenu, kada tai buvo.

QUOTE(Nastya @ 2022 01 31, 20:56)

Sveikos pradingėlės (ir pati tokia), jau temutei visiškas galas atėjo, išsisėmėm 000189.gif
Ar yra tekę "pamesti" vaiką? - Ne, neteko man, bet draugė neseniai pasakojo kaip vaiką pametė akropolyje  unsure.gif tai per garsiakalbį skelbė, kur jos laukia. Kaip baisu kai pagalvoji. Gerai, kad viskas gražiai baigėsi. Mes tik per didesnius renginius susitariam kur jeigu ką susitinkam (prie kokio objekto) jeigu kažkas pasimestų.

Aham, prapuolė ir tos, kurios žadėjo prasinesti, kai išeis, ir tos, kurios nežadėjo prasinešti biggrin.gif !

Neteko irgi. Bet man labai baisus toks dalykas. Visada per širdį pereina, kai išgirstu kokiame dideliame PC skelbiamą info, kad vaikutis laukia mamos.
Nastya, gerai laiką praleidot Maskvoje? Laukė vyro tėvai?

Gal kažkokių produktų, skanumynų esate atradę?
Taip, man tinkančių skanėstų, kurie nekelia cukraus. Tai GREENZ saldainiai, pagaminti Rūtos fabriko.
https://www.e-ruta.l...eenz saldainiai

Ir dar Sveikeriai iš EPBAR!
https://energijospro...i.lt/rinkiniai/
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2022 01 31, 20:56)

Ar yra tekę "pamesti" vaiką? - Ne, neteko man, bet draugė neseniai pasakojo kaip vaiką pametė akropolyje  unsure.gif tai per garsiakalbį skelbė, kur jos laukia. Kaip baisu kai pagalvoji. Gerai, kad viskas gražiai baigėsi. Mes tik per didesnius renginius susitariam kur jeigu ką susitinkam (prie kokio objekto) jeigu kažkas pasimestų.

gaila, kad suretėjo apsilakymai unsure.gif
nea, neteko

QUOTE(Agrefa @ 2022 02 03, 18:42)

tokius kepu pati - o taviškiai išvardinti - taaiap - jei nespėju kokio skanėsto suregzt smile.gif
kokiiam paskutiniam spektakly buvot?-Madagaskare - mažajam teatre VLN
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2022 02 03, 17:42)
Paremtas tikrais faktais, apie tarybinių laikų manekene Reginą Zbarskają. Man buvo wow. Nastya, nežinau ar tau patiks, bo ten įvykiai vyksta tarybiniais laikais. Alkajai tikrai galiu rekomenduoti. Aš taip įsitraukiau, kad visas serijas per 2 išeigines peržiūrėjau.
---
Nastya, gerai laiką praleidot Maskvoje? Laukė vyro tėvai?
---
Užmesiu akį mirksiukas.gif
---
Puikiai, visada nesinori išvykti, ypač vyrui ir vaikams. Vyras čia neseniai užmetė tokį klausimą ar svarstyčiau ten gyvent, nors anksčiau tokių klausimų jam nekildavo.
Vyro tėvai irgi visada laukia, kai retokai matomės tai santykis visai geras, bet pavargstu aš nuo gyvenimo su jais kai ilgiau pabūnam biggrin.gif Bet dabar mes jų lauksim per velykas.
---
Ne, nieko naujo neatradau. Viskas tas pats. Iš saldumynų tai mano einamiausi: toks tinginys, kanelės, macaroonsai, kartais sūreliai ir viskas.
QUOTE(errachka @ 2022 02 17, 10:46)
kokiiam paskutiniam spektakly buvot?
Vilkinė meilė, rusų dramos teatre.

hi.gif
Šventėt vasario 14, 16 dienas? - Valentino dienos proga buvom ištrukę į Druskininkus, o vakar buvom pasivaikščioti mieste Vilniuje V16 proga ax.gif oras džiugino, ne taip kaip šiandien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2022 02 17, 11:46)
kokiiam paskutiniam spektakly buvot?-Madagaskare - mažajam teatre VLN

Nepamenu, kada buvau. Nuo tada, kai pandemija prasidėjo, nesu buvusi. Pasiilgau, reikėtų nueiti.

QUOTE(Nastya @ 2022 02 17, 18:45)
Šventėt vasario 14, 16 dienas? - Valentino dienos proga buvom ištrukę į Druskininkus, o vakar buvom pasivaikščioti mieste Vilniuje V16 proga  ax.gif oras džiugino, ne taip kaip šiandien  rolleyes.gif

Žinau tą tinginį, skanus! Pirmą kartą tas dėžutės pamačiau Norfoj ir nusipirkau. Skanu.

Ne, nešventėm nė vienos iš šitų ir net mieste nebuvau per Vasario 16, kas man nebūdinga. Paskutinis šventimas buvo Kalėdos. Ai, ne, dar vakar tipo vyro mašiną "laistėm", bo nusipirko.

