Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 01, 14:17)
Ar esat kada nors pačios restauravę arba užsakę restauruoti baldą?
Dabar pirmą kartą gyvenime meistras restauruoja sekcijytę. Iš tamsiai rudos taps balta. Laukiu rezultato.

nea

QUOTE(Nastya @ 2021 10 05, 23:06)
Sveikinote šiandien kokius nors mokytojus su jų diena? - Sveikinau kelis.

ne

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 06, 23:01)

Ką prisimenat iš ankstesnių temutes laikų? Kas pirmiausiai šauna į galvą?
Prisiminiau, kad temutė turėjo 50 puslapių į kurdavome naują, kai toji eidavo į pabaigą. Prisimenu, kad buvo intensyvus narių bendravimas. Tik metus temutė vienai narei, neužilgo atsirasdavo kita. Buvo labai faina. Pasiilgau tų laikų.
kad vos spėdavau atsakinėęt, taip greit pildavosi klausimai

QUOTE(Sim@ @ 2021 10 07, 20:47)
artėja savaitgalis. Kokie planai? (jei rytoj gausiu VP, tai šeštadienį su vaikais važiuosim į Akropolį)

gamta, svečiai

geriat kokius vitamnus dabar?-aga, imunitetui
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2021 10 15, 14:59)
geriat kokius vitamnus dabar?-

tik vitaminą C

LABA DIENA,
po metų pertraukos aš vėl Slaugos biuletenyje - dukra serga, nuo sekmadienio iki šiandien laikėsi +38.7 ir sloga baisi, nosis užgulta. Tai ir stumiu dienas prie ligonio. Rytoj popiet vesiu Covid testą, nes įtaria kovidą, nes nei gripo, nei slogų n e b ė r a blink.gif

kaip JŪs gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2021 10 15, 14:59)
geriat kokius vitamnus dabar?-aga, imunitetui

Ne, negeriu jokių nei dabar, nei anksčiau.

QUOTE(Sim@ @ 2021 10 20, 12:52)
po metų pertraukos aš vėl Slaugos biuletenyje - dukra serga, nuo sekmadienio iki šiandien laikėsi +38.7 ir sloga baisi, nosis užgulta. Tai ir stumiu dienas prie ligonio. Rytoj popiet vesiu Covid testą, nes įtaria kovidą, nes nei gripo, nei slogų n e b ė r a blink.gif

kaip JŪs gyvenate?

Kaip situacija šiandieną? Ar geriau Ugnelei?

Mes visaip gyvename. Šiuo metu atistogaujam šiltuose kraštuose. O taip tai yra rūpestėlių visokių, kaip ir visad. Tai didesni, tai mažesni eina šalia.

Visumoje ar greitai užmiegat, kai atsigulat?
Ne. Ilgokai gulinėju, kad užmigti.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2021 10 20, 12:52)
kaip JŪs gyvenate?

varom visi kaip išptotėję- veiklos belekiek

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 22, 23:40)
Ne. Ilgokai gulinėju, kad užmigti.

wow bigsmile.gif
aga
turit ko laukt dabar?-atostogųųų
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2021 10 24, 17:12)

Kur lėksite? smile.gif
Mes rytoj grįžtame jau. Kodėl taip greitai praeina tas geras laikas? smile.gif

Lauksiu, kol bua baugti restauruoti paskutiniai baldai.

Laba,
Ar jums patinka obuoliai? Ar dažnai juos perkat, valgot? Gal turit savų / nepirktinių dar?
Patinka visai mūsų šeimai. Dar yra šiek tiek likę savų. Kai netyrim savų, tuomet perkame. Beveik nuolat jų būna namuose.
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 06, 22:01)

Geras klausimas. Prisimenu, kad būdavo daug klausimų atsakymų, kaskart prisijungus, turėdavau nemažai paskaityti, o dar daugiau klausimų atsakyti. Daug ką žinodavom vienos apie kitas, galėdavom paklausti net intymesnių dalykų. Būdavo daug diskusijų įvairiomis temomis, netgi ginčų ir barnių. Bet buvo smagūs laikai, man nostalgija jiems.

QUOTE(errachka @ 2021 10 15, 13:59)
geriat kokius vitamnus dabar?

Aha, seleną dėl skydliaukės (liepta gydytojos) ir magnį

QUOTE(Sim@ @ 2021 10 20, 11:52)
kaip JŪs gyvenate?

Nuo lapkričio būsiu bedarbė, grįžta iš dekreto kolegė, vietoj kurios aš dirbau. Norėčiau kokį mėnesiuką pailsėti, nes tokia pervargus jaučiuosi, per šiuos metus turėjau tik 3 dienas atostogų. Prisikaupė daug visokių reikalų atlikti, ir sau, savo šeimai, ir tėvukui. Bet jau po mėnesio norėčiau vėl dirbti. Bus matyt, kaip čia man seksis

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 22, 22:40)

Labai pavargstu per dieną, tai vakare greit užmiegu. Tik paryčiais dažnai pribudinėju

QUOTE(errachka @ 2021 10 24, 16:12)
turit ko laukt dabar?

