Sveikos, damos
Pasiilgau Jūsų. Smagu grįžt ir rast čia žmonių, o ypač - seniai matytų.
QUOTE(errachka @ 2021 11 05, 15:12)
pas jus namie Helovinas švenčiamas?
Ne, kažkaip neprisijaukinom mes šitos vadinamos šventės
QUOTE(Nastya @ 2021 11 07, 20:04)
Šneka pas jus šeimoje per miegus kažkas?
Kad lyg tai seniai begirdėjus tokį dalyką. Vaikai, kai maži būdavo, tai tekdavo išgirst, kad per sapnus šneka. Bet šiaip, tai ne
QUOTE(Agrefa @ 2021 11 17, 22:03)
Buvo jums taip, kad atakuotų senų laikų meilė, norėtų susitikti ir pan?
Nebuvo man taip. Kiek žinau, pati pirma meilė iš 9os klasės kalėjime dažnas svečias, o kita didelė meilė studentiškų laikų - nežinau, ar begyvas dar, "išdykęs" labai buvo, ir narkotikų nevengė, kaip jau vėliau supratau. Kažin, ar gyvas, nieko negirdėjau apie jį jau daug metų...
QUOTE(Nastya @ 2021 11 18, 22:49)
Savo automobiliu labai rūpinatės?
Neturiu asmeninio automobilio, tik šeimyninį. Aš rūpinuosi tvarka jame minimaliai, o visa kita - plauna, taiso ir panašiai, vyras. Kažkiek dar sūnus.
QUOTE(Agrefa @ 2021 11 19, 13:04)
Kaip yra pas jus darbe, kai reikia pas gydytoją pusei darbo dienos - atsiprašote; prašymą pildote, kad išeiti darbo metu; atostogų neapmokamų arba mokamų imate, ar kaip?
Paskutiniuose dirbtuose darbuose užtekdavo susitarti su vadovu ir viskas
QUOTE(Sim@ @ 2021 12 11, 18:36)
jau gal po trečios vakcinos esate?
Ne dar, man laikas 3iai vakcinai tik sausio gale ateis.
Sim, o tai negalėjai pasiimti mamadienio ar šiaip išeiginės, kad su temperatūra ėjai į darbą?
QUOTE(Nastya @ 2021 12 12, 13:32)
Kokiu paskutiniu pirkiniu džiaugėtės?
Nieko sau asmeniškai ypatingo nepirkau, tik smulkmenas. O pirkinys, kuris pirmas atėjo į galvą, kuriuo labai džiaugiuosi jau kelinti metai, tai paltas, kuris tinka ir rudeniui ir nešaltai žiemai. Nunešu išvalyt po sezono ir vėl būna kaip naujas
QUOTE(Naminė @ 2021 12 13, 16:30)
Kurios turit nepilnamečius vaikus, ar skiepysit ,kai įsigalios galimybė nuo 5 metų amžiaus?
Neturiu nepilnamečių vaikų, bet jei turėčiau, turbūt skiepyčiau, pasitarus su medikais.
Namine, užjaučiu dėl mamos netekties. Aš savosios netekau prie beveik 2,5 metų, bet dar taip viskas gyva ir šviežia
QUOTE(Agrefa @ 2021 12 15, 22:39)
Ar dažnai jums skambina ilgai telefonu kalbantys žmonės? Ar turit tokių? Jei taip, ar tai giminės, ar draugai?
Nėra daug tokių žmonių pas mane, tik viena pusseserė. gali šnekėt ir 2 valandas, jei aš neužbaigiu anksčiau pokalbio. ir kiekvieną kartą daug tų pačių istorijų kartojasi pas ją. Nemėgstu tokių super super ilgų ir varginančių pokalbių apie nieką
Puošit gyvą eglę ar dirbtinę?
Kelis praeitus metus pirkdavau gyvą, bet šįmet nutarėm parsivežti iš tėvų didelę dirbtinę eglę, nes man kiekvienais metais būna gaila mokėt už gyvą eglę pinigus ir paskui nešt ją prie konteinerio.