Ar jūsų neužkniso visokie maršistai ir kitokie viskuo nepatenkinti ir bambantys, tie negatyvus straipsniai ir nuolatinis inkštimas?
Man jau daėdė kaip nežinia kas. Nu kiek galima bambėt, agresiją skleist ir koneveikt visus. Ir inkstų🙉
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2021 12 27, 22:14)
Rūbus labiau esate linkusi kabinti ar dėti į lentynas (pavyzdžiui kelnes, megstinius ir pan.)?

Suknelės, švarkai, keli megztiniai pakabinti. Kiti rūbai komodoje.

Ne.

QUOTE(Alkaja @ 2022 01 14, 19:36)

Man kažkaip pasitaikė, kad turkiški per Netflix buvo paskutiniai žiūrėti ir patikę biggrin.gif My father’s violin ir Butterfly’s dream.

QUOTE(errachka @ 2022 01 17, 17:31)
kada pask. kart buvot svečiuose su nakvyne?

Praeitą savaitgalį

QUOTE(Agrefa @ 2022 02 03, 17:42)
Taip, man tinkančių skanėstų, kurie nekelia cukraus. Tai GREENZ saldainiai, pagaminti Rūtos fabriko.
https://www.e-ruta.l...eenz saldainiai

Ir dar Sveikeriai iš EPBAR!
https://energijospro...i.lt/rinkiniai/

Greenz esu močiutei pirkusi, nes cukrus pakilęs, bet diabeto gydytoja nenustatė. O tuos sveikerius dar nebandžiau, bet reikės paragauti.
Atradusi skanius vytintus kiaulienos gabalėlius iš mažos parduotuvėlės. Ne per kieti kaip būna kitur. Ir dar pati pradėjau kaneles kepti, bandau receptus.

QUOTE(Nastya @ 2022 02 17, 17:45)
Šventėt vasario 14, 16 dienas?

Ne, 02.15 prasidėjo izoliacija dėl koronos, o buvo
planas 15d susitikt su buvusiais kolegom, o 16d į miestą išeit.

QUOTE(Agrefa @ 2022 02 20, 08:07)
Ar jūsų neužkniso visokie maršistai  ir kitokie viskuo nepatenkinti ir bambantys, tie negatyvus straipsniai ir nuolatinis inkštimas?
Man jau daėdė kaip nežinia kas. Nu kiek galima bambėt, agresiją skleist ir koneveikt visus. Ir inkstų🙉

Užkniso ir mane. Fb nebeseku jokių naujienų portalų, žinių irgi mažai žiūriu.

Ar naudojate ką nors papildomo plaukams be šampūnonir kondicionieriaus?
Taip, kaukę, serumą, tepamus vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2022 02 20, 08:07)
Ar jūsų neužkniso visokie maršistai  ir kitokie viskuo nepatenkinti ir bambantys, tie negatyvus straipsniai ir nuolatinis inkštimas?
Man jau seniai visa tai atsibodę, bet man viskas atsibodę. Ta pati koronos tema jau vemt verčia. Nes tas pats per tą patį ir kokiems 90 proc. jau seniai visiškai nusišvilpti į visa tai. Vakar atrodo mačiau tokį gerą memą apie šių dienų aktualijas: "When you leave the house these days and wonder wheter Corona, a tornado or a Russian atomic bomb will kill you first" > lietuviškai būtų kažkas tokio "kai šiomis dienomis išeini iš namų ir susimąstai, ar tave pirmiausia nužudys korona, tornadas ar Rusijos atominė bomba"
QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 10:47)
Ir dar pati pradėjau kaneles kepti, bandau receptus.
---
Ne, 02.15 prasidėjo izoliacija dėl koronos...
---
Turi gal kokį pasiteisinusį receptą? bigsmile.gif
---
pati susirgai? 4u.gif
---
Kaip ir tu. Kartais dar į procedūras nueinu.

Sveikos mirksiukas.gif
Kiek maksimaliai į priekį teko organizuoti/planuoti kelionę? - Gal metus, gal kiek mažiau į priekį. Dažniausiai tai apie porą mėn būna.
Atsakyti
[quote=Nastya,2021 12 12, 14:32]
Kokiu paskutiniu pirkiniu džiaugėtės? -
[/quote]
nauja skalbimo mašina AEG

[quote=Naminė,2021 12 13, 17:30]
kurios turit nepilnamečius vaikus, ar skiepysit ,kai įsigalios galimybė nuo 5 metų amžiaus?
[/quote]
taip

[quote=Agrefa,2021 12 15, 23:39]
Sim, o kaip pirmus skiepus atbuvai? Sunkiai? Lyg irgi buvo temperatūros, jeigu gerai pamenu.
----
Ar dažnai jums skambina ilgai telefonu kalbantys žmonės? Ar turit tokių? Jei taip, ar tai giminės, ar draugai?
[/quote]
taip. buvo aukšta tempa ir guzas kakle. Po trečios vakcinos buvo +42 tempos ir buvo baisu
--
taip, turiu draugę, kurios vienas skambutis trunka 1.5 val.