Poilsio, ramybės, daugiau - net nežinau, ko laukiu

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 26, 05:22)
Ar jums patinka obuoliai? Ar dažnai juos perkat, valgot? Gal turit savų / nepirktinių dar?

Patinka, šiek tiek turim savų, dažnai naudoju maisto gamyboj.

Atrefa, tikiuosi, atostogos buvo smagios? Pailsėjot?

Ar naudojat lietuvišką kosmetiką?
Taip, daug ką naudoju, man tinka ir patinka
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 26, 06:22)
Kur lėksite?  smile.gif
Mes rytoj grįžtame jau. Kodėl taip greitai praeina tas geras laikas?  smile.gif

Patinka visai mūsų šeimai. Dar yra šiek tiek likę savų. Kai netyrim savų, tuomet perkame. Beveik nuolat jų būna namuose.

toliii 4u.gif o laikas -taaip, kažkoks kosmisinis lėkimas
patinka, iš kaimo , o kai nera irgi - pas mus jie ištisus metus
QUOTE(Alkaja @ 2021 10 26, 19:42)

taip, yra keletas naudojamų brandų

pas jus namie Helovinas švenčiamas?-nea
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 06, 22:01)
Prisimenu, kad klausimų būdavo tiek, kad kartais net neatsakydavau į visus, o rašydavau puslapio skaičių ties kuriuo baigiau biggrin.gif Na ir šiaip būdavom labiau atviresnės gal, daugiau padiskutuodavom įvairiais klausimais, bet manau čia ir yra susiję su tuo, kad visos rašydavo daug daugiau ir dažniau.
QUOTE(Sim@ @ 2021 10 07, 19:47)
artėja savaitgalis. Kokie planai?
Buvome sodyboje, kažkiek dirbom, kažkiek ilsėjomės, buvo keli vyro draugai atvažiavę, malkų žiemai ruošė, vėliau į kubilą, pirtį ėjo, mes su vaikais ramiau.
QUOTE(errachka @ 2021 10 15, 13:59)
geriat kokius vitamnus dabar?
Taip, kaip visada smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2021 10 20, 11:52)
kaip JŪs gyvenate?
Seniai čia bebuvau, nes vis tai tas tai anas, reikalų padaugėjo, sirgom prasirgom ir tiek. Iš esmės viskas norm.
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 22, 22:40)
Visada gana greit.
QUOTE(errachka @ 2021 10 24, 16:12)
Kaip fainai jums 4u.gif mes vis galvojam, kad jei vėl įvestų nuotolinį mokymąsi tai vėl šautume į Tenerifę biggrin.gif
O šiaip dabar nieko nelaukiu, turim kelionę tik į RU susiplanavę.
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 26, 05:22)
Šiemet savų neturime, bet nepasakyčiau, kad ir pasigendu. Parduotuvinių išvis niekada neperku, jeigu kažkur yra tai irgi nelabai puolu valgyti - išskirtiniais atvejais. Na, o kai savų turime tai kažkiek pavalgau ir tiek. Dažniau kokius pyragus kepu ar kompotą išverdu ax.gif
QUOTE(Alkaja @ 2021 10 26, 18:42)
Ne masiškai, bet turiu mėgstamų produktų.
QUOTE(errachka @ 2021 11 05, 15:12)
pas jus namie Helovinas švenčiamas?
Nėra tai kažkoks must dalykas, būna švenčiam, būna ne. Kadangi yra mažų vaikų, tai su jais visada skaptuojame moliūgus, net ir ne po vieną, išstatom kieme, vakare žiūrim kaip žvakės dega juose. Jeigu yra nuotaikos, tuomet atvaro svečių ir darom teminį vakarėlį - be persirenginėjimų (nebent minimaliai), o tiesiog gaminam visokį teminį maistą (kraupiai atrodantį). Man smagu. Kažkada esu kėlus savo stalo nuotrauką iš helovyno.

Sveikos 4u.gif
Šneka pas jus šeimoje per miegus kažkas? - Šiaip nešnekėdavo niekas, bet paskutiniu metu vyras vis mėgsta kažką sumurmėti.
Atsakyti
Atrefa, tikiuosi, atostogos buvo smagios? Pailsėjot?

Ačiū! Smagu buvo, pailsējom, patinginiavom, privalgėm. Viskas buvo nuostabu, neskaitant to, kad vyras ir sūnus grįžę turėjo teigiamus Covid testus.

Minimaliai. Dabar turiu Margarita dezodirantą ir akių makiažo valymo priemonę. Bet labai mėgstu lietuviškus drabužius. Paskutiniu metu iš Dianos Vapsvės ir iš BB studio.

QUOTE(errachka @ 2021 11 05, 16:12)
pas jus namie Helovinas švenčiamas?-nea

Sūnus tik su vaikais eina per butus su kaukėmis ir saldainių parsineša.

QUOTE(Nastya @ 2021 11 07, 21:04)
Šneka pas jus šeimoje per miegus kažkas? - Šiaip nešnekėdavo niekas, bet paskutiniu metu vyras vis mėgsta kažką sumurmėti.

Buvau pasigedusi! Dar pagalvojau. Kokio amžiaus vaikai, bo jau pasimečiau. Dukra gal kokiioje trečioje ar ketvirtoje klasėje.

Esu girdėjusi keletą kartų sūnų marmant. Bet visumoje nelabai. Vyras kažkada po čierkos marmejo.

Labai pasiilgau visų narių. Labai. Buvo faini laikai. Spoorga, sugrįžki. Gal vėl užsisuktų aktyvūs pokalbiai. smile.gif

Buvo jums taip, kad atakuotų senų laikų meilė, norėtų susitikti ir pan?
Mano jaunystės meilei kažkas užplaukė, pradėjo ieškot manęs, kviesti į pasimatymus. Gal senatvė prasidėjo, kad taip į jaunystės laikus veržtis pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2021 11 17, 22:03)
Labai pasiilgau visų narių. Labai.  Buvo faini laikai. Spoorga, sugrįžki. Gal vėl užsisuktų aktyvūs pokalbiai.  smile.gif
---
Manai, kad Spoorga paskaito temą retsykiais?
---
Nebuvo, nes aš su vyru nuo savo 19-os metų, tai nelabai tos jaunystės meilių ir buvo, nebent mokykloje, bet tų neskaičiuoju biggrin.gif Yra buvę tik tokių, kurie iš niekur nieko prisisvaigsta ir po to reiškia savo simpatijas.

Sveikos 4u.gif
Savo automobiliu labai rūpinatės? - Ne itin, nebent plaut važiuoju, viskuo kitu vyras pasirūpina.
Atsakyti
laba,

QUOTE(Nastya @ 2021 11 18, 23:49)
Manai, kad Spoorga paskaito temą retsykiais?

Sveikos  4u.gif
Savo automobiliu labai rūpinatės? - Ne itin, nebent plaut važiuoju, viskuo kitu vyras pasirūpina.

Galvoju, kad visos paskaito karts nuo karto tongue.gif . Spoorga buvo aktyvi lankytoja, ateidavo kas dieną, įdomiai, plačiau rašydavo. Sim taipogi atsimenu nuo labai senų laikų. Iš tiesų visas nares atsimenu, visos pasisakydavo ir ganėtinai atvirai mes čia bendravome. Buvo daug diskusijų, audringų irgi buvo biggrin.gif . Bet faina buvo.

Taipogi, rūpinasi vyras. Aš net nežinau, kada tepalai keisti buvo, kaip atskirti jo ir mano sudėtas padangas ir t.t. Bet kurą ir langų skystį piluosi tik pati.

Kaip yra pas jus darbe, kai reikia pas gydytoją pusei darbo dienos - atsiprašote; prašymą pildote, kad išeiti darbo metu; atostogų neapmokamų arba mokamų imate, ar kaip?
Jeigu pusei dienos reikia, prašymą užpildome vidinėje bazėje, kad einame pas gydytoją ir už tą dieną apmoka. Jeigu tik kokiam pusvalandukui reikia išeiti, tai tik pasakome, t.y.žodžiu suderinam.

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2021 10 22, 23:40)
Kaip situacija šiandieną? Ar geriau Ugnelei?
------

Ugnė pasveiko, covido nerado;
--
labai greitai, nes sunkiai dirbu

QUOTE(errachka @ 2021 10 24, 17:12)
turit ko laukt dabar?-

Kalėdų, nes gavau svajonių dovaną

QUOTE(Agrefa @ 2021 10 26, 06:22)

retai ir nelabai

ne

QUOTE(errachka @ 2021 11 05, 16:12)
pas jus namie Helovinas švenčiamas?-

ne, vaikai švenčia mokykloje

QUOTE(Nastya @ 2021 11 07, 21:04)
Šneka pas jus šeimoje per miegus kažkas? -

sūnus biggrin.gif

QUOTE(Agrefa @ 2021 11 17, 23:03)

ne, o norėčiau...

QUOTE(Agrefa @ 2021 11 19, 14:04)
Kaip yra pas jus darbe, kai reikia pas gydytoją pusei darbo dienos - atsiprašote; prašymą pildote, kad išeiti darbo metu; atostogų neapmokamų arba mokamų imate, ar kaip?

tiesiog paprašau ir išleidžia

LABA VAKARA,

jau gal po trečios vakcinos esate? (taip, 11.18 d. susileidau ax.gif ir miriau 3 paras, dar rytojaus dieną į darbą ėjau su +37.8)
Atsakyti