[quote=Alkaja,2021 12 16, 23:08]
Puošit gyvą eglę ar dirbtinę?
[/quote]
dirbtinę

[quote=kami_,2021 12 19, 21:23]
Ar jau žinot ką gaminsite Kūčioms ir Kalėdoms?
[/quote]
nieko, tik kisielių virsiu

[quote=Nastya,2021 12 20, 23:52]
Šventes švęsite kaip kasmet ar turit kokių kitų planų? -
[/quote]
namkie

[quote=errachka,2021 12 23, 09:06]
kūčiukus kepat ar perkat?
[/quote]
darbe kepa ir perku jame

[quote=Nastya,2021 12 27, 23:14]
Rūbus labiau esate linkusi kabinti ar dėti į lentynas (pavyzdžiui kelnes, megstinius ir pan.)? -
[/quote]
visaip

[quote=errachka,2022 01 11, 15:47]
naujiesiems metams sau kažką pasižadėjote?-
[/quote]
taip

[quote=Agrefa,2022 01 11, 23:58]
[/quote]
kaip išbrist iš skolų

[quote=Nastya,2022 02 17, 18:45]
Šventėt vasario 14, 16 dienas? -
[/quote]
ne, eilinės dienos

[quote=kami_,2022 02 20, 11:47]
[/quote]
naudoju tik šampūną

[quote=Nastya,2022 02 20, 15:22]
Kiek maksimaliai į priekį teko organizuoti/planuoti kelionę? -
[/quote]
neplanuoju

SVEIKOS 4u.gif

mačiau, kad SM norėjo sujungti su Vinted. Įdomu, kokia būtų buvusi nesąmonė?
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2022 02 20, 14:22)
Man jau seniai visa tai atsibodę, bet man viskas atsibodę. Ta pati koronos tema jau vemt verčia. Nes tas pats per tą patį ir kokiems 90 proc. jau seniai visiškai nusišvilpti į visa tai. Vakar atrodo mačiau tokį gerą memą apie šių dienų aktualijas: "When you leave the house these days and wonder wheter Corona, a tornado or a Russian atomic bomb will kill you first" > lietuviškai būtų kažkas tokio "kai šiomis dienomis išeini iš namų ir susimąstai, ar tave pirmiausia nužudys korona, tornadas ar Rusijos atominė bomba"
Turi gal kokį pasiteisinusį receptą?  bigsmile.gif
---
pati susirgai?  4u.gif
Sveikos  mirksiukas.gif
Kiek maksimaliai į priekį teko organizuoti/planuoti kelionę? - Gal metus, gal kiek mažiau į priekį. Dažniausiai tai apie porą mėn būna.

Labai geras memas apie šiuos laikus. Man irgi jau viskas atsibodę.
Dar tik tris receptus išbandžiau, bet sakyčiau šis labiausiai patiko 4u.gif Kanelės
Pati, bet 3xtfu labai lengvai. Pora dienų gerklę paperštėjo ir sloga buvo smile.gif
Gal apie 3 mėnesius į priekį

QUOTE(Sim@ @ 2022 02 20, 14:49)

Nemačiau šitos info tai neturiu nuomonės dėl to.

Kada paskutinį kartą buvote Spa/ sanatorijoje
Sanatorijoje tik vaikystėje. Spa sausio mėnesį Druskininkuose. Pasidariau dovaną jubiliejaus proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2022 02 17, 18:45)

Šventėt vasario 14, 16 dienas? - Valentino dienos proga buvom ištrukę į Druskininkus, o vakar buvom pasivaikščioti mieste Vilniuje V16 proga  ax.gif oras džiugino, ne taip kaip šiandien  rolleyes.gif

vasario 15-skani vakarienė, teatras ir nakvynė viešbuty
QUOTE(Agrefa @ 2022 02 20, 09:07)

o taip

QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 11:47)

Taip, kaukę, serumą, tepamus vitaminus.

ne

QUOTE(Nastya @ 2022 02 20, 15:22)

prieš metus

QUOTE(Sim@ @ 2022 02 20, 15:49)

neišbandžius negaliu komentuot, kad tai nesamonė
QUOTE(kami_ @ 2022 02 20, 19:22)

Kada paskutinį kartą buvote Spa/ sanatorijoje
Sanatorijoje tik vaikystėje. Spa sausio mėnesį Druskininkuose. Pasidariau dovaną jubiliejaus progapa biggrin.gif

per Jonines, varom kovo 11 dabar

pask.skabus kepinys?-tinginys su datulėm, kokosų pienu, krekeriais ir šokoladu-tooobula bigsmile.gif
Atsakyti